Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Sok 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

wardogzombie
de megmondja a tutit

Fpocok
Kicsit fárasztó 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

wardogzombie
roflmao<#taps>

Fpocok
Passz.

Vedd fel a kapcsolatot velük, akár emailben és mondd nekik mi a helyzet. De gyanítom van valami opció az oldalon is.

morphologu
Sziasztok nagyon fontos kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni. Pár hónapja vettem servert black opshoz a GameServeren de szeretném befejezni, és nem tudom hogy lehet törölni az accountot vagy hogy ne vonják le a lóvét mert azt hittem lejár a hónap és ennyi de lekapták a lóvét megint és b**sz az ideg rendesen. Valakinek ötlete??????<#help><#help>

Asrock A785GMH/128M, Phenom2 x2 550/x4 B50 3Gb DDR2,Sapphire HD 5770 Chieftec 450Watt LG W1952TE

steamen ott van a teljes lista róla.

The Matrix has you...

mmovar
nekem letöltött most valami 8mb-os update-et. tudja valaki mit barkácsoltak rajta?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
Szerintem az optimalizálással eddig sem volt gond. Vagy mire gondolsz?

soo277
Optimalizálták már a gémet?

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

kerla
Köszönöm, sikerült megoldani, tényleg egyszerû volt, csak másra gondoltam elõször :-)

Pistike 007
Nálam jó.

pisztácia
Nektek megy a steam? Nem tudok bejelentkezni...:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

youtube-on nézz utána, de elõzõ kollega jól írta, a csónak felé kell úszni, mármint felfelé. Én is sokat szenvedtem ezzel a résszel, nincs egyértelmû utalás, csak sokadik próbálkozás után sikerült eltalálni a helyes irányt.

The Matrix has you...

En is ott tartok. Ne a csonak ala usszal be, hanem elotte gyere fel a felszinre (kozvetlen a csonak elott) asszem a pali nez is kifele feled a csonakbol. Ott valamelyik gombot meg kell nyomni (a jatek jelzi is), es akkor elvagod a torkat vagy mittudomen, de kinyirod a faszit.
Fpocok
Fúúú... Nem tudom, nem volt ott gondom soha.

kerla
Sziasztok!

Láma kérdés, de csak most jutottam el odáig, hogy kivégezzem a single player küldetést. Annál a résznél tartok mikor a Vietnámi hadszíntéren egy csónak alá kell úszni és késsel kinyiffantani pár vietcongot.

akárhányszor úszok a társamhoz a csónak alá, észrevesznek és mission failed... Mi itt a trükk, hogy simán menjen???

Nem ezen a néven nyomom. Egyébként multizni nem szoktam vele, single, combat.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Te milyen néven játszol...mert mintha puhos-al már találkoztam volna??
<#fejvakaras>

Ja pontosabban un-moded black ops...vagy ilyesmi...
<#idiota>

Köszi megpróbálom!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

egyébként ha jól láttam megint Double XP-s hétvége lesz. gondolom a közelgõ mw3 és a bf3 már megjelent kiadása miatt...vagy csak úgy 😄

The Matrix has you...

most vagy HC-s szerveren játszol és azért nincs vagy sikerült egy moddolt szeróra belépni. elsõ esetben ha normális szeróra lépsz akkor visszakapod, második esetben van olyan a menüben, hogy modifikációk kikapcsolása - szépen magyarosan 😊 -, ott kellene keresgélned, remélhetõleg ettõl visszaáll, ha nem akkor újrarakás marad még. adataid megmaradnak, hiszen steamen tárolja..vagy valahol a gépeden is, de ha megy a cloud akkor steam szinkronizálás után visszaad mindent.

The Matrix has you...

Sziasztok!

A bal felsõ sarokban lévõ radar vagy UAV képet hogy lehet visszaállítani ugyanis eltûnt?

Köszi!

AkAfinucsi
No commando like a baws!
😄D

http://www.youtube.com/watch?v=tohxk3QO854&feature=related

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Ja most léptem ki, nálam ment faxán!!

Nálatok megy most a BO? nálam nem elérhetõ jelenleg a steam szerint.

The Matrix has you...

Te játszottál már a többi ehhez hasonló játékkal? csak hogy legyen összehasonlítási alapod 😊 lehet az Én gépemmel van baj vagy a nettel, de hogy ez még mindig jobban játszható, mint némelyik másik játék, az biztos apám 😊

The Matrix has you...

Fpocok
Lesz szerver, lesz szerver file. Szóval lesznek itthon is szerverek, szóval 5-20as pingek lesznek magyar szerveren. De nézd a dolog jó oldalát. Van ingame szerver browser. Valahol még az sincs.

