Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a játék része.

Olyan, mintha azt kérdezted volna, hogy nem lehet kivenni belõle, hogy ne kelljen hozzá Steam 😊

Mikor valamit változtat frissíti a szerverükön tárol profilodat és annak a frissítésnek a visszajelzését látod.
rayman12
Nem tudja valaki hogy lehet megcsinálni hog ne adja ki ezt a fetching stats hüyleséget ha veszek egy új fegyot?

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Fpocok
Lázadnának a konzolosok? LOL... képzeld... vannak olyan konzolosok, akik örömmel fizetnek havonta, csak hogy játszanak és nem is kapnak érte semmi pluszt lol.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
MS pontot csak igazi pénzért lehet venni.

ezeket az MS pontokat játékokkal nem lehet összeszedni? csak pénzért lehet megvenni?

The Matrix has you...

Vádá
nem.

Voodoo

Blacksheep333
Konzolosok mindenért fizetnek, eddig se lázadtak! 😄
Õk szépen elvannak a rózsaszín buborékban, hogy övék a gamer világ.

Az operációs rendszeren is túl...

Fpocok
Lehet... nem tudom. De gondolom annyi esze van, ha warezról van szó, hogy bemegy warez szobába.

rayman12
Ez am nem tipikus warez probléma?

Fpocok
Kezd újra a küldetést, ha kell többször. Amikor meg odaérsz, akkor nyomogasd sokszor az F gombot.

Sziasztok tudnátok segíteni olyan problémám lenne,Call Of Duty - Black Ops - The Defector (part 3)itt járok és mikor segítek bejutni az ajtón a part3 elején fölrobban valami kocsi és elsötétedik minden,nekem nem jön vissza a kép!!!!a játék rossz vagy mi ???már újratettem szedtem le hozzá javítást de semmi !!! ha valaki tudna megoldást köszönöm neki.
mmovar
a videon azt mondja 1200 ms pont. ez a szokásos 14€ körüli összeg. és biztos, hogy pc-re se lesz ingyen. hisz akkor lázadnának a konzolosok, hogy õk mért fizetnek blablabla...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

rayman12
Hát jha, sajna énis bele sétáltam a csapdába.

Marketing része marha jó volt kiadás elõtt, rengetegen bedõltek neki. Csak kár, hogy hazugságból építenek várat és nem abból, hogy ténylegesen mit is vállalnak.
rayman12
Illetve pont hogy jók , mert sztem sok hülye még képes lenne pénzt kiadni érte. Akkor lenének hülyék ha nem kérnének érte (és nem védem öket, csak lehet sejteni)

rayman12
Amekora szar marktingesek ülnek a treyarc ban... sztem fízetni kell érte.

Jó mapoknak tûnnek, viszont ha pc-n képesek lesznek pénzt kérni érte, akkor rablás. Ha már nem képesek kijavítani a konzol portos játékukat, pofátlanságnak minõsül az áras dlc. Zökkenõmentesen futna a játék sok idegesítõ bug nélkül, ami néha pálya hibája, néha meg csak a hitbox elbaszarintása. Fegyverek nincsenek kellõen optimalizálva a statjukhoz, pályákon továbbra is vannak láthatatlan falak, amik átlõhetetlenek. Fagyások, fps ingadozások, support hiánya pc-re, stb. Részemrõl a vétel nem lenne kérdés, ha hozzáértõ programozók foglalkoztak volna a játékkal, de csak egy sima konzolátirat, szóval bekaphatják, ha pénzes lesz.
ráadásul sokkal nagyobbnak is tûnnek az eddigieknél.

The Matrix has you...

Frank99
bizony pofásnak tûnik!!!!

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok
Hát ez sokkal jobban néz ki, mint az MW2-s DLCk. Raktak bele érdekes dolgokat + nincsenek régi mapok. Mind új. Azt kell, hogy mondjam, hogy tetszik.

persze, mert ha leraksz vagy éppen hatástalanitasz bombát akkor plusz xp-d van, de ahhoz nem árt ha fedeznek 😊

The Matrix has you...

pisztácia
Na igen szerintem is ott jön a legtöbb XP, és sztem a legjobb mód is, ha persze van pár ember aki tudja mi ott a lényeg.

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

ja és demolition-ben lehet még mindig a legtöbb xp-t szerezni.

The Matrix has you...

szerintem nézd az elején, hogy mennyire segítenek a társak foglalni, ha nem akkor szarjál bele Te is, egyedül nem lehet háborút nyerni. Sajnos sokkal kevésbé van csapatjáték, mint korábbi részekben. eleve a TDM-et kár volt feltalálni...

