Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
a k...aany...kat!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
jahú.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myrddraal
Most már senki se sírhat, MW2 megérkezett ded. szerókra :))))

DarkSector
jah furának néz ki, de gondolom el kell elõtte rejtõzni, hogy közbe ne találjanak meg...

Prince23
Ha csinálsz 4 meg 5 killt egy az egyben olyan felirat ugrik fel, mint az MW 2-ben.

Omg én most nem a fegyvercserés feliratra gondoltam, a szar turorial részre omg

grebber
Nekem tökmindegy milyen a multi a pörgõs single miatt szeretem a kodokat!
2x végignyomom az kuka.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
MW2 után... kaki cod akkor sem kellene, ha ingyen lenne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Távirányításos kisautóval gyilkolás mindennek az alja... <#szomoru1>

Hát nem lettem boldogabb ezt látva.
Na de majd még kiderül.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
elég ránézni, aki vágja a témát, egy videóból leszürheti, mifánterem...
ez full cod6 koppintás, az irányítás az animáció, állítom jórészt a grafika is...
pontozás itt is 100 xp 1 kill, akkor ott van az a felirat snipernél:

"One shot kill!!" lol ez koppintás, persze ez nem rosszértelemben fõleg ha ebben lesznek ded szerverek.

Jaka923
OMG, a feliratok alapján megállapítod, hogy MW 2 utánzat...

Prince23
Ez majdnem olyan mint a MW 2 , a feliratok alapján :S
de azért várjuk, az új és ötletes mapok miatt

DarkSector
mármint ezt most mire irtad?

FSpofon
hát a cod sosem volt egy cs vagy quake ahol csak magadra támaszkodhatsz

Arab money

DarkSector
annak örülök, hogy az irányítás marad a jól megszokott, pontos, szerintem fps-ek közül a legjobb eddig.
ez mindenképpen fontos, szeintem.

FSpofon
eladták

Arab money

DarkSector
pffffffffff
elég vicces ez a multi ezt komolyan hívhatnánk így is:

Call of Duty 7: Modern Warfare 2/2 ez full lemásolták a cod6-ot, csak kis textúracsere.
amúgy végre látom az elsõ map, a videóban az amirõl már hallottam híreket, hogy a cod6-ba Salvage néven tették be, és hogy a cod7-bõl vették (meg a FUEL-t is állítólag)

nemtuom ennek most örüljek vagy sírjak?

http://www.youtube.com/v/h_fsM6LBi54

Ja,a Gamestar.hu-ról.

"A Call of Duty: Black Ops indulása az Activision legnagyobb üzleti befektetése lesz

Az Activision CEO-ja, Bobby Kotick azt állította, az összes Activision cím közül ennek indulása lesz a legdrágább.

A Treyarch lövöldözõs játéka már most meghaladta a Modern Warfare 2 elõrendelési adatait, holott az Activision korábban azt mondta, hogy nem számítanak ugyanarra a sikerre, mint tavaly a Modern Warfare 2-vel.

Az Acti nagyon sok tapasztalatot szerzett az elõzõ játékok eladásaiból, és nem utolsó sorban anyagilag is kifizetõdõ volt. A Call of Duty: Black Ops november 9-én érkezik PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo Wii, PC és Nintendo DS rendszerekre."

Muttley
Nem emlékszem volt-e már...
Várható-e MW2 mintára co-op mód?

Just do it :)

soo277
Na akkor nyugi várni fogom és kiváncsi leszek!!

A Modern Warfare 2 és a Black Ops fejlesztõi szinte egy idõben oszlatták el a felreppent tévhiteket Twitter csatornájukon.

Robert Bowling, Infinity Ward közösségi vezetõje:

"Eddig sem kellett, ezután sem kell fizetni, hogy a Modern Warfare 2 multiplayer módjával játszhass."

Josh Olin, Treyarch közösségi referens:

"Nem, a Call of Duty: Black Ops multijáért sem kell fizetni. A kacsa eloszlatva."

Ha valaki odafigyel, rájöhet, hogy a sorozat e két tagjánál marad ingyenes a többjátékos üzemmód, de azt nem cáfolták meg, hogy a Black Ops után következõ epizód már más üzleti modellel fog rendelkezni és önálló közösségi rendszerre lesz kiépítve.