Ez az ótvar fos játék milyen fasza pingeket ad, nem lehet játszani..remélem az Mw3 nem ilyen lesz....
<#falbav>

Pistike 007
\m/ 😄
Köszi 😊

Fpocok
Fúúú...

Verify-old a fileokat.
Google-zd ki, hátha kidob valamit.
Kapcsold ki a tûzfalat.
Rakd újra az egész játékot úgy, hogy STEAMrõl töltöd le.
Rakd újra a gépet.

Pistike 007
Sziasztok!
1 hete ezt kapom a Steamtõl ha indítom a gamet:
'This game is currently unavailable. Please try again at another time.'

???

Elõre is köszi.

Eladó <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Még véletlen se errõl beszélek. Én azt mondtam hogy nálam ki van kapcsolva hogy: "ne mentsen fiók adatokat a számítógépre" , minusz pipa. Ennyi, mirõl beszélsz.

Amugy a cloud nem létfontosságú semmihez, mint utánamásztam, tehát nem értem a rinyát, hogy Jóójj, ne kapcsold ki. Ugyanugy szinkronizál, feltölt stb.

Te mirõl beszélsz? mit nem tárol a gépeden és mi nem tárolja? minden játék tárol információkat és a steam is!

The Matrix has you...

ozimak
Üdv mindenkinek! Aki esetleg már unja a BO-ot az nézzen át a warez topikba mert irtam oda valamit! Köszönöm!<#worship>
ugy értettem hogy csak a cod-ozás idejéig.

Részemrõl pedig semmilyen fizikai eszköz nincs közte ( nem használok routert, stb. )

Ám igy jó. A gépemen meg alapból nem engedem hogy bármit is tároljon. A statomat pedig minden parti után menti ( vagyis ugy látszik, és a prestise hiba is megszünt.

Köszi...apám mennyi játékod van... <#guluszem1>

Fpocok: miért nem jó ha kikapcsolom,ird már le légyszi!!

gondoltam, hogy a sávszélre fogod, de nem azzal van gond, minimális a forgalmi igénye, csak az elején tölt sokat közben, már alig, tökmindegy milyen a sávszéled. a közberakott fizikai eszközök okoznak hibát és persze a telítettség, az egész rendszer ha úgy akarod, mert az sem mindegy, hogy az ország vagy akár budapest melyik részén vagy... 😊

az viszont érdekes, hogy kikapcsolod a cloud-ot, mert így nem tudom, hogy mikor szinkronizál, azaz mikor írja fel ezt neked netre?
mert a gépeden elmenti gondolom..mindenesetre érdekes. ja és globálisan kapcsoltad ki, nem csak a cod-hoz...

The Matrix has you...

Fpocok
Nem tudok jobbat.
Ez egy elbaszott rendszer amúgy.

Ha csak igy müködik akkor mond jobb megoldást, és igérem kipróbálom. Amugy természetesen csak a cod alatt van kikapcsolva ( mivel csak ugy megy... ).

És nem, nem a netem a szar.

Fpocok
Ez nem túl okos lépés... kikapcsolni a cloudot.

Azt hol?? Ird már le légyszi!!

Közben: megoldódott. Mind a játékban, mind a "steam"ben ki kellett kapcsolni a felhõt. Szal akkor is gáz. De igy már legalább élvezhetõ <#alien>

Igen. Az elsõ naptól megvan, és ezt 1 hónapja csinálja. Ez alapján itélem meg mert egy 100Mbites nettel, nehogy már baja legyen + a fegyverösszeállításomat még mindig nem jegyzi meg, igy élvezhetettlen folyamatosan default starokkal játszani...

De amugy köszi mindenki. <#alien>

jaja, a felhõ ne tudta letárolni, eltûnt fel vagy letöltés közben, így egy régit vesz elõ. leginkább nettõl függ szerintem, mert nekem pl. nem írt még ilyet, csak sokszor raktak be már mások is ide ilyen képet. Sajnos ilyen elõfordul, de ne ez alapján ítéld meg a játékot 😊 a kezdetekben ennél sokkal idegesítõbb dolgok voltak, ez csak szórványos, nem mindenkinél jelentkezõ hiba. persze ez most nem vigasztal tégedet 😄

The Matrix has you...

Nekem is szokot ilyen lenni szerver hiba okozza!!

Kezdem unni ezt a játékot...

Ez mi a ráké van? ( valszeg van összefüggés a fegyverek nem megjegyzésével )