Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy az ötödik pályán amikor vietnámi ránk ugrik, akkor mit kell csinálni? mert nyomtam eléggé erõsen az F et és nem történt semmi
Mert lehet csak annyi lett volna a megoldás, hogy azokat kilövöd játék idõre, ha nem tudod kivételnek hozzáadni a codot...
Full winreinstall megoldotta.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nektek jó a steam? Nekem nem enged belépni:S
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
http://www.callofduty.com/blackops
oldalon van egy olyan menüpont, hogy "Theater" ez elvileg pontosan arra lenne jó, hogy egy közösségi rendszerben meg lehetne egymással könnyedén osztani képeket és videókat. Azonban még egyáltalán nem mûködik a dolog. Hidd el csak bosszúságot okoz ha megpróbálod használni. Egyenlõre csak a játékból tudod megnézni a videókat amiket "elraktál". De ha valakinek megvan a Black Ops akkor meg tudja nézni a videóidat.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
The Matrix has you...
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Konkrétan "felvettem" egy játékmenetet és szeretném megnézni egy másik számítógépen.
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
konfigom: i3-530, HD 5770 1GB, 2Gb RAm, nem hiszem hogy ezzel lenne gond...
Hardline, késõbb a Pro verzió mellett ha a sam turret-et és a care package-et teszem be, akkor gyakorlatilag bármilyen killstreaket megkapok és elég jól adja, 3-4 öléssel megvan, azokat meg hamar meg csinálni. Elsõ turretet lerakom, amíg kitart addig átváltom másra, hátha jön valami jó helyette. légvédelem megvan és még kapok is pluszba mást.
Warlord: két fegyver-tartozék, Pro verzióval pedig 3 tactical és 2 gránát-ot ad. jól jönnek, lehet szórni az áldást velük 😊
Ninja vagy Hacker: ninja-val halk vagyok, proval hangosabban hallom az ellenfeleket, hacker-el látom a bombákat, gépágyút, rakétát stb, proval át lehet állítani õket, bár ezt túl sokat még nem csináltam, nehéz odakerülni😊
inkább ninja-t szoktam használni és szemét vagyok, mert AK74u-t rakom be, grippel és hosszú tárral 😊
The Matrix has you...
Nekem szerencsére így mûxik.
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II
Ma megvettem a játékot de serverbrowser nem talál egyetlen szervert sem, eddig csak combat traininget tudtam nyomni.
Karbantartás van? vagy nem jól csinálok valamit?
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Black ops is megvan, szval nem mw2miatt járok ide...
Közben reinstaláltam és most jó!
Sajnálom hogy fárasztalak a irogatásommal...., pozitív emberek!
ON