11248
  • Fpocok
  • Soad999
    Nekem csak FPS bajok voltak, de a config editorral meg az arnyékok kikapcsolásával megoldottam h fix 60FPSel menjen rendesen élsimítással. azóta tökéletesen megy semmi DC semmi ^^
  • robotnyk
    wiki is eléggé vagy-vagy volt ma este.
  • Fpocok
    Több oldal sem megy. Sokan mondták. Biztos felrobbant valamelyik nagy szerver.
  • lolSL
    holnap jó lesz.
  • speck
    de másnak meg megy a cuccos... :S
  • lolSL
    külföldi általános netprobléma van, nem blackopsal kapcsolatos.
  • robotnyk
    patcheltek, áll a szerver gondolom, nekem is ilyen.
  • speck
    KÉP
  • speck
    szevasztok...
    ezt nekem miért csinálja ? nem tudok gammelni mert állandóan ezt a szüveget vakerja az orrom alá :S
    http://img687.imageshack.us/img687/666/blackopsml.jpg
  • robotnyk
    hm, új patch? O.o
  • robotnyk
    havernak nagyon fagyott tavaly év végén, aztán januártól megszűnt a gond, nem is kliens oldali volt valszeg, hanem steam/szerver gond, amit patch nélkül javítottak.
  • bandi007
    Ilyen tűz lagg meg egyéb lagg egyáltalán nincs most.
    Akkor lehet hogy csak a szeró volt ratyi akkor menek gammázni.
    Azárt thx!
  • pett3rson
    egyéni vagy egyedi esetről lesz szó, nálam nem szokott gond lenni, de hozzáteszem, nekem sosem volt akadozás; fagyás viszont random módon előfordult, de az utóbbi hetekben egyszer sem, nem tudom, hogy melyik patch oldotta meg. Lehet szerver oldali hiba is, vagy éppen steam, bár ez ugye ritkább.
  • bandi007
    Nekem most is megfagyott online játék közben....
  • robotnyk
    megoldották.
  • bandi007
    kb 2 hónapja nem játszottam.....
    azt hittem hogy megoldottak már ilyen fagyási gondokat....
    látom már megint naív voltam :(
  • robotnyk
    sehogy, max az accounttal együtt.
  • Zan
    Sziasztok!

ha el akarom adni a játékot,mi a teendő?Hogyan tudom deaktiválni a steamen?

Pet
  • itamragy
    kősz. mindenkinek
  • Soad999
    7.9 nekem is
  • Daell Drow
    Nekem a common mapaban 7,84 gb van, de ezenkivul erre arra van még par fajl. Szal max 8gb az egesz.
  • itamragy
    Hali.valaki megtudja mondani hogy kb menyi a Black ops telepitett mérete?
    a válaszért előre is thx.
  • Soad999
    Sztem teljesen jó lett :D
  • Daell Drow
    jo lenne ez a video ha nem lene ezzel a sarga szinel nyakon ontve, ill a fenyerosegbol es a mosodasbol is egy kicsit vissza venel. Ezt lesezamitva jo, de igy ense neztem vegig.
  • lolSL
    igen, ott is írják hogy bannol a vac érte, és csak privát meccsekben használd kikapcsolt vaccal.
  • Fpocok
    Ez utóbbira nem tudom a válaszod, nem ismerem az oldalt. Lehetséges.
    A videót meg nem bírtam végignézni. Egy perctől megfájdult a fejem. Egyszerűen nézhetetlen ilyen színekkel.
  • speck
    találtam modokat és valami olyasmit hallotam ha én ezeket a modokat használom akkor ki tilthatnak a black opsból ? valaki esetleg valami tud ? hogy kockázatos használni vagy sem.... a link http://www.itsmods.com/forum/Forum-Mod-releases.html
  • speck

újabb frag movie ezt csekkoljátok :D
  • Sponnyabob
    Jó a második kérdésemre kaptam választ csak simán nem tudok olvasni, pedig le van írva hogy ne is próbáljam ugyanazokat az adatokat megadni csináljak külön acc-ot. Most írtam a supportnak remélem tudnak valamit csinálni és nem fog elveszni a játékom, meg a játékban elért eredményeim bár már annak is örülnék ha újra használható lenne.

Bocs a hosszú és dupla post-ért!
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Nos hát vártam már fél napot de még eddig semmi nem változott. Kezdjek parázni vagy még várjak? Egyébként az normális hogy a steambe be tudok lépni, de ha a steam supportba akarok belépni nincs is olyan felhasználó amit megadok? Egyébként próbáltam már a játék kulcsa alapján keresni az accountomat és az meg is van, de e-mailben küldtek valami kódot amit a beállításoknál kéne valahova beírni, de fogalmam sincs hova mert semmi lehetőséget nem találok és nem is ajánl fel semmit. Erre van valakinek ötlete vagy volt már ezzel tapasztalata? Köszi!
  • lolSL
    steamnél van vmi para a stat oldaluk alapján
  • pett3rson
    ilyen szokott lenni, várj vele, elvileg van backup nekik és majd visszaáll minden.
  • Sponnyabob
    Na most az a problémám, hogy vissza jelentkeztem csakhogy valamiért elvesztek a barátaim a listáról illetve azt írja hogy nincs játék felvéve mikor kb 1 órája még játszottam a cod bo-val. Szóval most mi van? Valamit elkeverhetett a steam? És mit csináljak várjak egyenlőre vagy van valami megoldás? Köszi!
  • pett3rson
    tudtommal a G11-hez az összes többi assaultot meg kell venni, akkor lesz elérhető. írja, hogy mi kell hozzá, ahogy a fegyóknál a lvl44 pl.
  • robotnyk
    nekem is ment a háttérben a steam, és megszakadt a kapcsolat, szel nem nálad van a hiba.
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Nálatok is összeomlott a steam? Kb 20 percel ezelőtt kidobott a játékból és azóta már a steam se akar elindulni.
  • robotnyk
    44, mikor a commando, akkor az is megvehető. ha megveszed mindent persze, csak akkor.
  • simonl #10126
    Sziasztok puhányok,

A zárolt fegyvereket mikortól lehet megszerezni, megvenni?
    Konkrétan az G11(?) assault fegyver érdekel...

Köszönöm
  • pett3rson
    láttunk már ilyet :) vegyél boxot :D