11248
  • Sadist
    A szó amit keresel: testreszabhatóság.
  • Frank99
    Ámen.
  • Gabe18
    Szvsz felesleges lenne azt várni hogy itt sokáig nem lesznek csalók. Melyik játék ilyen? Mert szerintem ilyen nem nagyon van. Az ingyenes "noname" fejlesztő által készített játékot ugyanúgy széthackelik pillanatok alatt, mint a legnagyobb fejlesztők top címeit...

Marad a bizakodás a ded.szerever adta lehetőségekben. Ezt meg majd meglátjuk...
  • Fpocok
    Üdv itt! :D

Tudtommal a gun game mód van többek között CSre is.
  • Frank99
    ezek a legnagyobb csalók, a buzi kis CCCP-sek. a legtöbb csocsónál, ezek a cheaterek, és sajnos általában ide szórja őket a rencer, pl. IWnet és tsai....
  • ProGabe #2423
    eddig egyáltalán nem érdekel ez a játék, a fejlesztők miatt, de most hogy itt a megjelenés elkezdtem videókat nézegetni

ha jól tudom ez lesz a Treyarch utolsó COD-ja. nagyon úgy néz ki, hogy igen fasza lesz a hattyúdaluk!

mind a multi, mind a single igen pofásnak tűnik. olyan szintre emelték a "costumisationt" (olyan fáradt vagyok, hogy nem jut eszembe a magyar kifejezés :D), hogy az valami k*rva jó

na meg a játékmódok! kb. olyanra, mint az "egy lövés, új fegyver" várok már több éve!

a balance persze megintcsak kérdéses (értsd: határ szar :D), de ezt már megszokhattuk a COD-okban

lényeg a lényeg, hogy elgondolkodtam az előrendelésen. ez persze senkit sem érdekel, de mindezt hova írjam, ha nem ide? :D
  • Fpocok
    Volt az egy ezressel olcsóbb is.
    Amit meg lolSL írt, az ott van. Normál árként feltűntetve... tipikusan az, hogy "akciósan adják" miután jól felemelték a rendes árat.
  • tibi206
    a Galaxison 10990 ha megrendeled szval ott nem változott az ára
  • TDC Geronimo
    IGNes beszámoló a kedvenc multi módjaikról
  • szabii98
    cuki poló
  • Prince23
    +1
  • lolSL
    csak kérni kell :D
    Call of Duty: Black Ops (november 9., keddtől)
    PC játék
    Normál ára: 13 990 Ft
  • lolSL
    jah nem csodálkoznék ha a cdgalaxis is rádobna még 1-2 ezrest, túl közel van az ára a wow kiegészítőhöz, ami 35 euro. ez meg 60.
  • gömbgiliszta
    nekem azt mondta a platinumos csóka, hogy nekik is ennyivel többért adják, úgyhogy szerinte mindenhol drágább lesz.
  • Fpocok
    Hát ez besírós.

Jó arc lehet a csávó IRL!
  • Fpocok
    Pedig most ők is ezt csinálták. A CDG és az 576 is emelt egy ezressel. Ahogy platinum is. Véletlen? :D
  • Puhos
    #2407 helyett #2409
  • TDC Geronimo
    haverotok

• Puhos
    #2408 Igen, ez az átka az internetes boltoknak. Mindegy én már maradok a platinumnál, mert vidékre ennyiért házhoz hozzák, az szerintem nem rossz. Csak kimegyek a kapuba átveszem, kifizetem és már játszhatok is vele!
  • Boron Power
    Hát ja, itt a platinumnál még mindig olcsóbb, de tény, hogy nem volt korrekt az üzletpolitika.
  • TDC Geronimo
    Ott meg azt bírom amikor így beírják nagylelkűen, hogy ha nem neten rendeled úgy 14k lenne, de csak most, csak neked 21% kedvezmény!!4 Röhej :D
  • Puhos
    A cd galaxis-nál 10990Huf+990 szállítási díj.
  • Frank99
    majd az is +változik.....
  • Frank99
    nekem is ez jött le elsőre a telefon után.

többet nem rendelek tőlük.

a cdgalaxisban soha nem csalódtam.

meg ezen a buzi steamen sem, csak ne ilyen hülyén váltanák a eurót/dollárt....

:-)))
  • csuszi
    úgy elhajtom őket mint a szar. nem az ezres, hanem az átbaszás...legközelebb az összes ezt csinálja?
  • kopaszqtya
    ott még 9490 van kiírva
  • Jaka923
    Még akkor ott van a Konzolok szervíze... Ott talán marad az ár.
  • BEAST #2401
  • szabii98
    így már egyenlő az angol cuccal :P
  • Fpocok
    Ahha... szóval ők is csak kamuztak. Rohadjanak meg. Mondjuk még mindig olcsóbb mint a másik kettőnél, de akkor is.
  • Puhos
    Ja én is most raktam le a telcsit!
  • BEAST #2397
    :D
  • gömbgiliszta
    most hívtak a platinum shopból. a játék ára 9500 Ft helyett 10500 lesz, ingyen kiszállítva, és csak korlátozott számban kerül a boltba.
  • TDC Geronimo
    Most hívtak platinumból, hogy 10500ft lesz és keddre itt lesz a cucc -.-
  • lolSL
    nem kell semmit csinálnod ha kaptál mailt
  • csuszi
    mivel az email megadása nem is kötelező szerinted?
  • aricsi
    Az e-mailben alul van egy olyan hogy "Rendelés". Írtam nekik is,de talán ti gyorsabban tudtok segíteni:),nem akarok lemaradni,azért elég jó ez az ár meg nincs szállítási költség,DE csak az előrendelőknek.
  • TDC Geronimo
    ja de... :D
  • Puhos
    ?
  • TDC Geronimo
    Nekem nem küldtek semmit :o