11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10004 win+steam+játék a sorrend -
pett3rson #10003 Rendszert és játékot sosem rakunk ugyanarra a partícióra...
ha véletlenül mégis letörölnéd a steamet is, akkor a multis mentések megmaradnak, csak a single oldali tűnhet el (de arról is lehet mentést csinálni). -
#10002 De ha nem akarsz telepítgetni játékokat akkor le is lehet menteni őket, feltéve ha a winyódon van egy másik partíció amit nem formázol. -
#10001 Nem.
Felrakod a STEAMet, belépsz accoddal és vagy feltelepíted a DVDről, vagy lehúzód netről az egész játékot. -
eNorti #10000 Hali
Új rendszert rakok a gépre és így törlöm a steames játékokat is és a steamot is a gépről. Kérdésem, higy miután újraraktam a win-t és a játékokat és steamet is, belépve a steambe ugye nem kell újra reggelni a gémeket és a szintek is meg maradnak?
THY! -
#9999 köszi... nem találtam jobbat :D jó ez :D van némítás úgy is XD -
#9998 Javaslom, hogy a kidobott szervereket, a ping alapján rakd növekvő sorba, és akkor tuti hogy neked is kis pinged lesz. -
simonl #9997 Szia, sziasztok,
Köszi a tippet a frankfurti szervereken remekül tudtam játszani:)
Persze előtte a Steam -et is átállítottam Germany-Frankfurtra....
-
#9996 Ez a pöccs gyönyörűen elvette a sima mozgást meg pár fpst is(cfg fájlba is persze bele kellett piszkálniuk). Megint tizedmásodpercekkel előbb lát meg az enemy...Pont amikor megint elkezdtem játszani és fasza is volt minden. Megint 1-2 hónap szünet... -
#9995 Elvileg ha belépsz egy magyar szerverre és nyomsz egy ESC-et akkor ott van, hogy add to favourite. -
#9994 hát nemrossz, bár a zene az sztem szar, meg az arany szinü fegyver... :D
De legalább nincs benne késelés, mert az igazi szánalom... :D -
#9993 első saját videom Black Opsba
http://www.youtube.com/watch?v=gIl_IKyr24I -
Baxo #9992 nekem q6600@3000Mhz, 4gb kingmax ddr2, gtx260 és így van 45-110fps-em No élsimítás 1920x1080ban full grafon. lejjebb viszem nem jobb a helyzet... -
csuripi #9991 Jó neked!
Nekem ugyan ez a konfig, csak a kártya 5850, friss win7 64bit, és van, hogy leesik kemény 5 azaz öt fps-re, és akkor olyan 5-10 mp-ig diavetítés.
Persze mindig amikor nem kéne.
Olyan szépem mutat amikor azt látom zárójelbe, hogy FPS 5-125-ig.
-
#9990 2.5 eves gepem van, akkor eros volt ma mar atlagos de jol optimalizalt a rendszer. E8500, ATI4870 512mb, 4gb ddr2 geil ultra, Vista 32bit 1.5 eve telepitve. 1680x1050 felbontas, de nincs minden maxra tolva mert nincs ra igényem, textura: high, elsimitas off, arnyek off,(az arnyek kifejezetten zavar multiban).
Mondjuk a 100 fps sem folyamatos, mert ha bedobnak egy fustot akkor le esik 70 fps korulre. De még igy is jatszhato. -
Baxo #9989 Frankfurti szerverekkel próbálkozz, ott 50-60 pinged lesz kb... -
Baxo #9988 Neked milyen géped van h. ilyen jól megy? -
#9987 Mar a masodik patch ota nekem tokeletesen hasit 100-120fps-el a jatek akar csak a cod4. A ping nekem kb 70-80 atlagban,a ttol fugg hova csatlakozok. Eddig 250 orat toltam bele, es meg vagyok viszonylag elegedve. Bar a cod6 még mindig 1 fokkal jobb szamomra, ha ott is lenne kihajolas es szero akkor szerintem még most is azt tolnam. -
foxxi #9986 Érdekes a problémád.. nekem "eu" szervereken 80 felé sose megy a pingem ( inkább 30-40 ), amcsin meg a 120-140 nekem még jó. Persze ezt igénye válogatja, kinek mi a magas. -
simonl #9985 Sziasztok puhányok, én az elmúlt héten jutottam hozzá a játékhoz....
