11248
  • Gabe18
    Hát ezt a képet látva a "régi motoros" CoD játékosok elsírnák magukat.
    Zombi majmokat ölünk energiafegyverrel (vagy mi az), egy CoD játékban. Hová jutottunk?
  • Fpocok
    Ez fanmade vagy hivatalos?
  • lolSL
  • Solid Snake
    A wargánya verzióval nem lehet multizni
  • Fpocok
    Nem.
  • gömbgiliszta
    akkor hasíts a warez topikba!
  • pett3rson
    nem lehet..
  • Tucsok94
    Én arról érdeklődnék hogy ha nem eredti a játékom akkor lehet-e multizni és ha lehet akkor hogyan?
  • Cris99
    Igen-igen...
    Énis már egy hónapja vagyok boldog nyúzója....Bírom a háborús érzetet bc2ben!
  • Cris99
    áhh, Igértek ezek fűt-fát hogy ak74u gyengítve lesz, nem égsz meg pl nuketownon a házban, stb stb, sniper 1halálos lövés ERRE MI VAN??? semmi,
    csak annyiban változott hogy kékkel jelzi mapon a havert
  • Fpocok
  • Vádá
    onnan kezdődik csak az igazi gond....
  • lolSL
  • Bugge
    Jaaa így már értem.

Ezt így akkor meg is értem.
  • pett3rson
    eredeti játék, onnantól nincs kérdés és gond :)
  • V43 1105
    Steam, jó idegrendszer
  • Kly
    Steam. Se több, se kevesebb.
  • IXEMGabeo
    mi kell a multihoz? anno régen a Cod 2-höz használtam All seeing eyet:D
  • busman1
    Olyan 70-80 a ping, de nem zavaró.
  • Fpocok
    Nem nem... nem erről van szó, hogy felveszek pár szép lövést.
    BFBC2 azért nem jó jelenleg, mert max publikolni jó, én megszerettem volna rendesen warozni (waroztam is), de sajnos nem lehetséges. Bohóckodás az egész.

Ha lett volna record, akkor meg tudtam volna nézni utólag, hogy igen... mi voltunk a bénák, majd legközelebb jobban játszunk... de nem tudtam.

BF2vel én sem játszottam.
  • Bugge
    Én is így szoktam tenni. Steam alatt már van egy pár játékom, és sosem gondoltam arra, hogy eladjam. Ha már megvettem akkor tuti, hogy játszottam is vele és nem fél órát. Így később bármikor elő tudom venni ha esetleg arra támad kedvem :)

Azt, hogy minden játéknak külön felhasználót regeljek az szerintem is hülyeség. Nem lehet annyit normálisan észben tartani :) meg kényelmetlen is.

Fpocok:
    Amit nem értek :) Azt írtad, hogy lett volnak Theater mód vagy record, akkor most is játszanál vele. MIÉRT?

Engem a játékélmény köt le, nem az, ha felveszek 1-1 lövést és később visszanézem :) Ezt a régi cod-oknál is meg lehetett csinálni egy sima record paranccsal.
    BF2-ről nem tudok nyilatkozni, mert ott csak a Bétával játszotta, de nekem az elég is volt :)
  • pett3rson
    Ja, akkor ez lehet a különbség, mert csak olyat veszek ami tudom, hogy jó és hosszú távon tudok majd vele játszani, meg talán később is. Mondjuk van amikor becsúszik egy hiba, de eddig steam-el még szerencsére nem jártam így :)
  • Fpocok
    Az elmúlt évben, ami a legközelebb állt a szívemhez az a BC2...ha lett volna benne theater vagy record, akkor ma is játszanék vele.
  • Fpocok
    Ennek szerintem semmi köze a maradisághoz :D
    Én megveszem, de ha látom, hogy nem elég jó nekem, akkor eladom. Minek tartogassam?
  • pett3rson
    Lehet Én vagyok maradi vagy nemtom, de amit megveszek játék azt szeretem meg is tartani, nem eladogatni. bármikor lehet olyan, hogy szívesen nyúlok vissza egy-egy régebbihez és mindenhez új accot regizni, hát az nekem kínszenvedés lenne :) túl sokszor váltok ahhoz játékot, hogy ezt bírjam idegekkel :)
  • pett3rson
    egyetértek egyik előttem szólóval, németek között van a legtöbb csaló (olyan aki fizet érte, privát hack-el magyarul), oroszok hozzájuk képest egész jó brigád :)

