11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10124 nincsenek. -
#10123 hát igen a wager match-eket tudom hol vannak de azok a nagy tétű játékok ha csak konzolon vannak akkor az igen nagy fail... -
pett3rson #10122 jah, lehet a többi akkor konzolos. -
pett3rson #10121 Wager Match az a keresőn belül van, egy külön fülön találod, a többit nem tudom, azokkal nem találkoztam még Én sem. -
#10120 xboxon keresd
esetleg playstationön -
#10119 ezekről beszélek de ezeket nem találom! ha valaki tudja írja már le...
Wager Match
A Wager Match mód egy olyan szekció, ahol COD pontokkal tudsz szerencsejátékozni. Minden játékmód Free for All típusú. Három szekcióba sorolhatóak, amiknek a jellemzője a nagyobb beszálló tét, és így természetesen a nyeremény is több. Ez a három szekció pedig:
Ante Up
Az a típusú Wager Match, aminek kicsi a beszálló tétje. Csapatok lehetnek. 10 COD pont kell, mint beszálló pénz. A top 3 a következőket nyeri 30, 18, és
12. Hogyha holtverseny lépett fel valamelyik helynél, akkor a pénz elfeleződik a két játékos között.
Weekend Gambler
Közepes költségű meccsek. Nincsenek csapatok. 1000 COD pont kell a beszállásra. A top 3 pedig 3000, 1800, és 1200-at vihet el. Hogyha holtverseny lépett fel valamelyik helynél, akkor a pénz elfeleződik a két játékos között.
High Roller
Csak nagy költekezőknek. Még mindég szavazhatsz, de már nem választhatsz specifikus játék típust. Nem lehetnek csapatok. 10000 COD pont kell a beszálláshoz. A top 3 következőket nyerheti 300 000, 180000, és 120000. Hogyha holtverseny lépett fel valamelyik helynél, akkor a pénz elfeleződik a két játékos között.
Négy játékmód van ezen a három szekción belül. Mindegyik Free for All típusú speciális szabályokkal. Soha nincsenek perkek vagy killstreakek aktívan. A térképek kisebb verziójú Free for All típusúak: -
pett3rson #10118 ez lehetséges, mégiscsak sok lóvéról beszéltél, az alaphoz képest, valószínű ehhez kapcsolódik.
a 130k-hoz meg gratula, nekem általában 70-80, attól függően hány fegyvert használok. -
#10117 hát ez relatív mert ha már végeztél a prestigekkel akkor csak gyűlik a lové.. nekem általában mire végeztem egy prestigel. 140-150 ezer Cp-m volt. és megvettem minden amire szükségem volt. az első 3 prestigenél még hagyján el tudtam költeni a cp-t prestige váltás előtt. megvettem az összes titlet, meg embelemeket. de már nincs mit megvenni... olvastam vannak olyan tét meccsek ahol nem 500cp. hanem 10000cp a beugró. viszont azokat nem találtam még sehol... lehet ha aktiválom ezt a korábbi cuccot akkor lehet majd elérni? -
#10116 hát nem éri meg az 50 rugót...:D -
#10115 Külön leaderboard van, aki kmegvették. Én is néztem de nem nagyon érdekelt. -
#10114 ja de nemtom mire jó 1x megvettem és semmit se írt ki, ja ÉS prestigeváltáskor elveszik.. -
#10113 e-peen növelő. Felkerülsz egy izmosabb leaderboardra vagy valami ilyesmi. -
#10112 ez micsoda? mit takar ez az opció próbálta már valaki? illetve mire jó?
-
#10111 Ahha -
#10110 Hát, valami volt a CD-n, de az nem segített... Én meg most találtam egy 2010 júniusi DX-et, az megfelel szerinted? -
#10109 Rakd újra a legújabb DX9et kezdetnek. -
#10108 Helló mindenkinek!!! Felraktam a gamet, és van egy kis gondom! Elindítom a singlet, és amikor elkezdődik az egész, és egyet kellene lőnöm, kidob, és valami Direct3D 9 Failed hibaüzenetet írt ki!!! Nem tudja valaki, mi a megoldás??? -
#10107 vmit updatel a single.. -
kopaszeger #10106 köszi a gyors választ -
#10105 amivel te dobod a gránátot -
kopaszeger #10104 Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha az ellenfél felémdob egy gránátot azt hogy vagy milyen gombal tudom visszadobni?
-
#10103 Okés. Akkor csak a Chrome miatt látom máshol. -
#10102 a linkek előtt vannak. nem a sor elején. szerintem teljesen jó... -
#10101 Banner alatt a linkek előtt fekete pont. -
Soad999 #10100 jólvan mert nem lenne vmi fair :D nuketown-t meg utálom... -
#10099 csak azert mert nuketown. -
Soad999 #10098 ezek a fast xp szerverek ezek tényleg gyorsabban adják az XPt rankedek között? vagy csak azért írják oda mert nuketown... -
Soad999 #10097 nemvágom milyen pontokról beszélsz -
#10096 Hmm... nektek is a pontok a sor elején vannak? Csak mert nekem FF-ben anno a linkek előtt volt közvetlen, de most a chrome-ban meg a legeslegelején. -
#10095 Nem tudom mit használsz... de. Ajánlom a Sony Vegas-t is. Minden benne van ami kell. Bár sokan fikázzák, mert nem olyan profi mint a premier... de mondom, minden benne van. Ha segítség kell, akkor szólj, ide írhatsz nyugodtan. Egy csomó videót csináltam már vele, ha tudok segítek. -
Soad999 #10094 Régen én is csináltam videókat csak én sony vegas pro val és azzal megtudtam csinálni h széles vásznú legyen csak az már régen volt XD -
#10093 köszi... hát igen sajnos nem vágom még... de a kövi már olyan lesz :D már kaptam tippet hogy mit hogy kell :D -
foxxi #10092 -
Soad999 #10091 :DD -
#10090 Bocsi! Nem ide szántam!!!!!!! -
#10089 Kérek valakit, hogy adjon egy URL-t a végigjátszáshoz, mert nem tudok tovább menni egy-két helyen. Pl. a dokumentumokért nem tudok bejutni az egyes épületbe (Jupiter). De van még több is. -
Soad999 #10088 nagy Gz hozzá :D jó lett nagyon sztem :P főleg azok a dobások lol XD mondjuk az fura h az eleje széles képernyős majd 4:3as majd a végén megint más:D de ahogy néztem a commenteket ezt intéztétek:D a zene is már fasza szal csak így tovább :)) sztem amugy ez a zene engem a Celldweller-re emlékeztet :P ezt is belerakhatod majd sztem nem rossz ^^ -
#10087 szasz all új frag videom született :D
-
#10086 ja de mondom nem tudok feljebb állítani a feszültségen:((( -
#10085 jah amit nem említettem azt hagyd úgy ahogy van!