Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
ez olyan mikor én beszolok apámnak a pi..csám is fájt a választól.
Azért tiszteljük már a játékosokat .... nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ez jóó, na igy löjjön le még egyszer valaki!!
<#idiota>

DarkSector
durván hangzik amit mondtam de egy felnõtt embert ne oktasson egy 13 éves

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Remélhetõleg ezután nem fog ilyet csinálni. Akkor már megérte 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
Igaza van.
Faszt keménykedik mindegyik kis szaros a neten.
Kihasználják hogy ismeretlenség van, és nagy a szájuk.

Fpocok
Egy 46 éves fickót megölt egy 13 éves szaros a BlackOpsban, aztán meg elkezdte az idõs fickót ingerelni, beszólt neki meg hasonlók, Õ meg lenyomozta a kissrácot, megkereste személyesen és a háza elõtt kezdte el folytogatni a kis szarost 😄

Magyarul esetleg!!
<#ravasz1>

Fpocok
LOL

A 46-year old psycho from the UK got his ass handed to him by a 13-year old in a game of Call of Duty: Black Ops. So what's an unemployed father of three to do? He went to the kid's house and started to strangle him. Mom had to pull 46-year old Mark Bradford off of her kid. I can't say that I really blame the guy though; afterall, the kid not only killed him but taunted him relentlessly afterwards.

Bradford admitted the attack was a 'moment of madness' as the child 'would not shut up'. He said: “I'd been playing the whole day and he was baiting me and baiting me and just would not shut up. “He went on and on and I just lost it. I hold my hands up, I lost the plot. In a moment of madness I went round to his house. I didn't know what I was going to do.”

egész jól beletanultam a solo zombie-zásba, 26-os körig el is vittem gyorsan 😊 egyedül jobb vagyok, mint csapatban 😊

The Matrix has you...

jah, várni kell, had töltse fel, az lesz a gond.

The Matrix has you...

ha nem lenne eredeti valszeg ide írtam volna... de kösz, megnézem.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

bajgunar
Mikor visszalépsz, várd meg míg írja, hogy Downloading Account Data!
Ne lépj gyorsan vissza 2xEsc-el amikor createltél egy class-t! Mert akkor nem tölti fel amit megváltoztattál!
Vagy vedd meg eredetiben! Ha nem az!
2 hete ez megy... unlock&buy&equip. Azóta már volt 4 szintlépés és még mindig ez megy... Gondolkodtam hogy uninstall és reinstall. De azt hagynám utóljára.

Fpocok
Unlockoltál is, vagy csak beállítottál? Mert ha unlock, akkor szerezz még párezer pontot, és akkor utána elmenti. Ha csak beállítasz, akkor szerintem a rendszer szar épp.

Gyors kérdés. Minap játszani támadt kedvem... össze is raktam egy classt, de miután végeztem és kiléptem a karakterszerkesztésbõl, mindig visszarakta/ja default cuccokra... tehát semmi feloldott fegyót, cuccot nem tudok igy használni... mindig fetchting vagy mi data van.. és jön a default beállítás. Nagyon idegesítõ. Valaki találkozott már ezzel, ill. mi a megoldás rá? Köszi!

DarkSector
Nem vitázom, nem BF a lényeg hanem ha megkérhetem ne vegye a szájára a konzolokat, az arcade szarság miatt nem maga a konzol a felelõs és nem is azonosítható a platformmal az hogy egy termék milyenre sikerült. 😊

Ennyi, nem a cod-bf a lényeg, azt leszarom, arról bárki mondhat bármit, nem izgat.

hagyd, totál elvakult bf rajongó, nem érdemes fecsérelni idõt rá 😊 egyébként is mindenkinek más a normális, szóval felesleges vitázni. Nekem is kár volt válaszolnom, de a vérem hajt 😄

The Matrix has you...

a bc2-t és a black ops-t nem lehet összehasonlítanai a BO (mint a többi cod) sokkal könnyeb játék mint a bc(és a többi bf)
DarkSector
"És még mindíg fos, és totál konzol arcade leragasztom az egeret és rohanok vakon 0 taktikával game!"

Baromság, nem élnél sokáig, másik gémekben sincs több taktika, csak tévhit az egész.

