Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
már van, nem dedikált, hanem az eredetihez hasonló, ezért irtam hogy sokan nyomják, nagyon sokan csak felmérni nehéz...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Bogdogege
Igazad van ,de a bc2 sem jobb nála a régi nagy bf-s klánok is csak azért szarakodnak vele mert nincs másik FPS , egy pár hónap és a BfBC2 is megy a pöcegödörbe .Igaz oda is való <#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

cod4-el azért is játszanak többen, mert lehet bármiféle trükközés nélkül tolni tört szervereken
szerintem ha az mw2nek is lennének dedikált szerverei kicsit megnõne a játékosok száma is

de ezen akkor is felesleges vitatkozni, szerinted a cod6 (meg a többi) szar, szerintünk meg nem, ennyi
csak akkor máshol hirdesd az igét öreg, ne egy cod topikban :)

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
egy dolgot még, hogy nem pc-rõl beszéltem csak, és nem egyenlõ a játszhatóság, az lethûséggel.
ha élethûség kell, akkor jo a BC2 jah, de gyorsaság, és pontosság csak pontos irányitás mellet van, lehet rosszul fogalmaztam mert te arra gondolsz most hogy nem valósághû, hogy a sniperrel oda lõssz miliméterre, ahová a célkereszt mutat, de az ráadásul már mod, nozoomban van hogy elõtted álló embert nem találsz el a sniperrel annyira elhord.

de mindegy csak akarom jelezni hogy nem az élethû irányitást vitattam, ha nekem akartad irni a gondolatot. nem baj ha bc2 megy bc fanoknak, cod meg cod fanoknak, csak ne akarjuk már temetni, mert igény van még rá tudtommal ha nem lenne, akkor már cod5-nél mindenki áttért volna más fps-re. de látod még igy a cod6 a hibáival is rengetegen eljátszák.
sõt vannak emberek, bármien fura, akik mindkét játékkal elvannak tökéletessen, és nem kell hanyagolni egyiket se 2 mûfaj, szerintem szeressük mindkettõt....és ugye a medalt is, az egy enyhe átmenet a 2 játék közt. <#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Skynet
Védhetitek a COD6-ot pc-n a számok bizonyítanak. Mostanra kb 50ezer játékos maradt pc cod6-ra, azoknak is jó része csaló,és nem hiába sírnak a fórumokon hogy alig lehet lagmentes játékot találni.
20 Millió eladott játék. Persze. Konzolon,fõleg boxon a játék hazájában amerikában. Pc-n 1 milla. Abból maradt kb 50ezer játékos.

És nem az iwnet csak a hab a tortán. A játékot a normális játékosok a balanszolatlan 70-80%-ban norecoil fegyverek,az amatõr hülyéknek való perkek és az évek óta tartó grafikai hibákból eredõ elõnykövácsolás valamint a gyenge hitbox miatt hagyták ott a játékot.
Ez nem magánvélemény hanem általános vélemény,TÉNY. Az hogy Cod4-el a mai napig legalább kétszer többen játszanak mindent elárul a COD6-ról (szigorúan pc-n).

BF irányítás hallovány közelében sincs a COD-nak. Persze. Mert olyan mintha az NFS-t (jelen esetben ez a COD) mondjuk a GTR-hez (ez a BFBC2) hasonítanánk..:) Így kicsit nevetséges hogy halovány közelében sincs. Persze hogy nincs mivel a fizika és a fegyverek reálisabb hatása miatt nehezebb a játék..:)
Az egyik arcade lövölde a másikba nyomtak némi szimulációt is. A jármûvek nem érdekelnek.
Cod4 netes fragmúvik hûen tükrözik mekkora arcade a játék. Cod4 még modokkal javítható volt bár a PROMOD LIVE nagyon elment gagyi CS irányba,de PAM és elötte régebbi promodok még jók voltak.
DarkSector
mindenekelõtt megjegyezném hogy látszik páratlan rész következik, nekem egyeltalán nem jött be a mostani 7.rész videója, a fegyverek meg csúnyák, nem tetszenek az ien tömzsi kis fegyverek, mint ami a videóban volt, tiszta Rainbow 6:Vegas 2 ott vannak ien tömzsi fegyók...

