Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"to punish and enslave...\"
Kérdésem, hogyan lehet (ha lehet egyáltalán) IP címre csatlakozni?
Miért nem ad a játék szerverkeresõje magyar szerókat?
Egyenlõre ennyi, aztán jövök még a kérdéseimmel😊
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
"Participate in the glorious mayhem starting approximately at 10am Friday PST and continuing through 8am Monday PST."
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
1. A videó maga vicces 😄
2. Én a helyükben nem ülnék ennyire a magas lovon, ugyanis szerintem meg az õ játékuk a szánalmasan szar. Önmaga paródiája...
Parasite Eve 2, best game EVER!
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
nem elég, hogy 3 hónappal a megjelenés után már kevesebben játszák, mint az MW2t tavaly márciusban, a domination szerverek fele nuketown 24/7. nem mondom, prestige után jó beugrani 1-2 meccsre, hogy gyorsan meglegyenek az alap, jól használható dolgok. de ennyi nem kellene...
Hála Fpocok-nak!<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
The Matrix has you...
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Itt szimuláltam a Crisis pálya bug-jait, ki nem törõ ablakokkal, meg némi calymore aknával. Igen tudom, ahol az ablaknál lõttem, ott fent sose lesz ellenség, de már lusta voltam újra csinálni úgy hogy a lenti részre lõjek...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha a bombát véded akkor is kemper noob vagy.😊
Akkor vagy jó játékos, ha csak rohangálsz cél nélkül és lelõsz mindenkit, mit sem törõdve a bombával. Ezek a Pro-k 😄
De komolyra véve a szót. Személy szerint, ha pl én lelövõm a bombást eszem ágában nincs elmenni onnan, hanem szépen bevárom az oda jövõket 😊
Aki szerint meg ez hülyeség az menjen játszani TDM-et vagy FFA-t és ott tud rohangálni, hisz ott az a cél 😄
Szerintem nagyon idegesítõ már néha hogy örökké megy ez a kemp duma mikor a játék ezen része pont errõl szól(na).
Nem tudom sokaknál az az elvárás hogy SD-ben is a védõ csapatnak a kezdés követõ 30. másodpercben az ellenfél spawn pontján kell lenni, mert ha nem akkor rohadtcamperszemétbandadögöljönmeg...
Vagy pl. ha a támadóktól lelövöm a bombavivõt, és látom hogy elejti a táskát akkor miért kéne nekem elmenni a pálya másik végébe, ahelyett hogy ott maradjak és arra figyeljek ki jön a táskáért?
De nem ez a lényeg. Bugosak a pályák, el vannak nagyolva, ennek ellenére nem javítják, hanem inkább jön a DLC, (hogy dõljön a lé) ami gondolom szarrá lett tesztelve, és hibátlanul fog futni minden. Kétlem...
The Matrix has you...
ne dugjuk a fejünket a homokba, igenis vannak hibák a pályákon és zavaróak.
The Matrix has you...
Crisis pálya, a hegyrõl a hídon futsz át az épületbe, a korlát nyitott mégse tudsz átlõni alatta.
Nuketown a piros kamion alatt átlátsz mégse tudsz átlõni alatta.
Hanoi: a "gijotin"-nál az épület emeletén lévõ szobából a korlátja nyitott és nem tudsz átlõni rajta....
Soroljam még?
Fatboyz4ever!
bár mintha nem is láttam volna színes neveket eddig.
The Matrix has you...
Azért az érezzük hogy még mindig a Marathon-Lightweigt páros a kedvenc perk... <#zavart2>#zavart2>
Itt meg kapunk 4-et (+zombi ami totál hidegen hagy), gondolom 4000 forint környékén, aztán hónapokra annyi.
És akkor még ezt is elcsúsztatják ki tudja meddig hogy 360-ra elõbb legyen...
1. Nincsenek újrafelhasznált mapok.
2. Vannak benne újdonságok pl... kötél, felrobbantani hidat, "senki földje" (Utóbbi nem tudom mennyire valósághû. Gyanítom, hogy semennyire)
3. Van zombi map.
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -