11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
becsiati #11166 HI
A COD Black OPS nek a mentését hol találom, ha nincsen nekem olyan a programfájlokba hogy "players"?????
Mert ott kellene lennie hogy: Prografiles/Activison/Call of Duty - Black Ops/és azon belül kellene lennie!! DE NINCS!!
köszi
-
#11165 Egyetértek.
Mai napig nem toltam ki az mw3-t. BO kampánya nagyon pörgős volt. A multi is sokkal jobb volt. Legjobb cod az old school részek után. -
#11164 Én azt mondom, így mw3-at megunva, hogy a BO volt a legjobb cod, az összes közül... SP-ben, és MP-ben is.
Lehetne valami szívízás erről, érdekelne ki mit mond.
Ám sztem mw3 nagyon gyenge lett...:S -
#11163 Vajon mi lehet az a kategória, amivel egy videojáték bekerülhet a Rekordok Könyvébe?
A leghosszabb játékidő? Az biztos nem a Call of Duty: Black Ops-é lenne. Ne is találgassunk tovább, a játék ugyanis immár hivatalosan is minden idők legjobb befejezésével rendelkezik. "Mindenki különféle befejezéseket kedvel. Van, aki egy hatalmas boss fight-ot, és van, aki 90 perces lezáró videót", mondta Gaz Deaves, a Guiness World Records 2012 Gamer's Edition szerkesztője.
A Guines közzé tette az 50 játékot felsorakoztató listát, mely a játékosok szavazatai alapján az alábbiak szerint alakult (figyelem! hosszú lesz!):
50. Resident Evil 4
49. Star Wars: Knights of the old Republic
48. Ratchet & Clank: a Crack in Time
47. Crysis 2
46. The Elder Scrolls IV: Oblivion
45. Call of Duty: World at War
44. Star Wars: The Force Unleashed II
43. Half-Life 2: Episode Two
42. Super Metroid
41. The Legend of Zelda: Twilight Princess
40. New Super Mario Bros. Wii
39. inFamous
38. Fallout 3
37. Grand Theft Auto: San Andreas
36. Gears of War 2
35. Bioshock
34. Starcraft II: Wings of Liberty
33. Sonic Adventures 2
32. Metal Gear Solid 3: Snake Eater
31. Kingdom Hearts II
30. Mass Effect
29. Super Mario Galaxy
28. Sonic the Hedgehog
27. Metal Gear Solid
26. Assassin’s Creed II
25. Assassin’s Creed
24. Shadow of the Colossus
23. Call of Duty 4: Modern Warfare
22. Kingdom Hearts
21. Uncharted 2: Among Thieves
20. Super Mario Galaxy 2
19. Mass Effect 2
18. Grand Theft Auto IV
17. Portal 2
16. Assassins Creed: Brotherhood
15. Prince of Persia: The Sands of Time
14. Halo: Combat Evolved
13. Halo 3
12. Pokemon Black and White
11. Super Mario Bros
10. Heavy Rain
9. Final Fantasy VII
8. Metal Gear Solid 4
7. Portal
6. Red Dead Redemption
5. God of War
4. Call of Duty: Modern Warfare 2
3. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
2. Halo: Reach
1. Call of Duty: Black Ops
forrás
személyes véleményem: GIGALOL -
#11162 -
#11161 Én vagyok csak így mostanában ezzel?
-
wyx #11160 MW3, BlackOps, MW2, Portal-t tartalmazó steam acc eladó, 10k.
(dvd-ket is kapod mellé ha akarod)
Érdeklődni privátban! -
Puhos #11159 Oké rendben . -
#11158 ez odáig megvan, de nem aktív a "change team", szürke, nem lehet rákattintani.
de közben találtam megoldást.
a console-ban g_allow_teamchange-t 1-esre kellett állítanom mert 0-n volt, és most már jó.
de köszönöm a segítséget -
Puhos #11157 Gondolom a játék eredeti?