The Matrix has you...

legtöbb XP nem emlékszem, talán ez is megvan valahol statban, de olyan 50e lehet nekem is, amit tudok, hogy 18-as winstreak-em volt kilépés nélkül (vagy legalábbis addig nem figyeltem), de akkor jelezte, hogy egyéni csúcsot döntöttem😊 mondom mibe? 😊
akkor rájöttem, hogy ha belépsz és kilépsz azt nem veszi lose-nak, mint mw2-be pl. igy még csináltam 3 meccset, hogy 21 legyen, de aztán már "csalásnak" vettem, hogy így javítsam a rekordom 😊
természetesen jókora részt vállaltam a gyõzelmekbõl mindig, szóval annyira nem érdemtelen ez a rekord 😊 és persze szerencsém volt a csapatokkal is.

The Matrix has you...

lolSL

pisztácia
Lehet megfogadom a tanácsod, és áttérek SD-re. Kikészít mikor csak a kill-re mennek az emberek, és nem arra, hogy a 3 pontot elfoglaljuk... (dominationba)

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Daell Drow
Nekem is kb 48k volt eddig a legnagyobb XP, es engem is az idiota csapattarsak tudnak a legjobban idegesiteni. Mondjuk en legtobszor SD-t jatszok es neha HQ, a tdm es hasonlokat messzirol kerulom. Jelenleg kb 525/530 a W/L arányom a mecsek tekinteteben, utobbi idoben belehuztam es felhoztam 100 vesztes mecs hatranybol. Mivel SD-ben ha ki is hullanak melloled, akkor is van eselyed egyedul lehozni.
mmovar
hc? lehet teamkill auto kick. illetve az is lehet, hogy jön a csapattárs és kell a hely. engem 1x kickeltek csak (admin) általában autokicket kapok tk miatt.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Nekem meg abból kezd elegem lenni, hogy a legtöbb szeróról 2-3 mecss után kickelnek. Pedig nem csalok meg nem is csinálok semmi extra dolgot (kemp,noobság, stb...), de mégis. Mitõl lehet nem tudjátok? Egyébként fõleg a 12 slotos szervereknél van ilyen.

pisztácia
Aha. 40k az már szép xp. Nekem a legjobb 48k volt.
Nekem is volt hasonló KD arányom, nuketown-on, és persze chopperrel.

39 ezer valamennyi. Fogjuk rá, hogy 40. Havernak viszont már volt 60 ezer is. Összejöttek a bónuszok.

Kill/Death legjobb eddig a 90/35. Havernak persze az is durvább, mert 144/45. Ez a 90/35 is úgy, hogy kétszer hívtam be helikoptert (amit nem szedtek le) és volt legalább 4 napalm strike is. Meg persze valahogy most úgy jött ki, hogy aki szembejött azt én lõttem le elõbb. HC módba persze.
pisztácia
Kicsit kezd elegem lenni a szar csapat elosztásról. Most játszottam 7 domination-t mind a hétszer kikaptunk... ezért is van már dupla annyi vesztes meccsem mint gyõztes... mondjuk már régóta rászarok, hogy kinyer, csak idegesítõ...:S
Amúgy kinek mennyi volt az egy meccs alatt elért max XP?

pisztácia
És tényleg az... igazad volt. Bocs

pisztácia
Az biztosan nem az. Sok embernél láttam már, de hogy ez melyik fegyver lehet... nem tudok rájönni.

Eddig minden oké volt játszottam vele. A Steam problémázott és újra kellet raknom, de azóta egy netes szerveren sem tudok játszani. Felmegyek a szerverre és connection interrupted villog, és magátol kilép. Semmit nem tudok csinálni. Tud valaki valami okosat ?

robotnyk
ak74+red dotnak tûnik
pisztácia
0:38 nál melyik fegyverrel lõ? Mi a neve?

lolSL

lolSL
drága lehet felvenni +1 embert aki copy pasteli a kódot

robotnyk
fontossági sorrend...
lolSL
de annyira nevetséges hogy konzolon ezeket a javításokat már tavaly kiadták, minket itt meg szopatnak amikor steamen naponta frissíthetnének ...

robotnyk
Additional minor reductions in knife lunge

yay
lolSL
Increased headshot multipliers for sniper rifles. Sniper rifles with suppressors equipped will now always be ensured one-shot kill headshots.

yay

Vissza most nem olvasok, tehát lehet volt már. Kis info a patchrõl.
pisztácia
Nekem se HD-s a monitorm, szimpla 17 colos CRT, de a 80 FOV azért jó, mert többet látsz. Nekem nincs gond vele.

pisztácia
<#wave>

Fpocok
<#wave>

w126
Üdv Úrak,friss BO játékos/fölhasználó vagyok,gondoltam beköszönök.

UI:Borzalmas sound,és egyébb laggok vnnak benne,de majd meglátjuk.

Mercedes-Benz&#174;

rayman12
Ahha értem.. go warez fórum!