11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10204 A Nuketown lesz az új Karkand? -
Gabe18 #10203 Már vagy 3 hete nem játszottam igazán ezzel a csodával, gondoltam egy kis gyakorlás után a dupla xp-s hétvégén ráhajtok kicsit. TDM-be felmegyek "bemelegíteni", erre mi fogad...
-
#10202 thx! -
nnorbika2 #10201 Sziasztok!
Eladó egy Call of Duty Black Ops játék, a steam account-on csak ez az egy játék van. Ár: 7000 Ft
privátba lehet érdekldni. Köszönöm! -
#10200 19:00 -
#10199 Mikortól indul a duplaXP? -
#10198 jah én csak felsoroltam milyen okok játszhatnak közre... -
#10197 Teny hogy az mw2 jobb, nekem is fent van ez es a bo is. Es nha jatszok vele, de azert vannak hianyosagok a bo-hoz kepest. Nincs kihajolas, szuk a fov, es persze szerok sincsenek. Bar az elso 2 egyeni problema de szero az nagyon kene. ha lett volna szerintem meg sem vettem volna a bo-t. -
Gabe18 #10196 Meg sok "kis idióta" jobban ki tudja élni magát MW2-be mert ott nem lehet ellenük tenni semmit, BO-ban meg kivágják a szerverről a p...-ba. -
#10195 Alap, az Infinity-ék MW sorozata mindig is jobb volt....
Sőtt megnézném a CoD2-4-et meg az 5-öt is. Érdekes számok lennének.
Persze itt benne van a pakliban hogy minnél régebbi annál kisebb konfigokon elmegy, lletve annál olcsóbb is... -
#10194 De többen játszanak vele én is észrevettem -
#10193 már egy hónapja is ez volt. launchnál elvágták magukat sokaknál a szar optimalizációval. meg a laggal. -
#10192 nem néztem minden nap, de a black ops hosszú lejtmenete után tegnap visszavette a "vezetést" ... -
#10191 Ezt most mi?
Ne próbáld már bemesélni, hogy többen játszanak mw2vel pcn mert megőrülök. -
#10190 hát ez ennyi volt srácok...
37,427 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer
36,794 Call of Duty Black Ops - Multiplayer -
#10189 én krónikusan keddben élek, nempara :D -
#10188 vagyis dehogy holnaptól... péntektől! nem tudom mért hiszem, hogy ma csüt van -
#10187 holnaptól megint dupla xp hétvége... -
#10186 thx -
#10185 Csak STEAM. -
#10184 üdv ez az origi csak steam-el megy mint az MW2 vagy a dobozos megy steam nélkül? -
#10183 Gondolom márciusban. -
Baxo #10182 Mikor lehet előrendelni a dlc-t? -
Baxo #10181 Ott van az csak csinálj egy frissítést úgy, h. a filtert alaphelyzetre állítod és mikor frissíted pár szerver után rákattolsz a kedvencekre ott lesz az összes! ;) -
Soad999 #10180 Videó az rohadt jó de a zene az szörnyű XD -
banike #10179 tomahawk montage -
#10178 Egy filter sincs bekapcsolva? Amúgy lehet, hogy bug, elég sok bug van még. -
#10177 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy az miért van, hogy a steam-ben a kedvencekből mindig eltűnnek a serverek? Elég idegesítő. -
#10176 Erre céloztam! -
#10175 Pont azért halt ki, mert mindenki csak játszik...nem itt pofázik:D -
#10174 Hmm ez fura.. pedig a szerók tömve vannak...:D -
#10173 Már senki. A világon már senki nem játszik vele -
#10172 Halál van??? senki sem játszik? Halott a fórum kicsit....... -
#10171 csak legyen autokick hogy ne tudjanak noobkodni a barmok -
pett3rson #10170 Igen, ez a steam "hibája". minden játékot DVD-vel kell telepíteni először, verifálja, de nem telepíti, csak ellenőrzi, hogy mi van fent. -
Sponnyabob #10169 Nem a C partíción van, úgyhogy akkor nem bántjuk. Egyébként az normális hogy nem akarja telepíteni a DVD-ről a játékot hanem mindig letölteni akarja, viszont ha egyenesen a lemezről indítom akkor gond nélkül telepíti. -
pett3rson #10168 eleve a steam-et ne a C-re rakjátok (rakja) fel, rendszerre sosem rakunk játékokat. Ha meg nem ott volt, akkor nem kell lementeni semmit, minden meg fog maradni, Black Ops-al rakjátok fel a steam-et ugyanabba a könyvtárba, az felismeri, hogy mi van felrakva és már lehet is játszani. -
HUN RoYaL #10167 Sziasztok!
Szeretnék indítani 1 only sniper servert, és társakat keresek hozzá!
Olyan emberkéket keresek akik értenek a serverhez nem állítgatnák össze vissza, és nem utolsó sorba a felmerülő költségekbe is tudnak pénzt adni itt gondolok a server árára. A serverről az elképezlésem: 12 slotos, autokick, csak L96, ami tilos lenne: acog, equipment, killstrike, (talán még a tomahawk). Ami engedett lenne: spy plane, counter spy plane, blackbird. Remélem sokaknak tetszik az ötlet, várom jelentkezéseteket! -
Sponnyabob #10166 Sziasztok!
Egyik ismerősöm újra akarja telepíteni a gépét és kérdezné, hogy mikről kell másolatot csinálni, hogy semmi ne vesszen el? Vagy egyszerűen elég egy ilyen backup-ot csinálni a steam-el? Köszi! -
Soad999 #10165 jah és már jók a szerverek nemtom h este rossz volt e :)