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

FSpofon
a rating pending még meg fog változni :)

Arab money

Prince23
Unofficial boxart ez

Totalcod.hu-ra felkerült hír szerint ez lesz a borító:

Na most ott a hozzászólásokba megjegyezte valaki hogy a 2 colt akimbo-ra utalhat,na de akkor a két M16... <#merges2> Az azért már a Terminátornak is sok lenne...

DarkSector
jah csináltak nuncsakut, egeret meg joy-t is....

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

FSpofon

Arab money

Muttley

Muttley
http://image.com.com/gamespot/images/cne_flash/production/eidothea/release/eidothea.swf

FSpofon
hivatalos PC-s kiegészítõk a madcatztõl:

Call of Duty: Black Ops PrecisionAIM Mouse & USB Dog Tag Bundle – PC
Powered by Mad Catz CyborgŸ R.A.T. technology, the Black Ops PrecisionAIM Mouse features a new generation “twin eye” 5600DPI gaming grade laser sensor that reads each axis separately for pinpoint accuracy. Highly ergonomic and adjustable for sustained gaming, the Black Ops PrecisionAIM Mouse features interchangeable palm rests allowing for comfort and bespoke feel. Gamers can program four DPI settings which can be instantly recalled via an integrated toggle switch, affording the option to strategically switch DPI settings mid game, programmable all the way up to 5600DPI. Precision Aim button allows gamers to temporarily slow down cursor movement and reduce sensitivity on the fly, or alternatively, can be re-programmed to imitate any keyboard stroke or mouse button operation. 5 programmable buttons combined with a 3-position mode switch allows for a total of up to 15 user definable commands to be available to the gamer at any one time. Fashioned in unique ‘Tiger’ camouflage design, the Black Ops PrecisionAIM Mouse also ships with a highly collectible Call of Duty USB Dog Tag which conceals a fully working 2GB USB Flash Drive, containing bespoke Black Ops profiles for the PrecisionAIM Mouse. The Black Ops PrecisionAIM Mouse & USB Dog Tag Bundle is compatible with Windows™ 7, Vista™ and XP™.
MSRP: $99.99

Call of Duty: Black Ops Stealth Gaming Surface – PC
Powered by Mad Catz Cyborg technology, the Black Ops Stealth Gaming Surface features a high density, low profile design which provides exceptionally detailed and accurate mouse feedback for the serious gamer. Tactile silicone material securely adheres to the desk for rock-solid stability even during heated combat. Low friction design allows for effortless arm and mouse movements while the ultra smooth 11.5” by 15.5” surface texture allows for precise tracking with laser or optical mice.
MSRP: $19.99

Arab money

Ezt a játékot már naggyon de naggyon várom!<#email>

Prince23
FSpofon

Arab money

FSpofon
http://widget.nbc.com/videos/nbcshort_at.swf?CXNID=1000004.10045NXC&widID=4727a250e66f9723&clipID=1235452&showID=243&siteurl=http://www.nbc.com?vty=fromWidget_Video&dst=nbc|widget|NBC Video&__source=nbc|widget|NBC Video

Arab money

palinho96
ÁÁÁÁÁÁ!
Hallottam a szomorú hírt... Nem lesz benne M4-es :'( :"(

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

DarkSector
jah csak irtam hogy ne a warez magánszerókból vonjon le következtetéseket

FSpofon
a BF a jármûvekrõl szól. majd ott lesz a MOH-ban jármûmentesen ~ ugyanaz :)

Arab money

DarkSector
faxa te most itt jösz a warez nyomorék 2-3 éves szerveradminokkal, akik beírják hogy no gl, no cléjmor, no kemp, no kispisztoly stb.

én hidd el bc2 be csinálnék olyat hogy "no vehicles server".

Hagyjad már ezt a dumát,mert nem kicsit visszataszító....
Az a bajod hogy:
- Nem tudtad ellopni a COD6-ot illetve eltudtad csak kínlódással
- Érdekes COD4 unbalanced perkjei nem zavarnak,meghogy a 4.résszel kezdõdött az erõs arcede irány.....
- Nem lehetsz isten(admin),nem kickelheted aki jobb nálad cheater szöveggel,illetve nem szabhatod meg hogy játszanak(noob fegyver minden ami counter az általad használtra)

Szóval ahogy elõttem mondták húzz vissza és élvezd az ultrarealisztikus proknak való Cod 4-et :DDDD

Amúgy miért kell hazudnod?A cod 4 gagyesz volt a 6-hoz képest.AZ ELSÕ HÉTEN TÖBBET ADTAK EL A COD6-ból PC-n mint a COD4-bõl összesen....
Csak az utolsó tolvaj warezeseknek nem tetszett az iwnet,meg is érdemlik.Ebbõl lett az urban legend elégedettlen warezosok hazusgásaiból.