Igazából vártam amíg megnyugtató javítás(ok) nem érkezik a játékhoz.
Sajnos nincsenek jó tapasztalataim, nem ad semmi sikerélményt a játék.
Csak én szenvedek az állandó magas ping -el???
Próbálok közeli szerverekre csatlakozni...
Minden elérhető szerver FULL...
A játék remek, szuper pályák, szuper fegyverek...jópofa class lehetőségek.
Ha magyar szererek IP jét írom be azokat el tudom menteni??? -
#9984 Frissített a steam:
Call of Duty: Black Ops - Multiplayer
Backward compatibility for films created before Patch 1.05
Issues with weapon purchases after prestiging in some cases
Leaving a server and joining a different server, could briefly show the Map of the previous server
Duplicate player name on a server now becomes playername+slotnumber instead of ‘Unknown Soldier’
During a 'Demolition' match, the 'Auto-balancing teams' options may cause a 'Defender' player to respawn with a 'Bomb' icon in his inventory
Minor Shader Warming speed increase
One In The Chamber no longer counts democlient as a live player
16x AA menu option for compatible graphics cards
Additional Stability improvements -
#9983 köszi :) -
#9982 Catalyst/NVIDA drivernél is ki kell kapcsolni a v-syncet. Meg a játékon belül is. -
#9981 ha beirom a maxfps 250-et, akkor mért mindég csak 60? ha bent vagyok a házban a tűzharcban, ha kint az utcán nézem a felhőket, mindég csak 59-60! Lehet a configbakell átirni?
ja és az egérérzékenységet nemlehetne méglejjebb venni mondjuk konzolparancsal? Mert minimumon is gyors, a windowsban meg nemmerek állitani, nehogy ugorjon egy pixelt. -
tibi206 #9980 Igen újratettem steamet és a játékot is. -
#9979 nem lehet, hogy amikor felmentél valami hackelt szerora az belenyúlt és mondjuk írásvédetté tett ezt-azt? próbáltad már, hogy uninstall game és steam-is. majd mindent újra? csak egy tipp lehet, hogy hülyeséget mondok de azért egy próbát megér... -
tibi206 #9978 azóta nemtudok mióta felmentem egy szeróra és elveszett a prestigem és a lvlem is és hiába csinálom egyesével úgy se jó van 71000 pénzem szóval ez sem lehet gond -
pett3rson #9977 azt, hogy rajtad kívül 1 embernek volt hasonló gondja...
Én már többször elmondtam, hogy egyesével kell csinálni a változtatásokat és kilépni, mert ha kevés a pénzed, akkor csinálja a fetching statot. elmondása szerint így csinálta, de akkor is törölte, ha elég pénze volt. ötletem nincs, nálunk jól működik, nálatok nem, ez nem programhiba... -
tibi206 #9976 Hellosztok! Az lenne a problémám hogy kb 5 hete nem tudok classt csinálni mert mikor megcsinálom kiírja hogy fetching stats és nemmenti el.Írtam activisionnak többször is azt írták várjak majd megcsinálják de semmi. Tudtok rá valami megoldást? -
#9975 Halál?? mindenki játszik?? :D:D -
#9974 Simán jó ez így is. Tegnap kezdtem el a 6-ik prestige-t, és kb másfél óra alatt már 28-as voltam:D Most folytatom onnan. -
pett3rson #9973 végül is tökmindegy, már most is 10-es prestige-ben vagyok, bár most leálltam vele eléggé, szóval jól fog ez jönni mindenképp. -
#9972 de duplázta. -
pett3rson #9971 azt mw2-ben sem duplázta, ha jól emlékszem. mindig csak a pályán elért dolgok, de ebbe benne van a killstreak is. ha meg elkezdel ölni huey-val vagy a másikkal azzal jó sok lét össze lehet szedni. -
#9970 pff, ja pedig ugy lenne jó -
Gabe18 #9969 Jó, de csak a kill-ek meg az assistok után dupláz, a match bónus meg egyebek nem. -
#9968 most akkor jó?? működik?
-
Baxo #9967 Hát faxa!!! Itt tolom 10-től eddig, erre most mikor el kell mennem akkor van duplaXP! Faxa!!! :( :S -
#9966 majd este 7-től.. lényeg estétől már menni fog. -
#9965 nem nagyon vettem észre, nem hinném hogy duplázódna...