11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
foxxi #9964 játszál és kiderül. -
#9963 megy a duplaxp vagy mivan?? -
nagyizsak #9962 sziasztok! azhiszem,rosszhelyre irom ezt,de mar probaltamm mashol is..par embernek nem volna kedve XBOXon jatszani?:) zombi vagy multi,miind1(egyedul eza map pack nincs meg)...ha valaki esetleg jonne...
XBL:companysucks -
#9961 sziasztok, Coop lehetséges lanon net nélkül? -
#9960 na...:S sebaj, hétfőn 19:00-ig lehet akkor game-elni:) -
#9959 10 am pacific, az 13 eastern, szal 7től -
foxxi #9958 én csak abból indultam ki hogy kör végén a bonus task 1k pont helyett 2k kapok stb. Amugy nem minden szerver a keleti parton van.
De legyen ugy, nekem jó igy -
#9957 Kamázik csak foxxi... Írta pocok, hogy amerikába reggel 10-től lesz, most fél 9 van New yorkba.... azaz 15:00-tól lesz dupla xp nálunk. -
#9956 mennyi xp-t kapsz és milyen K/D-ra és score-ra? -
#9955 neked lehet szar. én is toltam jó pár kört only nuke hc domi. és sehol a dupla... -
#9954 Akkor kb 15:00-tól lesz. -
foxxi #9953 Szar neked.. én reggel óta folyamatosan dupla xp-vel játszom ( fél 10 ). Bár csak Domi.-t. -
#9952 "Participate in the glorious mayhem starting approximately at 10am Friday PST and continuing through 8am Monday PST." -
#9951 Oks. Akkor megnyugszok.
Ám nincs hír, hogy mikortól lesz dupla xp??
-
#9950 szerinted! én még nem kaptam dupla xp-t! -
#9949 Nem hiszem. Amúgy meg zombiba nincs hackelt szerver. Hostolos van, mint az egész szaros MW2. Szóval lehet hogy a host megváltoztatta a szabályokat, ezért nem bannolnak. -
#9948 :S
Amúgy volt már valakinek olyan, hogy berakta egy hackelt szerverre, Zombi módba. Én beléptem, és végtelen lőszer volt, sose kellett tárazni...:S Most lehet, hogy bannolnak???:S -
foxxi #9947 már reggel óta. -
#9946 A totalcod.hu megszűnt?:S -
#9945 Mikortól lesz dupla xp? -
Valek #9944 A banner-ban megtalálod a magyar szerverek IP címét. Közvetlenül úgy tudsz rájuk csatlakozni, hogy a konzolba beírod a /connet IP címet majd enter és már csatlakozol is. Magyarországon nem lehet szervereket bérelni BO-hoz, így csak külföldi szerók vannak a keresőbe. -
simonl #9943 Sziasztok, én tegnap délután kezdtem neki a multinak....
Kérdésem, hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) IP címre csatlakozni?
Miért nem ad a játék szerverkeresője magyar szerókat?
Egyenlőre ennyi, aztán jövök még a kérdéseimmel:) -
#9942 Ezért
"Participate in the glorious mayhem starting approximately at 10am Friday PST and continuing through 8am Monday PST." -
#9941 "# FEBRUÁR 4-6: DUPLA XP!"
Tán activison is ünnepli a kínai újévet? :D -
#9940 hát toltam éjfél után egész eddig de még nem adja a dupla xp-t. na majd máskor behajtom az elmaradásom XD -
#9939 Asszem a bulletstormos fickók csinálták, hogy kiparodizálják a codot.
1. A videó maga vicces :D
2. Én a helyükben nem ülnék ennyire a magas lovon, ugyanis szerintem meg az ő játékuk a szánalmasan szar. Önmaga paródiája... -
#9938 ez mi??? -
#9937 innen tölthető a game :) -
#9936 Csodálkozom hogy ezt a videot még senki nem szurta be:
-
#9935 Ez a dupla XP mar ma ejfeltol ervenyes lesz nalunk, vagy lesz valami ido eltolodas? -
#9934 Én sem tudom, hpgy miért, de valamiért ott szeretek játszani. Jó pörgős, meg nincs annyi camper... -
#9933 :C
nem elég, hogy 3 hónappal a megjelenés után már kevesebben játszák, mint az MW2t tavaly márciusban, a domination szerverek fele nuketown 24/7. nem mondom, prestige után jó beugrani 1-2 meccsre, hogy gyorsan meglegyenek az alap, jól használható dolgok. de ennyi nem kellene... -
#9932 Most nézem a banner alatt: Február 4-6 dupla xp. Erről is jó tudni.
Hála Fpocok-nak! -
#9931 Ja, oks. Mondjuk sztem nem veszem meg, mert én szinte csak nuketown-on, domizok. -
pett3rson #9930 rengeteg ilyen van..sajnos. -
#9929 hardver kell alá, az megoldja. e6400 és 2 giga nem volt neki elég, q8400 és 4 giga ram már igen. -
toarpad #9928 Még mindig vannak eszméletlen fps laggok és fps dropok ? mert amíg ez nincs 110%-ban tisztázva , biztos nem veszem meg -
#9927 meg sehol. pár hétig xbox exkluzív, ahogy az MW2sek voltak. -
#9926 Hol lehet megvenni a DLC-t? Stam-en nem láttam. -
Gabe18 #9925 Hát ez az. Valahogy mindig "te" vagy a hibás...
Itt szimuláltam a Crisis pálya bug-jait, ki nem törő ablakokkal, meg némi calymore aknával. Igen tudom, ahol az ablaknál lőttem, ott fent sose lesz ellenség, de már lusta voltam újra csinálni úgy hogy a lenti részre lőjek...