Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
És akkor beindul a többi mag is a processzorodban (ha többmagos a CPU-d).
Kapcsold ki a vsynch-et, maxfps 125, fov 80, snaps 30, rate 25000, packetdup 2, maxpackets 100, és engedélyezt a menu-ben, h elõtöltse a textúrákat és már meg is szûntek a lag és fagyás problémáid.
Hasítani is fog ezerrel. <#eljen>#eljen>
<#wilting>#wilting><#lama>#lama> Adatokat még mindíg az userdata mappában tárolja a game.
Amit idõnként nem árt lementeni a biztonság kedvéért, ha esetleg beszarik a steam, megmaradjanak a lvl 15. presztizseid. <#banplz>#banplz>
Talán nem itt kéne kérdeznem de remélem tudtok válaszolni.
Windows 7 reinstall volt és szeretném visszamásolni a mentéseimet Black Opsba. (tört)
Csakhogy fogalmam sincs hol tárolja a mentett állást. D:\Black ops nál a players en belül volt egy save mappa ha jól emlékszem ezért oda másoltam, de a játékot csak újból tudom kezdeni.
PS3 Slim 250 PC
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
õk a program zsenik nem én 😊
Legalábbis én úgy gondolom. Bár ki tudja, lehet használ 😊
Egyébként használt? 😄
Még 1 hete a fagyások miatt írtam egy levelet az Activision-nek és ezt írták vissza:
Discussion Thread
---------------------------------------------------------------
Response (Johnathan Escobedo) - 01/05/2011 06:43 AM
Hello,
Let's try forcing Black Ops to run in a single card GPU,
1. Run the program "Notepad" as an administrator.
2. Go to File, Open.
3. Go to your Black Ops installation folder (C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty black ops\players)
4. Change the drop box for File Types to "All"
5. Open the config_mp.cfg
6. Find the line in the text file called
seta r_multiGpu "1"
Change the "1" to "0"
Save the file and try running the game again.
Gondoltam megosztom hátha jól jön másnak is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Mert az, hogy kiírják, hogy Only Sniper, vagy Only Knife or kick az nem beállítás, hanem vagy lustaság vagy hozzá nem értés magas fokon 😊
Ha meg azzal a kifogással jönnek, hogy akkor nem lehet ranked az hülyeség, mert van nem 1 olyan ranked szerver ahol pl claymore, bizonyos perkek (PL: ninja) nem engedélyezett. Értsd úgy, hogy hiába kapcsolód be nem mûködik, vagy ki sem tudod választani.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
PL: Szerver neve: Official Cod Warrior S&D only
akkor ha pl ilyen nevû van fent, hogy
Admin nem muszáj, hogy fent legyen anélkül is ki tud vágni 😊
\"Azt nem tudom a Harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvivni de a negyediket biztosan kövekkel és botokkal\" Albert Einstein
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
"This mod is only usable in PRIVATE matches up to 30 people.
It does not support dedicated servers by gameservers.com"
Ami annyit tesz, hogy a saját gépeden kell futtatni a modot és te leszel a host. Cod4-5bõl kiindulva ez elég szívás, mert nagy sávszél kell fõleg feltöltésben, hogy normálisan tudj játszani.
Ha meg esetleg warozni akarsz akkor sokszor nem magyarokkal, hanem külföldiekkel játszotok, így meg a ping nagyon nagy lesz nekik.
más vélemény?
Amúgy a bomba le-fel rakás nem tudom elve miért ilyen egy gombos. Sokkal érdekesebb lenne ha valóban egy véletlenszerû 7-8 számjegyû kombinációt kéne beírni, és "el lehetne rontani". Mondjuk lennének nagy anyázások... <#whatever>#whatever>
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
Legalábbis a falon lévõ rajzból erre következtettem 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Egy kis segítséget szeretnék kapni: A mozis zombis pályán mi a cél? Addig jutottam, hogy visszakapcsoltam az áramot, utána miket kell csinálni még...?
The Matrix has you...
|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Én is béna vagyok biztos, de eleve nem értem hogy mit élvez rajta hogy nulla rutinnal esélye nincs kill-t csinálni, elveszetten bolyong a feladat szempontjából teljesen érdektelen helyen a pályán, míg valaki le nem mészárolja.
az a fõ gond, hogy egy számsor alatt vannak elrakva a játékok, abból nem egyszerû visszafejteni, hogy melyik melyikhez tartozik. most megnéztem, van aminél van név, belül egy fájlban, de most a BO-t nem találtam meg 😊
szóval lehet nem is mûködne, de mw2-nél ez volt a multis mentések visszarakására, ezért gondolom, hogy itt is ez a megoldás. nekem még nem kellett ilyennel foglalkozni.
Talán az is megoldás lehet, hogy kicsit várni kell a játékban, ha ilyen elõfordul, mert pillanatnyi hiba is lehet és egy másodlagos mentésbõl letölti a megfelelõ mentést, míg ha kilépsz akkor ez lehet elveszõdik. nem tudom, de egy próbát megér.
The Matrix has you...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Az nem mûködik gondolom h én átküldöm neki ezt a mappát és onnan folytathatja?
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
The Matrix has you...
ajánlom figyelmedbe a steam mappán belüli steamdata könyvtár lementését, az ilyen dolgok elkerülése végett. Ha azt visszamásolod, a steam cloud egyezteti az adataidat és máris folytathatod a játékot. érdemes naponta elkészíteni a mentést.
The Matrix has you...