11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
eNorti #9844 Igen Hard Core. 3 egymásutáni csapattárs lelövése jár kickkel a server szabályai szerint, de nagyon ügyeltem erre is, nem történt ilyen. És már 2 napja azt írja ki, hogy nem tudok belépni mert bannoltak. :( -
Gabe18 #9843 A HC a Hardcore-ra utal? Akkor nem lehet hogy lelőttél néhány saját oldalon lévő játékost, aztán ez tette be a kaput? -
eNorti #9842 Bannoltak erről a serverről HUN [AMI] HC - 173.199.64.232:3084
Valaki meg tudná mondani, hogy miért??? Soha nem csaltam, minimálisan campelek és a server szabályait is betartottam. Ez az egyetlen magyar TDM server amit találtam és játékosok is vannak bőven. Sztem nincs is más.
Elég igazságtalannak érzem ezt a dolgot! -
pett3rson #9841 Nekem a Singularity tetszett a beszaratós szörnyekkel :) persze egyszer játszható, de nem volt unalmas. -
#9840 Hehe... ez vicces volt. De tényleg :) Milyen igaz... -
kanduhr #9839 Az utolsó két játékuk borzalmasan gyenge lett(Wolfenstein, Singularity). -
#9838 Aszem az csínálta azt a játékot amin én felnötem: Soldier of Fortune. Hát igen ezért lettem ien elkanászodot egér gyilkos. -
#9837 Pedig új csapatot állítottak rá, és a Raven Software is beállt a fejlesztésébe.
Aminek személy szerint nem örülök. A Raven ilyen szarhoz inkább ne adja a nevét... -
#9836 -
#9835 igen a patch óta. ami a patch előtti játékok nem tudom én sem. és szerintem valami a verziószámokkal van. gondolom kompatibilisé kéne tenni a jelenlegi verzióval és menni fognak. hogy mikor kerül erre sor? talán soha. én is ma vettem meg a BC2-öt. és rájöttem már rég meg kellett volna ez az első BC játékom eddig csak cod-oztam. most rájöttem hiba volt! -
#9834 A napokban nekem egy olyan problémám adódott, hogy a 2-3 napnál régebbi meccseket, illetve a korábbi mentett klipeket nem tudom visszanézni a theaterben, szerver hibát ír ki a játék. Más játékosok mentett videóit sem tudja betölteni, viszont a frissen játszott meccseimet gond nélkül lejátssza. Másnál is jelentkezett (már) ez a probléma? -
#9833 Nem hiszem hog MW lessz! mivel a infinity kiszált és az activiion nem kockáztat hogy egy másik csapatot álitson rá.
-
#9832 lassan át lehet fáradni az mw3 topicba, mindjárt jönnek biztos az első képek -
#9831 hmm meghalt a fórum... -
eNorti #9830 Csak kár, hogy 2 olyan server van a Magyar serverek listában ahol valóban játszanak is. És azok így hétvégén fullon vannak :S -
eNorti #9829 Semmi különbség. Ugyan olyan jól megy mint eddig! -
pett3rson #9828 szerintem úgy érti, hogy kitörölte és a steam ilyenkor letölti az alapbeállítosat. -
#9827 Thx. -
#9826 mire? -
buko20 #9825 Kicseréltem a configot és utánna jó lett már nincs lag. -
killerkocka #9824 Bannerban lévő "Ultimate fps config tutorial (angol)" újabb verziói más oldalon érhető el. Patchekhez igazítva csinálja, jelenleg az előzőhöz van csak, de nálam tökéletes így is. Akinek baja van az fps-sel, ezen a linken próbálkozhat. -
#9823 Nálam teljesen eltűnt a lag. -
pett3rson #9822 Sziasztok.
Valaki játssza 3D-s szemüveggel ezt a játékot? -
#9821 Na most toltam 3 orat megallas nelkul, nalam minimalis valtozas. eddig is jo volt, most csak annyit latok en is hogy a friends az kek lett a gameban. -
buko20 #9820 Eddig jól futott a játék, az új patch óta folyamatos lag van! Játszhatatlan !!!!!!! -
#9819 Másnak is behalt a steam? lejátszottam egy meccset, és nem kaptam xp-t, utánna menübe nem tudtam a play re kattintani. Ja, és a classokat nem lattam csak koroket mutatott:D -
#9818 nah látom jött már a patch re negatív meg pozitiv is, nah akkor énis beszálok, abszolut semmi változást nem észlelek! uygan oylan mint elötte volt, max anyi hogy a barátokat kéken jelzi, ezt az egyett észre vettem. -
#9817 Köszönöm szépen a korrekt segítséget!! -
szopacska #9816 Hello mindenki.
Marha jo lett ez a javittás semmi lagg semmi szaggatás és semmi fagyás 130 fps és ténleg élvezhetö a játék erre vártam honapok óta. Végre élvezhetö a játék.
-
#9815 én akár melyik seron játszok akkor a lagok vannak, hogy öröm nézni... köszi trehányék. egy foltot betömünk 2-öt csinálunk kb... nekem eddig semmi lagom nem volt. semmivel. tökéletesen ment a game. a patch óta meg kínlódás... eszem megáll!!! -
Gabe18 #9814 A Playercard-okat olyan jól megcsinálták hogy nekem már az emblémákat be se tölti... -
pett3rson #9813 megválaszoltad magad is :) ha bekapcsolod, akkor a monitor HZ-n fut az FPS, ha nem akkor amit tud vagy amit beállitottál maximumként a com_maxFPS parancsal.
ennek a beállításnak az a lényege, hogy a vízszintes szinkronizáció meglegyen és ne "csússzon" szét a kép, ha gyorsan mozogsz. ha ez téged nem zavar, akkor kapcsold ki és megkapod az élményt :) -
#9812 "Friends on your team will now show as blue on your minimap."
Hát ennek alapból benne kellett volna lennie, de jobb később, mint soha. -
#9811 Most akkor azt mondod, hogy ez jó, hogy így megy? Mert ezt csak minden játék indításnál írja ki. kb 5 másodpercig, utánna minden tökéletes. Amúgy mi az a sync every frame beállítás az optiosnba? mire jó?
Az a fura, hogy nekem 17colos CRT monitorom van még, és ha be van kapcsolva ez az opció akkor max 85FPS-em van, (ha a monitor 85 Hz-en megy.)ha kikapcsolom ezt a sync every frame- opciót, akkor 150 FPS is lesz... -
#9810 Azt nem tom, nekem csak xp n fagyott le, átáltam, win7 re és azota egszer sem. -
#9809 Akkor most tökéletes állapotba került a játék? nem fagyogat? -
#9808 A shader warming az elsö patch ben érkezet, és enélül nem tudom hol lennék mert ezt az hogy elöre betölti a mapon azokat a sahderket amiket játék közbe töltene be. -
#9807 Ide is beírom, hatha előbb jön válasz.
Éppen COD-oztam, és kikapcsoltam benne a sync every frame funkciót, és azt írta ki a fekete háttérbe piros betűkkel hogy Shader warming. Ez mit jelent?melegszik a videó kártyám? -
#9806 Akkor most lett véglegesen kész a játék?:)
Mondtam én anno, hogy ugyan ez volt a WAW-nál is PC-n, kellett vagy 4-5 patch, míg jó lett.
-
#9805 steamnek egy tapsot hogy 40 perc alatt lekapta az egész játékot
és VÉGRE NEM AKAD !!!!
kár hogy megvettem közben a bc2t és leszophatnak.