Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nyomogatni kell, úgy mint többször...

Parasite Eve 2, best game EVER!

sziasztok
azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok hogy az ötödik pályán amikor vietnámi ránk ugrik, akkor mit kell csinálni? mert nyomtam eléggé erõsen az F et és nem történt semmi

ChaosTeam
És az eddigi virusírtót és tûzfalat is visszaraktad reinstall után, vagy azokat még nem?

Mert lehet csak annyi lett volna a megoldás, hogy azokat kilövöd játék idõre, ha nem tudod kivételnek hozzáadni a codot...
Köszi a segítséget mindenkinek!
Full winreinstall megoldotta.

8mb net nem elég ugyan már 😊

Frank99
kattints a lolsl nevére a sárga felkiáltójelek elõtt....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Mit? Hol kell?

Frank99
olvasd el, tanulságos....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Válts nagyobb csomagra és hidd el, jobb lesz a pinged, egyéb hozzáfûznivalóm hogy utálom ezeket a ping átírós embereket mert a lagjuk miatt az istenért se lehetett eltalálni õket.
lolSL
átírni szerzõdésben lehet internetszolgáltatókkal :/

emberek hol lehet átirni a max pinget ?? cfg nem találom valami kis segitség kéne h javuljon az a nyomorult ping ezen a kibaszott szutyok fos játékban

pisztácia
Gépresi megoldotta.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Fura...20perce nem enged belépni:S

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Jó.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pisztácia
Üdv!
Nektek jó a steam? Nekem nem enged belépni:S

Fpocok
Már megint miért kaptál büntit? 😄

lolSL
mindenféle codecpakkot meg ilyesmit törölj le ha van fent

nálam a a hiba, hogy az átvezetõ videók alatt kilép, kifagy. vki erre vmit ?

bandi007
Köszi!

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Nagylaci
Elvileg lenne rá lehetõség. Gyakorlatilag azonban nem mûködik a dolog. 😞 A:

http://www.callofduty.com/blackops

oldalon van egy olyan menüpont, hogy "Theater" ez elvileg pontosan arra lenne jó, hogy egy közösségi rendszerben meg lehetne egymással könnyedén osztani képeket és videókat. Azonban még egyáltalán nem mûködik a dolog. Hidd el csak bosszúságot okoz ha megpróbálod használni. Egyenlõre csak a játékból tudod megnézni a videókat amiket "elraktál". De ha valakinek megvan a Black Ops akkor meg tudja nézni a videóidat.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Pistike 007
adnám

Cris99
Lehetne duplaXP hétvége mint anno mw2nél volt😄😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

bigapó
nézd meg a filtereket is, lehet mindent úgy állítottál be (de lehet, hgoy nem is te), hogy nincs annak megfelelõ szerver. kicsi az esélye, de hátha.

The Matrix has you...

Nekem a tûzfal szokta lefogni a szerverkeresõket elsõ telepítésnél. Amikor bejött a játékban a keresõ alt-tabolj egyet, hátha kiírt valamit a tûzfal.

A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D

bandi007
Ha a My file share-ba belerakok egy videót akkor azt csak a játékon belül tudom megnézni, vagy van vmi webes felület is.
Konkrétan "felvettem" egy játékmenetet és szeretném megnézni egy másik számítógépen.

‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Más steames játék ami hasonló serverkeresõt használ az megy rendesen? Mert ha igen akkor esetleg próbáld meg hogy újratelepíted a játékot.
Router-em sincs, és vírusirtót is kikapcsoltam...<#conf>

