11248
  • Bugge
    Ha 30 mp múlva ott vagy az ellenfél kezdőjén, akkor Runnernoob vagy :) Ha nem vagy ott akkor kempernoob :)

Ha a bombát véded akkor is kemper noob vagy.:)

Akkor vagy jó játékos, ha csak rohangálsz cél nélkül és lelősz mindenkit, mit sem törődve a bombával. Ezek a Pro-k :D

De komolyra véve a szót. Személy szerint, ha pl én lelövőm a bombást eszem ágában nincs elmenni onnan, hanem szépen bevárom az oda jövőket :)
    Aki szerint meg ez hülyeség az menjen játszani TDM-et vagy FFA-t és ott tud rohangálni, hisz ott az a cél :D
  • Gabe18
    Amúgy miért ne lehetne kempelésről beszélni? Már ha kempelés az, hogy a feladatával foglalkozó játékos egy jó pozícióból próbálja védeni a felrobbantandó valamit? Vagy ha a támadó csapat miután lerakta a bombát próbálja megvédeni azt a robbanásig?
    Szerintem nagyon idegesítő már néha hogy örökké megy ez a kemp duma mikor a játék ezen része pont erről szól(na).
    Nem tudom sokaknál az az elvárás hogy SD-ben is a védő csapatnak a kezdés követő 30. másodpercben az ellenfél spawn pontján kell lenni, mert ha nem akkor rohadtcamperszemétbandadögöljönmeg...
    Vagy pl. ha a támadóktól lelövöm a bombavivőt, és látom hogy elejti a táskát akkor miért kéne nekem elmenni a pálya másik végébe, ahelyett hogy ott maradjak és arra figyeljek ki jön a táskáért?
  • Valek
    Nem kempelésről beszéltem. Pl. támadóba elindulsz Hanoi-on, elfutsz egyenesen jobb szélen és felmész az épületbe, ahonnét át lehet látni az ablakon a mozitermes épületbe balra, jobb oldalt meg kilátsz a gijotinra és térségére. Ha valaki lent van a gijotinnál nem tudod meglőni úgy hogy a korlát között akarsz ellőni, hanem ki kell menni a teraszra és felette kell lőni, de akkor már kint állsz a nyílt terepen és balról simán meglőnek....

De nem ez a lényeg. Bugosak a pályák, el vannak nagyolva, ennek ellenére nem javítják, hanem inkább jön a DLC, (hogy dőljön a lé) ami gondolom szarrá lett tesztelve, és hibátlanul fog futni minden. Kétlem...
  • pett3rson
    Ja, Nuketown másik hibája, hogy a középső kamion, amiben lehet álldogálni golyóálló és a doboz ami benne van szintén az...
  • pett3rson
    Nuketown pályán szerintem a középső dzsip, ami felrobban, annak is van ilyen vakfoltja, nem mindenhol lehet kilőni mögüle, az emg egyáltalán nem kemp hely, csak szimplán szar, hogy éppen táraznék mögötte és mikor felállok akkor meg nem találok el senkit, holott tisztán látom a fejüket. arrébb megyek és persze,hogy fejbelőnek...

ne dugjuk a fejünket a homokba, igenis vannak hibák a pályákon és zavaróak.
  • Bugge
    Azért Valek-nek abban igaza van, hogy mikor véd az ember akkor minek rohangáljon ész nélkül. A lényeg, hogy bevédje azt a 2 pontot. Én is jártam már úgy, hogy beálltam egy jó helyre és vártam a támadókat. Ez nem kempelés, mert ez a dolgod. Ha támadóban voltam akkor persze nem a kezdőn vártam a védőket, hanem mentem előre.
  • Fpocok
    Hát igen, tök szar, hogy nem kempelhetsz ezeken a helyeken és csak úgy lelőni ellent, hanem "urambocsá" ki kell menni a tűzvonalba...
  • Valek
    Én S&D-zni szoktam, tdm-en leszarom, hogy hol vannak a hibák, de S&D-be rohadtul zavaró, hogy védett helyről ha ki akarod lőni az ellent, meg kell mutasd magad, mert az ilyen hibák miatt abból a pozicióból hiába lősz.
  • Valek
    Pl. bug:

Crisis pálya, a hegyről a hídon futsz át az épületbe, a korlát nyitott mégse tudsz átlőni alatta.

Nuketown a piros kamion alatt átlátsz mégse tudsz átlőni alatta.

Hanoi: a "gijotin"-nál az épület emeletén lévő szobából a korlátja nyitott és nem tudsz átlőni rajta....

Soroljam még?
  • Zozo76
    Egeszen pontosan 647mb a pack merete.
  • Zozo76
    Milyen bugok vannak a palyakon?
  • osan
    Mondj egy bugot!?
  • Valek
    Úgy adják ki a DLC-t, hogy a jelenlegi mapokon is egy csomó bug van. Először jó lenne, ha rendbe tennék a játékot aztán utána jöhetne a DLC. Így tuti, hogy nem veszem meg.
  • pett3rson
    szerintem steam-ben ird át, akkor itt is úgy kellene mutatnia, de ez nem száz százalék, még nem próbáltam, annyira nem érdekel a dolog:)
    bár mintha nem is láttam volna színes neveket eddig.
  • Baxo
    Hogy kell színezni? megcsin console-ban, de nem színezi ki az emblémámban sem és a táblázatban sem (tab)!!! :S :( consoléban színesen írja ki mikor be írom a színeket...
  • Gabe18
    Néhány adat az eddigi multis eredményekről.

