11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10084 mennyi a VID-ed?
cpu clock ratio 9
cpu host clock control enabled
cpu host freq 400
pci express freq 100
system memory multiplier 2D
dram timing időzítést pedig ha manualra állítod, akkor amennyit a gyáró előírt
cpu vcore nézd meg terhelés mellett mennyi a VID-ed és azt állítsd be.
cpu termination 1.25V
MCH core 1.25V
dram voltage 1.8V
ezután ha a vin nem indul akkor vcore-t emeld addig amíg boot-ol. majd töltsd le intel burn test-et és max stress-en legalább 10 kör. ha fagy akkor emeld a vcore-t addig amíg 10 körig elmegy fagyás nélkül. Hőmérsékletre figyelj! 70 fokig jó vagy! ja és mindig max stress-en teszteld! -
#10083 Pff:D:D, én is feljebb húznám de nem tudok több feszt adni, biosban nem, gondolom progival se menne, ennél többet alapfeszem nem enged... -
#10082 4-re csak még nem írtam át... -
#10081 ja de neki fel van húzva 3,6-ra ott írja :D -
Soad999 #10080 figy. ha az a configod ami oda van írva, akkor azok alapján Neked is dual core-d van nagyjából egy kategória, Neked ugye 3giga a sebessége nekem 3.2ghz, nekem is 4giga ramom van csak800Mhzes, és a 3Ds karid is egy kategóriában van az enyémmel. én nem azt mondtam h hazudsz (és nem is akarok senkibe se belekötni se veszekedni) hanem azt h nem értem h az hogy lehet :) amugy egy screenshottal vagy 2 vel könnyen lehet bizonyítani :) -
#10079 inkább az a fura, hogy azt mondod nem sokkal jobb a configom mint a tied :D kb fényévekkel -
#10078 nem szeretek a számból segget csinálni és mondjátok meg hogy bizonyítsam és megteszem! nem szokásom kamuzni... szóval??? -
Soad999 #10077 Nemértem pedig nem sokkal jobb a configod mint az enyém és Neked ezekszerint 3x gyorsabban megy:D fura:D -
#10076 100FPS?? az érdekes! :S -
#10075 igen! minden be van téve!
lolSL: 1280x1024 igen! 1024-ben legutóbb 5 éve játszottam a 15"-os monitoron... -
#10074 Nekem a steam errort ír ki mikor el akarom indítani a single-t... már jó pár napja így vacakol... -
#10073 1024-ben? :) -
Soad999 #10072 Ezzel a configgal megy teljesen maxon árnyékokkal mindennel?:S -
#10071 Azért mert pl nekem igényem az, hogy szép is legyen ne pedig valami ratyi minden. nekem maxon van minden és semmi gondom jelenleg vele. fps-em meg átlag 100 megvan így max elsimítás mellett is. Azért így kellemesebb játszani mint valami visszabutított graffal. -
Soad999 #10070 Mert én megtudok őrülni ha recés a játék vmint így messzebre is jobban látok :) -
#10069 Mi szoktunk elég sürűn only csipázni private ban, ehez van rendes csipa mód. -
Sponnyabob #10068 Hello!
Tudtok nekem ajánlani only sniper-es szerót, mert csak kettőt találtam eddig és azokon is voltak akik a többi fegyverrel mentek eléggé unfair módon. Esetleg a magyar szerók között van ilyen? Köszi! -
#10067 De minek multiba 4X elsimitas?
Nekem a legtobb jatekban nem hianyzik, foleg multikban. Pedig boven 100+ fps-em van. -
Soad999 #10066 Végre sikerült elérni ezzel a configgal hogy 60FPSel menjen 4x élsimítással rendes felbontásban és nem laggol! végre lehet multizni rendesen -
pett3rson #10065 szívesen :) Én meg gratulálok a kitartásodhoz. -
gyuri35 #10064 Végre sikerült!3-4 szer 'lőttem le',mire egyszer el tudtam olvasni a feliratot hogy hogyan kell használni azt a micsodát!Köszi -
#10063 anno volt gebasz a dlc2-vel, hibás volt valami dll, ezért bannolták le akinek megvolt, a valve később elismerte a hibát, és akinek erre volt visszavezethető, unbannolták és kapott egy l4d2-t ajándékba. -
IXEMGabeo #10062 lazulj el tesó:D -
#10061 Csalni azok szoktak akik túl hülyék ahhoz hogy FPS-t játszanak, akkor nem értem miért nem simseznek:P -
#10060 Mer kellene?? ne gyere már te is ezzel, nem csak engem bannolt, miután beszereztem újra mw2őt, egyik barátomat is bannolta! -
#10059 nem kellett volna csalni mondjuk? -
#10058 Mw2höz megvettem, a 2. dlc-t, aztán ezekután lebannoltak csalásért:S:S
Megvettem újra, dlc-k nélkül, mert haverokkal ott toljuk!
De hogy többet ilyen túlárazott mocskot nem veszek az 7szentség! -
#10057 Akkoris aztmondom hogy a vietnam mégis sokkal jobban megérte :P -
#10056 Windows version of the First Strike DLC for Call of Duty: Black Ops will be released by March 31 -
#10055 ISTENEM, végső próba, mondom ha tiszta hülye és ez sem segít akkor megy vissza C-re! ugye nekem C:\Program Files (x86)\Steam -be telepíti, na mondom okés annyit csináltam hogy átírtam C-t D-re és így a kényes kedve szerinti hülye mappába rakta fel és most fel tudom rakni a gémet...
Jéézusom! -
#10054 Valaki tudna segíteni?
-
#10053 60gb igen! -
#10052 C: meghajton is van boven szabad hely? -
#10051 De komolyan hihetetlenül zavaró a lassú betöltés... ezen a konfigon nem kéne ilyen lassan töltődnie...
Csak azt tudom mondani hogy nagy konzolport!
PLS help!
-
#10050 Ezt nem hiszem el, segítenétek??
Már idegesített a lassú betöltés, komolyan, crysis1, bc2, vietnam minden elöbb betölt mint ez a szutyok...
Mondom átrakom steamestül mindenestül D-re, na igenám, felrakom steamet, telepíteném lemezről és kiírja hogy nincs elég szabad hely amikor van a meghajtón 270GB szabad hely!! Ez érthetetlen. :S:S
Vmi 5let? -
IXEMGabeo #10049 nem -
#10048 A game tavaly novemberben jott ki, azota mar az 1.6 patch van. Nalam mar az 1.2 ota tokeltesen megy, mint mar irtam lejebb is. Az akadozasod lehet egyeni konfig problema is.
A patch automatikusan jon steamen, nem eredeti a gamed? -
IXEMGabeo #10047 ez nem a gépigény miatti akadozás, olvastam visszább, hogy eleve a magasabb konfigurációkon is akadozott a játék, csak a 4 magos processzor tulajdonosainak felel meg, és a játékosok kb 70-80%-ának beakad elég csúnyán. Nekem is alapból jól futott, hisz nem tudtam volna végigvinni, de bizony néhány helyszínen úgy megakadt h játszhatatlan volt főleg akció közben, és olyankor még a grafikát is levettem, ami nem sokat segített rajta. Én az efféle javításra gondoltam, vagy, hogy egyáltalán kijött e már valami patch. Nem tudom mikor jött ki a játék, ezért kérdezem... -
#10046 omg -
IXEMGabeo #10045 egy kérdés: nem jött ki valami patch az akadozás javítására? (nem ismerem a helyzetet, nem tudom hol tartanak a javítások)