Khm

"Call Of Duty: Modern Warfare 2 developer Infinity Ward has said that the PC version of its record breaking title is outpacing sales of the original Modern Warfare.

While acknowledging that the console versions of its new title were dominating at retail, community manager Robert Bowling dismissed speculation that the PC version had suffered from poor first week sales, noting: “The PC version has done tremendous in it's first week, better than our previous game.

“The PC version of Modern Warfare 2 has actually outsold the PC version of Call Of Duty 4: Modern Warfare in it's first week. Making it the most successful PC version,” he added."

shaddam
Nézd meg egy random magyar MW szerver neve:no gl,no csít(!sic),no md,no jugger,no p90,no lowozás,no jump (esetleg 1-2 dolgot kihagytam,de régen játszottam már vele)

A cod sorozat félek halott, mert a célcsoport az amerikai xbox360 kisfiúk(nem is csoda hogy náluk félelmetesek az eladások).Tele a net a "fragmoviekkal" amikben nulla célzással lövöldöznek miközben futnak mint a mérgezett egér(kivéve ha nukeot kempelnek).

Szeretném ha a cod7 vagy a Medal of Honor közül legalább az egyik lenne normális játék.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Kiváncsi leszek, hogy milyen lessz ez a game ! De remélem lessz olyan jó minta két mw de remélem azok a hírek nem igazak a Space Warfare dologról mert az már nem cod lenne szerintem !!
Bogdogege
Ááá szóval te egy megkeseredett Codos vagy aki a EA DICE párostól várja a megváltást, megsúgjam õk sem különbek a Activisionél .

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

jólvan már, akkor a cod egy casual kalap fos, kis senkik játéka, téma lezárva
vonulhatsz vissza azokba a topikokba ahol élvezed is a játékot

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

DarkSector
miért is lennének tiltva a perkek, ugy mint most mw-ben?

Skynet
Persze. Ha lenne dedikált támogatás,és mod még lehetne jó game is az MW2 mert gyakorlatilag a perkek fele tiltva lenne a fegyverek jórészével együtt...:D
De nincs dedikált. Így marad a játék a selejt színvonalon.
A COD pc-n tetszik nektek,nem tetszik nektek haldoklik. Eladásban hozhatta a cod6 az 1 milliót. Viszont utólagos visszhangban a legtöbb cod fan szerint (Cod fan voltam egészen amíg az 5. részben való csalódásig,majd a 6. résznél még 1 hónapig) selejt. A COD címbõl egy pénznyeldét csináltak zéró színvonallal,és nulla fejlõdéssel. Nem hogy nem fejlõdött a játék,inkább visszafejlõdött. A híres falon átlövés a COD6-ban már vicc kategóriába süllyedt,egy uzi is átviszi az 50-60 centi vastag bunkerfalat...A homokzsákoknak értelme nincs,9mm-essel kiszedhetsz mögüle bárkit. A fegyverek közt elterjed a norecoil. Csipa csípõbõl nem pontos? Jobb klikk kétszer egy pillanatra közben tûz.Halálpontosan oda lõ a kép közepére,tömve a net az ehhez hasonló szánalom frag múvikkal.
BfBc2-vel jóval kevesebb a gond (de azért van vele) ,és a megjelenés óta negyedannyira sem csappant a játékos szám mint a cod6-nál. A klánok fõként a conquest miatt fújnak rá,engem az a része nem érdekel a játéknak.
Ha a MOHA-ban lesz SD,akkor lemossa az új COD részt.
Persze kíváncsian várom milyen lesz ez a rész,de már csak a készítõ miatt is temetem ezt is....Ugyanakkor az eddig mutatott videókban simán fölfedezhetõ az elmúlt 2 COD rész összes gagyisága....
Muttley
Nem védjük. A számokról beszélünk.
Mind2 jó. Ki ezt, ki azt szereti.
Ki meg mind2-t. Másért.
Tudjuk, elfogadjuk neked az jön be, kész.
Sok millió másnak meg az MW2. :-))))
Na, de most komolyan.
#195-ben elég jól le van írva minden.
Az NFS - GTR hasonlatodat meg valld be, Te sem gondoltad komolyan. :-)

DarkSector
a battlefield 2-vel régen nyomtam ott azért jobb volt az irányítás...