11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#2388 Srácok a platinumshopnál amit küldenek az előrendelés után visszaigazoló mailt ott az e-mail-ben a rendelés gombot meg kell nyomni? Mert nekem nem nyit meg semmit. -
Reg5 #2387 Szerinted? -
#2386 kijöttmán? -
#2385 Erre válaszolt hogy nem. Coloumn... azaz ilyen kis csíkos lesz. Na majd meg lesz ez is hackelve, hogy 20asával mutassa azt úgy már jobb lesz. -
#2384 De a kérdés meg az volt hogy számmal is ki fogja-e írni -
#2383 úgy érti hogy a táblázatban lesz rendes ping oszlop. -
#2382 Már az első kérdésre se válaszol normálisan -.- Ahelyett hogy azt mondaná hogy nem azt mondja hogy gyorsan frissíti magát és egy oszlopot fogunk látni -.-
-
#2381 Aki lemaradt az esti Q&A-ról: Csak PC-s kérdések (angolul). -
#2380 A főszereplő meg mintha Sam Worthington lenne, de lehet rosszul hallom XD -
#2379 Hudson ügynök szerepében Ed Harrris! -
#2378 igen -
#2377 Szevasztok,az szeretném kérdezni hogy only steam-es lesz a cucc?T ehát mint az mw2-nél csak itt ded. szerókkal? -
Neoncsoves #2376 azt sajnálom, hogy lusták új motort írni. erre a motorra már rég meg vannak írva a cheatek, magyarul már a megjelenés napján hemzsegni fognak a csalók. jó lesz... -
Gabe18 #2375 Kapcsold ki az Aim Assistot és nem ugrik rá sehonnan. -
Baxo #2374 Konzolon toltunk haverral 1-2 mapon (na jó majdnem minden ) néztem a felszereléseket, camokat (ebből van 1 csomó), faxásak az arcfestések is. Felszerelések között volt 1-2 amit nemvágtam h. mit jelent.
"Szerezz 25 killt miközben jammer vagy mozion sensor sugarán belül vagy."
Ezek olyanok h. lerakod a földre és ha beleér az ellenfél akkor eltűnik a radar az egyiknél a másiknál meg meglátod h. épp arra jár. (ahova leraktad a ketyerét annak a közelében)
itt konzolon az aim az nem olyan erős csak ha a kereszted közelében emeled be vállba akkor ugrik rá az ellenre a célzód, de nem fejre csak testre és csak egy-két cm távlattól ugrik rá... -
#2373 Én igen,nekem a dottal semmi gondom sincs egy COD-ban sem! -
#2372 hmm, úgy látom mindenki egy véleményen van :) -
#2371 1. nem egészen. ez egy sorozat része, ami eltért az elődöktől, nem egy új fps.
2. a fegyverek pedig a játék veleje, beleteszek egy hőkövetős mindig találó fegyvert - túlzás, csak hogy látszódjon a fonákság, akkor toljon az ember másik fps-t, vagy rinyál érte?
ha a cod1, uo, 2 eleve így jön ki, a faszomat se érdekli, hogy a 6-7-8-100 ugyanolyan fos. csakhogy esetünkben egy érzékelhető butulás, butítás, színvonalesés figyelhető meg. -
#2370 Ez a videó hülyeség, fele nem kellett volna bele. Eleinte még jónak tűnt, de aztán már a Red dot-al is baja volt...ami igaz az igaz, volt benne szarság rendesen, de egy ilyen egyszerű fegyverkiegészítő ne legyen már az. ezen kívül van még sok más is. A lényeg, hogy fele nem kellett volna bele. -
#2369 A videó több mint fele a fegyverkkel elégedetlenkedik akinek ez nem tetszik játszon mással, további 30%ban olyan dolgokért rinyál ami minden más multiplayer fps-ben ugyanúgy jelen van pl: random nade, kemperek, hülyegyerek rinyál a mikrofonba, csíterek stb. A 100 okból MAXIMUM 15 az ami tényleg említésre méltó. -
Gabe18 #2368 Ja úgy a fele hülyeség, de ha a másik felét nézem, hát még az is masszív mennyiség, és azok már nagyon találnak. Mondjuk az első 25 alatta azzal a zenével, zseniális... -
#2367 nem neked szólt...úgy tippelem a 60-80%val egyetértek. -
#2366 Odaírtam, hogy "vicces" videó. De sok igazság van benne. -
#2365 Ja bocs, azt úgy értem, hogy miután lelöttek, de nem haltál meg... és van pár másodperced, mielőtt kinyúlsz. -
#2364 van benne sac 20-30 baromság. csak 1-2. red dot, m16, ump, pajzs, shoco. csak az elejéről. ezek absz. nem imbák, skill kell hozzá, nem mák.
ac130? megdolgozott érte (jó esetben, ennyi erővel a nuke is)
ismétlődés, spawnt kétszer láttam, 30-nál befejeztem.
gyk: nem hülyének nézni, tudom hogy a maradék sucks, de elegánsabb lett volna inkább 50 de valós ok. -
#2363 Second Chance PRO a campereknek menni fog! -
#2362 Volt már a PRO PERK LISTA? Hogy mi kell hozzá hogy unlockold PRO-t?