A másik ha azt veszem alapul hogy oké legyen igazad, akkor is baromság, mert konzolokra is lesz BF3, és akkor megtörik az elméleted a "totál konzol arcade" jelzés használatával, ami nem létezik.
Ha valamire igaz akkor az max a "konzol" jelzés nélkül állja meg a helyét. 😊

bajgunar
Miért nekem írod? Elõttem már 3an , lassan egy hete BC-rõl és COD-ról vitatkoznak! Nekik miért nem írod hogy van másik topic is???
Vagy egy értelmes korrekt érthetõ választ?
Jah, hígabb lett! CoD még most sem olyan, amilyet elvárna tõle az ember!
Pedig nem egy patch jött már ki rá! És még mindíg fos, és totál konzol arcade leragasztom az egeret és rohanok vakon 0 taktikával game!
UO óta nincs normális cod (nah jó cod4) amihez még kell skill is.
A többit mind elbaszták! Én nem is fogom megvenni az mw3-at!
Maradok a bf3-nál!
Csipesz.
Fpocok
Azt nem igazán használja senki valamiért.

Fabio Capello
Van CoD vs. BF topic.

megnéztem, tényleg hígabb lett a fos...maradok cod-nál...

The Matrix has you...

bajgunar
BC2-re 21.én jött új patch teljesen kijavították a ping hibákat! Már nincs lag! Aztán meg be lehet kalibrálni egy kis tweak-el elég faszányos grafikát játszható fps-el! (settings.ini szerkesztéssel)!
Megbántál 2500Ft-ot? Grat! Ennyit megért! De a BO még most sem ér meg 11k-et!
A 2 játékot meg NE hasonlítsátok össze! Nem ua! BO totál árkád, leragasztod az egeret és csak rohansz végig a pályán! (ami nincs 500m2).
BC2 -höz taktika is kell!! Fõleg haverokkal a legjobb, vagy olyan csapatba ahol vannak támogatók (medic,support,csipa,enginer) és mindenki tudja mi a dolga! Nem a fejetlen lövöldözés! Fragszerzés! Jah és ne alap-al told, menj fel ott is HC szeróra! Nah az kihívás! Nem fogsz ott rush-olni mint BO-ba esztelenül, leragasztott egérrel!
A Zombi MOD??? Háát nem sokan tolják már! És mind (ált) vagy totál LOW, és azt sem tudja mit kell csinálni, vagy PRO (de ammo, hp csalással)!
Alap game 2 (+1) map-ot tartalmaz ami (11k) + vedd meg a DLC-ket a plusz map-okért! (~10k)! Hogy zombizhass 4 map-on ~20k-ért??? Megéri? Úgy hogy BC2 2500k!
Totál NEM!!! Fõleg úgy, hogy mingyárt itt az MW3, meg a BF3! Akkor már inkább BC2!
"Végre egy fasza öszinte ember aki le irja az igazat....nagyon ott vagy!!!!" ---> Mekkora igaza van! <#idiota>
<#worship><#worship><#eljen>

Igen, a megvételén gondolkozom.
Ha 2nél több magot igényel a játék nekem már nem lesz jó. Amúgy régen próbáltam már a tört verziót, hogy futna de csak közepesen fut 60-50fps-el.(Szerintem ez is jó)
Intel core 2 duo 2x 2.5Ghz-s procim van ,Ati hd 5670 , 2gb RAM.
Az mw2 fut fullHDban max beállításokkal de black ops sajna nem :/
most és hétvégén nem vagyok otthon vagy olyan helyzetben hogy játszak, de jövõ héten dobok pár ip-t...már ha nem felejtem el 😊 mondjuk Én már többnyire Nuketown-on lövöldözök, mert amennyire nem tetszett az elején annyira "bejött" a végére, nem kell annyit futni, hogy enemy-be botoljak. bár ez egy kis mw2 és zombizás után iszonyat pörgõs akcióba torkolott pár napja, alig tudtam követi az eseményeket 😊 de hamar vissza lehet szokni rá.

The Matrix has you...

Valami szervert dobj légyszi, ahol tolhatjuk a játékot, de ne az(AMI) faszzopó legyen ahol kempelmég az anyjuk is, meg ha valaki jobb akkor már csaló!!

általában így írok, de köszönöm az értékelést 😊 sajnos nem fizet egyik sem hogy dicsérjem vagy lehúzzam õket, ezek tapasztalatok 😊

The Matrix has you...

