11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#9804 Updates to Call of Duty: Black Ops have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Call of Duty: Black Ops
MP Audio stuttering on certain systems.
Playercards sometimes not showing properly.
Added three Private Match Server Settings: Team Change, Team-Up Period, and Keep Balanced Teams.
Added Alternate Color Scheme for accessibility: Settings / Multiplayer / Player Name Indicator.
Changed Team-Up Period countdown interval to 10 seconds.
Combat Training sessions are no longer counted in Server Browser Unranked tab.
Friends on your team will now show as blue on your minimap.
Prevention of various exploits.
Objective markers localized for all languages.
Various stability improvements
-
#9803 steamworks miatt azt se nekik -
#9802 Nem hiszem, hogy nagyon foglalkoznának ezzel PCn, mivel itt a játékszervereket nem nekik kell üzemelni, csak a login szervereket. -
Gabe18 #9801 Érdekes hozzáállás a PS3 verzió gondjaihoz:
A kiadónak bármikor jogában áll leállítani a játékaik szervereit...
Kérdés, ha a jól termelő PS3-as változatról így gondolkodnak, mire számíthat a pc-s vásárló? -
pett3rson #9800 már le lett írva többször, hogy figyelj a lóvédra, egy bizonyos összeg alá nem csökkenhet, sőt van amikor duplán számol vagy nem jól vonja le. egyesével próbáld először is, a fegyvert még az elején amikor sok a lóvéd és lépj ki ha megvan, mármint a classból, hogy mentse az adatokat, aztán lépj vissza és tegyél be új perket vagy másik gránátot, attól függően mi kell neked, aztán megint ki. ez csak kevés pénznél van, amikor olyan 2000 alá csökken, de az egyesével történő vétel mindig jobb, mert max azt veszted el a korábbiak már megvannak, nem kell mindent újracsinálni, csak egy lépést. -
#9799 Zombi DLC részletek -
Bugge #9798 Igen, azért írtam, hogy ha ilyen gondod van 1-et vegyél, ha megvette és mentette, akkor vásárolj be és menteni fogja. -
#9797 Nekem cska a fegyver vásárlásnál csínálja ezt, kiegészitöt meg minen mást mindig tudok venni. -
Bugge #9796 Hát igen ez egy hiba a játékban.
Én ilyenkor vagy újraindítom a játékot, néha segít.
Vagy csak 1 valamit változtattok a classon. Ilyenkor megnézem, hogy az tényleg elmentődött-e. Ha nem akkor addig próbálom míg jó nem lesz, ha elmentette, akkor már beállítom rendesen utána tuti menteni fogja. -
#9795 Jó baszus de utána minden a régi! híába vettem meg nem marad meg. Nah jó a lovémat is visszakapom de mit csináljak vele ha fegyot nem tudok venni. -
Bugge #9794 Ez a játék része.
Olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy nem lehet kivenni belőle, hogy ne kelljen hozzá Steam :)
Mikor valamit változtat frissíti a szerverükön tárol profilodat és annak a frissítésnek a visszajelzését látod. -
#9793 Nem tudja valaki hogy lehet megcsinálni hog ne adja ki ezt a fetching stats hüyleséget ha veszek egy új fegyot? -
#9792 Lázadnának a konzolosok? LOL... képzeld... vannak olyan konzolosok, akik örömmel fizetnek havonta, csak hogy játszanak és nem is kapnak érte semmi pluszt lol. -
#9791 MS pontot csak igazi pénzért lehet venni. -
pett3rson #9790 ezeket az MS pontokat játékokkal nem lehet összeszedni? csak pénzért lehet megvenni? -
#9789 nem. -
#9788 Konzolosok mindenért fizetnek, eddig se lázadtak! :D
Ők szépen elvannak a rózsaszín buborékban, hogy övék a gamer világ. -
#9787 Lehet... nem tudom. De gondolom annyi esze van, ha warezról van szó, hogy bemegy warez szobába. -
#9786 Ez am nem tipikus warez probléma? -
#9785 Kezd újra a küldetést, ha kell többször. Amikor meg odaérsz, akkor nyomogasd sokszor az F gombot. -
joe67 #9784 Sziasztok tudnátok segíteni olyan problémám lenne,Call Of Duty - Black Ops - The Defector (part 3)itt járok és mikor segítek bejutni az ajtón a part3 elején fölrobban valami kocsi és elsötétedik minden,nekem nem jön vissza a kép!!!!a játék rossz vagy mi ???már újratettem szedtem le hozzá javítást de semmi !!! ha valaki tudna megoldást köszönöm neki. -
