Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rayman12
Az a találat jelzõ.... amokor eltalálsz valakit akkor kijön az a kis kereszt vagy mi nah az a hitmark.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Fpocok
Foggalmam sincs 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Lehet hülyeséget kérdezek, de mi az a hitmark?
AkAfinucsi
Na most elmondom nektek a legnagyobb dolgot ami történt velem ebbe a KIVÁLÓÓÓ JÁTÉKBAN......😄 felmentem játszani (rászántam magam) és 6 tehát HAT darab hitmarkot lõttem l96a1-el.. lehet felülmúlni 😄😄D

BÚÉK!!

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Fpocok
Próbáld meg újra és újra betölteni a küldit.

nyomogattam én világnak de nem történt ssemmi =/
Fpocok
Kezd újra és amikor megint odaérsz nyomogasd sokszor az F gombot...

Sziasztok nekem olyan problémám van h aa defector pályán tolják befele az ajtót és be esnek nagy feketeség és csak a iránytû látszik meg a megasott pont ahova alkáne menni hang is van minden csak kép nuku😞 milehet a megoldás?
lolSL
akkor simán lehet hogy pont vmi határeset helyre esett a gránát és nem volt vak, ha cheat lenne attól te még ugyanúgy látnád a vakulást, nem homevideot készik a theater 😄

Fpocok
Reportoltad?

Látom nem tiszta hogy a két eset tök ugyanaz, csak mig a sima meccs visszajátszásnál látszik hogy megvakul, addig a theather móddal kivágott és feltöltött verzióban már csak azt mutatja hogy robban a gránát de a vakulás effekt elmarad. És az elvakított verzióban egyértelmûen látszik hogy annak ellenére hogy semmit sem lát, pont akkor lõ amikor be akarok menni és pont oda ahol mennék. Ami ráadásul a nem is a bejárat, hanem a bejárat melletti fa rész.
Ha többet ugyse látom, attól még ha csal egy utolsó féreg. Ha nem akkor nyilván nem.
Amúgy nem sok szabadidõt rabolt a felvétel elkészítése, nem kell aggódnotok.
Azt gondoltam hogy lesz aki azt mondja nem csal, de hogy még hülye is én leszek hogy beraktam a videót, arra nem számítottam...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

pisztácia
Nekem is hányszor volt...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

nyuny01
Én is voltam már úgy hogy be voltam vakulva,és lelõttem mert tunkoltam!Be mákólt! 😉
Ebben nincs semmi,nem kell egybõl csítert kiáltani! 😊

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

nyuny01
<#eljen>

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

pisztácia
Most komolyan nem értem hogy ezen mit filozol...miért lenne cheater? Nekem hányszor volt már így, hogy hivtunk egy blackhawkot, és láttam hol, és hogy mozog az ellen....az meg nem wh... a másik, hogy lehet hogy mögé esett a flash, egy doboz vagy vmi mögé dobtad, és be se vakult... neked is tul sok a szabad idod sztem... na meg lolSL-nek is igaza van...többet ugyse latod.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

lolSL
erre van idõd? nem mind1 hogy publicon csalt-e? ugyse látod többet

Fpocok
Ha engem kérdezel az. De ez nem nagyon elég. Nézegesd még a repjeit kicsit v simán reportoljad.

Cris99
Sztem az!!! 1sõ alapján tutkó hogy az!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

nyuny01
Szerintem nem!

patchaou
Az elsõ megmozdulás nagyon gyanús. Ilyenkor szépen jelenteni kell, ha csíter akkor repüljön. Ha nem az akkor meg nem történik semmi.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

hát, elég érdekes felvétel az tuti, ha meg le volt vakítva és úgy lõtt falon keresztül és húzta rád végig a fegyvert ahogy mozogtál...erõsen gyanús a helyzet, de ha csak ez az egy volt neki akkor tényleg kurva nagy mák (vagy ki-be kapcsolt wh 😊 )

The Matrix has you...

Pistike 007
A flash utáni darálás az tipikus. Nem látok semmit? Akkor húzom a ravaszt, egyenletesen oszlatva az ólmot..
Amúgy érdekes. Inkább az elsõ😊
Szerintem.
😄

Szilveszteri körkérdés. Cheat vagy nem?
Egy játékosról két felvétel. Az elsõ rövidebb nem nagyon látszik, kissé lekövet a fal mögött majd kilépésnél lelõ. Második eset érdekesebb.
Az "kétféleképpen" is megvan, az egyik az alap visszajátszás a másik a kivágott-feltöltött. Azt nem tudom a feltöltött verziónál a bedobott flas gránátok hatása miért nem látszik, de igy legalább még jobban látszik az esemény. Szóval mint látszik egy társam lelövi, én bedobok egy flasht, pont akkor meglõ mikor belépnék, bedobok még egyet, erre megint a belépéskor eltalál.
Tehát a flash nem ért semmit rajta, vagy szerencse?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Stefling
B.U.É.K. 😊

: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8

ez legyen a legkisebb gondod, nem ez a fõ ami ennél a jó játéknál el lett baszva😞
egyébként ez egyszerû biztosíték, mert ha nulla lóvéd lenne és akkor mennél wager-be (mert nem figyelsz) és nem enged be, akkor meg azért dühöngenél, hogy mi a rákért nem jó. szóval jól van ez kitalálva, nincs ezzel gond. picit figyelni kell és így kiküszöbölhetõ, de a pingel és FPS laggal már nem tudsz mit kezdeni, az nem rajtad múlik.(vagyis nagyobbrészt nem)

The Matrix has you...

