11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#9764 Aha. 40k az már szép xp. Nekem a legjobb 48k volt.
Nekem is volt hasonló KD arányom, nuketown-on, és persze chopperrel. -
Árnyvadász #9763 39 ezer valamennyi. Fogjuk rá, hogy 40. Havernak viszont már volt 60 ezer is. Összejöttek a bónuszok.
Kill/Death legjobb eddig a 90/35. Havernak persze az is durvább, mert 144/45. Ez a 90/35 is úgy, hogy kétszer hívtam be helikoptert (amit nem szedtek le) és volt legalább 4 napalm strike is. Meg persze valahogy most úgy jött ki, hogy aki szembejött azt én lőttem le előbb. HC módba persze. -
#9762 Kicsit kezd elegem lenni a szar csapat elosztásról. Most játszottam 7 domination-t mind a hétszer kikaptunk... ezért is van már dupla annyi vesztes meccsem mint győztes... mondjuk már régóta rászarok, hogy kinyer, csak idegesítő...:S
Amúgy kinek mennyi volt az egy meccs alatt elért max XP?
-
#9761 És tényleg az... igazad volt. Bocs -
#9760 Az biztosan nem az. Sok embernél láttam már, de hogy ez melyik fegyver lehet... nem tudok rájönni. -
zadorjan #9759 Eddig minden oké volt játszottam vele. A Steam problémázott és újra kellet raknom, de azóta egy netes szerveren sem tudok játszani. Felmegyek a szerverre és connection interrupted villog, és magátol kilép. Semmit nem tudok csinálni. Tud valaki valami okosat ? -
#9758 ak74+red dotnak tűnik -
#9757 0:38 nál melyik fegyverrel lő? Mi a neve? -
#9756 -
#9755 drága lehet felvenni +1 embert aki copy pasteli a kódot -
#9754 fontossági sorrend... -
#9753 de annyira nevetséges hogy konzolon ezeket a javításokat már tavaly kiadták, minket itt meg szopatnak amikor steamen naponta frissíthetnének ... -
#9752 Additional minor reductions in knife lunge
yay -
#9751 Increased headshot multipliers for sniper rifles. Sniper rifles with suppressors equipped will now always be ensured one-shot kill headshots.
yay -
killerkocka #9750 Vissza most nem olvasok, tehát lehet volt már. Kis info a patchről. -
#9749 Nekem se HD-s a monitorm, szimpla 17 colos CRT, de a 80 FOV azért jó, mert többet látsz. Nekem nincs gond vele. -
#9748 -
#9747 -
#9746 Üdv Úrak,friss BO játékos/fölhasználó vagyok,gondoltam beköszönök.
UI:Borzalmas sound,és egyébb laggok vnnak benne,de majd meglátjuk. -
#9745 Ahha értem.. go warez fórum! -
kowajano #9744 Segítséget szeretnék kérni a Cod 7tel kapcsolatban. A ½The defector½ nevű pályának a vége felé be kell tolni egy ajtót. Ez alatt a egy bomba felrobbant egy autót ami felém repül. Ekkor sikerül betolni az ajtót és azután nem jön vissza a kép csak a radar meg a cél látszik és tudok lőni is de a fegyver az emberek nem látszanak és csak feketeség van helyettük. -
pett3rson #9743 ez a fov 80-as dolog szerintem full hd-s monitorokra érvényes, nekem nem az van és így a széle kicsúszik. nekem elég a 60 is. -
#9742 Mi ez a halál a fórumon? -
#9741 Jah, télleg feltolja. -
#9740 Nekem is :D! -
#9739 Nekem úgy is beállította 80 - ra a fov - ot hogy fölhúztam a csúszkát. -
#9738 ez a komment mehetne így ahogy van gyikba -
#9737 Nem nagyon állítja át a csúszka.
config_mp.cfg -ben átírod a :
/cg_fov "80" -ra.
És menni fog.
Ezeket még mindíg nem árt átírni!!! :
/cg_drawFPS "1"
/cg_fov "80"
/com_maxfps "125"
/snaps "30"
/cl_maxpackets "100"
/cl_packetdup "2"
/rate "25000"
/r_multigpu "0"
/r_multithreaded_device "1"
Kikapcsolni a multi GPU-t!!!! Ha nincs 2-3-4 VGA-d!
És engedélyezni a többmagos procit, ha az van!!! -
pett3rson #9736 ha a videóbeállításoknál felhúzod maxra a csúszkát is átállítja, elvileg 80-ra. -
#9735 Sziasztok!
A fov - ot hogyan kell állítani mert max 60 - at enged beírni azzal a paranccsal amivel én próbálkozok. -
pett3rson #9734 ma hallottam ezt egy másik emberkétől, megnézem jövő héten amikor gép elé kerülök és kiderül. még a végén visszatérek :D -
#9733 Nekem is régen mindig újra índult a gép, valószínűleg túl melegedik valamiek hardwer ed, próbáld ki a core temp nevü progit ami a proci hömérsékletét figyeli és naploza. -
Lokker #9732 Most valami furcsa jelenség megy végbe a CoD játékoknál mert nálam az MW2 fagy le már a főmenüben de BO gond nélkül megy. Vicc hogy egyik nap játszok és már eléggé régóta megvan az MW2 és másnap meg nem megy. -
Puhos #9731 Nálam Xp-n nem volt baja, most hogy Win 7-em van így már van!
-
Hdkiller #9730 XP-m van -
Puhos #9729 Windows XP vagy Windows Vista vagy Windows 7?
-
Hdkiller #9728 Hát nem tudom mitől van, de mihamarabbi segítséget kérek. -
Gabe18 #9727 Néha nekem is lefagy, de szerencsére nem olyan sűrűn hogy zavaró legyen.
Ellenben nekem olyan is van hogy az egész gép újraindul. Persze ez valami hardveres hiba is lehet, nem tudom. Mondjuk ha jól emlékszem másnál még nem tapasztaltam... -
#9726 Gyönyörű:D -
Hdkiller #9725 Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz (2 CPUs)
2048MB RAM
Radeon X1650 Series
de a Single és a Zombi tökéletesen működik, ezért nem is értem.