Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen Hard Core. 3 egymásutáni csapattárs lelövése jár kickkel a server szabályai szerint, de nagyon ügyeltem erre is, nem történt ilyen. És már 2 napja azt írja ki, hogy nem tudok belépni mert bannoltak. 😞

A HC a Hardcore-ra utal? Akkor nem lehet hogy lelõttél néhány saját oldalon lévõ játékost, aztán ez tette be a kaput?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bannoltak errõl a serverrõl HUN HC - 173.199.64.232:3084

Valaki meg tudná mondani, hogy miért??? Soha nem csaltam, minimálisan campelek és a server szabályait is betartottam. Ez az egyetlen magyar TDM server amit találtam és játékosok is vannak bõven. Sztem nincs is más.

Elég igazságtalannak érzem ezt a dolgot!

Nekem a Singularity tetszett a beszaratós szörnyekkel 😊 persze egyszer játszható, de nem volt unalmas.

The Matrix has you...

Fpocok
Hehe... ez vicces volt. De tényleg 😊 Milyen igaz...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az utolsó két játékuk borzalmasan gyenge lett(Wolfenstein, Singularity).
rayman12
Aszem az csínálta azt a játékot amin én felnötem: Soldier of Fortune. Hát igen ezért lettem ien elkanászodot egér gyilkos.

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

Blacksheep333
Pedig új csapatot állítottak rá, és a Raven Software is beállt a fejlesztésébe.
Aminek személy szerint nem örülök. A Raven ilyen szarhoz inkább ne adja a nevét...

Az operációs rendszeren is túl...

lolSL
<#eljen>

mmovar
igen a patch óta. ami a patch elõtti játékok nem tudom én sem. és szerintem valami a verziószámokkal van. gondolom kompatibilisé kéne tenni a jelenlegi verzióval és menni fognak. hogy mikor kerül erre sor? talán soha. én is ma vettem meg a BC2-öt. és rájöttem már rég meg kellett volna ez az elsõ BC játékom eddig csak cod-oztam. most rájöttem hiba volt!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Kly
A napokban nekem egy olyan problémám adódott, hogy a 2-3 napnál régebbi meccseket, illetve a korábbi mentett klipeket nem tudom visszanézni a theaterben, szerver hibát ír ki a játék. Más játékosok mentett videóit sem tudja betölteni, viszont a frissen játszott meccseimet gond nélkül lejátssza. Másnál is jelentkezett (már) ez a probléma?

Scientia potentia est.

rayman12
Nem hiszem hog MW lessz! mivel a infinity kiszált és az activiion nem kockáztat hogy egy másik csapatot álitson rá.

lolSL
lassan át lehet fáradni az mw3 topicba, mindjárt jönnek biztos az elsõ képek

rayman12
hmm meghalt a fórum...

Csak kár, hogy 2 olyan server van a Magyar serverek listában ahol valóban játszanak is. És azok így hétvégén fullon vannak :S

Semmi különbség. Ugyan olyan jól megy mint eddig!

szerintem úgy érti, hogy kitörölte és a steam ilyenkor letölti az alapbeállítosat.

The Matrix has you...

Fpocok
Thx.

robotnyk
mire?
Kicseréltem a configot és utánna jó lett már nincs lag.

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

Bannerban lévõ "Ultimate fps config tutorial (angol)" újabb verziói más oldalon érhetõ el. Patchekhez igazítva csinálja, jelenleg az elõzõhöz van csak, de nálam tökéletes így is. Akinek baja van az fps-sel, ezen a linken próbálkozhat.
Boron Power
Nálam teljesen eltûnt a lag.

Sziasztok.

Valaki játssza 3D-s szemüveggel ezt a játékot?

The Matrix has you...

Daell Drow
Na most toltam 3 orat megallas nelkul, nalam minimalis valtozas. eddig is jo volt, most csak annyit latok en is hogy a friends az kek lett a gameban.
Eddig jól futott a játék, az új patch óta folyamatos lag van! Játszhatatlan !!!!!!!

Asus M4A87TD/USB3, AMD Phenom ll X4 4.0ghz, 2x2 Gb ddr3 1600Mz, VTX HD5870 1Gb, LG 22\" Full HD, Seagate Barracuda 1.5Tb sata3, Revoltec Chromus ll 450W

pisztácia
Másnak is behalt a steam? lejátszottam egy meccset, és nem kaptam xp-t, utánna menübe nem tudtam a play re kattintani. Ja, és a classokat nem lattam csak koroket mutatott😄

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

rayman12
nah látom jött már a patch re negatív meg pozitiv is, nah akkor énis beszálok, abszolut semmi változást nem észlelek! uygan oylan mint elötte volt, max anyi hogy a barátokat kéken jelzi, ezt az egyett észre vettem.

pisztácia
Köszönöm szépen a korrekt segítséget!!<#eljen>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Hello mindenki.
Marha jo lett ez a javittás semmi lagg semmi szaggatás és semmi fagyás 130 fps és ténleg élvezhetö a játék erre vártam honapok óta. Végre élvezhetö a játék.

