Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért tiszteljük már a játékosokat .... nem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
<#idiota>#idiota>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Faszt keménykedik mindegyik kis szaros a neten.
Kihasználják hogy ismeretlenség van, és nagy a szájuk.
<#ravasz1>#ravasz1>
A 46-year old psycho from the UK got his ass handed to him by a 13-year old in a game of Call of Duty: Black Ops. So what's an unemployed father of three to do? He went to the kid's house and started to strangle him. Mom had to pull 46-year old Mark Bradford off of her kid. I can't say that I really blame the guy though; afterall, the kid not only killed him but taunted him relentlessly afterwards.
Bradford admitted the attack was a 'moment of madness' as the child 'would not shut up'. He said: “I'd been playing the whole day and he was baiting me and baiting me and just would not shut up. “He went on and on and I just lost it. I hold my hands up, I lost the plot. In a moment of madness I went round to his house. I didn't know what I was going to do.”
The Matrix has you...
The Matrix has you...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ne lépj gyorsan vissza 2xEsc-el amikor createltél egy class-t! Mert akkor nem tölti fel amit megváltoztattál!
Vagy vedd meg eredetiben! Ha nem az!
Ennyi, nem a cod-bf a lényeg, azt leszarom, arról bárki mondhat bármit, nem izgat.
The Matrix has you...
Baromság, nem élnél sokáig, másik gémekben sincs több taktika, csak tévhit az egész.
A másik ha azt veszem alapul hogy oké legyen igazad, akkor is baromság, mert konzolokra is lesz BF3, és akkor megtörik az elméleted a "totál konzol arcade" jelzés használatával, ami nem létezik.
Ha valamire igaz akkor az max a "konzol" jelzés nélkül állja meg a helyét. 😊
Vagy egy értelmes korrekt érthetõ választ?
Jah, hígabb lett! CoD még most sem olyan, amilyet elvárna tõle az ember!
Pedig nem egy patch jött már ki rá! És még mindíg fos, és totál konzol arcade leragasztom az egeret és rohanok vakon 0 taktikával game!
UO óta nincs normális cod (nah jó cod4) amihez még kell skill is.
A többit mind elbaszták! Én nem is fogom megvenni az mw3-at!
Maradok a bf3-nál!
Csipesz.
The Matrix has you...
Megbántál 2500Ft-ot? Grat! Ennyit megért! De a BO még most sem ér meg 11k-et!
A 2 játékot meg NE hasonlítsátok össze! Nem ua! BO totál árkád, leragasztod az egeret és csak rohansz végig a pályán! (ami nincs 500m2).
BC2 -höz taktika is kell!! Fõleg haverokkal a legjobb, vagy olyan csapatba ahol vannak támogatók (medic,support,csipa,enginer) és mindenki tudja mi a dolga! Nem a fejetlen lövöldözés! Fragszerzés! Jah és ne alap-al told, menj fel ott is HC szeróra! Nah az kihívás! Nem fogsz ott rush-olni mint BO-ba esztelenül, leragasztott egérrel!
A Zombi MOD??? Háát nem sokan tolják már! És mind (ált) vagy totál LOW, és azt sem tudja mit kell csinálni, vagy PRO (de ammo, hp csalással)!
Alap game 2 (+1) map-ot tartalmaz ami (11k) + vedd meg a DLC-ket a plusz map-okért! (~10k)! Hogy zombizhass 4 map-on ~20k-ért??? Megéri? Úgy hogy BC2 2500k!
Totál NEM!!! Fõleg úgy, hogy mingyárt itt az MW3, meg a BF3! Akkor már inkább BC2!
"Végre egy fasza öszinte ember aki le irja az igazat....nagyon ott vagy!!!!" ---> Mekkora igaza van! <#idiota>#idiota>
Ha 2nél több magot igényel a játék nekem már nem lesz jó. Amúgy régen próbáltam már a tört verziót, hogy futna de csak közepesen fut 60-50fps-el.(Szerintem ez is jó)
Intel core 2 duo 2x 2.5Ghz-s procim van ,Ati hd 5670 , 2gb RAM.
Az mw2 fut fullHDban max beállításokkal de black ops sajna nem :/
The Matrix has you...
The Matrix has you...
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#taps>#taps>
igaz, ami igaz, ez a játék igényli a kettõnél több magot prociban valamint erõs videókártyát (nem tudom melyik kártya jó már hozzá), memót is, de nekem 4 magos intel-el és 275GTX-el, 4GB RAM-al, nem volt gondom vele, maxon pörög és viszonylag jó netem is van hozzá, 50-60 körüli pingekkel általában. ezeket tedd mérlegre és így dönts, legfeljebb külön accra regisztrálsz és ha nem tetszik eladod késõbb 😊
The Matrix has you...
szal a játékban zéró a korhûség, mondhatni igazi sci-fi 😄
help
( a kor két legtöbbet használt fegyverei az AK47 és az M16 voltak tudtommal)
És köszi!
The Matrix has you...
és akad az MW2 bõl ismert TAR21-hez hasonló fegyver?( nem a külsejére értem)
Csak az elõbbi kommentedben sem forrást nem adtál meg, se azt, hogy errõl a játékról van szó nem írtad le.
"Igen, 100%, hogy nem lesz hozzá fordítás. Sem BC 2-höz (ahhoz már úgy is van), sem Saboteurhöz (ahhoz pedig szintén lesz, valószínûleg nemsokára). Ezután inkább a szinkronra helyezem a hangsúlyt, komolyabb feltételekkel, egyszerre viszont 88 félét nem tudok csinálni. Szóval nem feladásról van szó, mint ahogy írtad és "abbahagyós" hír sem lesz."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú