11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10044 1 hónapja javították kb -
#10043 nincs semmi lag, hang akadozás? -
#10042 Nem -
IXEMGabeo #10041 ez volt az:D
mekkora jó rész volt -
#10040 még mindig ilyen siralmas a helyzet mint hónapokkal ezelőtt? -
IXEMGabeo #10039 nagyon fasza volt a játék, akad néhol, de szenzációs, főként a Laos pálya tetszett nagyon, amikor a hajóból kellett kilőni mindent és közben szólt valami 60-as évekbeli zene:D:D helikopteres rész is ütött rendesen, de bírtam még Vorkutát is, meg azt a pályát is, ahol csupa tetőn kellett mászkálni.
nem tudja valaki mi annak a számnak a címe, ami a Mekong folyón szól gyilkolászás közben?:D -
gyuri35 #10038 Igen szűkre van szabva az idő,úgyhogy nemigen van idő sétálni,alig felveszem azt az akármit a szekrényből,már írja is hogy "failed",nem állítottam le időben! -
pett3rson #10037 Általában poénkodok, de ha segítséget kérnek, akkor nem szoktam félrevezetni játékostársaimat, miért tenném? Előnyöm nem származik belőle, Én már csak ilyen rendes gyerek vagyok. Amúgy a játék úgy van felépitve, hogy mindig mindent mutat, ir jelez, stb, tehát amolyan "hülyebiztos", ne vedd sértésnek, ezek a játékok nem az agyalásról szólnak, nagyon ritka, hogy gondolkozni kell rajta. Villog, világit, iránytű mutat rá vagy egy nagy nyíl jelzi, hogy hova kell menni, nehéz eltéveszteni, kicsit körül kell nézni vagy pár métert sétálni és már meg is van a megoldás. Ez általános tanács volt, csak úgy, ingyen :) -
#10036 Köszönöm szépen! -
#10035 stoner, classified lmg -
#10034 Üdv!
Ebben a videóban 26. másodpercnél melyik fegyverrel lő?
Köszönöm -
#10033 nem, tényleg egy valkyre rakétalövő van a szekrényben. -
gyuri35 #10032 Ez most poén akart lenni? -
pett3rson #10031 keress rakettát és azzal lődd le, szép tűzijáték lesz :) -
#10030 kiveszed belőle ami bent van, és lelövöd. -
gyuri35 #10029 Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy single-playerben azt a nyomorult ruszki rakétát hogyan lehet leállítani?Lehet?Odáig mindig simán eljutok,amikor valami vezérlőterem oldalát kell berobbantani,az megvan,a keletkező lukkal szemben kinyílik valami szekrény.Hogyan tovább? -
#10028 én nem tudom csak nálam vagy másoknál is előjött-e, hogy ez a kis patch ami a napokban jött az nekem megint lagossá tette a gamet... pedig töröltem cfg-t, csináltam file tartalom ellenőrzést és semmi változás. nem olyan lagos mint mikor kiadták de azért sokszor játszhatatlan. és nem a gépemmel vagy az op rendszerrel történt valami hanem patch jött game szar lett... mi a hivatalos topikja a steam-en ahol beírkálják a próblémákat? mert nem találom. -
#10027 nyilván a dlck után is beszedik a részesedést, és ha valakinek megvan mindkét gép, ott veszi meg ahol előbb van. meg lehet vele pr tapétákat gyártani, hogy "first on xbox" -
#10026 -
#10025 lehet meg kell várni amíg jobban elterjednek az új intel procik mert a rombolható jeges pálya csak azon megy majd akadás nélkül -
#10024 Vagy csak kevesebbet mint a MS... :D -
#10023 a sony biztos nem fizetett exkluzivitásért az 5%-os PC-s táborral szemben.. szóval az activision tartja vissza vmiért. -
#10022 Ez főleg azért van, mert sokaknak van PS3 meg XBOX is... és akkor ők eldönthetik, hogy melyikhez veszik meg. Egy hónap számít. -
Gabe18 #10021 Amúgy ez mekkora okosság?
Most tényleg egy csomóan rohannak Ps3-at meg 360-at venni azért mert ott egy hónappal előbb van DLC? Úgy értve hogy annyira sokan hogy azért ezt az egész időhúzós cirkuszt megéri csinálni? -
#10020 Senki sem mondta, hogy ingyenes lesz. De azért gyanús.
MW2nél xboxra jött, aztán egy hónappal később PS3 meg PC.
Itt meg még dátumot sem mondanak, hogy mikor jön. Mellesleg mi van a mod tools-al? Azt mondták hamarosan, azóta nincs semmi. -
#10019 és? a PS3ra is később jön mint xboxra, akkor ott féláron lesz?
nem, teljes áron lesz mindkettőn, codhoz az ingyen cuccok ideje lejárt már igen régen. -
#10018 De azok egyszerre jöttek ki PS3assal. -
#10017 biztosan, ahogy az MW2höz is azok voltak PCn -
#10016 Lehetséges. Bár ki tudja :D Activisionról beszélünk :D -
#10015 Call of Duty: Black Ops 'First Strike' DLC Hitting PS3 on March 3, PC Later
lol.. viszont akkor esélyes hogy free lesz -
#10014 de az 1 jó pálya is
itt meg csak a gyorsan pörgő pontok miatt #1 -
Soad999 #10013 ez olyan mint a CSSben a dust2... 3 éve ugyanaz megy vicc... -
Soad999 #10012 Hali!
Jó lett sztem csak a zene az tényleg szörnyű. ilyen videókhoz vmi pörgősebb kell:D -
#10011 Engem 2 perc alatt kikészít az a pálya... -
#10010 a buziknak igen.... -
Gabe18 #10009 Ja, sajnos egyre több van...
Óriási élmény lehet órákon keresztül azt az egy pályát pörgetni újra, meg újra. -
#10008 Hogy az összes rohadt server Nuke... ezt nem hiszem el!! -
pett3rson #10007 az is egy megoldás, hogy telepíted újra és máshova rakod - már ha engedi telepíteni megint ha már fent van egyszer a rendszeren. ha sikerül, akkor az új mappába mindent átmásolsz, csinálsz egy verify (ellenőrzést) a fájlokon és már működik is a gém. -
Baxo #10006 kint van 1.06 pöcs:
- A Theater mód kompatibilis az 1.05 előtt felvett filmekkel
- Prestige beváltása után néhány fegyver nem volt elérhető
- Amikor egy szerverről átcsatlakoztunk egy másikra, az előző pálya betöltőképét láthattuk
- Játékosnév ütközés esetén "Unknown Soldier" helyett név+slotszám alapján kap nevet a játékos
- Demolition játékmódban ha támadó játékost rakott át másik csapatba az auto-balance, megjelenhetett neki a bomba ikon (hamisan)
- Apróbb Shader Warming gyorsítások
- One In The Chamber meccsek alatt ezentúl nem számolja bele a gép a democlientet a játékosok közé
- 16x AA opció
- Számos stabilitásbeli javítás -
eNorti #10005 Nagyon szépen köszönöm a helpet. Már mind1, mert már a rendszer winyóra telepítettem annó és így most ugrik. De legközelebb nem követem el ezt a hibát!