Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hella. Magyar Klánt keresek warozni(cbrõl is lehet szó) Skill med. Vagy ha valakit érdekel felvétel hozzánk akkor küldj egy private mailt ide sgre.
Daell Drow
#9591 koszi

#9592 sotetben kicsit melle nyultam <#idiota>
bigapó
cinsile? 😄DDD bocsi, de ez nagyon tetszik 😄DD

The Matrix has you...

Fpocok
/connect IPCIM

Parasite Eve 2, best game EVER!

Daell Drow
Hali a bannerban levo szervereket milyen cinsile parancsal tudom hozza adni a kedvencekhez, vagy belepni?
Nekem tegnap 3-szor kellett 49 és feles szintrõl újra végig nyomnom következõ prestige-ig, mert amikor megvettem az emblémákat, akkor egyszerûen fetching stat-al mindent kitörölt. Akkor kezdtem kicsit begurulni, de végül csak sikerült prestige-t váltanom mielõtt megint törli.

The Matrix has you...

olvasd el a szöveget, mindent kiír...

The Matrix has you...

2-szer r-t nyomsz

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Gaben17
Sziasztok!
Valaki megtudja mondani,hogy Hardline Pro-val,hogyan tudom változtatni a Care Package tartalmát?

Spirit of Perfomance Koenigsegg

nekem is ez van reinstall egy restartig megoldja

Pistike 007
amúgy ja, mostanában nekem is csinál ilyet.

ChaosTeam
de idegesítõ, hogy kb 20-30 perc játék után minden elõjel nélkül egyszercsak megáll a kép és "Game Over" már csak ctrl+ald+del - feladatkezelõvel lehet kilõni a játékot....

Ezért vegyen az ember eredeti játékot tízezrekért....
tudom, hogy frissek. tegnap elkezdtem felvenni õket és némelyikre semmit nem reagált, még a szerót sem kezdte el tölteni. ez mitõl lehet? ideiglenesen le volt kapcsolva a szerver?

The Matrix has you...

router mögül játszol? ha igen, akkor portokat kellene megnyitnod szerintem, ez csak tipp és nézd meg a tûzfalas kivételeket is, hátha ott lesz valami gond.

The Matrix has you...

rayman12
Steam supprtra gondolsz? am minden szeron ez megy 1 mapot letok nyomni a kövin betöltés után már connection interrupted fogad.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Ilyennel még nem találkoztam, lehet a server rossz ahol játszol vagy ha tévedek akkor az internetkapcsolatoddal lehet gond, de ha itt nem találsz megoldást ott a support vagy más fórumokon is szétnézhetsz, akár külföldin is.
rayman12
Hello nem tudjátok mit lehet tenni hogy ne legyen 1 map után connection interrupted aztán lost conect to host mizéria?

kifli
ip alapján németbe vannak, akkor csak volt agya azoknak aki felpakolta õket gametracker-re, és beállította, hogy magyaroké a szerver 😊
Fpocok
1. Mivel nem használták a hun jelzõt, nem találtam meg.
2. Kizárt, mivel magyarországon nem lehet szervert bérelni. Nem tudom, hogy kerül oda...

kifli
amúgy a magyar listából csak a magyarországi szerverek maradtak ki 😊
LINK
kár hogy német szerveren van a többség, így nem lehet õket így bekeresni :/
EZ lehet keresési alternatíva...
Fpocok
Pedig elég frissek. Tegnap válogattam ki.

nézd át még egyszer, a zöld feliratosat keresd, ott vannak az elvileg mûködõek, bár én nem mindet tudtam felvenni.

The Matrix has you...

Smithwarden
<#eplus2>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Ott van feletted egy baromi nagy link, majdnem kiszúrja a szemedet 😄

Sziasztok, van olyan magyar szerver ahol játszanak is. Egy párat dobjatok már légyszi, de az ip címüket, mert valamiért nem találok egy HUN szerót sem a szerver keresõben, de consolbol tudok csatlakozni. Tom, hogy ott van felül a magyar szerverek listája, de ott csak 2-nél van ip.

Köszönöm elõre is!

