Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
The Matrix has you...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
The Matrix has you...
Jesszus most néztem barmok youtube-on 3utas crossfirebe tolják HD6970-el bazki, eyefinityben fullhdban, honnan a rákból van ezeknek ennyi pénzük hogy rohadjanak meg
Sd-ben 1sõ körrõl álltalában lemaradok, meg más játékmódban is már megy a meccs mire beérek!
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
számtalan helyen látok nem angol szöveget, nem szoktam vele foglalkozni, kit érdekel mit mond, itt annyi csapatjáték sincs, mint mw2-be.
The Matrix has you...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Emellett kétféle módon is védekezhetsz ellene, Hacker meg Flak Jacket.
De pl. a másik, közben eszembe jutott, Stun gránát tiltása az miért kellhet? Most már kénytelen voltam átrakni a Flash-re, mert sok helyen nem tudni, aztán már küldenek is el a k...a anyámba ám egybõl ha eldobom. Console üzenet meg a legtöbb szerveren félóránként jön hogy mit lehet meg mit nem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A mi csapatunk vezetet es ott is en voltam az elso, es en csak a HQ-ra megyek, de ezeknek az ovisoknak csak az jon le hogy spawnpotjukra megyek loni.
Jol feldigesitettek ezzel a kickel.
Singlibe semmi gond nem volt sohasenem...
‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/
- a játék könyvtárából a DXsetup.exe telepítése
- a VCredit86.exe telepítése
Sajnos minden egyes játékindítás elõtt meg kell csinálni.
Semmi fagyás, akadás, lag nincs nálam.
Max grafikán is elfut 1360*768 felbontással a gépemen.
Remélem másnál is beválik. Majd írjatok ha ok!
‎\"A nõk azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük õket.\" /Oscar Wilde/
szóval talán erre gondoltál?
The Matrix has you...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Most már lassan az összes szerverrõl a Claymore-t kitiltják, meg azt a lassító gránátot is, rosseb tudja mi a neve, nem a flash hanem a másik.
De a hangtompítós shotgun az mehet agyba fõbe. Hát tiszta röhej... Nyomja a hülyéje az elõre gombot, rush keresztbe-hosszába, célozni nem kell, puty-puty-puty, irjta a népet.
Na meg ez a Nuketown mánia... Lassan minden 3. szerver "only nuketown 24/7". Micsoda fantasztikus élmény mikor a 30 négyzetméteren SD-ben 18 ember 30 másodperc alatt lehenteli egymást... Hát ugyanitt a respawnos módokról már nem is beszélek.
Na most jól megmondtam, lehet hülyézni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
The Matrix has you...
Ha meg coop, akkor kampány legyen, mint WaWban.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Én karácsonyra kaptam a BO-t,és hát mit ne mondjak lesett az állam.
A Single mód teljesen legyûgözött. A multit most próbálgatom.
Kicsit még furi a multi menüjében ez az összevisszaság,de hamar megszokható.
Esetleg valaki aki balkezes,és nem a WASD billentyûzettel írányítja a játékot hanem a nyilakkal,nem tudná nekem leírni a gombkiosztását?Nem tudom tökéletesen kiosztani,valami mindíg kimarad.
Meg mig a MW2-be csak egy guggolás van,úgy vettem észre hogy itt rögtön több verzió is van belõle.
Tudna valaki segíteni?
The Matrix has you...