Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A banner-ban megtalálod a magyar szerverek IP címét. Közvetlenül úgy tudsz rájuk csatlakozni, hogy a konzolba beírod a /connet IP címet majd enter és már csatlakozol is. Magyarországon nem lehet szervereket bérelni BO-hoz, így csak külföldi szerók vannak a keresõbe.

\"to punish and enslave...\"

Sziasztok, én tegnap délután kezdtem neki a multinak....
Kérdésem, hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) IP címre csatlakozni?
Miért nem ad a játék szerverkeresõje magyar szerókat?

Egyenlõre ennyi, aztán jövök még a kérdéseimmel😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

mozesapo
Ezért
"Participate in the glorious mayhem starting approximately at 10am Friday PST and continuing through 8am Monday PST."

kifli
"# FEBRUÁR 4-6: DUPLA XP!"

Tán activison is ünnepli a kínai újévet? 😄
mmovar
hát toltam éjfél után egész eddig de még nem adja a dupla xp-t. na majd máskor behajtom az elmaradásom XD

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Fpocok
Asszem a bulletstormos fickók csinálták, hogy kiparodizálják a codot.
1. A videó maga vicces 😄
2. Én a helyükben nem ülnék ennyire a magas lovon, ugyanis szerintem meg az õ játékuk a szánalmasan szar. Önmaga paródiája...

Parasite Eve 2, best game EVER!

rayman12
ez mi???

amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670

lolSL
SZEG007
Csodálkozom hogy ezt a videot még senki nem szurta be:

Daell Drow
Ez a dupla XP mar ma ejfeltol ervenyes lesz nalunk, vagy lesz valami ido eltolodas?
pisztácia
Én sem tudom, hpgy miért, de valamiért ott szeretek játszani. Jó pörgõs, meg nincs annyi camper...

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

robotnyk
:C

nem elég, hogy 3 hónappal a megjelenés után már kevesebben játszák, mint az MW2t tavaly márciusban, a domination szerverek fele nuketown 24/7. nem mondom, prestige után jó beugrani 1-2 meccsre, hogy gyorsan meglegyenek az alap, jól használható dolgok. de ennyi nem kellene...
pisztácia
Most nézem a banner alatt: Február 4-6 dupla xp. Errõl is jó tudni.
Hála Fpocok-nak!<#taps><#eljen><#worship>

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

pisztácia
Ja, oks. Mondjuk sztem nem veszem meg, mert én szinte csak nuketown-on, domizok.

rengeteg ilyen van..sajnos.

The Matrix has you...

robotnyk
hardver kell alá, az megoldja. e6400 és 2 giga nem volt neki elég, q8400 és 4 giga ram már igen.
Még mindig vannak eszméletlen fps laggok és fps dropok ? mert amíg ez nincs 110%-ban tisztázva , biztos nem veszem meg

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

robotnyk
meg sehol. pár hétig xbox exkluzív, ahogy az MW2sek voltak.
pisztácia
Hol lehet megvenni a DLC-t? Stam-en nem láttam.

Hát ez az. Valahogy mindig "te" vagy a hibás... <#whatever>

Itt szimuláltam a Crisis pálya bug-jait, ki nem törõ ablakokkal, meg némi calymore aknával. Igen tudom, ahol az ablaknál lõttem, ott fent sose lesz ellenség, de már lusta voltam újra csinálni úgy hogy a lenti részre lõjek...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ha 30 mp múlva ott vagy az ellenfél kezdõjén, akkor Runnernoob vagy 😊 Ha nem vagy ott akkor kempernoob 😊

Ha a bombát véded akkor is kemper noob vagy.😊

Akkor vagy jó játékos, ha csak rohangálsz cél nélkül és lelõsz mindenkit, mit sem törõdve a bombával. Ezek a Pro-k 😄

De komolyra véve a szót. Személy szerint, ha pl én lelövõm a bombást eszem ágában nincs elmenni onnan, hanem szépen bevárom az oda jövõket 😊
Aki szerint meg ez hülyeség az menjen játszani TDM-et vagy FFA-t és ott tud rohangálni, hisz ott az a cél 😄
Amúgy miért ne lehetne kempelésrõl beszélni? Már ha kempelés az, hogy a feladatával foglalkozó játékos egy jó pozícióból próbálja védeni a felrobbantandó valamit? Vagy ha a támadó csapat miután lerakta a bombát próbálja megvédeni azt a robbanásig?
Szerintem nagyon idegesítõ már néha hogy örökké megy ez a kemp duma mikor a játék ezen része pont errõl szól(na).
Nem tudom sokaknál az az elvárás hogy SD-ben is a védõ csapatnak a kezdés követõ 30. másodpercben az ellenfél spawn pontján kell lenni, mert ha nem akkor rohadtcamperszemétbandadögöljönmeg...
Vagy pl. ha a támadóktól lelövöm a bombavivõt, és látom hogy elejti a táskát akkor miért kéne nekem elmenni a pálya másik végébe, ahelyett hogy ott maradjak és arra figyeljek ki jön a táskáért?

Nem kempelésrõl beszéltem. Pl. támadóba elindulsz Hanoi-on, elfutsz egyenesen jobb szélen és felmész az épületbe, ahonnét át lehet látni az ablakon a mozitermes épületbe balra, jobb oldalt meg kilátsz a gijotinra és térségére. Ha valaki lent van a gijotinnál nem tudod meglõni úgy hogy a korlát között akarsz ellõni, hanem ki kell menni a teraszra és felette kell lõni, de akkor már kint állsz a nyílt terepen és balról simán meglõnek....