Végre egy fasza öszinte ember aki le irja az igazat....nagyon ott vagy!!!!
<#eljen><#eljen><#taps><#taps>

ha azon gondolkozol, hogy megvedd, akkor talán már jobb ha vársz az mw3-ra, de ha érdekel a zombie-s dolog is, na meg amit eddig láttál-hallottál BO-ról megfogott akkor vedd meg nyugodtan, jobban jársz vele, mint pl Bad company-val...nekem az is megvan, olcsóért adták nemrégen, de már azt is megbántam. 100 feletti pingel nem lehet játszani vagy óriási adag nyugtatókkal max...nekem már nem pálya az 😊

igaz, ami igaz, ez a játék igényli a kettõnél több magot prociban valamint erõs videókártyát (nem tudom melyik kártya jó már hozzá), memót is, de nekem 4 magos intel-el és 275GTX-el, 4GB RAM-al, nem volt gondom vele, maxon pörög és viszonylag jó netem is van hozzá, 50-60 körüli pingekkel általában. ezeket tedd mérlegre és így dönts, legfeljebb külön accra regisztrálsz és ha nem tetszik eladod késõbb 😊

The Matrix has you...

Drephis
m16-ot meg ak-t sokat fogod látni singleben (lángszóró attachmentel pl<#idiota>)
szal a játékban zéró a korhûség, mondhatni igazi sci-fi 😄

help

Jah és m16-on van valami hangsúly a játékban?
( a kor két legtöbbet használt fegyverei az AK47 és az M16 voltak tudtommal)
igen erõsségre és pontosságra értem. (Erõs és pontatlan)
És köszi!
erõsségre érted? meg pontosság? szerintem az AK viszi megint a pálmát, kicsibe is, 47-esbe is, de a Commando pl egész jó fegyver, valamint az AUG, a FAMAS és a Galil is jól adja, ezek mind assaultok, de jó még az MPL vagy a HK-21 is. Ebben a részben kicsit jobban ballanszolták a fegyókat, de nagyon sok múlik a pingen is, mint mindig. Érdekes módon nekem a legjobb eredményem egy egylövetûs fegyóval volt, azaz nem sorozatlövõvel, géppuskával vagy géppisztolyal, hanem egy pötyögtetõvel, az FN FAL-al egész pontosan, steam-re is felraktam, 168 körül öltem vele, de ebben persze benne vannak a killstreak-ek is, olyan 1/3-ad arányban.

The Matrix has you...

Köszi!
és akad az MW2 bõl ismert TAR21-hez hasonló fegyver?( nem a külsejére értem)
Fpocok
Igen.

A játékban szerepel valamilyen M16 vagy más 3-as lövésû fegyver?
Fpocok
Jólvan.
Csak az elõbbi kommentedben sem forrást nem adtál meg, se azt, hogy errõl a játékról van szó nem írtad le.

Tudom, de single magyarítás már van de multi nem lesz erröl van szó!!
ITT!!

Fpocok
Ez a BO topik.

Nagy sajnálatomra, nem lesz Multi magyarítás a játékhoz, a készítö ezt irta:
"Igen, 100%, hogy nem lesz hozzá fordítás. Sem BC 2-höz (ahhoz már úgy is van), sem Saboteurhöz (ahhoz pedig szintén lesz, valószínûleg nemsokára). Ezután inkább a szinkronra helyezem a hangsúlyt, komolyabb feltételekkel, egyszerre viszont 88 félét nem tudok csinálni. Szóval nem feladásról van szó, mint ahogy írtad és "abbahagyós" hír sem lesz."

soo277
Eladó 1db Black Ops!!
Ár .:privibe

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

V43 1105
Nem tudtad hogy ami szar, annak az isteni pénze sem elég reklám szempontból ? <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Fpocok

Fpocok
De jó lenne, ha azt a sok pénzt, amit marketingre költenek, költöttek volna a fejlesztésre <#pias>

patchaou
Pont az ilyenek miatt cseréltem el a játékot.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

AkAfinucsi

Valami ilyesmi lehetett 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Az a baj, hogy nem biztos, hogy abban a videóban volt. Már végig böngésztem 75 oldalt de semmi. Sajnos sok videót töröltem lehet közte volt az is 😞

Fpocok
Fúú, én már nem emlékszem, mi volt azon a videón.