Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a válaszért elõre is thx.
Egyszer fenn, Egyszer lent.
A videót meg nem bírtam végignézni. Egy perctõl megfájdult a fejem. Egyszerûen nézhetetlen ilyen színekkel.
Parasite Eve 2, best game EVER!
újabb frag movie ezt csekkoljátok :D
Bocs a hosszú és dupla post-ért!
Nos hát vártam már fél napot de még eddig semmi nem változott. Kezdjek parázni vagy még várjak? Egyébként az normális hogy a steambe be tudok lépni, de ha a steam supportba akarok belépni nincs is olyan felhasználó amit megadok? Egyébként próbáltam már a játék kulcsa alapján keresni az accountomat és az meg is van, de e-mailben küldtek valami kódot amit a beállításoknál kéne valahova beírni, de fogalmam sincs hova mert semmi lehetõséget nem találok és nem is ajánl fel semmit. Erre van valakinek ötlete vagy volt már ezzel tapasztalata? Köszi!
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nálatok is összeomlott a steam? Kb 20 percel ezelõtt kidobott a játékból és azóta már a steam se akar elindulni.
A zárolt fegyvereket mikortól lehet megszerezni, megvenni?
Konkrétan az G11(?) assault fegyver érdekel...
Köszönöm
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
The Matrix has you...
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Wager Match
A Wager Match mód egy olyan szekció, ahol COD pontokkal tudsz szerencsejátékozni. Minden játékmód Free for All típusú. Három szekcióba sorolhatóak, amiknek a jellemzõje a nagyobb beszálló tét, és így természetesen a nyeremény is több. Ez a három szekció pedig:
Ante Up
Az a típusú Wager Match, aminek kicsi a beszálló tétje. Csapatok lehetnek. 10 COD pont kell, mint beszálló pénz. A top 3 a következõket nyeri 30, 18, és
12. Hogyha holtverseny lépett fel valamelyik helynél, akkor a pénz elfelezõdik a két játékos között.
Weekend Gambler
Közepes költségû meccsek. Nincsenek csapatok. 1000 COD pont kell a beszállásra. A top 3 pedig 3000, 1800, és 1200-at vihet el. Hogyha holtverseny lépett fel valamelyik helynél, akkor a pénz elfelezõdik a két játékos között.
High Roller
Csak nagy költekezõknek. Még mindég szavazhatsz, de már nem választhatsz specifikus játék típust. Nem lehetnek csapatok. 10000 COD pont kell a beszálláshoz. A top 3 következõket nyerheti 300 000, 180000, és 120000. Hogyha holtverseny lépett fel valamelyik helynél, akkor a pénz elfelezõdik a két játékos között.
Négy játékmód van ezen a három szekción belül. Mindegyik Free for All típusú speciális szabályokkal. Soha nincsenek perkek vagy killstreakek aktívan. A térképek kisebb verziójú Free for All típusúak:
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
a 130k-hoz meg gratula, nekem általában 70-80, attól függõen hány fegyvert használok.
The Matrix has you...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Olyan kérdésem lenne, hogy ha az ellenfél felémdob egy gránátot azt hogy vagy milyen gombal tudom visszadobni?