11248
  • lolSL
    ha dollárban fizetsz jön rá ÁFA. steamen is így volt régen.
  • Stefling
    Elég nagy szívás, ugyanis valami +3.68$-t rátesznek D2D-n, a 14$-ra, és úgy kb annyi jön ki, mint ha a steamnél venném meg xD LOL, azért köszi. :)
  • lolSL
  • Fpocok
    Na. Úgy látom bobbynak kell egy új ferrari... itt is a kövi DLC. Csak nem értem miért nem second strike a neve... utálom, amikor ilyen balfaszul címeznek valamit? Miért nem lehet normális neveket adni faszom?
  • Stefling
    Lehet megtaláltam, termékkulcsot ad és azt kell majd beírni? Termékkód?!
  • Stefling
    Azt hova kell majd beírni, mert én sehol sem találom, ha a vásárlásra kattintok steamen, akkor ott venném meg alapból a DLC-t. :S
  • lolSL
    steambe beírható kódot kapsz és ott letolti
  • Stefling
    De itt le is tudom egyúttal tölteni, igaz? Gondolom nem hozzák ki... hülyét is kapok. :) xD
  • Stefling
    Köszi. :)
  • lolSL
    d2d talán
  • Stefling
    Valaki nem tudja, hogy a DLC-t hol lehetne olcsóbban megvenni, esetleg online dollár pénznemben?
  • miilann04
    kösz a linket, néha bele-belenéztem, csak pl a teljes lebonyolítást nem vágom, h hogy volt. -.-'
    szal nem tudom valaki nézte e végig, de hogy hogy a leverage nyert? csak mert amikor néztem, akkor a resistance elverte őket (amugy az kurvajó matchup volt, 2-1ről nyertek 2-3ra), és a kommentálás alapján az volt a winners bracket final.

amugy a link még él, és rebroadcastelik az egészet, ha valaki visszanézné. :)
  • Fpocok
    Nem tudom. Kérdezd meg a warez topikban ott van fönt a link.
  • DONGUBA
    tort...es arra van megoldas?
  • Fpocok
    Várjál... eredeti? Csak mert törttel szokott ilyet cisnálni, hogy nem menti el.
  • DONGUBA
    micsoda menti?:)))))
  • Fpocok
    Elvileg az összes játékot rögzíti. Ha tényleg nincs benne, akkor passz. Esetleg ha tudod a csíter nevét, akkor keress rá az ő demóira.

Guba: Passz, elvileg tárolja a mentéseket a gépen, szóval a kampány mentést nem a STEAM CLOUD menti.
  • DONGUBA
    sziasztok olyan kerdesem lenne most tettem fel a jatekot es elmentettem a jatekot de mikor most ujra elinditottam csak uj jatekot tok kezdeni...ez miert lehet?megneztem a jatek mappaban megvan a mentes de nem jelenik meg ha ujrainditom a jatekot csak a mission select.....es ujra kezdi a jatekot....
  • morphologu
    Sziasztok. A theaterben hogy lehet az hogy tegnap játszottam egy pályán volt egy hatalmas cheater, ezt akartam megnézni de a videó nincsen benne. Ez most hogyan tárol.
  • DarkSector
    Jól tetted.
    Kell néha viccelődni is (ha nem sértünk meg fórumozókat vele).
  • mmovar
    Dehogy cukkolás :D Én is only pc gamer vagyok... Csak ráleltem a képre valahol azt mondom beteszem mert döglik a topik.
  • pett3rson
    ehehehe, ott hajtogatsz rajta pinát ahol akarsz, az már igaz :D
  • pett3rson
    igen, csak másik alfajból való..dark már írta, a röfik családja vagy alfaja :D
  • DarkSector
    Jah és multisuna. :) mindegy hová dugod, bár kicsit szőrös itt-ott. :)
  • pett3rson
    na ugye, hogy rájöttél :D
  • Gabe18
    Mért, a bal oldali is csaj?
  • DarkSector
    igen de ez nem a játékosokat szemlélteti, attól hogy egy kis röfi meg egy nyuszika van a képeken. :)

Vagyis állatok játszanak csak? XD
  • pett3rson
    hogy ne lenne valós tartalma? a jobb oldali csaj kurva jól néz ki :D
  • DarkSector
    Steam lassabb.

De egyetértek hogy a 2 kép max cukkolásnak jó semmi valós tartalma nincs.
  • lolSL
    hát ez nyilván így van
    majd szólj ha steamen tovább tart elindítani a blackopsot mint konzolon a dvdvel baszakodni.
  • mmovar

:)
  • Cris99
    Valahogy lehet multistatot resizni?
  • Fpocok
  • lolSL
    hát Athene már megnyerte és a 2. helyért játszanak, végülis nem számít a játékmód
    :D
  • Fpocok
    Köszi!
    Jó látni, hogy végre nem a szaros S&D vel nyomják, hanem DOM-ot.
  • lolSL
    MLG black ops stream
  • [HUN]Crassus
    Őt ismeritek? hatalmas videói vannak beszarás oltó szövegekkel!:D
    Fpsrussia
  • Fpocok
    Törölj mindent a böngészőből. Előzményeket meg cookiekat.
  • ngar146
    Sziasztok!

Ma meg akartam venni a kiegészítő DLC-ket, és véletlenül elnyomtam a születési dátumomat:)) Sajna azt választottam, hogy 2011-ben születtem:) Azóta nem enged belépni és letölteni a Steam. Hogy lehet ezt megoldani?
    Előre is köszönöm a segítséget!
  • mmovar
    ezt hogy érted? fejtsd már ki... én előtte is tudtam használni, meg a patch után is. sőt utána még jobb is volt szerintem.