Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
szerintem ha az mw2nek is lennének dedikált szerverei kicsit megnõne a játékosok száma is
de ezen akkor is felesleges vitatkozni, szerinted a cod6 (meg a többi) szar, szerintünk meg nem, ennyi
csak akkor máshol hirdesd az igét öreg, ne egy cod topikban :)
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
ha élethûség kell, akkor jo a BC2 jah, de gyorsaság, és pontosság csak pontos irányitás mellet van, lehet rosszul fogalmaztam mert te arra gondolsz most hogy nem valósághû, hogy a sniperrel oda lõssz miliméterre, ahová a célkereszt mutat, de az ráadásul már mod, nozoomban van hogy elõtted álló embert nem találsz el a sniperrel annyira elhord.
de mindegy csak akarom jelezni hogy nem az élethû irányitást vitattam, ha nekem akartad irni a gondolatot. nem baj ha bc2 megy bc fanoknak, cod meg cod fanoknak, csak ne akarjuk már temetni, mert igény van még rá tudtommal ha nem lenne, akkor már cod5-nél mindenki áttért volna más fps-re. de látod még igy a cod6 a hibáival is rengetegen eljátszák.
sõt vannak emberek, bármien fura, akik mindkét játékkal elvannak tökéletessen, és nem kell hanyagolni egyiket se 2 mûfaj, szerintem szeressük mindkettõt....és ugye a medalt is, az egy enyhe átmenet a 2 játék közt. <#buck>#buck>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
20 Millió eladott játék. Persze. Konzolon,fõleg boxon a játék hazájában amerikában. Pc-n 1 milla. Abból maradt kb 50ezer játékos.
És nem az iwnet csak a hab a tortán. A játékot a normális játékosok a balanszolatlan 70-80%-ban norecoil fegyverek,az amatõr hülyéknek való perkek és az évek óta tartó grafikai hibákból eredõ elõnykövácsolás valamint a gyenge hitbox miatt hagyták ott a játékot.
Ez nem magánvélemény hanem általános vélemény,TÉNY. Az hogy Cod4-el a mai napig legalább kétszer többen játszanak mindent elárul a COD6-ról (szigorúan pc-n).
BF irányítás hallovány közelében sincs a COD-nak. Persze. Mert olyan mintha az NFS-t (jelen esetben ez a COD) mondjuk a GTR-hez (ez a BFBC2) hasonítanánk..:) Így kicsit nevetséges hogy halovány közelében sincs. Persze hogy nincs mivel a fizika és a fegyverek reálisabb hatása miatt nehezebb a játék..:)
Az egyik arcade lövölde a másikba nyomtak némi szimulációt is. A jármûvek nem érdekelnek.
Cod4 netes fragmúvik hûen tükrözik mekkora arcade a játék. Cod4 még modokkal javítható volt bár a PROMOD LIVE nagyon elment gagyi CS irányba,de PAM és elötte régebbi promodok még jók voltak.
hát az rendben van hogy a cod5 az gyengéscskébb multija van, de mert még mindig le volt ragadva a ww2-nél.
a 6. részt megvédeném nem véletlen van 20millios példányszámnál.
ott kiváló maga a multi meg a játék, sokan az IWnet marhaságai miatt keverik össze a dolgokat, és a rendszer végett hordják le a játékot, igen a rendszer béna, meg igaz vannak csiterek, de ez nem vesz le a játék érdemeibõl, mert maga a játék nagyon király, az irányításhoz hasonlót eddig még egyetlen egy fps-ben sem tapasztaltam eddig, amelyik multifps-ben ennyire gyors és pontos mozgás és célzás lenne, még a battlefildben sem, lehet a BC2-re mondani hogy zsír meg jok a jármûvek benne, meg stb, de az irányítás még a halovány közelében sincs a cod-nak, és nem a 6.részre gondolok, hanem az összesre.
amúgy az eddigi 6 cod közül a legkeményebb irányításra, a cod4 lett, aki játszott vele nem kell bemutatnom, elég megnézni neten fragmuvíkat, nincsmit hozzáfûzni még máig nemkevés haverom játszik a cod4-el, és nem azért nem vált más játékra (COD6, BC2), mert a gépe gyenge...
ezis izlés kérdése, kinek mi tetszik, mi áll kézre, ez szubjektív dolog, az irányitás viszont tény...
én megjelenése óta jókat játszok az mw2-vel, és nem nevezném magam annak a rétegnek akinek 'jó a szemét is'
és õszintén szólva nem is érdekel erre a véleményed, úgysem tudsz rádumálni arra hogy a cod-ok mekkora kalap szarok
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
1-2 hónapig nagy fellángolás (anno én is beleestem),aztán szépen jönnek a nyûgök amiket szarnak kijavítani úgymint noob perkek balanszolatlan fegyverek,a norecoil fegyverek már most adottak,akárcsak a grafikai bugokból adódó elõny.
3 hónappal legkésöbb a megjelenés után elkezdenek eltünni a komolyabb játékosok szépen lassan fogy a pc player réteg a játékból és kb 5 hónappal a megjelenés után már csak azok maradnak akiknek a szemét megfelelõ színvonal. A normálisabb jobb játékosok mint félredobják a francba akárcsak az elõzõ 2 részt.
A COD széria Pc-n tetszik nem tetszik halott. Egy színvonaltalan játék lett belõle.
A singleplayer hangulatosnak tûnik.
A multinak esélye sincs a MOHA-val szemben. A COD széria a normális jobb játékosoknak meghalt.
Van ebben Frontlines: Fuels of War, BF: BC, Metro 2033, CoD: WAW
mégis olyan semmilyen.
Minek erõltetik ezt a helikopteres dolgot?<#lookaround>#lookaround>
Just do it :)
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
cs-ben pl cv47nek hívják az ak-t és mindenki boldog :D
Arab money
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Sztem. csak egyszer "megvevõs" fajta.
Én egyébként azt sem értem, h egy olyan filmbõl, mint a Shooter (Mark Wahlberg), miért nem csinálnak videojátékot.
személyi számitógépeken fejlesztik az igaz, de konzolos fejlesztõi háttérben.
és miután mûködik, akkor portolnak ps3 pc.
amig fejlesztik, pc-n tesztelik, de nem pc-s környzetben... mint mikor a végleges pc-t it futtatjuk oprenszerben.
azt nekem pofáztak hogy pc-re fejlesztik elõször a multiplatformokat.
Nagyon remélem, h ez alatt király hangulattal kidolgozott sniper küldetéseket értenek. Az All ghillied up és a One shot, one kill küldetések (aki szereti) hangulatát semmilyen más sniper (jellegû) játék nem tudja utánozni. Egyelõre. :)

bár ahogy nézem eddig szinte csak warez topikot nyitottál <#pardon1>#pardon1>
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022