11248
  • mmovar
    mennyi a VID-ed?

cpu clock ratio 9
    cpu host clock control enabled
    cpu host freq 400
    pci express freq 100
    system memory multiplier 2D
    dram timing időzítést pedig ha manualra állítod, akkor amennyit a gyáró előírt
    cpu vcore nézd meg terhelés mellett mennyi a VID-ed és azt állítsd be.
    cpu termination 1.25V
    MCH core 1.25V
    dram voltage 1.8V

ezután ha a vin nem indul akkor vcore-t emeld addig amíg boot-ol. majd töltsd le intel burn test-et és max stress-en legalább 10 kör. ha fagy akkor emeld a vcore-t addig amíg 10 körig elmegy fagyás nélkül. Hőmérsékletre figyelj! 70 fokig jó vagy! ja és mindig max stress-en teszteld!
  • Cris99
    Pff:D:D, én is feljebb húznám de nem tudok több feszt adni, biosban nem, gondolom progival se menne, ennél többet alapfeszem nem enged...
  • mmovar
    4-re csak még nem írtam át...
  • Cris99
    ja de neki fel van húzva 3,6-ra ott írja :D
  • Soad999
    figy. ha az a configod ami oda van írva, akkor azok alapján Neked is dual core-d van nagyjából egy kategória, Neked ugye 3giga a sebessége nekem 3.2ghz, nekem is 4giga ramom van csak800Mhzes, és a 3Ds karid is egy kategóriában van az enyémmel. én nem azt mondtam h hazudsz (és nem is akarok senkibe se belekötni se veszekedni) hanem azt h nem értem h az hogy lehet :) amugy egy screenshottal vagy 2 vel könnyen lehet bizonyítani :)
  • mmovar
    inkább az a fura, hogy azt mondod nem sokkal jobb a configom mint a tied :D kb fényévekkel
  • mmovar
    nem szeretek a számból segget csinálni és mondjátok meg hogy bizonyítsam és megteszem! nem szokásom kamuzni... szóval???
  • Soad999
    Nemértem pedig nem sokkal jobb a configod mint az enyém és Neked ezekszerint 3x gyorsabban megy:D fura:D
  • Cris99
    100FPS?? az érdekes! :S
  • mmovar
    igen! minden be van téve!

