Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

7.9 nekem is

Daell Drow
Nekem a common mapaban 7,84 gb van, de ezenkivul erre arra van még par fajl. Szal max 8gb az egesz.
itamragy
Hali.valaki megtudja mondani hogy kb menyi a Black ops telepitett mérete?
a válaszért elõre is thx.

Egyszer fenn, Egyszer lent.

Sztem teljesen jó lett :D

Daell Drow
jo lenne ez a video ha nem lene ezzel a sarga szinel nyakon ontve, ill a fenyerosegbol es a mosodasbol is egy kicsit vissza venel. Ezt lesezamitva jo, de igy ense neztem vegig.
lolSL
igen, ott is írják hogy bannol a vac érte, és csak privát meccsekben használd kikapcsolt vaccal.

Fpocok
Ez utóbbira nem tudom a válaszod, nem ismerem az oldalt. Lehetséges.
A videót meg nem bírtam végignézni. Egy perctõl megfájdult a fejem. Egyszerûen nézhetetlen ilyen színekkel.

Parasite Eve 2, best game EVER!

speck
találtam modokat és valami olyasmit hallotam ha én ezeket a modokat használom akkor ki tilthatnak a black opsból ? valaki esetleg valami tud ? hogy kockázatos használni vagy sem.... a link http://www.itsmods.com/forum/Forum-Mod-releases.html

speck
http://www.youtube.com/v/lzUAxcoXwwI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
újabb frag movie ezt csekkoljátok :D

Jó a második kérdésemre kaptam választ csak simán nem tudok olvasni, pedig le van írva hogy ne is próbáljam ugyanazokat az adatokat megadni csináljak külön acc-ot. Most írtam a supportnak remélem tudnak valamit csinálni és nem fog elveszni a játékom, meg a játékban elért eredményeim bár már annak is örülnék ha újra használható lenne.

Bocs a hosszú és dupla post-ért!

Sziasztok!
Nos hát vártam már fél napot de még eddig semmi nem változott. Kezdjek parázni vagy még várjak? Egyébként az normális hogy a steambe be tudok lépni, de ha a steam supportba akarok belépni nincs is olyan felhasználó amit megadok? Egyébként próbáltam már a játék kulcsa alapján keresni az accountomat és az meg is van, de e-mailben küldtek valami kódot amit a beállításoknál kéne valahova beírni, de fogalmam sincs hova mert semmi lehetõséget nem találok és nem is ajánl fel semmit. Erre van valakinek ötlete vagy volt már ezzel tapasztalata? Köszi!

lolSL
steamnél van vmi para a stat oldaluk alapján

ilyen szokott lenni, várj vele, elvileg van backup nekik és majd visszaáll minden.

The Matrix has you...

Na most az a problémám, hogy vissza jelentkeztem csakhogy valamiért elvesztek a barátaim a listáról illetve azt írja hogy nincs játék felvéve mikor kb 1 órája még játszottam a cod bo-val. Szóval most mi van? Valamit elkeverhetett a steam? És mit csináljak várjak egyenlõre vagy van valami megoldás? Köszi!

tudtommal a G11-hez az összes többi assaultot meg kell venni, akkor lesz elérhetõ. írja, hogy mi kell hozzá, ahogy a fegyóknál a lvl44 pl.

The Matrix has you...

robotnyk
nekem is ment a háttérben a steam, és megszakadt a kapcsolat, szel nem nálad van a hiba.
Sziasztok!
Nálatok is összeomlott a steam? Kb 20 percel ezelõtt kidobott a játékból és azóta már a steam se akar elindulni.

robotnyk
44, mikor a commando, akkor az is megvehetõ. ha megveszed mindent persze, csak akkor.
Sziasztok puhányok,

A zárolt fegyvereket mikortól lehet megszerezni, megvenni?
Konkrétan az G11(?) assault fegyver érdekel...

Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

láttunk már ilyet :) vegyél boxot :D

The Matrix has you...

robotnyk
nincsenek.
mmovar
hát igen a wager match-eket tudom hol vannak de azok a nagy tétû játékok ha csak konzolon vannak akkor az igen nagy fail...

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

jah, lehet a többi akkor konzolos.

The Matrix has you...

Wager Match az a keresõn belül van, egy külön fülön találod, a többit nem tudom, azokkal nem találkoztam még Én sem.

The Matrix has you...

lolSL
xboxon keresd
esetleg playstationön

mmovar
ezekrõl beszélek de ezeket nem találom! ha valaki tudja írja már le...