hát az rendben van hogy a cod5 az gyengéscskébb multija van, de mert még mindig le volt ragadva a ww2-nél.
a 6. részt megvédeném nem véletlen van 20millios példányszámnál.
ott kiváló maga a multi meg a játék, sokan az IWnet marhaságai miatt keverik össze a dolgokat, és a rendszer végett hordják le a játékot, igen a rendszer béna, meg igaz vannak csiterek, de ez nem vesz le a játék érdemeibõl, mert maga a játék nagyon király, az irányításhoz hasonlót eddig még egyetlen egy fps-ben sem tapasztaltam eddig, amelyik multifps-ben ennyire gyors és pontos mozgás és célzás lenne, még a battlefildben sem, lehet a BC2-re mondani hogy zsír meg jok a jármûvek benne, meg stb, de az irányítás még a halovány közelében sincs a cod-nak, és nem a 6.részre gondolok, hanem az összesre.

amúgy az eddigi 6 cod közül a legkeményebb irányításra, a cod4 lett, aki játszott vele nem kell bemutatnom, elég megnézni neten fragmuvíkat, nincsmit hozzáfûzni még máig nemkevés haverom játszik a cod4-el, és nem azért nem vált más játékra (COD6, BC2), mert a gépe gyenge...

ezis izlés kérdése, kinek mi tetszik, mi áll kézre, ez szubjektív dolog, az irányitás viszont tény...

saját véleményedet mért próbálod tényként közölni?
én megjelenése óta jókat játszok az mw2-vel, és nem nevezném magam annak a rétegnek akinek 'jó a szemét is'

és õszintén szólva nem is érdekel erre a véleményed, úgysem tudsz rádumálni arra hogy a cod-ok mekkora kalap szarok

Prince23
És akkor a MoH mi lesz ezek után? tiszta BC2 koppintás, semmi újat nem fognak hoznia fejlesztõk. max loptak a mw2-bõl, mivel lesz rakéta támadás, vélhetõleg predatorral , ha jól láttam az e3-as felvételeket

Skynet
Az 5 és a 6 után? Kb elmondom mi lesz ebben a codban akárcsak az elmúlt 2 részben.
1-2 hónapig nagy fellángolás (anno én is beleestem),aztán szépen jönnek a nyûgök amiket szarnak kijavítani úgymint noob perkek balanszolatlan fegyverek,a norecoil fegyverek már most adottak,akárcsak a grafikai bugokból adódó elõny.
3 hónappal legkésöbb a megjelenés után elkezdenek eltünni a komolyabb játékosok szépen lassan fogy a pc player réteg a játékból és kb 5 hónappal a megjelenés után már csak azok maradnak akiknek a szemét megfelelõ színvonal. A normálisabb jobb játékosok mint félredobják a francba akárcsak az elõzõ 2 részt.
A COD széria Pc-n tetszik nem tetszik halott. Egy színvonaltalan játék lett belõle.
Prince23
A moha egy újraértelmezett bc2 multi lesz. szal az esélyek meg vannak, nem kell elõre temetni.

Skynet
Eddig is temettem a COD szériát a gyenge 5 és a harmatgyene 6. rész után. Treyarchtól az 5 után nem vártam semmit. Megnéztem ezeket a videókat és továbbra is: Látványban felrántó egyébként noreocil fegyverek...
A singleplayer hangulatosnak tûnik.
A multinak esélye sincs a MOHA-val szemben. A COD széria a normális jobb játékosoknak meghalt.
Solid Snake
Nám copter nélkül lehetetlen, alap hogy kell bele <#vigyor5>
Muttley
Ezek alapján: hát izéééé...'ám tom.
Van ebben Frontlines: Fuels of War, BF: BC, Metro 2033, CoD: WAW
mégis olyan semmilyen.
Minek erõltetik ezt a helikopteres dolgot?<#lookaround>

Just do it :)

Prince23
kicsivel jobb minõségben

GT-n holnapra fent lesz a HD-s tuti:)

grebber

Next PC upgrade: 2022

Metalmilitiakid
jó az egy dolog mert ott nem volt pénz arra hogy a valós neveket rakják be :D nem azzal van a bajom leginkább hogy nem javítják ki, nem az basz fel, hanem ami a legelsõben volt, hogy õk kérdezik hogy mi az, írja be aki tudja, beírom és semmi, ez ami inkább idegesít :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

FSpofon
ne reagáld már túl semmit se számít
cs-ben pl cv47nek hívják az ak-t és mindenki boldog :D