lolSL: 1280x1024 igen! 1024-ben legutóbb 5 éve játszottam a 15"-os monitoron...
  • vérpocok
    Nekem a steam errort ír ki mikor el akarom indítani a single-t... már jó pár napja így vacakol...
  • lolSL
    1024-ben? :)
  • Soad999
    Ezzel a configgal megy teljesen maxon árnyékokkal mindennel?:S
  • mmovar
    Azért mert pl nekem igényem az, hogy szép is legyen ne pedig valami ratyi minden. nekem maxon van minden és semmi gondom jelenleg vele. fps-em meg átlag 100 megvan így max elsimítás mellett is. Azért így kellemesebb játszani mint valami visszabutított graffal.
  • Soad999
    Mert én megtudok őrülni ha recés a játék vmint így messzebre is jobban látok :)
  • rayman12
    Mi szoktunk elég sürűn only csipázni private ban, ehez van rendes csipa mód.
  • Sponnyabob
    Hello!
    Tudtok nekem ajánlani only sniper-es szerót, mert csak kettőt találtam eddig és azokon is voltak akik a többi fegyverrel mentek eléggé unfair módon. Esetleg a magyar szerók között van ilyen? Köszi!
  • Daell Drow
    De minek multiba 4X elsimitas?
    Nekem a legtobb jatekban nem hianyzik, foleg multikban. Pedig boven 100+ fps-em van.
  • Soad999
    Végre sikerült elérni ezzel a configgal hogy 60FPSel menjen 4x élsimítással rendes felbontásban és nem laggol! végre lehet multizni rendesen
  • pett3rson
    szívesen :) Én meg gratulálok a kitartásodhoz.
  • gyuri35
    Végre sikerült!3-4 szer 'lőttem le',mire egyszer el tudtam olvasni a feliratot hogy hogyan kell használni azt a micsodát!Köszi
  • Fabio Capello
    anno volt gebasz a dlc2-vel, hibás volt valami dll, ezért bannolták le akinek megvolt, a valve később elismerte a hibát, és akinek erre volt visszavezethető, unbannolták és kapott egy l4d2-t ajándékba.
  • IXEMGabeo
    lazulj el tesó:D
  • Cris99
    Csalni azok szoktak akik túl hülyék ahhoz hogy FPS-t játszanak, akkor nem értem miért nem simseznek:P
  • Cris99
    Mer kellene?? ne gyere már te is ezzel, nem csak engem bannolt, miután beszereztem újra mw2őt, egyik barátomat is bannolta!
  • robotnyk
    nem kellett volna csalni mondjuk?
  • Cris99
    Mw2höz megvettem, a 2. dlc-t, aztán ezekután lebannoltak csalásért:S:S
    Megvettem újra, dlc-k nélkül, mert haverokkal ott toljuk!
    De hogy többet ilyen túlárazott mocskot nem veszek az 7szentség!
  • Cris99
    Akkoris aztmondom hogy a vietnam mégis sokkal jobban megérte :P
  • lolSL
    Windows version of the First Strike DLC for Call of Duty: Black Ops will be released by March 31
  • Cris99
    ISTENEM, végső próba, mondom ha tiszta hülye és ez sem segít akkor megy vissza C-re! ugye nekem C:\Program Files (x86)\Steam -be telepíti, na mondom okés annyit csináltam hogy átírtam C-t D-re és így a kényes kedve szerinti hülye mappába rakta fel és most fel tudom rakni a gémet...
    Jéézusom!
  • Cris99
    Valaki tudna segíteni?
  • Cris99
    60gb igen!
  • Daell Drow
    C: meghajton is van boven szabad hely?
  • Cris99
    De komolyan hihetetlenül zavaró a lassú betöltés... ezen a konfigon nem kéne ilyen lassan töltődnie...
    Csak azt tudom mondani hogy nagy konzolport!
    PLS help!
  • Cris99
    Ezt nem hiszem el, segítenétek??
    Már idegesített a lassú betöltés, komolyan, crysis1, bc2, vietnam minden elöbb betölt mint ez a szutyok...
    Mondom átrakom steamestül mindenestül D-re, na igenám, felrakom steamet, telepíteném lemezről és kiírja hogy nincs elég szabad hely amikor van a meghajtón 270GB szabad hely!! Ez érthetetlen. :S:S
    Vmi 5let?
  • IXEMGabeo
    nem
  • Daell Drow
    A game tavaly novemberben jott ki, azota mar az 1.6 patch van. Nalam mar az 1.2 ota tokeltesen megy, mint mar irtam lejebb is. Az akadozasod lehet egyeni konfig problema is.
    A patch automatikusan jon steamen, nem eredeti a gamed?
  • IXEMGabeo
    ez nem a gépigény miatti akadozás, olvastam visszább, hogy eleve a magasabb konfigurációkon is akadozott a játék, csak a 4 magos processzor tulajdonosainak felel meg, és a játékosok kb 70-80%-ának beakad elég csúnyán. Nekem is alapból jól futott, hisz nem tudtam volna végigvinni, de bizony néhány helyszínen úgy megakadt h játszhatatlan volt főleg akció közben, és olyankor még a grafikát is levettem, ami nem sokat segített rajta. Én az efféle javításra gondoltam, vagy, hogy egyáltalán kijött e már valami patch. Nem tudom mikor jött ki a játék, ezért kérdezem...
  • lolSL
    omg
  • IXEMGabeo
    egy kérdés: nem jött ki valami patch az akadozás javítására? (nem ismerem a helyzetet, nem tudom hol tartanak a javítások)