11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
pett3rson #10364 a francba, nem lehet a SAM-turretet hackelni..ba***a meg :) -
#10363 Patch 1.07 változásai, ha vki kereséssel olvasná :) -
#10362 Improved stability for Zombies, Multiplayer, and Dedicated Servers.
Fixed server hitching when client is kicked for inactivity.
Added server browser Filter for DLC.
Quickmatch will prioritize servers running only the maps you own.
Addressed various MP and Zombies exploits.
Addition of the “Dolly Cam” editing mode in Theater.
Improved reliability of Recent Game films saving properly.
Connectivity improvements for Zombies.
Added ability to remove Counter Spy-Plane effects with the Jammer.
Players that put an enemy into Second Chance are now credited with a kill when the downed player is killed or takes the 'coward's way out'.
Players will no longer receive any “hitmarkers” for shooting friendly equipment.
Addressed an issue with switching classes while using a Chopper Gunner / Gunship.
Disable player movement sounds when Ninja perk is equipped.
Players can no longer “spawn tube” with the China Lake at the beginning of a match.
Additional fine-tuning of audio levels for bomb plants/defuses.
Headshot “ping” is now only audible if enemy dies.
Limit the ability to re-roll supply drops using Hardline Pro to Care Packages only, no other killstreak drops.
Addressed an issue where the incorrect perks would appear when spectating another player under certain circumstances.
RC-XD adjustments.
Addressed an issue with calling in Chopper Gunner / Gunship immediately after being shot down from a previous one.
Various improvements to Multiplayer and Zombies leaderboards. -
#10361 Gondolom csak előkészítette a DLC-t. Nem javított semmit. -
#10360 A fene veszi meg, a drága szarját!, és mit javít a patch? -
#10359 az, kijött a first strike map pack is. -
#10358 Új patch v miez? -
Orias #10357 Köszi!
Akkor nem csoda hogy nem találtam a beallításoknál. -
Gabe18 #10356 Kést sehogy. A Tomahawk-ot lehet eldobni. -
Orias #10355 Üdv!
Lenne egy láma kérdésem: kést hogy kell dobni?Melyik gombbal vagy kombinációval?
-
#10354 Amúgy köszi szépen az infót! -
#10353 Hát te nem alszol?
Keress már valami infót a mod toolsról pls. -
#10352 Boot up your PCs and get that trigger finger working! It’s about time to reap the rewards of our PC-Only Double XP Weekend, beginning 10am Friday PDT and lasting through 10am Monday PDT. Play the new maps, fly through those ranks, and amass a fortune. It's going to be a great weekend!
pc only!!!1 -
#10351 Vicces a címzés. PC fans... igen, PC rajongók vagyunk :D Miért ne Cod fans-t írt? :D :D -
#10350 Hey PC fans,
With the launch of First Strike on the PC on March 25th, I would like to answer a few of the most frequently asked questions from the community pertaining to server admins, clients, and map rotations. Please read the below guide carefully before posting questions in the forums.
Clients:
Anyone can play on any server, regardless of whether or not you have DLC installed. All players will continue to receive patches (including 1.07, which deploys alongside First Strike). If a server rotates to a DLC map that you do not have installed on your PC, you will automatically get kicked from that server.
Note: There will be an additional browser filter introduced in patch 1.07 that allows you to exclude servers with DLC content in their rotation. Quick match searches will only put players into matches with content that they have installed.
Admins:
All servers will have First Strike available on March 25th. It will be at the server admin’s discretion whether or not to run DLC maps on their server. Admins will also have the freedom to choose which First Strike maps will run on their server.
Note: Admins will NOT have to purchase a copy of the map pack in order to install it on their dedicated server.
Hopefully that clears up some of the most frequently asked questions surrounding the DLC deployment that will take place on March 25th.