Jézus szeret,de te attól még hülye maradsz.

mmovar
én akár melyik seron játszok akkor a lagok vannak, hogy öröm nézni... köszi trehányék. egy foltot betömünk 2-öt csinálunk kb... nekem eddig semmi lagom nem volt. semmivel. tökéletesen ment a game. a patch óta meg kínlódás... eszem megáll!!!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

A Playercard-okat olyan jól megcsinálták hogy nekem már az emblémákat be se tölti...

megválaszoltad magad is 😊 ha bekapcsolod, akkor a monitor HZ-n fut az FPS, ha nem akkor amit tud vagy amit beállitottál maximumként a com_maxFPS parancsal.
ennek a beállításnak az a lényege, hogy a vízszintes szinkronizáció meglegyen és ne "csússzon" szét a kép, ha gyorsan mozogsz. ha ez téged nem zavar, akkor kapcsold ki és megkapod az élményt 😊

The Matrix has you...

Fpocok
"Friends on your team will now show as blue on your minimap."

Hát ennek alapból benne kellett volna lennie, de jobb késõbb, mint soha.

pisztácia
Most akkor azt mondod, hogy ez jó, hogy így megy? Mert ezt csak minden játék indításnál írja ki. kb 5 másodpercig, utánna minden tökéletes. Amúgy mi az a sync every frame beállítás az optiosnba? mire jó?
Az a fura, hogy nekem 17colos CRT monitorom van még, és ha be van kapcsolva ez az opció akkor max 85FPS-em van, (ha a monitor 85 Hz-en megy.)ha kikapcsolom ezt a sync every frame- opciót, akkor 150 FPS is lesz...

rayman12
Azt nem tom, nekem csak xp n fagyott le, átáltam, win7 re és azota egszer sem.

Prince23
Akkor most tökéletes állapotba került a játék? nem fagyogat?

rayman12
A shader warming az elsö patch ben érkezet, és enélül nem tudom hol lennék mert ezt az hogy elöre betölti a mapon azokat a sahderket amiket játék közbe töltene be.

pisztácia
Ide is beírom, hatha elõbb jön válasz.

Éppen COD-oztam, és kikapcsoltam benne a sync every frame funkciót, és azt írta ki a fekete háttérbe piros betûkkel hogy Shader warming. Ez mit jelent?melegszik a videó kártyám?

pisztácia
Akkor most lett véglegesen kész a játék?😊
Mondtam én anno, hogy ugyan ez volt a WAW-nál is PC-n, kellett vagy 4-5 patch, míg jó lett.

lolSL
steamnek egy tapsot hogy 40 perc alatt lekapta az egész játékot

és VÉGRE NEM AKAD !!!!

kár hogy megvettem közben a bc2t és leszophatnak.

lolSL
Updates to Call of Duty: Black Ops have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Call of Duty: Black Ops

MP Audio stuttering on certain systems.
Playercards sometimes not showing properly.
Added three Private Match Server Settings: Team Change, Team-Up Period, and Keep Balanced Teams.
Added Alternate Color Scheme for accessibility: Settings / Multiplayer / Player Name Indicator.
Changed Team-Up Period countdown interval to 10 seconds.
Combat Training sessions are no longer counted in Server Browser Unranked tab.
Friends on your team will now show as blue on your minimap.
Prevention of various exploits.
Objective markers localized for all languages.
Various stability improvements

lolSL
steamworks miatt azt se nekik

Fpocok
Nem hiszem, hogy nagyon foglalkoznának ezzel PCn, mivel itt a játékszervereket nem nekik kell üzemelni, csak a login szervereket.

Érdekes hozzáállás a PS3 verzió gondjaihoz:

A kiadónak bármikor jogában áll leállítani a játékaik szervereit...

Kérdés, ha a jól termelõ PS3-as változatról így gondolkodnak, mire számíthat a pc-s vásárló?

már le lett írva többször, hogy figyelj a lóvédra, egy bizonyos összeg alá nem csökkenhet, sõt van amikor duplán számol vagy nem jól vonja le. egyesével próbáld elõször is, a fegyvert még az elején amikor sok a lóvéd és lépj ki ha megvan, mármint a classból, hogy mentse az adatokat, aztán lépj vissza és tegyél be új perket vagy másik gránátot, attól függõen mi kell neked, aztán megint ki. ez csak kevés pénznél van, amikor olyan 2000 alá csökken, de az egyesével történõ vétel mindig jobb, mert max azt veszted el a korábbiak már megvannak, nem kell mindent újracsinálni, csak egy lépést.

The Matrix has you...

Prince23
Igen, azért írtam, hogy ha ilyen gondod van 1-et vegyél, ha megvette és mentette, akkor vásárolj be és menteni fogja.
rayman12
Nekem cska a fegyver vásárlásnál csínálja ezt, kiegészitöt meg minen mást mindig tudok venni.

Hát igen ez egy hiba a játékban.

Én ilyenkor vagy újraindítom a játékot, néha segít.

Vagy csak 1 valamit változtattok a classon. Ilyenkor megnézem, hogy az tényleg elmentõdött-e. Ha nem akkor addig próbálom míg jó nem lesz, ha elmentette, akkor már beállítom rendesen utána tuti menteni fogja.
rayman12
Jó baszus de utána minden a régi! híába vettem meg nem marad meg. Nah jó a lovémat is visszakapom de mit csináljak vele ha fegyot nem tudok venni.