11248
  • BEAST #2494
    A köznek meg is volt a véleménye a kutatásodról. :D
  • DarkSector
    jaja SD.
  • Rayden02
    Értem!Kösz hogy elmagyaráztad!
  • BUKSAGe
    Nem vagyok én ám olyan, amilyennek mutattam magam BC2-be, közvélemény kutatást végeztem minden egyes játszott percemben :P
  • elitehun
    Ez az egyik special granade. Lövést szimulál ami a radaron is meglátszik piros pontként. Egész jól lehet vele taktikázni
  • Rayden02
    Vazze ez mi akar lenni?Én még ilyet nem láttam!
  • elitehun
    Jónak tűnik :D
  • DarkSector
    jo csak hátha valaki most tervezi aláfejleszteni a gépet. :)
  • DarkSector
    jaja.

épp beszéltünk róla, várok 2-3 hónapot, és a 4 meg 5 ezreseket valszeg szaré-hugyé adják majd.
  • elitehun
    Hát sztem még elég lesz neki a 4850-em
  • Fpocok
  • lolSL
    hát jó lenne ha esnének az árak, atik 2xxxtől 4xxx-ig nagyon jó áron jöttek be, aztán elkurvultak
    35 ezres 4850 nyitóár mennyire jó volt már, aztán negyed évvel később 45-50k :\ most "feketén" egy 5770et kaptál 35 körül miután bejött, ami azért alacsonyabb kategória, boltban meg még drágább
    jó lenne ha a 6ezres széria olcsóbb lenne, de az nvidia is rohadt drága mióta 3 számjegyű kártyákat nyomat, nincs okuk nagyon levinni :(
  • DarkSector
    OFF
    vga topikba is linkeltem olvasd el. megmondták nemrég hogy ez lesz majd mert olcsó a gyártási költség és a saját maguk konkurenciái lesznek...a vga árakban vagy iszonyat esés lesz vagy felviszik később ezeket.
    ON
  • lolSL
    5850 a gyorsabb kártya, ez csak tud 1-2 extrát de nem olyan erős
  • DarkSector
    OFF
    havalaki a játékhoz fel akar készülni: hd6850 ha ez elirás akkor is most még ennyiért adják, a gyengébb 5850-es egy 15-17ezerrel drágább .:P
    ON
  • elitehun
    Na végre én is előrendeltem. Remélem megérte
  • Drephis
    livestream
  • atyiko
    ok. Kösz a gyors választ :D
  • Gabe18
    Hát a 4-ből a 3. szinten (a veteránt megtartottam a pc verziónak... ). Időt nem tudok, nem mértem. Érzésre az MW2-nél némileg hosszabb.
  • atyiko
    Milyen nehézségi szinten, és mennyi ideig tartott?
  • Gabe18
    Single befejezve. Nem spoiler csak vélemény, de azért inkább...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az szerintem biztos hogy ennek a single playernek a végigjátszása után senki nem fogja azt mondani hogy ez csak gyakorlásra volt jó.
    Manapság szokták mondani hogy a videojátékok történet mesélése, történet vezetése egyre közelít a filmek színvonala felé, hát én úgy érzem ez a játék egy újabb lépés ezen az úton.
    Mondjuk 9.5/10-et adnék a single részének, az a fél pontot azon bukja hogy volt egy-két pályaszakasz ami már nagyon átment mészárlásba, ami mondjuk a COD-tól nem meglepő, de sokkal jobbak azok a részek amik inkább ilyen kommandós hangulatúak mint a tömeges harc szituációi.
    És bár régebben kicsit lehúztam hogy a grafika ma már nem top kategóriás, a vége felé lesz 1-2 pálya ami Xbox-on is gyönyörű volt.
  • Ragnar360
    hmm lol, cod2be spqr-es voltal...ismertem a bandat :) - ott te vágod mikor spqrbe mentek néhányan a lostos klánból ? (tfo lan Lost)
  • lolSL
    még jó hogy szovjetoroszországban a steam törli őt
  • Rage47
    kár, hogy steamről nem tudja törölni xD
  • Fpocok
    Konzolon nem lehet kihajolni.
  • bigapó
    Azt hiszem mégis jól jártam ezzel az anglikános rendeléssel:)
  • mrAbruzzi
    Akkor konzolon nem lehet kihajolni? Beállítani miket lehet?
  • XenHai
    Dicsak buksi vissza mennyél!
  • Baxo
    Tegnap esti Kérdezz-felelek magyarul!
  • BUKSAGe
    Miért banoltak volna? Abbahagytam :)
  • kopaszqtya
    Akkor onnan vagy ismerős szerintem rám biztosan nem emlékszel Digit a nickem
    CoD 1 fgc,generation
    CoD 2 SPQR
    CoD 4 generation (jelenlegi)
    CoD 5 no clan
  • Boron Power
    cod uo, cod2, cod4 és waw is volt. KL_atya'tok néven mentem ezekben.

Eredeti szerónk volt cod2-ben (ARC, Hitandrun) és cod4-ben (team ngz).
  • Boron Power
    Neeee buksi is itt van

Nem felejtettelek ám el.
    BC2-ből banoltak végleg?
  • Palesz2
    rc kisauto:P
  • BUKSAGe
    Sziasztok
  • Sound
    btw, a cheat kérdésben volt már valami hivatalos jelentésük? Mit tesznek ellene. Wager Matchen jön Józsi és mindenkit jól megviccel.
  • TDC Geronimo
    Utóbbi 1 órában még nem :D
  • Boron Power
    Mondjuk most az egyszer megértem, hogy befordult, mert MW2-ben egyszerűen nem tudtál velük mit kezdeni, így kurva sok volt. Korábbi codokban úgy rúgtam ki őket (az eredeti szerókról), hogy a lábuk (ip címük, cd kulcsuk) nem érte a földet.
  • Fpocok
    Vagy 3-szor... :D De sosem lehet elégszer.
  • Sound
    Call of Duty: Black Ops Multiplayer - GameSpot Now Playing

vótmá'?

az összes Wager Match-et kivesézik, 1 órás videó. Ami nekem baromira tetszik, hogy WM csak 6 player only lehet, de mivel a pályák sokkal több playerre vannak kitalálva, annyit csinálnak hogy szépen lezárnak bizonyos részeket a pályákból, optimalizálva a 6 playerre.