Regards,
-JD -
#10349 Az ujj DLC mapok neveit mutatja be ezzel!!ennyi!! -
#10348 Ja, oké. Lehet. -
#10347 Szerintem az nem lehetséges. Szerintem csak azért van úgy a videóban, hogy érdekesen vezessék fel a pályákat, illetve a pálya nevek kiírását. -
#10346 Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy EBBEN a videóban, a fegyverekre 5-6 betűs szavakat írnak. Hogy lehet ezt megtenni? Vagy csak a DLC-ben lesz beállítható? -
pett3rson #10345 Én ezt a mod-ot várom hozzá legjobban :D
Legélethűbb fegyverhangok... -
Baxo #10344 Köszi szépen, elmentettem könyvjelzőbe majd átolvasgatom, a neved nem felejtem! ;) -
Soad999 #10343 Ezt ajánlom Neked, én nagyon sokáig használtam és tökéletesen működött, régen még lehetett kérni 1 próba napot is. Ha regelnél majd ajánlónak írd oda h Soad plz
Köszi :) -
Baxo #10342 DLC Megvéve! ;) Tud valaki jó VPN szolgáltatót? TorVPN-t használok, de nem vok vele megelégedve, mert hiába 60as a pingem laggolnak a karakterek... olyan idegesítő! :( (A koli net miatt kell vpn) -
#10341 nem xboxos képek, hanem shoppolt xboxos képek :)
már januárban is ezekkel reklámozták -
#10340 Honnan is látod hogy xboxos képek? -
#10339 -
#10338 First Strike előrendelés 10% kedvezménnyel
xboxos képekkel omg -
pett3rson #10337 Személy szerint sokkal jobban ki tudok használni egy PC-t, mint egy konzolt, azért a pár játékért amit csak arra adnak ki - bár egyre jobban viszket értük a tenyerem- nem fogok venni olyat, amúgy is előbb normális TV kéne hozzá, az meg nincs most. Ha mindkettőt meg akarnám venni, egy giga PC-t tudnék összerakni belőle. Mikor legutóbb nagyobb összeget költöttem a gépre, akkor 4-5 évre terveztem, azt hiszem konzolok is ilyen ütemben fejlődnek, de talán még mindig Én fogok jobban állni :) Nekem csak ezen okok miatt nincs olyanom :) -
#10336 Előítélet.
Bárcsak tudnád milyen gémek elé ülnek le a fotelban (idiot smile), azokban 3 folyosó van az RDR-ben 4...:) -
kanduhr #10335 "Hanem ehelyett egyszerűen annyit szeretne hogy, fotel, tv, bekapcsolom, berakom, megy. " - aztán: úristen! itt két folyosó van? most merre? ez túl bonyolult. - lemez ki. -
#10334 AC-be csak belenéztem.
AC2 kurvanagy megvettem.
ACB- mégjobb ahogy hallottam, majd szándékozom beszerezni, még warezt se néztem nem is fogom asszem majd ha megvettem ráérek. :) -
#10333 bocs félreérthető volt nem arra értem hanem hogy valakik kiprobálnak gyors pc-n egy warezt vagy cry 2 demo pl lekonzolozzák, és arra nem csoda ha beírnak, de fordítva ritkábban látni max 1-2 fiatal suhancot, de aki vágja a témát az tudja hogy mi a helyzet a pc mindig erősebb lesz hiszen öszerakós és ugye ugye.
Csak konzolok mellett ugye ott van hogy nem kell vacakolni hogy megy a játék és hogy milyen graffal....
Viszont pc is kell mert ugye alkalmazásokat nem viszi a játékdoboz.
Persze állítólag a kövgen már fog futtatni alkalmazásokat is...meglátjuk.
Én úgy használom, hogy pc-x360 kombó, mert sok only van sajnos, ez viszont szar mert pc-s haverjaimmal csak akkor tudok játszani ha valami kigyün pc-re is pl a Resident Evil 5 ezért van meg 2x akkor a Star Wars 2x, Dark Sector 2x, CoD 6 2x. meg fenetudja....
mindegyiknek van előnye és hátránya, csak néha többet foglalkoznak a játékosok a sárdobálással és nem játszanak.
