11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10164 -
Soad999 #10163 Nekem csak FPS bajok voltak, de a config editorral meg az arnyékok kikapcsolásával megoldottam h fix 60FPSel menjen rendesen élsimítással. azóta tökéletesen megy semmi DC semmi ^^ -
#10162 wiki is eléggé vagy-vagy volt ma este. -
#10161 Több oldal sem megy. Sokan mondták. Biztos felrobbant valamelyik nagy szerver. -
#10160 holnap jó lesz. -
#10159 de másnak meg megy a cuccos... :S -
#10158 külföldi általános netprobléma van, nem blackopsal kapcsolatos. -
#10157 patcheltek, áll a szerver gondolom, nekem is ilyen. -
#10156 KÉP -
#10155 szevasztok...
ezt nekem miért csinálja ? nem tudok gammelni mert állandóan ezt a szüveget vakerja az orrom alá :S
http://img687.imageshack.us/img687/666/blackopsml.jpg -
#10154 hm, új patch? O.o -
#10153 havernak nagyon fagyott tavaly év végén, aztán januártól megszűnt a gond, nem is kliens oldali volt valszeg, hanem steam/szerver gond, amit patch nélkül javítottak. -
#10152 Ilyen tűz lagg meg egyéb lagg egyáltalán nincs most.
Akkor lehet hogy csak a szeró volt ratyi akkor menek gammázni.
Azárt thx! -
pett3rson #10151 egyéni vagy egyedi esetről lesz szó, nálam nem szokott gond lenni, de hozzáteszem, nekem sosem volt akadozás; fagyás viszont random módon előfordult, de az utóbbi hetekben egyszer sem, nem tudom, hogy melyik patch oldotta meg. Lehet szerver oldali hiba is, vagy éppen steam, bár ez ugye ritkább. -
#10150 Nekem most is megfagyott online játék közben.... -
#10149 megoldották. -
#10148 kb 2 hónapja nem játszottam.....
azt hittem hogy megoldottak már ilyen fagyási gondokat....
látom már megint naív voltam :( -
#10147 sehogy, max az accounttal együtt. -
#10146 Sziasztok!
ha el akarom adni a játékot,mi a teendő?Hogyan tudom deaktiválni a steamen?
Pet -
#10145 kősz. mindenkinek -
Soad999 #10144 7.9 nekem is -
#10143 Nekem a common mapaban 7,84 gb van, de ezenkivul erre arra van még par fajl. Szal max 8gb az egesz. -
#10142 Hali.valaki megtudja mondani hogy kb menyi a Black ops telepitett mérete?
a válaszért előre is thx. -
Soad999 #10141 Sztem teljesen jó lett :D -
#10140 jo lenne ez a video ha nem lene ezzel a sarga szinel nyakon ontve, ill a fenyerosegbol es a mosodasbol is egy kicsit vissza venel. Ezt lesezamitva jo, de igy ense neztem vegig. -
#10139 igen, ott is írják hogy bannol a vac érte, és csak privát meccsekben használd kikapcsolt vaccal. -
#10138 Ez utóbbira nem tudom a válaszod, nem ismerem az oldalt. Lehetséges.
A videót meg nem bírtam végignézni. Egy perctől megfájdult a fejem. Egyszerűen nézhetetlen ilyen színekkel. -
#10137 találtam modokat és valami olyasmit hallotam ha én ezeket a modokat használom akkor ki tilthatnak a black opsból ? valaki esetleg valami tud ? hogy kockázatos használni vagy sem.... a link http://www.itsmods.com/forum/Forum-Mod-releases.html -
újabb frag movie ezt csekkoljátok :D -
Sponnyabob #10135 Jó a második kérdésemre kaptam választ csak simán nem tudok olvasni, pedig le van írva hogy ne is próbáljam ugyanazokat az adatokat megadni csináljak külön acc-ot. Most írtam a supportnak remélem tudnak valamit csinálni és nem fog elveszni a játékom, meg a játékban elért eredményeim bár már annak is örülnék ha újra használható lenne.
Bocs a hosszú és dupla post-ért! -
Sponnyabob #10134 Sziasztok!
Nos hát vártam már fél napot de még eddig semmi nem változott. Kezdjek parázni vagy még várjak? Egyébként az normális hogy a steambe be tudok lépni, de ha a steam supportba akarok belépni nincs is olyan felhasználó amit megadok? Egyébként próbáltam már a játék kulcsa alapján keresni az accountomat és az meg is van, de e-mailben küldtek valami kódot amit a beállításoknál kéne valahova beírni, de fogalmam sincs hova mert semmi lehetőséget nem találok és nem is ajánl fel semmit. Erre van valakinek ötlete vagy volt már ezzel tapasztalata? Köszi! -
#10133 steamnél van vmi para a stat oldaluk alapján -
pett3rson #10132 ilyen szokott lenni, várj vele, elvileg van backup nekik és majd visszaáll minden. -
Sponnyabob #10131 Na most az a problémám, hogy vissza jelentkeztem csakhogy valamiért elvesztek a barátaim a listáról illetve azt írja hogy nincs játék felvéve mikor kb 1 órája még játszottam a cod bo-val. Szóval most mi van? Valamit elkeverhetett a steam? És mit csináljak várjak egyenlőre vagy van valami megoldás? Köszi! -
pett3rson #10130 tudtommal a G11-hez az összes többi assaultot meg kell venni, akkor lesz elérhető. írja, hogy mi kell hozzá, ahogy a fegyóknál a lvl44 pl. -
#10129 nekem is ment a háttérben a steam, és megszakadt a kapcsolat, szel nem nálad van a hiba. -
Sponnyabob #10128 Sziasztok!
Nálatok is összeomlott a steam? Kb 20 percel ezelőtt kidobott a játékból és azóta már a steam se akar elindulni. -
#10127 44, mikor a commando, akkor az is megvehető. ha megveszed mindent persze, csak akkor. -
simonl #10126 Sziasztok puhányok,
A zárolt fegyvereket mikortól lehet megszerezni, megvenni?
Konkrétan az G11(?) assault fegyver érdekel...
Köszönöm
-
pett3rson #10125 láttunk már ilyet :) vegyél boxot :D