Arab money

Metalmilitiakid
ja meg kérdés, akkor gondol te megnézted a linket amit beraktam a fegyverrõl, szerinted tényleg az AK-74 van a képen amit linkeltem ? érdekelne vmi külsõ ember véleménye

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
én ezt teljesen megértem, de ha valami nem az pl mint itt AK-47 vs AK-74 2 rohadt számot kéne megcserélni és egyértelmû hogy teljesen máshogy néz ki a fegyver, és még a képet is oda rakom miért olyan nehéz, de oké ezt megértem nekik ezt mondták a "nagy" külföldön akkor úgy van, de a legelsõ trailernél amikor kirakták hogy nem tudjuk mi ez kép1, kép2, aki tudja írja már le, leírom és le se szarják, akkor ott mi ?

Prince23
Minden külföldi forrás oldal ezt írja lehet, ez van...

Metalmilitiakid
megint elbaszták megint írtam nekik megint nem fogják kijavítani, elõre látom, az elõzõ 2 trailernél is írtam mit hibáztak el itt is, de tuti hogy nem fog változni, annyira imádom õket, a múltkor benézték Cobrának ( 2 személyes támadó heli), a Huey-t ami csapat szállító és támadó heli és még ott is volt a nyitott tolóajtó az oldalán, de nem javítják ki, kérdezik milyen fegyver van a képen beírom milyen képekkel alátámasztva az se érdekli õket, szal nem értem minek lehet rá kommentelni ...

grebber
Prince23
Prince23
Nem lesz az :) az majd az MMOFPS része lesz, amire te gondolsz.

ibrik
Egyesek ennél jóval kevesebbért is warn-t kapnak...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Bogdogege
Nem is lenne baj ha havidíjas lenne, nem lenne annyi segg láma.

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

FSpofon
ez nem az a cod.

Arab money

Solid Snake
Ez már havidíjas fajta lesz? <#nemtudom>
Sztem. csak egyszer "megvevõs" fajta.
Tudjátok mennyi lesz a havi díj?
Prince23
Muttley
Köszi. <#eljen>

Calver
"...and the PC will have dedicated servers."

"The trees move. Do you not see it?"

Muttley
Mi a f.szt mond a csákó?
NPC will dedicate ..... ???

Solid Snake
<#pias><#eljen>
Prince23
Várós nagyon :)

FSpofon
http://www.youtube.com/v/5efq4wvC4nk&hl=en_US&fs=1&autoplay=1

Arab money

Muttley
#156-ra ment :)

Muttley
Az biztos. :)
Én egyébként azt sem értem, h egy olyan filmbõl, mint a Shooter (Mark Wahlberg), miért nem csinálnak videojátékot.

DarkSector
nemegészen.
személyi számitógépeken fejlesztik az igaz, de konzolos fejlesztõi háttérben.
és miután mûködik, akkor portolnak ps3 pc.
amig fejlesztik, pc-n tesztelik, de nem pc-s környzetben... mint mikor a végleges pc-t it futtatjuk oprenszerben.

Prince23
Hát tény, hogy elõször pc-n fejlesztik, onnan pedig egybõl "portolják" konzolra. Utána meg pc-re. vagy mi a szösz.

DarkSector
itt is fityeg az LT és RT.....:D
azt nekem pofáztak hogy pc-re fejlesztik elõször a multiplatformokat.

Prince23
zaki
mekkora királyság volt ez a pálya... mondjuk a végén vért lehetett izzadni veteránon :d

Muttley
Vietnámban lesznek lopakodós küldetések is, a Modern Warfare-ben látottakhoz hasonlóan, egy táborba beosonva likvidálhatjuk az alvó õröket.

Nagyon remélem, h ez alatt király hangulattal kidolgozott sniper küldetéseket értenek. Az All ghillied up és a One shot, one kill küldetések (aki szereti) hangulatát semmilyen más sniper (jellegû) játék nem tudja utánozni. Egyelõre. :)

még vagy 20év van a megjelenésig, minek ez még??
bár ahogy nézem eddig szinte csak warez topikot nyitottál <#pardon1>

Prince23
grebber
Másra nem jók ezek.Legalább hamár mondják hogy warez miatt nem adnak ki semmit pc-re joggal töltöm le.Õk mondják megteszem wazeg!

Metalmilitiakid
igen és Press Start on ezt a helit nézték Cobranak és beírtam hogy nem az, de szarnak a fejemre :D

grebber
Frankó nem gyengén ütõs lesz ez is!