Fpocok
Természetesen én voltam. Nem szeretem, ha egymást szidjátok.

Pistike 007
akarjuk!😄
nem az sg viccelt meg? huncut ma a szerver vagy nemtom.

Fpocok, te törölted a hsz-em ?! 😊
de még elolvasta, mert kaptam töle pm-et 😊) na mind1 gondolom tevoltál amugy 😄😛 np sry vagy betoljam ujra ?😛

Üdv

Nem a legjobb a gépem de ha leveszem a grafikát akkor simán megy maga a játék csak azok a videók amik akkor vannak amikor egy pálya betölt illetve amikor belépek, azok akadnak de nagyon így 10 perc mire betölt a játék +még 10 mire egy pálya..
valahogy lehet ezen segíteni? az se baj ha nincsenek ilyen videók..
Pistike 007
Jó, csak én adok a részletekre.😄
Szerintetek érdemes prestige-t kezdeni?

Nálam most elkezdett olyat,hogy az exe hibát észlel és leáll. Tegnap emiatt újratelepítettem jó is lett, de ma megint elkezdte. Csak azt szeretném kérdezni, hogy ez másokkal is elõfordul?

Hát a ruha változik a helyhez illõen, az arcfestés nem, de kétlem hogy az alapján lõnek ki.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pistike 007
ja ettõl féltem😄
am tök gáz hogy játszom faszán havas mapon ghost pro ninja pro minden bokorruhában szedem a népet fehér arcfestéssel, erre lerak vietnámba vagy hol egy dzsungelbe aztán virít a fehér pofám.😄 Gondolom erre van a többi class, fõleg prestigen..

Újratettem az egész játékot de még mindig nemtudok classt csinálni. Nemlehet valahogy kitörölni a multiplayeres mentéseimet?

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Fpocok
gametracker. De nem hiszem, hogy nagyon sok, vagy van egyáltalán ilyen 😄

Pistike 007
Olyat nem ismertek hogy only havas mapok?😄
Azok jönnek be igazán, de nem találok olyat amin csak az lenne. be van állítva filterbe Summit, aztán ami jön az jön. Esetleg vmi szerver keresõ ahol lehet név szerint?😊 Köszii😊

Pistike 007
😄

Steamnek írtam már de még nemírtak vissza semmit majd megpróbálom újratenni.

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

Vakszerencse volt, de nekem tetszett...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Sajnos tuti tipp nem nagyon van :S

Fpocok
Hülye fórum motor. Szóval írj STEAM SUPPORTnak, ileltve rakd újra a játékot és vagy a windowst.

Pistike 007
Hogyha én olyat keresek hogy.. csak havas pályák? Lehet ilyen szeró? Vagy hol tudok én e szerint válogatni?
Most azt használom hogy summit be van állítva filterben, és mindig oda megyek, ahol épp az van. De jó lenne ilyen only snow vagy nemtom.😄

Hellosztok! Szombat este elvesztettem a szintemet gondoltam ujrakezdem de azóta nemtudok classot csinálni mert soha nemmenti el.Van rá valami esetleg megoldás? A segítséget elõre is kösz!

Az nem segít.

Ennyi erõvel az is egyenlíthetné, ha megölsz 1 ellenséget.

A nyerõ megoldás, ha nem ölöd a csapatársadat 😊
mmovar
nem tudjátok véletlenül, hogy pl hardcore-ba áltaában 5 TK-ért kick-van. viszont ha felsegítek elesett csapattársakat azzal balanszolja a TK-t?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

rayman12
Mi megyünk ellenetek szívesen! csak az a kérdésem ESL szabályokkal?

Blacksheep333
Bármelyik magyar klánnak van kedve WARozni, keressen meg itt a topicban vagy küldjön PM-et. Dedicated serverünk van. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

köszi a listát😊 <#eljen>

The Matrix has you...

rayman12
Hát lehet jó...... akinek megy rendesen annak bíztos jó, én csak a haverjaimal tudok privátba only csipázni mert am connection interrupted!

Fpocok
Ami zöld, azt frissítettem. Nagyon sok hiba volt a gyikban... helyesírási... pofám leszakad, így utólag is bocsi!