11248
  • stardate
    sztem nagyon jó lett, milyen progival készült ha szabad megkérdeznem
  • speck
    szasztok itt egy újabb videom... nem a legjobb mivel nem vagyok otthon nagyon még a video szerkeztőbe :) Frag Video
  • morphologu
    ha elfogy a lőszer oda mész a fegyverhez a falon és újra töltheted.
  • lolSL
    sztem csak konzolon működik, és ott is a rasszista és hasonló játékban tűrhetetlen megnyilvánulások miatt van ez a jelentés funkció, microsoft szűri a szennyest a liveon
    PC-n meg VAC van ami teljesen automatikus, amivel kapcsolatban sose foglalkoztak userek bejelentésével.
  • roblox
    szerintem kuva jo.csak a végét nem szeretem mert mégig vittem az utolsó pályát is és be ad egy zombisat máregy negyedorát játszok a zombissal mikor rályövök hogy valami fával ki lehet barikádozni a ablakokat ezt sehol sem irta és aztán elfogy alöszer és megdöglök és nem tom ujrakezdeni a zombisat megin végig kell vinni az utolso pályát.na mind1 szerintem jo játék.
  • Fpocok
    Szeretném hinni, hogy működik mindenféle reportolás. Szóval én minden esetben megteszem. Az jobban fájna, ha nem tennék semmit. Legalább had érezzem, hogy én mindent megtettem.
  • mmovar
    mért szerinted ér valamit a report? vagy csak inkább magad megnyugtatására használod?
  • Fpocok
    Frapsal kivágod és feltöltöd youtubera.
    De reportoljad mindenképp a játékon belül.
  • kopaszeger
    sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne hogy ha elmentettem egy rohadt csalót név szerint "mr maigi" hogy tom feltenni ide a róla készült felvételt?
  • Soad999
    köszi :)
  • Daell Drow
    Hali, elvileg ma este 7ig tart a dupla xp.
  • Soad999
    Hali!
    Meddig tart a dupla xp? :)
    Köszi
  • pett3rson
    nem baromság, hanem egy újítás ami által különbözik a többi FPS-től, ennyi :)
    attól, hogy Neked nem tetszik még jópofa "színesítése" az unalmas visszaszámlálásra várásnak.
  • zotya10002
    Szóval akkor színes!!

Értem köszi a válaszokat!!
  • mmovar
    annak semmi akadálya privátba tolhatjátok...
  • zotya10002
    Háát jah!!

De ha én csak egy haverral akarok nyomulni??

Most lett meg a játék gondoltam meglesem.-)
  • robotnyk
    amíg nem töltődik be elég ember, nem kezdődik el a meccs, közben lehet tét nélkül free-for-allt játszani, jobb, mint egy "waiting for more players" feliratot bámulni.
  • zotya10002
    Köszi!!

De ez szerintem egy baromság neem?
  • robotnyk
    pre match fekete-fehér, amíg nincs elég játékos.
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Egy láma kérdés!!

Miért fekete fehér valamikor a képernyő multiba:-)??
  • Fpocok
    Elvileg ha run safe módba inditod, akkor is el kellene indulnia.
    Rakd újra a játékot.
  • peterfipeter
    Sziasztok! Megvettem a Black ops-ot! Felraktam és nagyon szépen futott nálam! De mostanában nem tudom elindítani a multi részét! Win 7 em van és ki irja hogy Run safe mod? Akármire nyomok nem indul! De ha várok 1 két napot akkor meg tökéletesen fut! Mi lehet a gond? Kérlek segítsetek! Köszönöm előre is!
  • pett3rson
    hát nemtom, nekem nem volt ilyen gondom a játékkal, talán meghal az akit supportolni kéne és azért nem enged tovább. lőni kell mindenkit és egyszerre :D
  • DarkSector
    Látom nem csak xp a dupla hanem a cash is. :)
  • Sponnyabob
    Hello!
    Az lenne a problémám, hogy az első pálya végén a videón 13:30-kor mikor jön az a tank szerűség elvileg meg kell várni, hogy szétrobbantsák, de amikor felrobban kiírja hogy én okoztam a társaim halálát (persze angolul) és kezdhetem újra. Nem tudom mit csinálok rosszul de már vagy 20-adjára csinálom és nem sikerül. Újra is indítottam már a játékot meg a gépet is, de nem változott a helyzet. Valami ötlet? Eddig nem volt ilyen probléma csak most újra fel lett telepítve és gondoltam újra végig tolom az SP-t.
    Köszi!
  • Cris99
    Jaja, a noob m60as camperekről nem is beszélve!
    CSak annyit hallasz fél meccs alatt hogy szcszczsczsczsczszcscz!
  • gblasius79
    Mi a franc van a játékkal?
    Úgy laggol hogy az hihetelen.
    Észre sem veszem,és már halott is vagyok!
    Ezért kár volt pénzt kiadnom!
  • pett3rson
    a jó k/d-vel vitatkoznék, nagyon könnyen lehet halni, minden irányból jönnek a lövések néha, mert mögéd spawnol vagy lerusholnak hamar. ha pályára lehetne bontani szerintem itt lenne a legszarabb az arányom.
  • lolSL
    BF3
  • Cris99
    Azthiszem ezzel a résszel állok le végleg a sorozatról....
    Bc2-t néha többre tartom vietnámostul!
    A köv meg nem cod lesz hanem BF3!!!
    Mert ez egy lehúzás....
  • DarkSector
    Dufla Xpé faxa
  • mmovar
    tanulság? bérelni kell szerot és az lesz rajta amit szeretnél... most nem azért de akik előfizetnek had döntsék már el miért fizetnek... ennyi!
  • Fpocok
    Azért, mert szánalmas, hogy a sok faszjancsi csak azért játszik ezen a mapon, hogy jó kd-t szerezzen és egy csomó xp-t.
  • lolSL
    még e hónapban jön
  • Daell Drow
    boxon van ez is ps3, pc-vel mi van egyatlan?
  • RedDevilsza
    ÉS ez miért is probléma? Ottvan rengeted másik map is, attól hogy sok a nuketown senkinek se kötelező játszani is rajt.
  • Fpocok
    Majmok bazki, az :D
  • lolSL

:DD
  • robotnyk
    múltkor én is akartam egy hasonló képet postolni, csak dominationből, de nem működött a prnt screen.

minden problémát megoldottak a dedikált szerverek, mi? ^^
  • AkAfinucsi
    Nem csak TDM szeróknál van ez így