Wager Match
A Wager Match mód egy olyan szekció, ahol COD pontokkal tudsz szerencsejátékozni. Minden játékmód Free for All típusú. Három szekcióba sorolhatóak, amiknek a jellemzõje a nagyobb beszálló tét, és így természetesen a nyeremény is több. Ez a három szekció pedig:

Ante Up
Az a típusú Wager Match, aminek kicsi a beszálló tétje. Csapatok lehetnek. 10 COD pont kell, mint beszálló pénz. A top 3 a következõket nyeri 30, 18, és
12. Hogyha holtverseny lépett fel valamelyik helynél, akkor a pénz elfelezõdik a két játékos között.

Weekend Gambler
Közepes költségû meccsek. Nincsenek csapatok. 1000 COD pont kell a beszállásra. A top 3 pedig 3000, 1800, és 1200-at vihet el. Hogyha holtverseny lépett fel valamelyik helynél, akkor a pénz elfelezõdik a két játékos között.

High Roller
Csak nagy költekezõknek. Még mindég szavazhatsz, de már nem választhatsz specifikus játék típust. Nem lehetnek csapatok. 10000 COD pont kell a beszálláshoz. A top 3 következõket nyerheti 300 000, 180000, és 120000. Hogyha holtverseny lépett fel valamelyik helynél, akkor a pénz elfelezõdik a két játékos között.

Négy játékmód van ezen a három szekción belül. Mindegyik Free for All típusú speciális szabályokkal. Soha nincsenek perkek vagy killstreakek aktívan. A térképek kisebb verziójú Free for All típusúak:

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

ez lehetséges, mégiscsak sok lóvéról beszéltél, az alaphoz képest, valószínû ehhez kapcsolódik.
a 130k-hoz meg gratula, nekem általában 70-80, attól függõen hány fegyvert használok.

The Matrix has you...

mmovar
hát ez relatív mert ha már végeztél a prestigekkel akkor csak gyûlik a lové.. nekem általában mire végeztem egy prestigel. 140-150 ezer Cp-m volt. és megvettem minden amire szükségem volt. az elsõ 3 prestigenél még hagyján el tudtam költeni a cp-t prestige váltás elõtt. megvettem az összes titlet, meg embelemeket. de már nincs mit megvenni... olvastam vannak olyan tét meccsek ahol nem 500cp. hanem 10000cp a beugró. viszont azokat nem találtam még sehol... lehet ha aktiválom ezt a korábbi cuccot akkor lehet majd elérni?

Cris99
hát nem éri meg az 50 rugót...:D

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
Külön leaderboard van, aki kmegvették. Én is néztem de nem nagyon érdekelt.

Cris99
ja de nemtom mire jó 1x megvettem és semmit se írt ki, ja ÉS prestigeváltáskor elveszik..

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Fpocok
e-peen növelõ. Felkerülsz egy izmosabb leaderboardra vagy valami ilyesmi.

mmovar
ez micsoda? mit takar ez az opció próbálta már valaki? illetve mire jó?

Fpocok
Ahha

akos25
Hát, valami volt a CD-n, de az nem segített... Én meg most találtam egy 2010 júniusi DX-et, az megfelel szerinted?

Fpocok
Rakd újra a legújabb DX9et kezdetnek.

akos25
Helló mindenkinek!!! Felraktam a gamet, és van egy kis gondom! Elindítom a singlet, és amikor elkezdõdik az egész, és egyet kellene lõnöm, kidob, és valami Direct3D 9 Failed hibaüzenetet írt ki!!! Nem tudja valaki, mi a megoldás???

Cris99
vmit updatel a single..

köszi a gyors választ
lolSL
amivel te dobod a gránátot

Sziasztok!!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha az ellenfél felémdob egy gránátot azt hogy vagy milyen gombal tudom visszadobni?
Fpocok
Okés. Akkor csak a Chrome miatt látom máshol.

mmovar
a linkek elõtt vannak. nem a sor elején. szerintem teljesen jó...

Fpocok
Banner alatt a linkek elõtt fekete pont.

jólvan mert nem lenne vmi fair :D nuketown-t meg utálom...

Daell Drow
csak azert mert nuketown.
ezek a fast xp szerverek ezek tényleg gyorsabban adják az XPt rankedek között? vagy csak azért írják oda mert nuketown...

nemvágom milyen pontokról beszélsz <#confused>

Fpocok
Hmm... nektek is a pontok a sor elején vannak? Csak mert nekem FF-ben anno a linkek elõtt volt közvetlen, de most a chrome-ban meg a legeslegelején.

Fpocok
Nem tudom mit használsz... de. Ajánlom a Sony Vegas-t is. Minden benne van ami kell. Bár sokan fikázzák, mert nem olyan profi mint a premier... de mondom, minden benne van. Ha segítség kell, akkor szólj, ide írhatsz nyugodtan. Egy csomó videót csináltam már vele, ha tudok segítek.