11248
  • lolSL
    snipert lehet újra használni
  • lolSL
    pcdev
    @RamboHH mod tools news coming soon - I just need to finish a few patching issues first.
    11 hours ago
  • mmovar
    Nekem most töltött valami update-et a steam BO multihoz... ez mit takarhat?
  • Fpocok
    Ilyen homokórás dolgot már hallottam. Nézz körül itt és próbáld ki, ha írnak valami okosat.
  • Jabar
    Ezt próbáltam sajnos nem segített, azért köszönöm.
  • Stefling
    Már az ammo cheat se müxik a zombiban :/
  • Fpocok
    Próbáld meg ezt. Ma nekem is volt egy d3d9 hibám és ezt raktam fel és jó lett.
  • Jabar
    menüben homokóra fogad ha multit indítok ill konzolban d3d9 hiba, single is kifagy, tudtok rá valami megoldást?
    Eredeti, friss vga/direct x
  • Gabe18
    Szerintem semmi nem lesz itt már. Kinyomnak még vagy két DLC-t, aztán részükről sziasztok. Lassan jön az E3, ott már az új részt be kell jelenteni/mutatni, ha abból megint novemberre megjelenést akarnak.
    Amíg ezt az évenkénti megjelenést pörgetik, se idő, se érdek ilyenekre. Nekik nem az a jó ha te ezzel játszol még mod-okkal 2-3 évet, hanem ha megveszed az újat év végén...
  • Fpocok
    És mi van a beígért modtool al?
  • lolSL
    gőzerővel készül a 2012-es CoD rész a Treyarchnál
  • parad
    hogyan lehet az elmentett játékot betölteni?
  • Forcee
    ati hd 3800(1Gb) asom van és itt a linken lévö "ultimate fps config"-gal 30 fps körül vagyok lövöldözés közben :S. nincs hozzá valami hotfix v hasonlo?
  • pett3rson
    Nemtom, nekem is fura lett a játék, sokkal hamarabb lehet halni, mintha HC lenne minden szeró...
  • mmovar
    tudni kell lőni. én only csipázok meg only csipa szero és megszoktam már 1 nap alatt. szerintem jobb lett mint volt.
  • Cris99
    patch óta még szarabb lett a játék, csipa még szarabb ha rálősz nem talál, ha mellélősz talál néha... érdekel.. van h 3 telitalálat nem hal, aztán megöl...
  • lolSL
    már majdnem egy nap eltelt
    hol a következő dlc bejelentés xboxra???
  • Fpocok
  • CaptainRumi
    Elvileg minden oké. Töltődik. kössz.
  • Fpocok
    Bankkártya. Dombor nyomott. Legalább is anno csak ilyennek tudtam.
  • CaptainRumi
    Ja és a fizetési módszer is érdekelne...
    addig oké, hogy steam-en keresztül. Bankkártya stb?
  • CaptainRumi
    First Strike meg van már valakinek? Vélemények?
  • Csavez
    Keresünk magyar klánokat,közös szerver használathoz!!!
    Nem kell pénzzel beszálni,amit szeretnék az egy cheatmentes szerver ahol játszhatunk magyarokkal.Öt,hatan vagyunk az eXl klánban ,jórészt mindenkinek családja,gyerekei vannak,és nem tudunk nap,mint nap játszani,ezért is gondoltuk hogy közös szervert kéne csinálni más klánokkal.Amikor 5-6 ember van a szerveren pillanatok alatt megtelik.
    Amit elvárunk: 18+! :D a többit meglátjuk.
    3-4 klán társulását szeretnénk közös szerver használathoz,lehetne warozni is.(18-20fő,csak lesz 5-6 aktív tag naponta)
    Természetesen adunk admin jogot,van ts szerverünk is.
    Miért is jó ez?
    1. Magyarokkal játszunk.
    2. Eldönthetjük csíter,vagy nem (kick vagy bann) :D
    3. Kedvünkre állíthatjuk a szervert
    4. Nektek 0ft-ba kerül
    Akit érdekel írjon privibe.
  • pett3rson
    most ezt veszem, meg majd talán a BF3-at, majd meglátom :)
  • lolSL
    akkor vegyél egy teljes játékot ilyen áron :)
  • pett3rson
    köszi, itt olcsóbb. tudsz még ilyen helyeket? pár száz ft is számít most...
  • lolSL
    nem, direct2drive-on is pl.
  • pett3rson
    A DLC-t csak steam-en keresztül lehet megvenni?
  • Fpocok
    Hmm... akkor meja kulpa, ezt nem tudtam.
  • Csavez
    Lentebb írtam,hogy kaptam 1db ingyen dlc-t!!!!!!érted????
    Akinek van servere,felmegy a gameservers.com-ra,bejelenkezik és ott fogadja "View Free First Strike redeem token",kimásolja a kodot,játék aktiválása steamen és kész az ingyen dlc!
    idézem:
    "To celebrate the launch of First Strike on the PC, GameServers.com is pleased to announce that Treyarch is giving a free DLC to all PC dedicated server owners! The free DLC will be provided for each Black Ops server(s) that you have in your account. To obtain your free First Strike redeem token, simply follow these instructions:

