Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
eddig az összes cod multi fel volt törve a cod6-al amit csináltak az meg már szinte egy csoda, ezekután ez meg sem fog kottyanni nekik...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
ha nyilvános dedikát serverek lesznek, akkor azt feltörik a megjelenés napján, ez nem a védelmen múlik, gyakorlatilag több mint 10 éves foltozgatott enginet használnak, már mindenki ismeri kívülrõl-belülrõl. úgy tudják ezt halogatni pár héttel/hónappal ha a bad companyhoz hasonlóan szerzõdnek pár GSP-vel és csak ott lehet dediservereket indítani.

Arab money

szabii98
huhh.Hát ha nem törik fel(akkor tudom hogy biztos a védelem) talán nálam is lehet róla szó.

Egyszer CoD 5ben játszottunk haverokkal, minden pályát végigjátszottunk(elég durva volt).

I met God. She's black

Prince23
Black Ops - Zombik hada

Na erre vártam, most már tuti vétel lesz, magabiztosan vezsem majd meg 😊

DarkSector
pfff 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szabii98
Deee minden amerikából indult el.Oké oké, többiek is vannak, de a globális felmelegedés, a számítógépes vírusok, a Japán sugár fertõzöttek, minden Amerika miatt van.És mindenhez ami a világon van valahogy odaköthetõ amerika is.

I met God. She's black

DarkSector
errõl csak annyit mondanék, ha eltekintek a technikai kölönbségtõl, sokkal faszább játékok vannak ps1-re mint manapság bármire....ff7-ff8-mgs-re-tr....stb.
olyan single-t, mint anno a re2-ben eddig még1x sem1játékban sem láttam.
én még mai napig emulátorral elvagyok a régi cucokkal.

amúgymeg hogy érted ezt hogy ameddig Amerika meg nem áll? 😊
ps1 gép az nem amerikai, hanem japán gyártmány...😄

szabii98
Elhiszem 😊
Sajnos ez így lesz, amíg Amerika meg nem áll.
Errõl van 1 khmm...bölcsesség?...
"Amerika a gyászlatát ráhúzta a világra".

I met God. She's black

Ok,de hidd el,15 év múlva a mai pc-k,meg a Ps3 is ugyanúgy "viccnek" fog tûnni,pedig most milyen jók...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szabii98
Úgy értem hogy a mai világban már nem veszik hasznát😊 Unokatesóméknak is van, elég sok játékkal, igaz hogy még mindig szépen elmegyegetnek a játékok, de már nagyon régi.

I met God. She's black

Bocs,de az életkorodból adódóan te még meg sem születtél mikor az a gép a piacra került.
Az nem "vicc" volt,hanem egy olyan gép ami akkor nagyobb dobás volt mint most a PS3.És aki akkor 1995 körül látott egyet mûködés közben,az utána csak az állát keresgélte egy darabig.

szabii98
jujj az nem PS, az 1 vicc, de ez pc fórum nem konzol 😊

I met God. She's black

DarkSector
aszittem a ps az 1994-es ps akart lenni😄DDDDDDDDDDD

FSpofon
nem
csak be kell írnod a címet ahol terroristákat akarsz írtani és a google maps és street view felvételei alapján generálja a pályákat

Arab money

szabii98
Dehogynem.PS3ra kijött a 3, a 4 az 5 a 6 és a 7 is jön de még a bf1943 is 😊

I met God. She's black

DarkSector
jah csõbõl kell tüzelni....😊

SigS
Ezis csõjáték lesz? <#zavart2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

DarkSector
lol. ps-re nincsen call of duty...😊

szabii98
Kifejtenéd bõvebben, a CoD nem támogatja?😊

I met God. She's black

DarkSector
jah csak cod nincs ami használja...😊

szabii98
Ja am PSen van pisztoly is, amivel még könnyebb.

I met God. She's black

Bogdogege
#271<#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

szabii98
Nem tudom.Szerintem igazán jó a játék úgy is.
És a sznájperek királya kifejezést nemtudom minek véljem.

