11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10244 sztem nagyon jó lett, milyen progival készült ha szabad megkérdeznem -
#10243 szasztok itt egy újabb videom... nem a legjobb mivel nem vagyok otthon nagyon még a video szerkeztőbe :) Frag Video -
#10242 ha elfogy a lőszer oda mész a fegyverhez a falon és újra töltheted. -
#10241 sztem csak konzolon működik, és ott is a rasszista és hasonló játékban tűrhetetlen megnyilvánulások miatt van ez a jelentés funkció, microsoft szűri a szennyest a liveon
PC-n meg VAC van ami teljesen automatikus, amivel kapcsolatban sose foglalkoztak userek bejelentésével. -
roblox #10240 szerintem kuva jo.csak a végét nem szeretem mert mégig vittem az utolsó pályát is és be ad egy zombisat máregy negyedorát játszok a zombissal mikor rályövök hogy valami fával ki lehet barikádozni a ablakokat ezt sehol sem irta és aztán elfogy alöszer és megdöglök és nem tom ujrakezdeni a zombisat megin végig kell vinni az utolso pályát.na mind1 szerintem jo játék. -
#10239 Szeretném hinni, hogy működik mindenféle reportolás. Szóval én minden esetben megteszem. Az jobban fájna, ha nem tennék semmit. Legalább had érezzem, hogy én mindent megtettem. -
#10238 mért szerinted ér valamit a report? vagy csak inkább magad megnyugtatására használod? -
#10237 Frapsal kivágod és feltöltöd youtubera.
De reportoljad mindenképp a játékon belül. -
kopaszeger #10236 sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ha elmentettem egy rohadt csalót név szerint "mr maigi" hogy tom feltenni ide a róla készült felvételt? -
Soad999 #10235 köszi :) -
#10234 Hali, elvileg ma este 7ig tart a dupla xp. -
Soad999 #10233 Hali!
Meddig tart a dupla xp? :)
Köszi -
pett3rson #10232 nem baromság, hanem egy újítás ami által különbözik a többi FPS-től, ennyi :)
attól, hogy Neked nem tetszik még jópofa "színesítése" az unalmas visszaszámlálásra várásnak. -
#10231 Szóval akkor színes!!
Értem köszi a válaszokat!! -
#10230 annak semmi akadálya privátba tolhatjátok... -
#10229 Háát jah!!
De ha én csak egy haverral akarok nyomulni??
Most lett meg a játék gondoltam meglesem.-) -
#10228 amíg nem töltődik be elég ember, nem kezdődik el a meccs, közben lehet tét nélkül free-for-allt játszani, jobb, mint egy "waiting for more players" feliratot bámulni. -
#10227 Köszi!!
De ez szerintem egy baromság neem? -
#10226 pre match fekete-fehér, amíg nincs elég játékos. -
#10225 Sziasztok!!
Egy láma kérdés!!
Miért fekete fehér valamikor a képernyő multiba:-)?? -
#10224 Elvileg ha run safe módba inditod, akkor is el kellene indulnia.
Rakd újra a játékot. -
peterfipeter #10223 Sziasztok! Megvettem a Black ops-ot! Felraktam és nagyon szépen futott nálam! De mostanában nem tudom elindítani a multi részét! Win 7 em van és ki irja hogy Run safe mod? Akármire nyomok nem indul! De ha várok 1 két napot akkor meg tökéletesen fut! Mi lehet a gond? Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is! -
pett3rson #10222 hát nemtom, nekem nem volt ilyen gondom a játékkal, talán meghal az akit supportolni kéne és azért nem enged tovább. lőni kell mindenkit és egyszerre :D -
#10221 Látom nem csak xp a dupla hanem a cash is. :) -
Sponnyabob #10220 Hello!
Az lenne a problémám, hogy az első pálya végén a videón 13:30-kor mikor jön az a tank szerűség elvileg meg kell várni, hogy szétrobbantsák, de amikor felrobban kiírja hogy én okoztam a társaim halálát (persze angolul) és kezdhetem újra. Nem tudom mit csinálok rosszul de már vagy 20-adjára csinálom és nem sikerül. Újra is indítottam már a játékot meg a gépet is, de nem változott a helyzet. Valami ötlet? Eddig nem volt ilyen probléma csak most újra fel lett telepítve és gondoltam újra végig tolom az SP-t.
Köszi! -
#10219 Jaja, a noob m60as camperekről nem is beszélve!
CSak annyit hallasz fél meccs alatt hogy szcszczsczsczsczszcscz! -
gblasius79 #10218 Mi a franc van a játékkal?
Úgy laggol hogy az hihetelen.
Észre sem veszem,és már halott is vagyok!
Ezért kár volt pénzt kiadnom! -
pett3rson #10217 a jó k/d-vel vitatkoznék, nagyon könnyen lehet halni, minden irányból jönnek a lövések néha, mert mögéd spawnol vagy lerusholnak hamar. ha pályára lehetne bontani szerintem itt lenne a legszarabb az arányom. -
#10216 BF3 -
#10215 Azthiszem ezzel a résszel állok le végleg a sorozatról....
Bc2-t néha többre tartom vietnámostul!
A köv meg nem cod lesz hanem BF3!!!
Mert ez egy lehúzás.... -
#10214 Dufla Xpé faxa -
#10213 tanulság? bérelni kell szerot és az lesz rajta amit szeretnél... most nem azért de akik előfizetnek had döntsék már el miért fizetnek... ennyi! -
#10212 Azért, mert szánalmas, hogy a sok faszjancsi csak azért játszik ezen a mapon, hogy jó kd-t szerezzen és egy csomó xp-t. -
#10211 még e hónapban jön -
#10210 boxon van ez is ps3, pc-vel mi van egyatlan? -
#10209 ÉS ez miért is probléma? Ottvan rengeted másik map is, attól hogy sok a nuketown senkinek se kötelező játszani is rajt. -
#10208 Majmok bazki, az :D -
:DD -
#10206 múltkor én is akartam egy hasonló képet postolni, csak dominationből, de nem működött a prnt screen.
minden problémát megoldottak a dedikált szerverek, mi? ^^ -
#10205 Nem csak TDM szeróknál van ez így