1. Login to you http://my.gameservers.com control panel
    2. Under the Active Subscriptions section, locate your Call of Duty Black Ops subscription and click on the info button
    3. On the subsequent page, click on the new link "View Free First Strike redeem token" which has been added to your control panel
    4. A pop-up window should show up which will include a message from Treyarch along with a single Free First Strike redeem token. (Instructions on how to use the redeem code has been provided within the pop-up window)

Repeat these steps for each Call of Duty Black Ops server subscription that you have in the account.

* Note: In order to qualify for the free DLC, you will need to have an active Call of Duty Black Ops server subscription on March 25th, 2011 at 9am PST. Call of Duty Black Ops server subscriptions that are not active at this time or new orders made after this time will not qualify for the free DLC"
  • Fpocok
    Már bocs, de TE miről beszélsz? Nem kapott senki ingyen DLC-t, csak a szervereket úgy állították be, hogy lehessen azt választani. Viszont ha az adminnak nincs meg a DLC, akkor hiába állít be DLC mapot, nem tud felmenni a saját szerverére.
  • Csavez
    Te miről beszélsz???
    Létezik olyan idióta ember,aki bérel egy szervert és nem veszi meg a hozzá való játékot?
    ...vagy magadra gondoltál?
  • Fpocok
    De jó nekik... de ha nem vették meg a játékhoz, akkor feldughatják az ingyen dlct :D
  • pisztácia
    Láttam én is már. Csak reflexből írtam is...
  • Csavez
    Szerver gazdák örülhetnek,kaptak egy ingyen dlc-t a gameserverstől!
    Én,meg megvettem elővételben!
  • Fpocok
    Te vak vagy???
    Csak pár kommentet kell visszamenned.
  • pisztácia
    Te jó ég. 225 megát tölt a Bo. Valaki adna linket miket javítottak?:D
  • Cris99
    Ja azt rohadtul utálom h a sok barom odajön és hiába állok énis ott van sokszor hogy nem tudom átváltani mert elkezdik felvenni és ilyenjkor énis max csak felvenni tudom!
  • pett3rson
    hát bakker, állandóan turretet meg care package-et dobáltattam magamnak, 3-4 kill és megvan, aztán mindig hackeltem őket, általában jobbakat kaptam, most már ennek lőttek, marad a package hack. az igazi hack - mikor az ellenségeset felvesszük, közben meg bombát rakunk bele az akkora poén, azon sokat nevettem mikor csináltam és láttam, hogy robbannak, ráadásul volt, hogy 2-3 embert is vitt magával :) csak az ritka, mert nehéz ládát találni ami nem a miénk. Ami viszont baromság és zavaró, ha a társak veszik fel a spy plane-t mondjuk, én meg olyankor már nem tudom átváltoztatni, csak hamarabb felvenni, azért mindig őrjöngtem.
  • Cris99
    p..csába.. pedig az jó cucc volt..:D