De nem ez a lényeg. Bugosak a pályák, el vannak nagyolva, ennek ellenére nem javítják, hanem inkább jön a DLC, (hogy dõljön a lé) ami gondolom szarrá lett tesztelve, és hibátlanul fog futni minden. Kétlem...

Ja, Nuketown másik hibája, hogy a középsõ kamion, amiben lehet álldogálni golyóálló és a doboz ami benne van szintén az...

The Matrix has you...

Nuketown pályán szerintem a középsõ dzsip, ami felrobban, annak is van ilyen vakfoltja, nem mindenhol lehet kilõni mögüle, az emg egyáltalán nem kemp hely, csak szimplán szar, hogy éppen táraznék mögötte és mikor felállok akkor meg nem találok el senkit, holott tisztán látom a fejüket. arrébb megyek és persze,hogy fejbelõnek...

ne dugjuk a fejünket a homokba, igenis vannak hibák a pályákon és zavaróak.

The Matrix has you...

Azért Valek-nek abban igaza van, hogy mikor véd az ember akkor minek rohangáljon ész nélkül. A lényeg, hogy bevédje azt a 2 pontot. Én is jártam már úgy, hogy beálltam egy jó helyre és vártam a támadókat. Ez nem kempelés, mert ez a dolgod. Ha támadóban voltam akkor persze nem a kezdõn vártam a védõket, hanem mentem elõre.
Fpocok
Hát igen, tök szar, hogy nem kempelhetsz ezeken a helyeken és csak úgy lelõni ellent, hanem "urambocsá" ki kell menni a tûzvonalba...

Én S&D-zni szoktam, tdm-en leszarom, hogy hol vannak a hibák, de S&D-be rohadtul zavaró, hogy védett helyrõl ha ki akarod lõni az ellent, meg kell mutasd magad, mert az ilyen hibák miatt abból a pozicióból hiába lõsz.

Pl. bug:

Crisis pálya, a hegyrõl a hídon futsz át az épületbe, a korlát nyitott mégse tudsz átlõni alatta.

Nuketown a piros kamion alatt átlátsz mégse tudsz átlõni alatta.

Hanoi: a "gijotin"-nál az épület emeletén lévõ szobából a korlátja nyitott és nem tudsz átlõni rajta....

Soroljam még?

Egeszen pontosan 647mb a pack merete.
Milyen bugok vannak a palyakon?
Mondj egy bugot!?

Fatboyz4ever!

Úgy adják ki a DLC-t, hogy a jelenlegi mapokon is egy csomó bug van. Elõször jó lenne, ha rendbe tennék a játékot aztán utána jöhetne a DLC. Így tuti, hogy nem veszem meg.

szerintem steam-ben ird át, akkor itt is úgy kellene mutatnia, de ez nem száz százalék, még nem próbáltam, annyira nem érdekel a dolog😊
bár mintha nem is láttam volna színes neveket eddig.

The Matrix has you...

Hogy kell színezni? megcsin console-ban, de nem színezi ki az emblémámban sem és a táblázatban sem (tab)!!! :S 😞 consoléban színesen írja ki mikor be írom a színeket...
Néhány adat az eddigi multis eredményekrõl.

Azért az érezzük hogy még mindig a Marathon-Lightweigt páros a kedvenc perk... <#zavart2>

Kapcsold be.

Nekem a legutóbbi pöcs óta nincs console, ja és beállítottam ezt a név színezõ cuccot, de nemtom használni. Gondolom a consoléban név változtatásnál kellen beírni alt-al mint a régi codokban. hm?
Fpocok
JÓ régen 😄

kifli
10mega? Milyen régen, egy normál méretû 1.6 map volt ekkora 😄
soo277
+1<#eljen>

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Hát ha lehetne akkor én inkább maradnék a házi barkácsoltnál. Ott ugyanis naponta jött 4-5 új, ingyen, és azok között is volt nem egy simán profi megvalósítású.
Itt meg kapunk 4-et (+zombi ami totál hidegen hagy), gondolom 4000 forint környékén, aztán hónapokra annyi.
És akkor még ezt is elcsúsztatják ki tudja meddig hogy 360-ra elõbb legyen...

Fpocok
Persze vágom. Csak így hirtelen meglepõdtem, emlékszem régen ilyen max 10 megás mapok voltak, itt meg több mint 100.

Fpocok
Nos a mapok nem tûnnek túl nagynak, csak a szokásosnak. Én annak örülök, hogy:
1. Nincsenek újrafelhasznált mapok.
2. Vannak benne újdonságok pl... kötél, felrobbantani hidat, "senki földje" (Utóbbi nem tudom mennyire valósághû. Gyanítom, hogy semennyire)
3. Van zombi map.

soo277
Inkább légy boldog,hogy ekkora mapokat kapunk!!én örülök neki,legalább szépek és kidolgozottak lesznek(nem oanok mint cod4 be ANNO,saját házibarkácsolt mapok)

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

robotnyk
az MW2sek is 400 mega körül voltak, mi ebben olyan borzasztó a terrabyteos vinyók idejében?
Fpocok
Azt írják, hogy több mint 600 mega lesz a DLC... na most ezt hogy a faxomba csinálták? 5 azaz ÖT map van benne... elég nagy vicc, hogy ekkora a mérete.

Fpocok
Szerintem csak a multit menti a felhõ. Kampányt nem.

mmovar
nekem olyan kérdésem lenne, hogy elvileg a cloud menti a campány mentéseket is nem? akkor most hogy újra húztam a win-t mért kell mindent elõröl kezdenem? ellenkezõ esetben hova a fenébe menti a steam? mw2-be sem mentette a cloud... csak az acsikat. akkor most ez hogy van?

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

nud