Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rayman12
Nekem is ugyan ez csak én 1 mapot tok lejáccani! azt utána lefagy (conection interrupted aztán lost connection to host powa)

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Nekem is ugyanez volt egy régebbi videokártya driver megoldotta.
Ati gpu-m van. Nem tudom ez számít-e, de csak a drivert tettem fel minden nélkül.

Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato

Fpocok
STEAM letölt mindent, nem kell semmi más.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az lenne a kérdésem, hogy töltsek-e külön patchet a játékhoz, és ha igen, melyiket, vagy elég amit a Steam telepít fel automatikusan. Azért kérdezem, mert online max másfél pályát tudok játszani, mert utána automatikusan lefagy. Elõre is köszönöm.
Pistike 007
hmm elgondolkodtató, köszi.

robotnyk
valamiért nekem a vista is, és a win7 is nagyon sokat tökölt a legelején, azt hittem meghalt a telepítõ (fõleg a vistánál, a win7nél már ismerõs volt a helyzet). gyakorlatilag semmit sem csinálva többet állt mindkettõ, mint ameddig a telepítés tartott végül
Pistike 007
bocsi az offért, de nem megy tovább 30 perc múlva sem és két különbözõ lemezzel is meg lett próbálva:/
ON
olyan hogy chrome camo az lesz majdan vmikor? mert a gold feloldását azt vágom, de egyik videón láttam chrome fegyvert.😊

Gaben17
Amikor csak win7-es háttér van és kurzor,akkor várni kell,néha 5percet is,de mindenképp továbbmegy😊

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Pistike 007
Én ezt nagyon nem ide akartam, bocsi😄D
De amúgy köszi😊)

bigapó
próbáld meg másik win7-el (másik lemez úgy értem), talán csak DVD-lemezhiba és nem tudja olvasni.

The Matrix has you...

bigapó
Én mostanában azt csinálom, hogy eredményhirdetésnél megnézem mennyi xp-m van és mennyi lóvém mellette, kilépek menübe, belépek Playercard-ba és megnézem ott mit ír, ha nem a helyest, akkor várok egy kicsit, pár másodperc után már át is írja. ez a tutkó, kicsit várni kell, sajnos lassúak a szerverek 😞

The Matrix has you...

Pistike 007
Valaki pls help😞

Ez mekkora egy bug-os szar, de most komolyan 38-as szintet elérem végre vehetek ak-t megveszem és amikor menti a class-t visszaugrik 36-os szintre. Nem nagy kaland 1-2 óra játék, de akkor is, rohadjon meg az activision a pc-s verziót ingyen kellene adnia...

roland4
köszönöm és elnézést.
Daell Drow
Mi itt nem fogunk es nem is tudunk segiteni. ITT ted fel a kerdesedet.
roland4
nekem az a gond hogy letöltöttem a balack ops-sikdrow-ot azt felraktam, és felraktam rá a call of duty black ops update 1-et és még otvolt ojan mappa hogy SIKDROW abba vol a crack beraktam, és mikor elinditom kiir valamit de nem látom mit ir ki mert a képernyö negyede fekete és az errorra rá katolok de nem jelenik meg szal nemtudom mit ir ki pontosan. a játék amit leszedtem az 7.29gb-volt. a multiplyert elinditom betölt de kiir valamit hogy menyek a call of duty black ops / steam ... vagy valami ijesmi és lefagy a kép!!! de a singlet elinditom aba az elején megy a trailer de utána lök ki rá egy 3 másodperc-re egy erroral .

HELP!!!!<#falbav>

elsõnek ki szeretném próbálni így és megvenni majd!
Pistike 007
neeee....
:|
😄

Blacksheep333
15 Prestige van.
Fel kell fejlõdnöd 51-es szintre, és akkor elindíthatod a következõ Prestige-et amikor a szinted nullázódik, és kezdheted elõrõl.

Az operációs rendszeren is túl...