De normálissan is ki lehet tárgyalni, vannak erre totyikok. :)
Még a személyeskedést utálom. :)
Hálisten ti normálissak vagytok. -
Gabe18 #10332 Én már egyszer leírtam valahová (lehet ebbe a topikba) hogy úgy gondolom, ma már a játszani akarók nagy részének ez a pc game nem kell.
"Görnyedj" a monitor előtt. Akkor itt kell egy op. rendszer, azt tartsd karban hogy ne legyen vírusos, ne legyen hibás, ne omoljon össze. Akkor ha megveszel egy játékot, fog menni? Hogy fog menni? Ha nem megy mért nem megy? Mindennek a tetejébe jönnek a védelmek. Online aktiválás, csak 3x telepítheted, nem rakhatod át más gépre. És akkor még a fejlesztésekről nem is beszéltem. Meg stb...
Hanem ehelyett egyszerűen annyit szeretne hogy, fotel, tv, bekapcsolom, berakom, megy.
És ez nem igénytelenség, hanem 2011-ben valahol egy reális elvárás.
Persze ettől még a pc-nek is megvan a helye, és nyilván az még ezer más dologra is jó, de egyszerűen tény, hogy egyre többen nem kérnek a fent leírtakból ha CSAK játékról van szó. -
#10331 RDR: Tényleg nagyon jó lehet. GTA4et is imádtam. Ez meg ráadásul western!
AC: Első rész nagyon monoton volt, nem sokáig játszottam vele. A többi része lehet javult. A multis kifejezetten jónak tűnik.
AW: Na ezzel sose játszanék. Ha játszanék, akkor percről percre sorvadna el az agyam, úgy érzem. Nem tudom ezt kinek szánták, de hogy teljesen hülyének, bugyutának nézték a célközönséget, az biztos. -
#10330 Én nem bántam eddig meg soha 1 játékomat sem, válogatok amiket jónak érzek megveszem....
RDR-Assassin Creed-Alan Wake (van több csak én ezeket vettem meg)
pl ezek a játékok szerintem lesznek pc-re ha nem is most de lassan, és ezeket megvettem és el nem adnám őket, ezeket pl konzolokon indítottak. Most mondjátok hogy ezek nem jó játékok....:) -
#10329 Mivel a PCsek vannak "elnyomva", jó hogy ők kezdik. A konzolosok miért panaszkodnának a PCsekre, amikor ők mindent megkapnak.
??? -
#10328 Én előtte kezdeném megnézném a warez milyen hatással van volt a játékokra....:)
Pénz....warez elveszi valamiből pótolni kell. -
#10327 Valóban vannak noob-ok itt-ott, ebben igazuk van, Fpocok-nak is meg lolSL-nek s.
Le is írhatják a véleményüket.
De abban nem adok igazat nekik, és neked igen hogy a legtöbb topikban a pc fanok kezdik, én kb 24-25topikban vagyok kb amik érdekelnek, abból kb 20-ban hallok marhaságot, amivel irritálják az embereket.
Kezdve azzal hogy a konzolok miatt nem jnnek jó játékok minden szar, érdekes a Crysis 2 az külön csapat fejlesztette pc-s verzát mgis megy a rinya stb....
Szóval ez iszonyat irritáló, de megértem hogy sokan rpg-znek nem rossz, de sok ember nem érzi jól magát az ilyen "kockulós" gémekben ahová hosszú időt kell ülni a játékhoz.
Attól hogy van egy 8-10 órás single fps meg mellé egy faxa multi, az max valakinek nem tetszik, de korántsem hardver hiba, illetve nem tehet róla senki, egyszerűen a játékok célja ez szórakoztató....és szórakoztatóak.
Ott van példának a RDR mekkora gém? -
#10326 nincs elég 24/7 nuketown -
#10325 Akinek valami hiányérzete van a szerverekkel kapcsolatban, az írjon!!!