Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Valaki meg tudná mondani, hogy miért??? Soha nem csaltam, minimálisan campelek és a server szabályait is betartottam. Ez az egyetlen magyar TDM server amit találtam és játékosok is vannak bõven. Sztem nincs is más.
Elég igazságtalannak érzem ezt a dolgot!
The Matrix has you...
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Aminek személy szerint nem örülök. A Raven ilyen szarhoz inkább ne adja a nevét...
Az operációs rendszeren is túl...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Scientia potentia est.
The Matrix has you...
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
Valaki játssza 3D-s szemüveggel ezt a játékot?
The Matrix has you...
Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Marha jo lett ez a javittás semmi lagg semmi szaggatás és semmi fagyás 130 fps és ténleg élvezhetö a játék erre vártam honapok óta. Végre élvezhetö a játék.
Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
ennek a beállításnak az a lényege, hogy a vízszintes szinkronizáció meglegyen és ne "csússzon" szét a kép, ha gyorsan mozogsz. ha ez téged nem zavar, akkor kapcsold ki és megkapod az élményt 😊
The Matrix has you...
Hát ennek alapból benne kellett volna lennie, de jobb késõbb, mint soha.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az a fura, hogy nekem 17colos CRT monitorom van még, és ha be van kapcsolva ez az opció akkor max 85FPS-em van, (ha a monitor 85 Hz-en megy.)ha kikapcsolom ezt a sync every frame- opciót, akkor 150 FPS is lesz...
Éppen COD-oztam, és kikapcsoltam benne a sync every frame funkciót, és azt írta ki a fekete háttérbe piros betûkkel hogy Shader warming. Ez mit jelent?melegszik a videó kártyám?
Mondtam én anno, hogy ugyan ez volt a WAW-nál is PC-n, kellett vagy 4-5 patch, míg jó lett.
és VÉGRE NEM AKAD !!!!
kár hogy megvettem közben a bc2t és leszophatnak.
Call of Duty: Black Ops
MP Audio stuttering on certain systems.
Playercards sometimes not showing properly.
Added three Private Match Server Settings: Team Change, Team-Up Period, and Keep Balanced Teams.
Added Alternate Color Scheme for accessibility: Settings / Multiplayer / Player Name Indicator.
Changed Team-Up Period countdown interval to 10 seconds.
Combat Training sessions are no longer counted in Server Browser Unranked tab.
Friends on your team will now show as blue on your minimap.
Prevention of various exploits.
Objective markers localized for all languages.
Various stability improvements
Parasite Eve 2, best game EVER!
A kiadónak bármikor jogában áll leállítani a játékaik szervereit...
Kérdés, ha a jól termelõ PS3-as változatról így gondolkodnak, mire számíthat a pc-s vásárló?
The Matrix has you...
Én ilyenkor vagy újraindítom a játékot, néha segít.
Vagy csak 1 valamit változtattok a classon. Ilyenkor megnézem, hogy az tényleg elmentõdött-e. Ha nem akkor addig próbálom míg jó nem lesz, ha elmentette, akkor már beállítom rendesen utána tuti menteni fogja.