Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
1 hónapja javították kb

tommygear
nincs semmi lag, hang akadozás?
Daell Drow
Nem
ez volt az:D

mekkora jó rész volt

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

tommygear
még mindig ilyen siralmas a helyzet mint hónapokkal ezelõtt?
nagyon fasza volt a játék, akad néhol, de szenzációs, fõként a Laos pálya tetszett nagyon, amikor a hajóból kellett kilõni mindent és közben szólt valami 60-as évekbeli zene:D:D helikopteres rész is ütött rendesen, de bírtam még Vorkutát is, meg azt a pályát is, ahol csupa tetõn kellett mászkálni.

nem tudja valaki mi annak a számnak a címe, ami a Mekong folyón szól gyilkolászás közben?:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen szûkre van szabva az idõ,úgyhogy nemigen van idõ sétálni,alig felveszem azt az akármit a szekrénybõl,már írja is hogy "failed",nem állítottam le idõben!<#violent>
Általában poénkodok, de ha segítséget kérnek, akkor nem szoktam félrevezetni játékostársaimat, miért tenném? Elõnyöm nem származik belõle, Én már csak ilyen rendes gyerek vagyok. Amúgy a játék úgy van felépitve, hogy mindig mindent mutat, ir jelez, stb, tehát amolyan "hülyebiztos", ne vedd sértésnek, ezek a játékok nem az agyalásról szólnak, nagyon ritka, hogy gondolkozni kell rajta. Villog, világit, iránytû mutat rá vagy egy nagy nyíl jelzi, hogy hova kell menni, nehéz eltéveszteni, kicsit körül kell nézni vagy pár métert sétálni és már meg is van a megoldás. Ez általános tanács volt, csak úgy, ingyen :)

The Matrix has you...

pisztácia
Köszönöm szépen!

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

robotnyk
stoner, classified lmg
pisztácia
Üdv!

Ebben a videóban 26. másodpercnél melyik fegyverrel lõ?
Köszönöm

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Fabio Capello
nem, tényleg egy valkyre rakétalövõ van a szekrényben.

Ez most poén akart lenni?
keress rakettát és azzal lõdd le, szép tûzijáték lesz :)

The Matrix has you...

robotnyk
kiveszed belõle ami bent van, és lelövöd.
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy single-playerben azt a nyomorult ruszki rakétát hogyan lehet leállítani?Lehet?Odáig mindig simán eljutok,amikor valami vezérlõterem oldalát kell berobbantani,az megvan,a keletkezõ lukkal szemben kinyílik valami szekrény.Hogyan tovább?<#nemtudom>
mmovar
én nem tudom csak nálam vagy másoknál is elõjött-e, hogy ez a kis patch ami a napokban jött az nekem megint lagossá tette a gamet... pedig töröltem cfg-t, csináltam file tartalom ellenõrzést és semmi változás. nem olyan lagos mint mikor kiadták de azért sokszor játszhatatlan. és nem a gépemmel vagy az op rendszerrel történt valami hanem patch jött game szar lett... mi a hivatalos topikja a steam-en ahol beírkálják a próblémákat? mert nem találom.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance &#8211; Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

robotnyk
nyilván a dlck után is beszedik a részesedést, és ha valakinek megvan mindkét gép, ott veszi meg ahol elõbb van. meg lehet vele pr tapétákat gyártani, hogy "first on xbox"
Fpocok
<#pias><#idiota>

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
lehet meg kell várni amíg jobban elterjednek az új intel procik mert a rombolható jeges pálya csak azon megy majd akadás nélkül

Fpocok
Vagy csak kevesebbet mint a MS... :D

lolSL
a sony biztos nem fizetett exkluzivitásért az 5%-os PC-s táborral szemben.. szóval az activision tartja vissza vmiért.

Fpocok
Ez fõleg azért van, mert sokaknak van PS3 meg XBOX is... és akkor õk eldönthetik, hogy melyikhez veszik meg. Egy hónap számít.