I met God. She's black

DarkSector
nem vitatkozok ienekrõl, de elárulom ha eltekintek az egér + bill támogatástól, még joy-al is kibaszottkeményen lehet nyomni, gyakorlás kérdése.
tudom nem a te hibád, nekemis sok dolgot addig nehéz volt elhinnem elfogadnom míg nem próbáltam ki.
szóval ne légy ennyire rosszindulatú, én azt mondom engem ezzel nem bántottál meg, csak sokan nem annyira redessek, és akkor csak leszólnak ienek miatt...amúgy Logan kollega, direct konzolról akart mutatni vidit, aznem pc-s példának szánta...😊

Nem nehéz, ugyanis konzolon auto aim van multiba is! <#rolleyes>

FSpofon
jah ezek szép videók
csak egy olyan alap helyzetet nem lehet megoldani hogy mögötted áll valaki, mert várnod kell a fordulásra
ugrást guggolást meg a mozgást nem lehet rendesen összehangolni, csak ez a béna kacsázás megy

Arab money

Bogdogege
Most ne ilyen csõ pályás játékot mutass látszik , hogy fél méterre mellé lõ a csávesz .Tipikus konzol videó el is árultad magad .
<#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

Prince23
Mien igazság? nesze neked, controllerrel tolták. de lehet igazad van, fps nem való konzolra 😊

Szerinted...

Bogdogege
Igazad van nem púposkodás,hanem az igazság <#nezze>

DarkSector
ez nem púposkodás, haném elég sértõ dolog a részedrõl, lehetne erre visszavágni, és abban te éreznéd magad megsértve...😛

Bogdogege
Meg a DICE a BC2-t a Cod-ról másolta, igaz 14 év alatti vagy úgyhogy tetszeni fog ,biztos te leszel a snájperek új királya <#eljen>

Bogdogege
Nem akarok púposkodni ,de aki konzolon FPS-ik az egy láma.

DarkSector
nem, REMÉLEM nem.

szabii98
Oké, gondolom itt jármûvek nem lesznek, ezért inkább BC2, tehát karácsonyra BC2+PS3

I met God. She's black

szabii98
Szeretném kiemelni az érdekes dolgokat a #125ös HSZben lévõ cikkbõl.
Tehát:
"Második Világháború és napjaink közötti idõszakban fognak játszódni, de pontos idõpontot még nem tudni."
Ez jó lenne, kitudja mit tudnak kihozni belõle...(BFBC2 graffal lenne a jó(Y))
"Küldetéseink céljai,Kubában és Dél-Amerikában lesznek"
Argentin-Brit háború pl.
"
Állítólag az egyik ilyen küldetés maga a hírhedt "Nimród" hadmûvelet lesz, melynek során a brit különleges erõk egyik katonájaként kell behatolnunk a londoni iráni nagykövetségre, és kiszabadítanunk a terroristák által túszul ejtett alkalmazottakat."
Az lenen ám jó a multiban!
"
Még érdekesebbek azok a hírek, melyek szerint a Treyarch állítólag ismét beleteszi a dedikált szerverek támogatását a játékba (Ami ugye a Modern Warfare 2-bõl kimaradt), valamint a World at War népszerû Zombie módját is tartalmazni fogja az új CoD."
Zombi terroristák AK-val meg RPGvel?Ki nem hagynám xD
"
Az oldal azt is írja, hogy a játék állítólag idén novemberben jelenik majd meg."
Az úgy kb jó is lenne😄

Ez még áll vagy semmi?

(#126)

I met God. She's black

Bence94
mit mondtam ez egy faszság az egész kisautó bazdmeg...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Azt én tudom,de hogy kerül a háborúba távirányítós kisautó?
Vagy James Bond játék lesz ez?
Pont ez a baj,hogy a 4-ben a perk-ek bevezetésével hoztak valami újat,ami jó volt.De az 5-6 és most már ezek szerint a 7-ben is kényszeredetten mindig ûberelni akarják ezeket,és egyre nagyobb hülyeségeket hoznak be.

szabii98
lol ...😄
Érdemes fontolóra venni, hogy ezt vagy a BC2-t vegyem majd meg?😄

I met God. She's black

DarkSector
már elõre látom:

Call of Duty 8 Prestige Edition
egy valódi AC130-al, vagy egy halott katona testével, vagy esetleg ajándékba lebasznak egy NUKE-ot a házadra....😊

szabii98
Elvileg építenek bele kamerát is, de am sem ér +40k-t.

