11248
  • szabii98
    A Nuketown lesz az új Karkand?
  • Gabe18
    Már vagy 3 hete nem játszottam igazán ezzel a csodával, gondoltam egy kis gyakorlás után a dupla xp-s hétvégén ráhajtok kicsit. TDM-be felmegyek "bemelegíteni", erre mi fogad...

• Cris99
    thx!
  • nnorbika2
    Sziasztok!

Eladó egy Call of Duty Black Ops játék, a steam account-on csak ez az egy játék van. Ár: 7000 Ft

privátba lehet érdekldni. Köszönöm!
  • lolSL
    19:00
  • Cris99
    Mikortól indul a duplaXP?
  • DarkSector
    jah én csak felsoroltam milyen okok játszhatnak közre...
  • Daell Drow
    Teny hogy az mw2 jobb, nekem is fent van ez es a bo is. Es nha jatszok vele, de azert vannak hianyosagok a bo-hoz kepest. Nincs kihajolas, szuk a fov, es persze szerok sincsenek. Bar az elso 2 egyeni problema de szero az nagyon kene. ha lett volna szerintem meg sem vettem volna a bo-t.
  • Gabe18
    Meg sok "kis idióta" jobban ki tudja élni magát MW2-be mert ott nem lehet ellenük tenni semmit, BO-ban meg kivágják a szerverről a p...-ba.
  • DarkSector
    Alap, az Infinity-ék MW sorozata mindig is jobb volt....
    Sőtt megnézném a CoD2-4-et meg az 5-öt is. Érdekes számok lennének.

Persze itt benne van a pakliban hogy minnél régebbi annál kisebb konfigokon elmegy, lletve annál olcsóbb is...
  • AkAfinucsi
    De többen játszanak vele én is észrevettem
  • robotnyk
    már egy hónapja is ez volt. launchnál elvágták magukat sokaknál a szar optimalizációval. meg a laggal.
  • lolSL
    nem néztem minden nap, de a black ops hosszú lejtmenete után tegnap visszavette a "vezetést" ...
  • Fpocok
    Ezt most mi?
    Ne próbáld már bemesélni, hogy többen játszanak mw2vel pcn mert megőrülök.
  • lolSL
    hát ez ennyi volt srácok...

37,427 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer
    36,794 Call of Duty Black Ops - Multiplayer
  • Fabio Capello
    én krónikusan keddben élek, nempara :D
  • mmovar
    vagyis dehogy holnaptól... péntektől! nem tudom mért hiszem, hogy ma csüt van
  • mmovar
    holnaptól megint dupla xp hétvége...
  • DarkSector
    thx
  • Fpocok
    Csak STEAM.
  • DarkSector
    üdv ez az origi csak steam-el megy mint az MW2 vagy a dobozos megy steam nélkül?
  • Fpocok
    Gondolom márciusban.
  • Baxo
    Mikor lehet előrendelni a dlc-t?
  • Baxo
    Ott van az csak csinálj egy frissítést úgy, h. a filtert alaphelyzetre állítod és mikor frissíted pár szerver után rákattolsz a kedvencekre ott lesz az összes! ;)
  • Soad999
    Videó az rohadt jó de a zene az szörnyű XD
  • banike
    tomahawk montage
  • Fpocok
    Egy filter sincs bekapcsolva? Amúgy lehet, hogy bug, elég sok bug van még.
  • pisztácia
    Üdv!

Olyan kérdésem lenne, hogy az miért van, hogy a steam-ben a kedvencekből mindig eltűnnek a serverek? Elég idegesítő.
  • Cris99
    Erre céloztam!
  • pisztácia
    Pont azért halt ki, mert mindenki csak játszik...nem itt pofázik:D
  • Cris99
    Hmm ez fura.. pedig a szerók tömve vannak...:D
  • Fpocok
    Már senki. A világon már senki nem játszik vele
  • Cris99
    Halál van??? senki sem játszik? Halott a fórum kicsit.......
  • Cris99
    csak legyen autokick hogy ne tudjanak noobkodni a barmok
  • pett3rson
    Igen, ez a steam "hibája". minden játékot DVD-vel kell telepíteni először, verifálja, de nem telepíti, csak ellenőrzi, hogy mi van fent.
  • Sponnyabob
    Nem a C partíción van, úgyhogy akkor nem bántjuk. Egyébként az normális hogy nem akarja telepíteni a DVD-ről a játékot hanem mindig letölteni akarja, viszont ha egyenesen a lemezről indítom akkor gond nélkül telepíti.
  • pett3rson
    eleve a steam-et ne a C-re rakjátok (rakja) fel, rendszerre sosem rakunk játékokat. Ha meg nem ott volt, akkor nem kell lementeni semmit, minden meg fog maradni, Black Ops-al rakjátok fel a steam-et ugyanabba a könyvtárba, az felismeri, hogy mi van felrakva és már lehet is játszani.
  • HUN RoYaL
    Sziasztok!

Szeretnék indítani 1 only sniper servert, és társakat keresek hozzá!
    Olyan emberkéket keresek akik értenek a serverhez nem állítgatnák össze vissza, és nem utolsó sorba a felmerülő költségekbe is tudnak pénzt adni itt gondolok a server árára. A serverről az elképezlésem: 12 slotos, autokick, csak L96, ami tilos lenne: acog, equipment, killstrike, (talán még a tomahawk). Ami engedett lenne: spy plane, counter spy plane, blackbird. Remélem sokaknak tetszik az ötlet, várom jelentkezéseteket!
  • Sponnyabob
    Sziasztok!
    Egyik ismerősöm újra akarja telepíteni a gépét és kérdezné, hogy mikről kell másolatot csinálni, hogy semmi ne vesszen el? Vagy egyszerűen elég egy ilyen backup-ot csinálni a steam-el? Köszi!
  • Soad999
    jah és már jók a szerverek nemtom h este rossz volt e :)