11248
  • foxxi
    játszál és kiderül.
  • Cris99
    megy a duplaxp vagy mivan??
  • nagyizsak
    sziasztok! azhiszem,rosszhelyre irom ezt,de mar probaltamm mashol is..par embernek nem volna kedve XBOXon jatszani?:) zombi vagy multi,miind1(egyedul eza map pack nincs meg)...ha valaki esetleg jonne...
    XBL:companysucks
  • Suzaka
    sziasztok, Coop lehetséges lanon net nélkül?
  • pisztácia
    na...:S sebaj, hétfőn 19:00-ig lehet akkor game-elni:)
  • robotnyk
    10 am pacific, az 13 eastern, szal 7től
  • foxxi
    én csak abból indultam ki hogy kör végén a bonus task 1k pont helyett 2k kapok stb. Amugy nem minden szerver a keleti parton van.

De legyen ugy, nekem jó igy
  • pisztácia
    Kamázik csak foxxi... Írta pocok, hogy amerikába reggel 10-től lesz, most fél 9 van New yorkba.... azaz 15:00-tól lesz dupla xp nálunk.
  • mmovar
    mennyi xp-t kapsz és milyen K/D-ra és score-ra?
  • mmovar
    neked lehet szar. én is toltam jó pár kört only nuke hc domi. és sehol a dupla...
  • pisztácia
    Akkor kb 15:00-tól lesz.
  • foxxi
    Szar neked.. én reggel óta folyamatosan dupla xp-vel játszom ( fél 10 ). Bár csak Domi.-t.
  • Fpocok
    "Participate in the glorious mayhem starting approximately at 10am Friday PST and continuing through 8am Monday PST."
  • pisztácia
    Oks. Akkor megnyugszok.

Ám nincs hír, hogy mikortól lesz dupla xp??
  • mmovar
    szerinted! én még nem kaptam dupla xp-t!
  • Fpocok
    Nem hiszem. Amúgy meg zombiba nincs hackelt szerver. Hostolos van, mint az egész szaros MW2. Szóval lehet hogy a host megváltoztatta a szabályokat, ezért nem bannolnak.
  • pisztácia
    :S
    Amúgy volt már valakinek olyan, hogy berakta egy hackelt szerverre, Zombi módba. Én beléptem, és végtelen lőszer volt, sose kellett tárazni...:S Most lehet, hogy bannolnak???:S
  • foxxi
    már reggel óta.
  • pisztácia
    A totalcod.hu megszűnt?:S
  • pisztácia
    Mikortól lesz dupla xp?
  • Valek
    A banner-ban megtalálod a magyar szerverek IP címét. Közvetlenül úgy tudsz rájuk csatlakozni, hogy a konzolba beírod a /connet IP címet majd enter és már csatlakozol is. Magyarországon nem lehet szervereket bérelni BO-hoz, így csak külföldi szerók vannak a keresőbe.
  • simonl #9943
    Sziasztok, én tegnap délután kezdtem neki a multinak....
    Kérdésem, hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) IP címre csatlakozni?
    Miért nem ad a játék szerverkeresője magyar szerókat?

Egyenlőre ennyi, aztán jövök még a kérdéseimmel:)
  • mozesapo
    Ezért
    "Participate in the glorious mayhem starting approximately at 10am Friday PST and continuing through 8am Monday PST."
  • kifli
    "# FEBRUÁR 4-6: DUPLA XP!"

Tán activison is ünnepli a kínai újévet? :D
  • mmovar
    hát toltam éjfél után egész eddig de még nem adja a dupla xp-t. na majd máskor behajtom az elmaradásom XD
  • Fpocok
    Asszem a bulletstormos fickók csinálták, hogy kiparodizálják a codot.
    1. A videó maga vicces :D
    2. Én a helyükben nem ülnék ennyire a magas lovon, ugyanis szerintem meg az ő játékuk a szánalmasan szar. Önmaga paródiája...
  • rayman12
    ez mi???
  • lolSL
    innen tölthető a game :)
  • SZEG007
    Csodálkozom hogy ezt a videot még senki nem szurta be:
  • Daell Drow
    Ez a dupla XP mar ma ejfeltol ervenyes lesz nalunk, vagy lesz valami ido eltolodas?
  • pisztácia
    Én sem tudom, hpgy miért, de valamiért ott szeretek játszani. Jó pörgős, meg nincs annyi camper...
  • robotnyk
    :C

nem elég, hogy 3 hónappal a megjelenés után már kevesebben játszák, mint az MW2t tavaly márciusban, a domination szerverek fele nuketown 24/7. nem mondom, prestige után jó beugrani 1-2 meccsre, hogy gyorsan meglegyenek az alap, jól használható dolgok. de ennyi nem kellene...
  • pisztácia
    Most nézem a banner alatt: Február 4-6 dupla xp. Erről is jó tudni.
    Hála Fpocok-nak!
  • pisztácia
    Ja, oks. Mondjuk sztem nem veszem meg, mert én szinte csak nuketown-on, domizok.
  • pett3rson
    rengeteg ilyen van..sajnos.
  • robotnyk
    hardver kell alá, az megoldja. e6400 és 2 giga nem volt neki elég, q8400 és 4 giga ram már igen.
  • toarpad
    Még mindig vannak eszméletlen fps laggok és fps dropok ? mert amíg ez nincs 110%-ban tisztázva , biztos nem veszem meg
  • robotnyk
    meg sehol. pár hétig xbox exkluzív, ahogy az MW2sek voltak.
  • pisztácia
    Hol lehet megvenni a DLC-t? Stam-en nem láttam.
  • Gabe18
    Hát ez az. Valahogy mindig "te" vagy a hibás...

Itt szimuláltam a Crisis pálya bug-jait, ki nem törő ablakokkal, meg némi calymore aknával. Igen tudom, ahol az ablaknál lőttem, ott fent sose lesz ellenség, de már lusta voltam újra csinálni úgy hogy a lenti részre lőjek...