Amúgy ez mekkora okosság?
Most tényleg egy csomóan rohannak Ps3-at meg 360-at venni azért mert ott egy hónappal elõbb van DLC? Úgy értve hogy annyira sokan hogy azért ezt az egész idõhúzós cirkuszt megéri csinálni?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Senki sem mondta, hogy ingyenes lesz. De azért gyanús.
MW2nél xboxra jött, aztán egy hónappal késõbb PS3 meg PC.
Itt meg még dátumot sem mondanak, hogy mikor jön. Mellesleg mi van a mod tools-al? Azt mondták hamarosan, azóta nincs semmi.

robotnyk
és? a PS3ra is késõbb jön mint xboxra, akkor ott féláron lesz?
nem, teljes áron lesz mindkettõn, codhoz az ingyen cuccok ideje lejárt már igen régen.
Fpocok
De azok egyszerre jöttek ki PS3assal.

robotnyk
biztosan, ahogy az MW2höz is azok voltak PCn <#wilting>
Fpocok
Lehetséges. Bár ki tudja :D Activisionról beszélünk :D

lolSL
Call of Duty: Black Ops 'First Strike' DLC Hitting PS3 on March 3, PC Later

lol.. viszont akkor esélyes hogy free lesz

lolSL
de az 1 jó pálya is
itt meg csak a gyorsan pörgõ pontok miatt #1

ez olyan mint a CSSben a dust2... 3 éve ugyanaz megy vicc...

Hali!
Jó lett sztem csak a zene az tényleg szörnyû. ilyen videókhoz vmi pörgõsebb kell:D

Gaben17
Engem 2 perc alatt kikészít az a pálya...

Spirit of Perfomance Koenigsegg

Frank99
a buziknak igen....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ja, sajnos egyre több van...
Óriási élmény lehet órákon keresztül azt az egy pályát pörgetni újra, meg újra.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

antgecc
Hogy az összes rohadt server Nuke... ezt nem hiszem el!! <#gonosz3>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

az is egy megoldás, hogy telepíted újra és máshova rakod - már ha engedi telepíteni megint ha már fent van egyszer a rendszeren. ha sikerül, akkor az új mappába mindent átmásolsz, csinálsz egy verify (ellenõrzést) a fájlokon és már mûködik is a gém.

The Matrix has you...

kint van 1.06 pöcs:

- A Theater mód kompatibilis az 1.05 elõtt felvett filmekkel
- Prestige beváltása után néhány fegyver nem volt elérhetõ
- Amikor egy szerverrõl átcsatlakoztunk egy másikra, az elõzõ pálya betöltõképét láthattuk
- Játékosnév ütközés esetén "Unknown Soldier" helyett név+slotszám alapján kap nevet a játékos
- Demolition játékmódban ha támadó játékost rakott át másik csapatba az auto-balance, megjelenhetett neki a bomba ikon (hamisan)
- Apróbb Shader Warming gyorsítások
- One In The Chamber meccsek alatt ezentúl nem számolja bele a gép a democlientet a játékosok közé
- 16x AA opció
- Számos stabilitásbeli javítás
Nagyon szépen köszönöm a helpet. Már mind1, mert már a rendszer winyóra telepítettem annó és így most ugrik. De legközelebb nem követem el ezt a hibát!

Antal99
win+steam+játék a sorrend

AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC

Rendszert és játékot sosem rakunk ugyanarra a partícióra...

ha véletlenül mégis letörölnéd a steamet is, akkor a multis mentések megmaradnak, csak a single oldali tûnhet el (de arról is lehet mentést csinálni).

The Matrix has you...

blackparty
De ha nem akarsz telepítgetni játékokat akkor le is lehet menteni õket, feltéve ha a winyódon van egy másik partíció amit nem formázol.

Fpocok
Nem.
Felrakod a STEAMet, belépsz accoddal és vagy feltelepíted a DVDrõl, vagy lehúzód netrõl az egész játékot.

Hali
Új rendszert rakok a gépre és így törlöm a steames játékokat is és a steamot is a géprõl. Kérdésem, higy miután újraraktam a win-t és a játékokat és steamet is, belépve a steambe ugye nem kell újra reggelni a gémeket és a szintek is meg maradnak?
THY!

speck
köszi... nem találtam jobbat :D jó ez :D van némítás úgy is XD

pisztácia
Javaslom, hogy a kidobott szervereket, a ping alapján rakd növekvõ sorba, és akkor tuti hogy neked is kis pinged lesz.

Szia, sziasztok,
Köszi a tippet a frankfurti szervereken remekül tudtam játszani:)
Persze elõtte a Steam -et is átállítottam Germany-Frankfurtra....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

frango
Ez a pöccs gyönyörûen elvette a sima mozgást meg pár fpst is(cfg fájlba is persze bele kellett piszkálniuk). Megint tizedmásodpercekkel elõbb lát meg az enemy...Pont amikor megint elkezdtem játszani és fasza is volt minden. Megint 1-2 hónap szünet...

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Fpocok
Elvileg ha belépsz egy magyar szerverre és nyomsz egy ESC-et akkor ott van, hogy add to favourite.