Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem tudja valaki mi annak a számnak a címe, ami a Mekong folyón szól gyilkolászás közben?:D
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
The Matrix has you...
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
The Matrix has you...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
Parasite Eve 2, best game EVER!
Most tényleg egy csomóan rohannak Ps3-at meg 360-at venni azért mert ott egy hónappal elõbb van DLC? Úgy értve hogy annyira sokan hogy azért ezt az egész idõhúzós cirkuszt megéri csinálni?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
MW2nél xboxra jött, aztán egy hónappal késõbb PS3 meg PC.
Itt meg még dátumot sem mondanak, hogy mikor jön. Mellesleg mi van a mod tools-al? Azt mondták hamarosan, azóta nincs semmi.
nem, teljes áron lesz mindkettõn, codhoz az ingyen cuccok ideje lejárt már igen régen.
lol.. viszont akkor esélyes hogy free lesz
Jó lett sztem csak a zene az tényleg szörnyû. ilyen videókhoz vmi pörgõsebb kell:D
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Óriási élmény lehet órákon keresztül azt az egy pályát pörgetni újra, meg újra.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
The Matrix has you...
- A Theater mód kompatibilis az 1.05 elõtt felvett filmekkel
- Prestige beváltása után néhány fegyver nem volt elérhetõ
- Amikor egy szerverrõl átcsatlakoztunk egy másikra, az elõzõ pálya betöltõképét láthattuk
- Játékosnév ütközés esetén "Unknown Soldier" helyett név+slotszám alapján kap nevet a játékos
- Demolition játékmódban ha támadó játékost rakott át másik csapatba az auto-balance, megjelenhetett neki a bomba ikon (hamisan)
- Apróbb Shader Warming gyorsítások
- One In The Chamber meccsek alatt ezentúl nem számolja bele a gép a democlientet a játékosok közé
- 16x AA opció
- Számos stabilitásbeli javítás
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
ha véletlenül mégis letörölnéd a steamet is, akkor a multis mentések megmaradnak, csak a single oldali tûnhet el (de arról is lehet mentést csinálni).
The Matrix has you...
Felrakod a STEAMet, belépsz accoddal és vagy feltelepíted a DVDrõl, vagy lehúzód netrõl az egész játékot.
Új rendszert rakok a gépre és így törlöm a steames játékokat is és a steamot is a géprõl. Kérdésem, higy miután újraraktam a win-t és a játékokat és steamet is, belépve a steambe ugye nem kell újra reggelni a gémeket és a szintek is meg maradnak?
THY!
Köszi a tippet a frankfurti szervereken remekül tudtam játszani:)
Persze elõtte a Steam -et is átállítottam Germany-Frankfurtra....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200