Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha nincs hát nincs,jó ez a fajta üzletpolitika?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
Amúgy másik fórumon olvastam hogy 360-ra pár napja megint jött frissítés, amit megemlítettek legérdekesebb újítás hogy a second chance perket használó ellen az kapja a kill-t aki a földre vitte, még ha utána nem is õ öli meg. Ha esetleg más lelövi már a földön az csak assistot kap érte.
Szerintem kifejezetten logikus lenne, ha valóban így lenne.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az akció mindhárom platformon elindul majd, ezt a Treyarch közösségi fõnöke, Josh Olin erõsítette meg a Twitteren. Ugyanakkor szintén megemlítette, hogy az elsõ DLC csomag megjelenésére holnap kerül sor, egyelõre csak XBOX360-ra. A First Strike névre hallgató kiegészítést 1200 MS pontért tölthetjük majd le az XBOX Live!-ról.
Meg amikor Mohaa-ban omaha beach-en 50fõs szerveren rohamoztuk a német bunkereket. Azoknak volt stílusuk.
Ezek már tényleg azoknak készültek akiknek se agyuk, se életük nincs 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
Zombi majmokat ölünk energiafegyverrel (vagy mi az), egy CoD játékban. Hová jutottunk?
The Matrix has you...
Énis már egy hónapja vagyok boldog nyúzója....Bírom a háborús érzetet bc2ben!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
csak annyiban változott hogy kékkel jelzi mapon a havert
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Ezt így akkor meg is értem.
The Matrix has you...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
BFBC2 azért nem jó jelenleg, mert max publikolni jó, én megszerettem volna rendesen warozni (waroztam is), de sajnos nem lehetséges. Bohóckodás az egész.
Ha lett volna record, akkor meg tudtam volna nézni utólag, hogy igen... mi voltunk a bénák, majd legközelebb jobban játszunk... de nem tudtam.
BF2vel én sem játszottam.
Azt, hogy minden játéknak külön felhasználót regeljek az szerintem is hülyeség. Nem lehet annyit normálisan észben tartani 😊 meg kényelmetlen is.
Fpocok:
Amit nem értek 😊 Azt írtad, hogy lett volnak Theater mód vagy record, akkor most is játszanál vele. MIÉRT?
Engem a játékélmény köt le, nem az, ha felveszek 1-1 lövést és késõbb visszanézem 😊 Ezt a régi cod-oknál is meg lehetett csinálni egy sima record paranccsal.
BF2-rõl nem tudok nyilatkozni, mert ott csak a Bétával játszotta, de nekem az elég is volt 😊
The Matrix has you...
Én megveszem, de ha látom, hogy nem elég jó nekem, akkor eladom. Minek tartogassam?
The Matrix has you...
pinged milyen, mert Én többet vagyok német és holland vagy francia szerón, oroszt talán még ki se próbáltam?
The Matrix has you...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Plíz help!
‎\"A nők azért vannak, hogy szeressük, nem pedig azért, hogy megértsük őket.\" /Oscar Wilde/
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
eNorti: A magyar szerverek mindig is az élbolyba tartoztak a ret***ált 15 éves kis pö***k létszámának és IQ hányadosának a terén, akik hangot adnak "a világot megváltó véleményüknek" (értsd: konstans sírás, anyázás, vagizás) és rendszeresen visszaélnek a hatalmukkal (admin kickel/bannol). Gyanítom itt is hasonló történhetett, valószínûleg túl sokszor ölted meg a kis admint. (Ma engem egy lengyel szerverrõl bannoltak, természetesen semmilyen rögzített szabályt sem szegtem meg, szimplán csak egy 10 streak után egy napalmot küldtem az ellen spawnjára demolitionben .)
Közösség szempontjából messze az orosz és brit szerverek a legjobbak, elõbbieknél azonban nekem rendszeresen végzõdik "time out"-tal a játék (bár a torrent erre elég rendesen rá szokott segíteni). Az "angry german kid"ek pedig nálam hasonló kategória, mint a magyar vérpistikék, talán egy azért fokkal kulturáltabban viselkednek, viszont ping terén a legjobbak a szervereik, de én lehetõség szerint kerülöm õket. Maradnak nekem tehát a brit, orosz és skandináv szerverek, ahol emberi nyelvet beszélnek és emberként is viselkednek.
Csíterek terén, pedig ha a Modern Warfare 2es statisztikámat nézem, akkor a legtöbb csaló német volt, második a francia és az orosz csak a harmadik a hackerek számát tekintve.
Egyébként nem tudom, ti hogy' vagytok vele, de én a két hónap alatt még egy csalóval sem találkoztam Black Opsos pályafutásaom alatt, míg MW2ben szinte 2-3 óránként belefutottam egybe.
Scientia potentia est.
Kérdésem lenne.1. Hogyan lehet megcsinálni ranked szerveren hogy team tactikal játékmódhoz plussz módokat rakni (pl:sabotas, ffa)?
Valahogy lehet, mert voltam ilyen szerón.
2. Ranked szeró ugyancsak, automatikusan kidob ha olyan cuccokat használok amit consol üzibe kiír hohy tilos. Ezt hol lehet beállítani?
Gondolom már ti is találkoztatok ilyen szeróval.
Singularity-vel még nem játszottam, de a Wolfenstein nekem bejött.
A Hexen, Heretic, SoF sorozattal már letettek valamit asztalra.
Az operációs rendszeren is túl...
The Matrix has you...