#9783 a videon azt mondja 1200 ms pont. ez a szokásos 14€ körüli összeg. és biztos, hogy pc-re se lesz ingyen. hisz akkor lázadnának a konzolosok, hogy ők mért fizetnek blablabla... -
#9782 Hát jha, sajna énis bele sétáltam a csapdába. -
killerkocka #9781 Marketing része marha jó volt kiadás előtt, rengetegen bedőltek neki. Csak kár, hogy hazugságból építenek várat és nem abból, hogy ténylegesen mit is vállalnak. -
#9780 Illetve pont hogy jók , mert sztem sok hülye még képes lenne pénzt kiadni érte. Akkor lenének hülyék ha nem kérnének érte (és nem védem öket, csak lehet sejteni) -
#9779 Amekora szar marktingesek ülnek a treyarc ban... sztem fízetni kell érte. -
killerkocka #9778 Jó mapoknak tűnnek, viszont ha pc-n képesek lesznek pénzt kérni érte, akkor rablás. Ha már nem képesek kijavítani a konzol portos játékukat, pofátlanságnak minősül az áras dlc. Zökkenőmentesen futna a játék sok idegesítő bug nélkül, ami néha pálya hibája, néha meg csak a hitbox elbaszarintása. Fegyverek nincsenek kellően optimalizálva a statjukhoz, pályákon továbbra is vannak láthatatlan falak, amik átlőhetetlenek. Fagyások, fps ingadozások, support hiánya pc-re, stb. Részemről a vétel nem lenne kérdés, ha hozzáértő programozók foglalkoztak volna a játékkal, de csak egy sima konzolátirat, szóval bekaphatják, ha pénzes lesz. -
pett3rson #9777 ráadásul sokkal nagyobbnak is tűnnek az eddigieknél. -
#9776 bizony pofásnak tűnik!!!! -
#9775 Hát ez sokkal jobban néz ki, mint az MW2-s DLCk. Raktak bele érdekes dolgokat + nincsenek régi mapok. Mind új. Azt kell, hogy mondjam, hogy tetszik. -
pett3rson #9774 persze, mert ha leraksz vagy éppen hatástalanitasz bombát akkor plusz xp-d van, de ahhoz nem árt ha fedeznek :) -
#9773 Na igen szerintem is ott jön a legtöbb XP, és sztem a legjobb mód is, ha persze van pár ember aki tudja mi ott a lényeg. -
pett3rson #9772 ja és demolition-ben lehet még mindig a legtöbb xp-t szerezni. -
pett3rson #9771 szerintem nézd az elején, hogy mennyire segítenek a társak foglalni, ha nem akkor szarjál bele Te is, egyedül nem lehet háborút nyerni. Sajnos sokkal kevésbé van csapatjáték, mint korábbi részekben. eleve a TDM-et kár volt feltalálni... -
pett3rson #9770 legtöbb XP nem emlékszem, talán ez is megvan valahol statban, de olyan 50e lehet nekem is, amit tudok, hogy 18-as winstreak-em volt kilépés nélkül (vagy legalábbis addig nem figyeltem), de akkor jelezte, hogy egyéni csúcsot döntöttem:) mondom mibe? :)
akkor rájöttem, hogy ha belépsz és kilépsz azt nem veszi lose-nak, mint mw2-be pl. igy még csináltam 3 meccset, hogy 21 legyen, de aztán már "csalásnak" vettem, hogy így javítsam a rekordom :)
természetesen jókora részt vállaltam a győzelmekből mindig, szóval annyira nem érdemtelen ez a rekord :) és persze szerencsém volt a csapatokkal is. -
#9769 -
#9768 Lehet megfogadom a tanácsod, és áttérek SD-re. Kikészít mikor csak a kill-re mennek az emberek, és nem arra, hogy a 3 pontot elfoglaljuk... (dominationba) -
#9767 Nekem is kb 48k volt eddig a legnagyobb XP, es engem is az idiota csapattarsak tudnak a legjobban idegesiteni. Mondjuk en legtobszor SD-t jatszok es neha HQ, a tdm es hasonlokat messzirol kerulom. Jelenleg kb 525/530 a W/L arányom a mecsek tekinteteben, utobbi idoben belehuztam es felhoztam 100 vesztes mecs hatranybol. Mivel SD-ben ha ki is hullanak melloled, akkor is van eselyed egyedul lehozni. -
#9766 hc? lehet teamkill auto kick. illetve az is lehet, hogy jön a csapattárs és kell a hely. engem 1x kickeltek csak (admin) általában autokicket kapok tk miatt. -
Sponnyabob #9765 Nekem meg abból kezd elegem lenni, hogy a legtöbb szeróról 2-3 mecss után kickelnek. Pedig nem csalok meg nem is csinálok semmi extra dolgot (kemp,noobság, stb...), de mégis. Mitől lehet nem tudjátok? Egyébként főleg a 12 slotos szervereknél van ilyen.