11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10284 BF3=konzolport. Le van butítva, kivettek mindent, amitől jó volt a PC verzió (kivéve azt, hogy többen lehetnek egy szerveren PCn) -
#10283 ha a fejlesztők igazat mondnak akkor nem, nekem már az is nagy öröm volt hogy az első gameplay-t pcről vették fel nem kibelbaszott konzolról!
de egy bf konzolport jobb mint egy cod konzolport, és egyre jobban beigazolódik: COD for childrens, battlefield for soldiers! (szerintem)
ugyh ez volt az utolsó cod amit megvettem, mert csak csalódást érzek PC-n! -
#10282 Mert te tudod én mit warezolok vagy mivan??
mw2, bo bc2 ezekkel játszok mind eredeti..!!! -
#10281 őőő azért a a shader warming-ot vagy a mi csöcst kapcsold be. (elvileg azért ugrál mert menet közben tölti még a pályarészleteket) -
#10280 Ok kösz megnyugodtam :) -
pett3rson #10279 gyakorlatilag semmit nem tudsz ellene tenni, ez általános hiba a játékban, mindenkinél ugrál össze-vissza, csak van akinél kevésbé jön elő, csak hogy megnyugtassalak :) -
#10278 A kovetkezo game amit le warezolsz? -
#10277 Pont most akartam írni, hogy a BF3 is egy ratyi konzolport lesz... -
Gabe18 #10276 Mert a Bf3 az aztán tuti nagyon jó lesz... -
#10275 Ja ez egy nagy ratyi konzolport!!!!, én többet codot soha!!!, bf3 lesz a köv gémem!
Bobby Koticknak meg üzenem hogy kapja be! -
#10274 Sziasztok!
Mit tudok csinálni hogy ne ugráljon az FPS - em?
A grafikát hiába állítom akkor is akadozik. -
#10273 Én sem értem minek kell. feltételezem nem eredetivel példányról beszélsz. annak meg pont az a lényege, hogy a kampányt toljad mivel multi nincs. ezért további kérdésed NE itt tedd fel mert mi nem tudunk segíteni. további segítség ITT! -
pett3rson #10272 minek kell? -
ferinc #10271 Na elindult nekem is!
Nem tudnátok adni egy linket ahonnan mentést lehet leszedni a játékhoz?!
Nagyon kellene... -
#10270 huzz innen... -
#10269 menj a warez topicba, ne a mi drága időnket fecséreld. -
ferinc #10268 Na mit csináljak? -
Gabe18 #10267 De könyörgöm, leírtam mit csinálj.
Aki ide ír az legnagyobb részt megvette, így fogalma sincs a warez verzió milyen hibákat produkál és azt hogy lehet orvosolni. -
ferinc #10266 Meg régen nekem is elindult! -
ferinc #10265 Beszéltem vele de ő se tudja mi lehet :S -
Gabe18 #10264 Akkor talán vele kellene megbeszélni.
-
ferinc #10263 Érdekes unoka testvéremnek se eredeti ugyan az van neki is mint nekem és neki megy ! -
Gabe18 #10262 Akkor a hiba oka az lehet hogy nem eredeti a játék...
Banner-Warez-ott kérdez. -
ferinc #10261 De nekem nem eredeti a játék! -
#10260 Verify-jad a fájlokat. STEAM, jobb klikk a BO-on és ott van valami ilyesmi. De lehet, hogy az options/configure on belül van.. De lásd alább. -
ferinc #10259 Sziasztok!
Nekem amikor elindítom ezt írja : Couldn't load image 'default'
Pls írjátok le mi lehet! -
#10258 Fasza vidi...:P:P -
osan #10257 Gratula a videóhoz, de a minőség pocsék. Mitől ilyen? Ez valami direkt effekt, hogy olyan mintha kamerával vetted volna fel?
Mit öreg játékos egy-két megjegyzés: Az hogy lövöd az ellen spawn-ját nem valami menő és túl sok tudást sem igényel. Próbálj olyan sniper lövéseket is beletenni, amikor nem görgőzöl előtte, hogy lássuk, hogy úgy is eltalálsz valakit! Mellesleg ne foglalkozz a véleményemmel csak egy vagyok a tengerben (tényleg elég negatívnak tűnik, de építő kritikának szántam).
üdv. -
#10256 Eladó egy Black OPS steamre Regisztrált BAN mentes fiókkal!!! infóért privátba írjon akit érdekel! -
#10255 illetve ez is jo megoldas, ez automatikus. Amit en mondtam az meg manualisan csinalja. :D -
#10254 Nah sikerült megcsinálni :)
Találtam egy külföldi fórumon megoldást.
Ha esetleg leközelebb valakinek ilyen problémája lenne, annyit kell tenni hogy:
Steamen belül a játékon jobb klikk --> properties --> local files --> verify integrity of game cache
Ezután letölt pár file-t és kész is :)
Természetesen köszi a válaszokat, akik próbáltak segíteni :) -
#10253 Nem talál ilyet :S -
#10252 Windows keresővel keresd meg. Steam mappában szerintem. -
#10251 Én is ezt akartam mondani. -
#10250 És azt nem tudod véletlenül, hogy ez a file hol található? :) -
#10249 Szerintem torold le azt a fajl-t, es majda steam ujra leszedi. -
#10248 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis ma elakartam indítani a Black ops multiplayert, mint eddig is, és ez a hibaüzenet fogadott:
Error during initialization:
Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.
Lefordítani letudom, nem azzal van a baj, hanem hogy mi a probléma? Ugyanis, minden ugyanúgy van mint eddig. Tegnap este még tudtam játszani, ma meg hirtelen nem...
Köszi előre is a segítséget :) -
roblox #10247 mijen szerkeztöt használsz? -
#10246 jo vidi.
Am mi az a truk ott a csipanal?
Mikor lonel, elotte ugy csinalsz mintha valtanal es ugy losz.
Igy nulla a szoras? -
#10245 az intro sima copilot, a videó mag sony vegas.