Azért az érezzük hogy még mindig a Marathon-Lightweigt páros a kedvenc perk...
  • csuripi
    Kapcsold be.
  • Baxo
    Nekem a legutóbbi pöcs óta nincs console, ja és beállítottam ezt a név színező cuccot, de nemtom használni. Gondolom a consoléban név változtatásnál kellen beírni alt-al mint a régi codokban. hm?
  • Fpocok
    JÓ régen :D
  • kifli
    10mega? Milyen régen, egy normál méretű 1.6 map volt ekkora :D
  • soo277
    +1
  • Gabe18
    Hát ha lehetne akkor én inkább maradnék a házi barkácsoltnál. Ott ugyanis naponta jött 4-5 új, ingyen, és azok között is volt nem egy simán profi megvalósítású.
    Itt meg kapunk 4-et (+zombi ami totál hidegen hagy), gondolom 4000 forint környékén, aztán hónapokra annyi.
    És akkor még ezt is elcsúsztatják ki tudja meddig hogy 360-ra előbb legyen...
  • Fpocok
    Persze vágom. Csak így hirtelen meglepődtem, emlékszem régen ilyen max 10 megás mapok voltak, itt meg több mint 100.
  • Fpocok
    Nos a mapok nem tűnnek túl nagynak, csak a szokásosnak. Én annak örülök, hogy:
    1. Nincsenek újrafelhasznált mapok.
    2. Vannak benne újdonságok pl... kötél, felrobbantani hidat, "senki földje" (Utóbbi nem tudom mennyire valósághű. Gyanítom, hogy semennyire)
    3. Van zombi map.
  • soo277
    Inkább légy boldog,hogy ekkora mapokat kapunk!!én örülök neki,legalább szépek és kidolgozottak lesznek(nem oanok mint cod4 be ANNO,saját házibarkácsolt mapok)
  • robotnyk
    az MW2sek is 400 mega körül voltak, mi ebben olyan borzasztó a terrabyteos vinyók idejében?
  • Fpocok
    Azt írják, hogy több mint 600 mega lesz a DLC... na most ezt hogy a faxomba csinálták? 5 azaz ÖT map van benne... elég nagy vicc, hogy ekkora a mérete.
  • Fpocok
    Szerintem csak a multit menti a felhő. Kampányt nem.
  • mmovar
    nekem olyan kérdésem lenne, hogy elvileg a cloud menti a campány mentéseket is nem? akkor most hogy újra húztam a win-t mért kell mindent előröl kezdenem? ellenkező esetben hova a fenébe menti a steam? mw2-be sem mentette a cloud... csak az acsikat. akkor most ez hogy van?
  • nud

• eN00 Begger
    Érdekel valakit versenyszinten a játék? Két embert keresünk klánba. Xfire: VSZM
  • Antal99
    én pl. ingyen hétvége miatt vettem meg az mv2-őt
    ha nincs hát nincs,jó ez a fajta üzletpolitika?
  • Gabe18
    Na, jól hangzik, akkor hétvégén lehet kicsit tuningolni a prestige-t.
    Amúgy másik fórumon olvastam hogy 360-ra pár napja megint jött frissítés, amit megemlítettek legérdekesebb újítás hogy a second chance perket használó ellen az kapja a kill-t aki a földre vitte, még ha utána nem is ő öli meg. Ha esetleg más lelövi már a földön az csak assistot kap érte.
    Szerintem kifejezetten logikus lenne, ha valóban így lenne.
  • Fpocok
    Látható? Vagy need moar betűméret? :D

Ty az infót!
  • Gabe18
    Ja, Dawnville jó pálya volt. Igazi "klasszikus". Hátul át a temetőn, kis kőépületben elbújni, meg lőni a templomban bujkálókat... Abból megnéznék egy ma szintre tuningolt verziót.
  • szaba75
    Az Activision február 4-től 6-ig Dupla XP hétvégét tart, ezért péntektől vasárnapig kétszer annyi tapasztalati pontot kapnak a Black Ops játékosok. Ezt a fejlesztő Treyarch erősítette meg a Major Nelson blogjában található podcaston.

Az akció mindhárom platformon elindul majd, ezt a Treyarch közösségi főnöke, Josh Olin erősítette meg a Twitteren. Ugyanakkor szintén megemlítette, hogy az első DLC csomag megjelenésére holnap kerül sor, egyelőre csak XBOX360-ra. A First Strike névre hallgató kiegészítést 1200 MS pontért tölthetjük majd le az XBOX Live!-ról.
  • robotnyk
    QQ
  • Lunki88
    Majd jön az új Red Orchestra, remélhetőleg az nem lesz csalódás.
  • Bugge
    Hát igen, hol van ez a régi cod:UO-tól mikor Dawnville-en játszottunk rengeteget, azok voltak az igazán szép idők.

Meg amikor Mohaa-ban omaha beach-en 50fős szerveren rohamoztuk a német bunkereket. Azoknak volt stílusuk.
    Ezek már tényleg azoknak készültek akiknek se agyuk, se életük nincs :)
  • Fpocok
    Ez már azoknak készül, akiknek se agyuk, se életük nincs :D Oda is van írva :D