Pistike 007
Hogyha ki van írva hogy az adott elem prestige level 17-nél oldódik fel, és én elindítottam a prestige mode-ot és már level 20 vagyok, akkor az miért nem oldódott fel? Nemértek itt valamit😄

Sziasztok! A kérdésem az lenne, hogy amikor elindítom a combat traininget, és a játék lefagy körülbelül 1perc játék után. Mi lehet a probléma?( nem raktam patchet, csak az van, amit a steam telepített magától)
Fpocok
Örülök neked! <#taps>

Daell Drow
vsnc off
nekem ugyanez csak 6870 és csak 60fps
xfire-el néztem

Cris99
ja, hát jól megy.😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
mit defrag? ha töredezettségmentesítésre gondolsz, akkor a defraggert használom rendszeresen, tisztán tartom a gépem, CCleanert is használok!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Persze hogy jó ez, ha van jó géped de minimum grafon is játszható régi gépen is csak az az idegesítõ mikor te 20-30 fps-el rohangálsz más meg 100+ fps-el. Csíterrel meg még nem találkoztam vagy csak talán a kevés fps miatt nem veszem észre.
4gb, ram, phenom ll x4, giga 6850 1gb

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Rage47
Géped?
Na megvettem a játékot 100 fölötti fps full HD-ba semmi lag jo ez

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Hát a pc-s MW2 cheater tombolását nem tudom mi tudná ûberelni...
Nyilván konzolon kevesebb csaló van mert ott bonyolultabb a használata, de nem aggódom ott is van elég.
De így pc-n a Black Ops után visszagondolva az MW2-re, félelmetes ami ott ment. Itt is vannak idegesítõ dolgok néha, na de ég és föld a kettõ...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lolSL
viszont az összes xbox kb 0.05%-a alkalmas arra (JTAG-es gépek), hogy cheatek fussanak rajta, és azokat is szinte instant bannolta már jó rég a microsoft a live-ról, úgyhogy azért közel sincs az mint pc-n volt az mw2-ben hogy minden serverre jut 2 csalóka. persze elérték hogy azon is fusson bármi, de ki is lettek vágva gyorsan.

lolSL
defrag?

álomvilágban élsz neo és ez az amivel eltakarják elõled a igazságot 😉

The Matrix has you...

Fpocok
Nem a fenét nincsenek, sõt! Még ki sem jött a BO, de konzolon már voltak.

Blacksheep333
Azt te csak hiszed.

SZEG007
ott legalább nincsenek cheaterek

Blacksheep333
Ez egy lófasz.
Perkek, attachmentek, no recoil konzol fegyverek... (elég megnézni az Mp5k-t, PC teljesen máshogy viselkedik.)

robotnyk
srácok, a bullet impacts kikapcsolható config fileból? mert ez a retek folyton visszakapcsolja, és szívas a szar low-end gépemen ha elfelejtem mindig ellenõrizni. -.-
Cris99
hát de ezt nem értem, a vas nem lehet kevés és patchek elött beértem simán, hiányzik is az a kis zenés visszaszámlálás...

pont tegnap figyeltem fel rá, hogy nekem meg mindig elsõnek sikerül beérni vagy legalábbis ahol voltam ott ez volt a tendencia és nem Én voltam a legközelebbi "lakos".

The Matrix has you...

Cris99
fasza-fasza, jöhet még patch, bár most nincs gondom de jöhet 😄, mondjuk tölhetne be hamarabb a meccs, az összes patch elött mindíg betöltött a visszaszámlálásra és úgy kezdõdött mostmeg már megy a meccs mire beérek, sd-ben kimaradok az 1sõ körbõl
😞(

Fpocok
"We are testing the next patch. It includes a fix for systems with the audio stutter problem. #codblackops #pc"

pcdev

Fpocok
Az xbox meg pro szó egy mondatban... haha vicces.

lolSL
xboxos pro meccsekrõl videok, õk mostantól az SK gamingben játszanak.

milyen oprendszer? ha xp akkor codec pack kell neki!

Fatboyz4ever!

#9566 -ra valaki tud megoldást?
ha már felraktad a játékot, de esetleg valami ilyen okból nem indul, akkor itt megtalálod amit keresel:

steam/SteamApps/common/call of duty black ops/Redist

The Matrix has you...

Minden olyan cuccost feltelepít a játék ami kell neki.
én is jövök... skill ultra high, ultimate, legacy stb :d:p

roland4
sziasztok, a black ops-hoz mi kell? net framework 4,0? meg directx-meik ? meg stb.. mi kell méh ozzá?