11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10444 ha dollárban fizetsz jön rá ÁFA. steamen is így volt régen. -
#10443 Elég nagy szívás, ugyanis valami +3.68$-t rátesznek D2D-n, a 14$-ra, és úgy kb annyi jön ki, mint ha a steamnél venném meg xD LOL, azért köszi. :) -
#10442 -
#10441 Na. Úgy látom bobbynak kell egy új ferrari... itt is a kövi DLC. Csak nem értem miért nem second strike a neve... utálom, amikor ilyen balfaszul címeznek valamit? Miért nem lehet normális neveket adni faszom? -
#10440 Lehet megtaláltam, termékkulcsot ad és azt kell majd beírni? Termékkód?! -
#10439 Azt hova kell majd beírni, mert én sehol sem találom, ha a vásárlásra kattintok steamen, akkor ott venném meg alapból a DLC-t. :S -
#10438 steambe beírható kódot kapsz és ott letolti -
#10437 De itt le is tudom egyúttal tölteni, igaz? Gondolom nem hozzák ki... hülyét is kapok. :) xD -
#10436 Köszi. :) -
#10435 d2d talán -
#10434 Valaki nem tudja, hogy a DLC-t hol lehetne olcsóbban megvenni, esetleg online dollár pénznemben? -
#10433 kösz a linket, néha bele-belenéztem, csak pl a teljes lebonyolítást nem vágom, h hogy volt. -.-'
szal nem tudom valaki nézte e végig, de hogy hogy a leverage nyert? csak mert amikor néztem, akkor a resistance elverte őket (amugy az kurvajó matchup volt, 2-1ről nyertek 2-3ra), és a kommentálás alapján az volt a winners bracket final.
amugy a link még él, és rebroadcastelik az egészet, ha valaki visszanézné. :) -
#10432 Nem tudom. Kérdezd meg a warez topikban ott van fönt a link. -
#10431 tort...es arra van megoldas? -
#10430 Várjál... eredeti? Csak mert törttel szokott ilyet cisnálni, hogy nem menti el. -
#10429 micsoda menti?:)))))
-
#10428 Elvileg az összes játékot rögzíti. Ha tényleg nincs benne, akkor passz. Esetleg ha tudod a csíter nevét, akkor keress rá az ő demóira.
Guba: Passz, elvileg tárolja a mentéseket a gépen, szóval a kampány mentést nem a STEAM CLOUD menti. -
#10427 sziasztok olyan kerdesem lenne most tettem fel a jatekot es elmentettem a jatekot de mikor most ujra elinditottam csak uj jatekot tok kezdeni...ez miert lehet?megneztem a jatek mappaban megvan a mentes de nem jelenik meg ha ujrainditom a jatekot csak a mission select.....es ujra kezdi a jatekot.... -
#10426 Sziasztok. A theaterben hogy lehet az hogy tegnap játszottam egy pályán volt egy hatalmas cheater, ezt akartam megnézni de a videó nincsen benne. Ez most hogyan tárol. -
#10425 Jól tetted.
Kell néha viccelődni is (ha nem sértünk meg fórumozókat vele). -
#10424 Dehogy cukkolás :D Én is only pc gamer vagyok... Csak ráleltem a képre valahol azt mondom beteszem mert döglik a topik. -
pett3rson #10423 ehehehe, ott hajtogatsz rajta pinát ahol akarsz, az már igaz :D -
pett3rson #10422 igen, csak másik alfajból való..dark már írta, a röfik családja vagy alfaja :D -
#10421 Jah és multisuna. :) mindegy hová dugod, bár kicsit szőrös itt-ott. :) -
pett3rson #10420 na ugye, hogy rájöttél :D -
Gabe18 #10419 Mért, a bal oldali is csaj? -
#10418 igen de ez nem a játékosokat szemlélteti, attól hogy egy kis röfi meg egy nyuszika van a képeken. :)
Vagyis állatok játszanak csak? XD -
pett3rson #10417 hogy ne lenne valós tartalma? a jobb oldali csaj kurva jól néz ki :D -
#10416 Steam lassabb.
De egyetértek hogy a 2 kép max cukkolásnak jó semmi valós tartalma nincs. -
#10415 hát ez nyilván így van
majd szólj ha steamen tovább tart elindítani a blackopsot mint konzolon a dvdvel baszakodni. -
:) -
#10413 Valahogy lehet multistatot resizni? -
#10412 -
#10411 hát Athene már megnyerte és a 2. helyért játszanak, végülis nem számít a játékmód
:D -
#10410 Köszi!
Jó látni, hogy végre nem a szaros S&D vel nyomják, hanem DOM-ot. -
#10409 MLG black ops stream -
#10408 Őt ismeritek? hatalmas videói vannak beszarás oltó szövegekkel!:D
Fpsrussia
-
#10407 Törölj mindent a böngészőből. Előzményeket meg cookiekat. -
ngar146 #10406 Sziasztok!
Ma meg akartam venni a kiegészítő DLC-ket, és véletlenül elnyomtam a születési dátumomat:)) Sajna azt választottam, hogy 2011-ben születtem:) Azóta nem enged belépni és letölteni a Steam. Hogy lehet ezt megoldani?
Előre is köszönöm a segítséget! -
#10405 ezt hogy érted? fejtsd már ki... én előtte is tudtam használni, meg a patch után is. sőt utána még jobb is volt szerintem.