Most lehet hülyeséget mondok, de nem lehet hogy tûzfalon vagy vírusírtó valamilyen részen, vagy ilyesmin nincs a Black Ops átengedve? Mert ez így leírva nekem úgy tûnik hogy azzal a központi valamivel nem "kommunikál" a játék ami szervereket listázza-keresi.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Egyszerûen sehogy sem talál nekem szervert, egész délután ezzel szórakoztam rányomok refreshre és 0(11463) nem jelenik meg a listában egy sem, csak traininget enged semmi mást, ha csak simán rankedre megyek kiírja "could not join match", a single része tökéletesen fut, steam megy updatelve van, vcredist86.exe-t és dirextX-et frissítettem játék könyvtárából, legfrissebb catalyst van fent.
konfigom: i3-530, HD 5770 1GB, 2Gb RAm, nem hiszem hogy ezzel lenne gond...

bigapó
Most kipróbáltam egy új perk-kombót és eddig tetszik:

Hardline, késõbb a Pro verzió mellett ha a sam turret-et és a care package-et teszem be, akkor gyakorlatilag bármilyen killstreaket megkapok és elég jól adja, 3-4 öléssel megvan, azokat meg hamar meg csinálni. Elsõ turretet lerakom, amíg kitart addig átváltom másra, hátha jön valami jó helyette. légvédelem megvan és még kapok is pluszba mást.

Warlord: két fegyver-tartozék, Pro verzióval pedig 3 tactical és 2 gránát-ot ad. jól jönnek, lehet szórni az áldást velük 😊

Ninja vagy Hacker: ninja-val halk vagyok, proval hangosabban hallom az ellenfeleket, hacker-el látom a bombákat, gépágyút, rakétát stb, proval át lehet állítani õket, bár ezt túl sokat még nem csináltam, nehéz odakerülni😊
inkább ninja-t szoktam használni és szemét vagyok, mert AK74u-t rakom be, grippel és hosszú tárral 😊

The Matrix has you...

bandi007
Sajna....
Nekem szerencsére így mûxik.

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Fpocok
Pro verziójával csak.

CoD23
persze, másik játékkal nincs gond

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

CoD23
megpróbáltam, nem lett jobb 1x csak kifagy

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

Prince23
A Second Chance-el tudnak fel-healelni?

Sziasztok!
Ma megvettem a játékot de serverbrowser nem talál egyetlen szervert sem, eddig csak combat traininget tudtam nyomni.
Karbantartás van? vagy nem jól csinálok valamit?

Cris99
Hisz írtam hogy reinstaláltam és jó!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

bandi007
Próbáld meg a #9364-et nálam így semmi gond.

&#8206;\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/

Fpocok
Amúgy ha eddig volt STEAMen neked MW2... és akkor ment. Most meg felraktad újra, és nem megy... passz. Mi történt a kettõ között? Gondolkozz, hátha eszedbe jut valami. Esetleg rakd újra STEAM-et, ha nem megy akkor a winfost.

Fpocok
PAssz. Esetleg Prince23-at ALIAS Logan-t kérdezd meg, neki volt ilyen gondja... Minden más játék jól megy?

Cris99
Hameg csalás miatt bannoltak volna meg nem vettem volna megint, de a klánom már régóta vár rám!
Black ops is megvan, szval nem mw2miatt járok ide...

Cris99
Te vegyél vissza a hangnembõl!!!, Igen bannolt de nem csaltam, most megvettem olcsóbban!
Közben reinstaláltam és most jó!
Sajnálom hogy fárasztalak a irogatásommal...., pozitív emberek!
ON

CoD23
nincs xfire-m , más megoldás?

lolSL
ott már kiderült róla hogy egy csaló geci és bannolta a vac az elõzõ accountját, jó hogy nincs pofája oda irogatni 😊

Fpocok
Talán akkor ott kéne megkérdezni.

Cris99
Pls sürgõs lenne, most aktiváltam a kulcsot felraktam és ez van!

Rage47
milyen patch?
Cris99
Az mitõl van hogy elindítom mw2 a multit, fekete képernyõ és a windowsos töltés megy az egérnél, ennyi, segítség? tudom hogy mw2es topicba kéne oda is írtam de ez aktívabb

Prince23
Nekem volt kb. 2percig. aszittem jön a peccs....

Öhm, én nem tapasztalok semmi leállást.