I met God. She's black

DarkSector
jah de miért nem köthetõ?
cod7-ben ez egy felszerelés, vagyis killstrike, nem egy a játékban lévõ kocsinak a miniatûr változata...😄

medás=medál

Én meg kb. semmi értelmét nem látom egyiknek sem. <#vigyor4>

De míg az éjjellátó aránylag köthetõ a témához,addig ez a kamerás megfigyelõ autó,hát ez már rettentõ erõltetett.
Az egészbõl a Black Ops medás ér valamit ha fémbõl van,mert az ahogy nézem elég jól néz ki.

DarkSector
hát nem akarom elkiabálni, de 200%-al több értelmét látom az irányítható kis autónak, mint a gagyi mûanyag "éjjellátónak" egy szivacsfejen....

fegyókról annyit, hogy régen egy állítolag hivatalos listán még (43) kúl fegyó volt, erre a véglegesben meg nem...***cod6-ra gondolok***

szabii98

40 k lesz + a gép.
Ez lesz a Call of Duty 7 Collection's Editionja.

Én nemjátszottam az MW2vel, de ezt biztos megszerzem PS3ra, de elõbb gépen próbálom ki.

Fegyverek(az 1ik legjobb CoDos oldalról)

I met God. She's black

Nincs a perkekkel semmi gond.A gond ott van,hogy a MW2-ben mivel nincs szerver,igy semmi beállítási lehetõség nincs.Az van amit õk kitaláltak,és mindenkinek azt kell játszani.
A 4-be volt választás.Akinek full perk játék kellett,annak is volt szerver,akinek meg war szint,annak ott volt a promod.Mindenki megtalálhatta a helyét.
Azért mert valaki public szerveren játszik,még nem biztos hogy arra kíváncsi hogy minden utcába belõnek 3 GL lövedéket,vagy 5 méterrõl lekéselik a Commando perk-el.
Az 5 valóban nem volt egy nagy dobás,de ebbe nagyban közrejátszott szerintem hogy a MW után már nemigen volt a nép kiváncsi megint az unalomig ismételt 2. világháborús környezetre.

Olvasgattam itt a lap aljátol felfelé, de nem jutottam a feléig se. Én szvsz teljes mértékig Treyarch ellenes vagyok az 5 gyenge szinvonala után (4en coopba veteránon élvezhetõ) az mw2 pedig tényleg nem nagy szám. Eladásokban is csak azért teljesített, mert mindenki többet várt tõle az elõd miatt. (azért spec ops jó benne) Nem egy ismerõsöm van aki cod1el,2vel kezdte és szerintük se nagy szám. aki legalább egy med+ szinten játszik és warozik, clanban van esetleg CBn is tolja érdekes modon utálja a prekeket. Pub azoknak való akik azt élvezik hogy felmennek végigrusholnak a mapon, leölnek mindenkit és verik magukat a statjukra, de az ilyen sd-hez nem ért és ha mégis, kicsit is magasabb szinten már valahol legalul láthatnánk a nevét. Aki a perkeket védi az nézzen kicsit magába és ismerje el md nélkül feleannyit ölne, ds nélkül életébe nem késelne és aki a jugger+last standal sem képes ölni az játszon vizipisztollyal a szomszéd kisgyerekkel az utcán...

Palesz2
FSpofon
ez annyit jelent hogy ha használtan veszed (konzolon) akkor kell még fizetned +ban vmennyit hogy menjen a multi
tehát accounthoz kötött cdkey lesz mint pc-n ezer éve.

Arab money