Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
BÚÉK!!
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha többet ugyse látom, attól még ha csal egy utolsó féreg. Ha nem akkor nyilván nem.
Amúgy nem sok szabadidõt rabolt a felvétel elkészítése, nem kell aggódnotok.
Azt gondoltam hogy lesz aki azt mondja nem csal, de hogy még hülye is én leszek hogy beraktam a videót, arra nem számítottam...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Ebben nincs semmi,nem kell egybõl csítert kiáltani! 😊
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
The Matrix has you...
Amúgy érdekes. Inkább az elsõ😊
Szerintem.
😄
Egy játékosról két felvétel. Az elsõ rövidebb nem nagyon látszik, kissé lekövet a fal mögött majd kilépésnél lelõ. Második eset érdekesebb.
Az "kétféleképpen" is megvan, az egyik az alap visszajátszás a másik a kivágott-feltöltött. Azt nem tudom a feltöltött verziónál a bedobott flas gránátok hatása miért nem látszik, de igy legalább még jobban látszik az esemény. Szóval mint látszik egy társam lelövi, én bedobok egy flasht, pont akkor meglõ mikor belépnék, bedobok még egyet, erre megint a belépéskor eltalál.
Tehát a flash nem ért semmit rajta, vagy szerencse?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
egyébként ez egyszerû biztosíték, mert ha nulla lóvéd lenne és akkor mennél wager-be (mert nem figyelsz) és nem enged be, akkor meg azért dühöngenél, hogy mi a rákért nem jó. szóval jól van ez kitalálva, nincs ezzel gond. picit figyelni kell és így kiküszöbölhetõ, de a pingel és FPS laggal már nem tudsz mit kezdeni, az nem rajtad múlik.(vagyis nagyobbrészt nem)
The Matrix has you...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
The Matrix has you...
igen mondtam hogy 1sével csinálom úgy jó eddig is így csináltam csak írtam hogy nagyon idegesítõ tud lenni!Fõleg egy COD<#vigyor2>#vigyor2> nál
Kérdés:Mit kell megvenni, vagy milyen szintet kell elérni ahhoz hogy a klántársaimat a minimapon máss színnel lássam (pl.: kék).
Láttam pár videót ahol ez így mûködött.
The Matrix has you...
egyszerûbb egyesével ki-be lépni, mint újra csinálni az egészet 😉
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Kérdésem vala: bindet tudok csinálni úgy, hogy csak teammate-ek kapják meg a 'say'-t? Továbbá egy külföldi fórumon olvastam, hogy ne legyen szóköz, hanem_csak_ilyen a szavak között. Hát így tettem, de így_is_jelenítette meg az egészet😄 (nem konzolban írtam meg, hanem ebben a fájlban a steam-es mappában.)
Elõre is köszi😊
Egyébként nekem is volt, hogy ott megállt. Ilyenkor beállítottam a USE gombnak egy másodlagos-t PL: "4"-es gombot és azt nyomkodtam, akkor egybõl tovább ment.