Fpocok
Ez van akkor amikor online tárolódik az adatunk. Sajnos még nem tökéletes a Codnál. Szerintem érdeklõdjenek Blizznél, hogy õk hogy csinálják 😄 (Bár tegnap nagyon megviccelt a SC2... elveszett a kampány mentésem pár percre 😄

Cris99
persze de epic fail hogy ilyen megtörténik egy ilyen kategóriájú játéknál..

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Köszi!
akkor már nem idegesít, ha tudod mi a probléma és figyelsz a lóvédra, ergo nem baszod el, nem fogja törölni. kicsit lassabban kell csinálni, figyelni és nincs gond.

The Matrix has you...

Cris99
Igen 500pont az wager meccs díj, de ennek mi köze van a classhoz?? :S
igen mondtam hogy 1sével csinálom úgy jó eddig is így csináltam csak írtam hogy nagyon idegesítõ tud lenni!Fõleg egy COD<#vigyor2> nál

Cris99
Alap hogy megvárom! De ekkora failt ebben a játékban...

Fpocok
Ha nem tévedek, az csak konzolon van, mert ott partiban lépnek be. PCn ezért volt az MW2ben is az. CoD7 PCn szerintem ilyen nincs.

Üdvözlet!
Kérdés:Mit kell megvenni, vagy milyen szintet kell elérni ahhoz hogy a klántársaimat a minimapon máss színnel lássam (pl.: kék).
Láttam pár videót ahol ez így mûködött.
ja, amúgy Fpocok is jól mondja, várd meg a downloading-ot, ha fetching stats-ot ir, már kezdheted is elölrõl, akkor törli ugyanis ami nem jó 😊

The Matrix has you...

a cod-pontokat figyeld, nem lehet bizonyos pontnál kevesebb, szerintem 500, mivel az a minimum beszálló wager-be. ezenkivül egyesével csináld és úgy lépj ki a class-ból, mármint ha kevés a lóvéd, olyan 2-3000-ig még jó vagy, de ott sem mindig írja ki jól. Én olyan 12ezer fölött kezdem el egy class építését, ha mindent meg kell venni, de néha az sem elég. elõbb-utóbb rájössz a nyitjára és akkor már nem baszod el😊
egyszerûbb egyesével ki-be lépni, mint újra csinálni az egészet 😉

The Matrix has you...

Fpocok
Ilyet nekem is sokszor csinált. Mindeknépp hagyjad, hogy a downloadingot befejezze... ha esetleg még sem menti el, akkor kell szerezni pár ezer pontot és akkor tuti megcsinálja.

Cris99
engem rohadtul idegesít hogy nem menti el a clast amit csinálok, megcsinálom király, belépek szeróra és hopp.... nincs amivel menni akartam vissza ki 1enként szépen berakosgatni és utána vissza.., áhhh

hmm, ezek szerint ezt elbaszták. nem csináltam még bind-et itt, csak régebben, bocs ha félrevezettelek, de legalább kreatív voltál és megcsináltad magad, ez volt a lényege 😊

The Matrix has you...

Pistike 007
õhh.. az egyszavasat megjeleníti. a kétszavas szóközöst már nem.
ja és say_team-el kell😊

más szerver 😊

The Matrix has you...

rayman12
Jah ok, de sztem akkorse mert haveromnak simán elíndult.

Pistike 007
Köszönöm!😊

nem a Te steam-ed, hanem a világon mindenki által használt steam terhelt. van különbség 😊

The Matrix has you...

say helyett, teamsay-t irsz akkor csapatnak küldi. a másodikat meg nem értem mit mondasz, szóközöket elfogadja ugyanúgy, tehát amit bind mögé írsz azt úgyis jeleníti meg, ha vonallal írtad akkor úgy fogja, ennyire egyszerû. a steam-es mappa meg nemtom micsoda.

The Matrix has you...

Pistike 007
Hi all.
Kérdésem vala: bindet tudok csinálni úgy, hogy csak teammate-ek kapják meg a 'say'-t? Továbbá egy külföldi fórumon olvastam, hogy ne legyen szóköz, hanem_csak_ilyen a szavak között. Hát így tettem, de így_is_jelenítette meg az egészet😄 (nem konzolban írtam meg, hanem ebben a fájlban a steam-es mappában.)
Elõre is köszi😊

rayman12
Hogy érted? 2 játék van most fenn ami steam es cod bo , serious sam hd enyi.

Fpocok
Gondolom túl van terhelve a STEAM.

rayman12
Most ez mi? gondoltam haverjaimmal megyünk zombizni egyet úgyis olyan rég toltuk és erre föl azt írja nekem ez a ***** steam hogy ez a játék jelenleg nem elérhetõ kérjük próbáld meg újra máskor! EZ MII?

Ja "F"-et kell nyomkodni, nem nyomni, hanem nyomkodni.

Egyébként nekem is volt, hogy ott megállt. Ilyenkor beállítottam a USE gombnak egy másodlagos-t PL: "4"-es gombot és azt nyomkodtam, akkor egybõl tovább ment.
de sokszor nyomtam és akkor sem csinált semmit