Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dark, ne légy cinikus, nem így értettem.
De azért tény, hogy a zene, és hangulat ott volt a legjobb, az Allied Assaultban anno a D-napra mentünk.
Nem hiába meg se közelítette a CoD 2 partraszállásos pályáját.
És volt még rengeteg hasonló mozzanat, ami számomra kiemelte a MoH-t a CoD mellõl.
A Pacific Assaultban amikor átéled Pearl Harbor megtámadását, és látod a katonákat, ahogy képregényt néznek, meg beszél a fõszereplõje, hogy micsoda kalandokat élt át...na ez nincs a CoDban. Ez teszi életszerûvé a MoH-t, az ilyen scriptelt animációk játék közben, és filmszerûbbek lesznek.

Nem véletlen, hogy a 4., 5., 6. CoD-ot kihagytam, MoH-okból meg még egyet sem, még konzolra is van MoH-m.
Bár épp most telepítem a CoD 5-öt másodjára, talán most végigviszem😊

DarkSector
jah a medalokban annyi megható story van...jogos.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A Medal of Honort SOSE fogja megelõzni egyetlen Call of Duty sem, mert amíg a CoD-ban a sima csata van bemutatva, addig a MoH mindig is drámaibb volt, és személyesebb.
Csak és kizárólag ott láthattál olyan jeleneteket, amik bemutatták, h a katonák mit éreztek egy-egy harc alatt.
A CoD mindig is arcade-esebb volt, de a katonákat sosem "ismerted" meg, mivel mindig cserélõdött egy részen belül is, akivel voltál.

szabii98
Szerintem meg annyira jó lesz hogy +ba még a MoHot is megelõzi.
Amúgy, régóta semmi hír, szerintem a napokban kapni fogunk 1 cikket, hogy lesz-e Béta, vagy sem.

I met God. She's black

soo277
Szerintem ha adnak ki multi demot(bétát)ugy jár mint a WAW!!visszamondják sokan!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Zinaj
Kivancsian varjuk a jatekot!Kiraly a banner, koszonom!

i7 azt szevasztok :P

FSpofon
az biztos hogy mo-n 20 darabnál nem adnak el többet (4 klán talán megveszi cb-re 😄) ha lesznek tört serverek megjelenéskor. cod4-et sem vette meg senki 3 év alatt olcsón se.

Arab money

szabii98
Elõször természetesen warez, utána elválik hogy mire 😄

I met God. She's black

DarkSector
és ezt még tetézi, hogy a pc-n sok elõrendelõ majd vissza fogja mondani.

míg x-re az elõrendelõkön kívül többen fogják megvenni... de ez már jóideje így megy..😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Lószar pc-s számok ezek ez kb a 0-val egyenlõ.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Sok az amerikai elõrendelõ, már ami a Black Opsot illeti, de a MOH könnyen legyürheti, minimális eséllyel... ?

XBOX360

PC

Úgy tûnik ezt még többen fogják letölteni warezba :S

DarkSector
neten...😊

szabii98
olvas...de hol?a CNN-n?😄

I met God. She's black

DarkSector
olvas hireket..

szabii98
Juppi, de mostmár komolyban, honnan a rákból tudsz ennyit?<#vigyor0>

I met God. She's black

Prince23
lesz, szeptember elején, azt csiripelik a jó madarak.

szabii98
Na béta ûgy?

I met God. She's black

Prince23
Kivele😊

FSpofon
Am logoam

Arab money

szabii98
Am logoam is a középsõ képbõl van 😄

I met God. She's black

palinho96
a megjelenés dátumát rá kéne még írni és úgy még faszább lenen 😄

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Muttley
+1 <#eljen>
Részemrõl mehet fejlécbe.

Just do it :)

szabii98
Nagyon jó lett!(Y)

I met God. She's black

bannernak?

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

FSpofon
honnan jött az info? felhívott bobby kotick? még 1 linktõl nem fog megfájdulni az internet..

Arab money

DarkSector
régebben is volt róla szó, de ugy emlékszem konzolos demo lesz csak.

szabii98
Király, holnap kiírom az oldalra, várjuk, remélem jobb lesz mint a MoH béta

I met God. She's black

Prince23
Most jött az infó, hogy lesz Black Ops béta!!!!!

szabii98
Naugye :É
és a végén valami rendszer elosztás is van csak a fákk tudja hogy mi :I

I met God. She's black

DarkSector
huh az valóban akkor már sokkal másabb...😛

szabii98
ezt nem, ez másik ebben ilyen elemzés van, am rájöttem XD

I met God. She's black

DarkSector
olvass viszább Logan linkjeiben megtlálod ezt a vidit is...😛

szabii98
1 új videó, most találtam és nem Logan linkeli 😄

I met God. She's black

szabii98
Jaja, ez az 1ik ok ami miatt lehet hogy nem a MoHot hanem a BO-t választom 😄

I met God. She's black

FSpofon
meg az is biztos hogy most nem ilyen nazi zombikat kell ölni hanem vietcong vagy hasonlókat 😊

Arab money

szabii98
#303 ez nem BO.

I met God. She's black

szabii98
oké

I met God. She's black

DarkSector
hát fura mert ahhoz képest hogy elvileg a BO-ról van elég puritán a grafika...

FSpofon
nem, ez cod5

Arab money

szabii98
nemtom, de Logan néven van feltöltve 😄
És BO fegyverek vannak hozzá BO skillek meg ilyenek nem?

I met God. She's black

FSpofon
akkor mitõl black ops zombie gameplay? 😄

Arab money

szabii98
😄
Most nézem teszem is ki a honlapomra 😄
Köszi 😊

I met God. She's black

Prince23
Hát én nem tudom <#nemtudom>

szabii98
akkor mér van World At War név a videónál?😄

I met God. She's black

Prince23
Black Ops zombie gameplay

Most már Zombi van,kisautó van,hogy a játék milyen lesz,az még erõsen kérdéses,de szinte lényegtelen is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
jah hát igen azt el lehet majd felejteni....😊

szabii98
Jah nem gond, PS3on úgy sincs warez😄

I met God. She's black