Pedig kell hogy legyen most próbáltam ki. Elindítod a multit, majd a play-combat training-start match- elindul a játék ekkor nyomsz egy ESC-t-change team-nél kiválasztod melyik csapatba akarsz lenni. Működnie kell mert én a szomszédommal ugyanígy szoktam játszani! -
#11156 nincs olyan lehetőség amit mondasz -
Puhos #11155 Szia!
Amikor elkezdődik a játék akkor nyomj egy ESC-t és ott válaszd ki a csapatot. -
#11154 Hali!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet combat trainingben azt beállítani, hogy a tesómmal egy csapatban legyünk? Még véletlenül sem rak egy oldalra bennünket, a change team meg nem aktív egyikünknél sem.
Köszi a választ. -
#11153 thx már megoldódott !! -
#11152 Szar ez a telepítés... próbáld meg dvdről indítani. -
#11151 az igen hát be van!! -
Puhos #11150 Hy!
Be kell rakni a dvd-t! -
#11149 Hy
help az mitöl van hogy ujra raktam win em
és teleoitenia karom cod 7et
bejön Steam és leakarja tölteni!
nem telepiti hanem tölti
help pls! -
#11148 és 15k-ért? csak mert alkuképes de gondoltam majd akit érdekel az úgyis alkudni fog.
-
#11147 Én is ezt mondtam. Amúgy a szabály szerint nem lehet ilyet hirdetni. -
#11146 Sok :D -
#11144 de megmondja a tutit -
#11143 Kicsit fárasztó :D -
#11142 roflmao -
#11141 Passz.
Vedd fel a kapcsolatot velük, akár emailben és mondd nekik mi a helyzet. De gyanítom van valami opció az oldalon is. -
#11140 Sziasztok nagyon fontos kérdésem lenne hátha tud valaki segíteni. Pár hónapja vettem servert black opshoz a GameServeren de szeretném befejezni, és nem tudom hogy lehet törölni az accountot vagy hogy ne vonják le a lóvét mert azt hittem lejár a hónap és ennyi de lekapták a lóvét megint és b**sz az ideg rendesen. Valakinek ötlete?????? -
pett3rson #11139 steamen ott van a teljes lista róla. -
#11138 nekem letöltött most valami 8mb-os update-et. tudja valaki mit barkácsoltak rajta? -
#11137 Szerintem az optimalizálással eddig sem volt gond. Vagy mire gondolsz? -
#11136 Optimalizálták már a gémet?
-
#11135 Köszönöm, sikerült megoldani, tényleg egyszerű volt, csak másra gondoltam először :-) -
#11134 Nálam jó. -
#11133 Nektek megy a steam? Nem tudok bejelentkezni...:S -
pett3rson #11132 youtube-on nézz utána, de előző kollega jól írta, a csónak felé kell úszni, mármint felfelé. Én is sokat szenvedtem ezzel a résszel, nincs egyértelmű utalás, csak sokadik próbálkozás után sikerült eltalálni a helyes irányt. -
Zozo76 #11131 En is ott tartok. Ne a csonak ala usszal be, hanem elotte gyere fel a felszinre (kozvetlen a csonak elott) asszem a pali nez is kifele feled a csonakbol. Ott valamelyik gombot meg kell nyomni (a jatek jelzi is), es akkor elvagod a torkat vagy mittudomen, de kinyirod a faszit. -
#11130 Fúúú... Nem tudom, nem volt ott gondom soha. -
#11129 Sziasztok!
Láma kérdés, de csak most jutottam el odáig, hogy kivégezzem a single player küldetést. Annál a résznél tartok mikor a Vietnámi hadszíntéren egy csónak alá kell úszni és késsel kinyiffantani pár vietcongot.
akárhányszor úszok a társamhoz a csónak alá, észrevesznek és mission failed... Mi itt a trükk, hogy simán menjen???
-
Puhos #11128 Nem ezen a néven nyomom. Egyébként multizni nem szoktam vele, single, combat. -
strebacom #11127 Te milyen néven játszol...mert mintha puhos-al már találkoztam volna??
-
strebacom #11126 Ja pontosabban un-moded black ops...vagy ilyesmi...