Lightweight PRO:
Menekülj meg 5ször, miután lövést kaptál.
Szerezz 15 kés killt.
Szerezz 10 támadó medált úgy, hogy 10 ellenfelet megölsz az objektive-ük mellett.
Scavenger PRO:
Szerezz 2 killt halál nélkül.
Szerezz 10 gránát killt, úgy, hogy előtte már újra"töltötted"(Scavangerrel).
150-szer töltsd újra magad.
Ghost PRO:
Semmisíts meg 30 légi járművet, de ne killstreakkel.
Semmisíts meg 5 sentry gun-t.
Ölj meg úgy 20 ellenfelet, hogy nekik épp fenn van a spy plane-jük vagy blackbird-jük.
Flak Jacket PRO:
Demolition-ban rakj le/hatástalaníts 10 bombát.
Élj tól 10 robbanást.
Dobj vissza 5 gránátot.
Hardline PRO:
Hívd a kutyákat.
Szerezz egy 7es killstreaket.
Ossz meg 10 carepackage-t csapattárssal. (Dude... dont be mad, i just want to help you get the hardline pro... dude...)
Hardened PRO:
Szerezz 30 killt falon át.
Semmisíts meg 10 ellenséges eszközt falon át.
Lőjj 200 golyót ellenséges repülőbe.
Scout PRO:
Szerezz 30 fejlövést.
Szerezz 50 killt egy lövéssel. (mármint minden egyes killt egy lövéssel, nem pedig egy lövésre 50 killt :D )
Szerezz 50 killt másodlagos fegyverekkel.
Steady Aim PRO:
Szerezz 150 killt úgy, hogy nem zoomolsz be. (hip fire)
Késelj le két ellenfelet háromszor egymás után.
Szerezz 100 killt sprintelés után egyből.
Sleight of Hand PRO:
Szerezz 150 killt úgy, hogy be zoomolsz. (aim down sight)
Miután belesebeztél egy ellenfélbe, tölts újra és öld meg. 10-szer. (lő, sebez, táraz, lő, gyilkol)
Ölj meg ellenfelet 5 másodpercen belül, hogy újra töltöttél. 30-szor.
Warlord PRO:
Szerezz 25 gránát vagy semtex killt.
Szerezz 5 multikillt gránáttal.
Szerezz 150 killt úgy, hogy két cucc is van a fegyódon.
Marathon PRO:
Szerezz meg 15 zászlót.
10-szer legyél első, aki killt szerez. (first blood)
Fuss 26 mérfőldet Marathon-nal.
Ninja PRO:
Szerezz 15 backstabber medált.
Rakd le a bombát S&D-ban 10-szer.
Szerezz 150 killt hangtompítóval.
Second Chance PRO:
Szerezz 3 fejlövést, miközben a földön fekszel.
Szerezz 20 killt, miközben a földön fekszel.
Miközben fekszel a földön és lazítasz, ölj meg egy ellenfelet, aki előtte 5-ször a padlóra küldött.
Hacker PRO:
Semmisíts meg 25 eszközt vagy robbanószert a Hacker-rel.
Szerezz 25 killt claymore-ral vagy c4-el
Szerezz 25 killt miközben jammer vagy mozion sensor sugarán belül vagy. (ezt nem nagyon értem na mindegy)
Tactical Mask PRO:
Szerezz 20 killt úgy, hogy bekábítottad előtte egy gránáttal.
Szerezz 20 killt úgy, hogy beflashelted őket előtte flash gránáttal.
Szerezz 20 killt a gázgránáttal. (nova gas) -
#2361 Ezt az IW pofájába kéne tolni:)) mármint a vidit -
#2360 Valaki anno kérdezte, hogy az MW2 miért volt szar. Találtam egy vicces videót róla :) -
#2359 A zombies a BO coop része, nincs ilyen spec ops vagy kampány coop.
még a multit lehet botok ellen játszani többen combat training címen. -
#2358 Én meg csak most vettem észre Youtuben:D. bocsi. -
#2357 Csak 3* volt belinkelve már :D -
#2356 Oké -
#2355 1 órás Multiplayer gameplay a Gamespottól! -
#2354 -
#2352 Hajnali kettőkor, félálomban írtam... :D -
#2351 Borsos az :D -
#2350 Ilyesmi?
A CoD BO Co-OP-ról nemzetközi fórumon is egyik ezt mondja, másik azt, ezért -
#2349 8.-on jobban kileng.
Alien Swarm: Ingyenes játék, felülnézetes alienes.
Elvileg nem kellett kampányt végigvinni, hogy spec opsozni lehessen. -
#2348 már nem emlékszem pontosan, de ha jól tévedek
az MW2-ben is azután lehetett co-op-ban nyomni, hogy
egyszer végigvitte az ember single campaign-t akármilyen szinten
alien swarm?
nem vágom mi ez :)