pinged milyen, mert Én többet vagyok német és holland vagy francia szerón, oroszt talán még ki se próbáltam?
  • mmovar
    nekem töltött valami frissítést a single megint.
  • Fpocok
    Ahogy kocka mondja. Ezért kell minden játékot külön accra regelni.
  • killerkocka
    Sehogy. Vagy teljes account, vagy semmi.
  • bandi007
    Hogy tudom eladni a játékot úgy hogy megmaradjon a saját steam accountom?
    Plíz help!
  • rayman12
    Nem kell félni, gondolom amint kijön egy új hack mint az mw2 esetében azonal ismerös lessz a Bo ban is a szitú.
  • IXEMGabeo
    jó game, vannak benne nagyon jó jelenetek a motoros cucc az nagyon bejött az elején amikor avval a Rezhnovval kellett menekülni:D elvileg most jön Vietnam
  • Kly
    mmovar: Én is nem rég kezdtem el újra battlefieldezni és hihetetlen volt a különbség a két játék között, de mindkettőt szeretem, így mindkettővel játszom.

eNorti: A magyar szerverek mindig is az élbolyba tartoztak a ret***ált 15 éves kis pö***k létszámának és IQ hányadosának a terén, akik hangot adnak "a világot megváltó véleményüknek" (értsd: konstans sírás, anyázás, vagizás) és rendszeresen visszaélnek a hatalmukkal (admin kickel/bannol). Gyanítom itt is hasonló történhetett, valószínűleg túl sokszor ölted meg a kis admint. (Ma engem egy lengyel szerverről bannoltak, természetesen semmilyen rögzített szabályt sem szegtem meg, szimplán csak egy 10 streak után egy napalmot küldtem az ellen spawnjára demolitionben .)

Közösség szempontjából messze az orosz és brit szerverek a legjobbak, előbbieknél azonban nekem rendszeresen végződik "time out"-tal a játék (bár a torrent erre elég rendesen rá szokott segíteni). Az "angry german kid"ek pedig nálam hasonló kategória, mint a magyar vérpistikék, talán egy azért fokkal kulturáltabban viselkednek, viszont ping terén a legjobbak a szervereik, de én lehetőség szerint kerülöm őket. Maradnak nekem tehát a brit, orosz és skandináv szerverek, ahol emberi nyelvet beszélnek és emberként is viselkednek.

Csíterek terén, pedig ha a Modern Warfare 2es statisztikámat nézem, akkor a legtöbb csaló német volt, második a francia és az orosz csak a harmadik a hackerek számát tekintve.
    Egyébként nem tudom, ti hogy' vagytok vele, de én a két hónap alatt még egy csalóval sem találkoztam Black Opsos pályafutásaom alatt, míg MW2ben szinte 2-3 óránként belefutottam egybe.

• Sly21
    Üdvözletem!

Kérdésem lenne.1. Hogyan lehet megcsinálni ranked szerveren hogy team tactikal játékmódhoz plussz módokat rakni (pl:sabotas, ffa)?
    Valahogy lehet, mert voltam ilyen szerón.
    2. Ranked szeró ugyancsak, automatikusan kidob ha olyan cuccokat használok amit consol üzibe kiír hohy tilos. Ezt hol lehet beállítani?
    Gondolom már ti is találkoztatok ilyen szeróval.

• Blacksheep333
    A "borzalmasan gyenge" azért túlzás...
    Singularity-vel még nem játszottam, de a Wolfenstein nekem bejött.

A Hexen, Heretic, SoF sorozattal már letettek valamit asztalra.
  • busman1
    Mert sok helyen csak azt hallom, hogy az oroszok ilyen, meg olyan csalók gyülekezete.
  • Fpocok
    Miért röhögnénk?
  • busman1
    Lehet kiröhögtök, de én orosz szervereken szeretek a legjobban játszani. Sokkal jobb mint a német. Egész normális tagok vannak rajtuk, és sokkal kiegyensúlyozottabb mint sok másik szerver. Csalóval nagyon ritkán találkozok, és a superman is ritka.
  • eNorti
    Sajnos más választásom nem lesz. Csak már úgy megszoktam azt a szervert/közösséget :(
  • pett3rson
    Muszáj magyarokkal játszani? szerintem sok normális külföldi szeró van, igazából majdnem mind az, itt nincs olyan fejetlenség mint korábbi részekben.