Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mascarun
Fegyverlista

Ez elég sovány! 😞

TDC Geronimo
Ez honnan?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szabii98
Akkor ez nemigaz<#idiota>

I met God. She's black

mascarun
Gépigényrõl volt már valami?

ILLNeo
"és csak xboxon lesz" ---<#falbav>

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

FSpofon
a legújabb pletyka szerint szept 1-tõl lehet jelentkezni rá, és csak xboxon lesz.

Arab money

szabii98
Ja és a holnapi bétával mivan?^^

I met God. She's black

szabii98
Nyami<#finom>

I met God. She's black

Prince23
DarkSector
jah értem...nemismerem, aszittem doom 3

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Diablo 3 gondolom!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
mi az a d3?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
átnevezed bármelyik ikont a start menüben, add non-steam game, tadamm

Arab money

FSpofon
1-én egy sajtós rendezvény lesz, ahol bemutatják a multiplayert, mi meg gondolom kapunk egy kibõvített videót ahol látszik a sok create a class újítás stb
esetleg arra van esély hogy ott kiderül a beta dátuma, ha lesz egyáltalán, de valószínûbb egy több hetes hírzárlat amíg a nyomtatott sajtóba eljutnak az anyagok hó vége felé.

Arab money

FSpofon
ott már a d3 megjelenése is ki van írva, megbízható oldal lehet 😄

Arab money

Prince23
Gamersyndrome.com szerint lesz béta. de ki tudja

TDC Geronimo
Sehol se mondták, hogy tutira beta jön. Jön egy rendes multi videó+részletek, de betaról szó se volt sehol.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szabii98
Jupppi^^
Reggelni hol kell?

I met God. She's black

DarkSector
4 nap és béta

Prince23
Béta

FSpofon
vagy a suli kezdést várod? 😄

Arab money

FSpofon
+pár hónap

Arab money

Prince23
Már csak 4 nap 😄

FSpofon
mw2+20ezer forintnyi befektetés.

Arab money

szabii98
Akkor én kivagyok lõve xD

I met God. She's black

Prince23
Lehetõleg olyan legyen, aki megveszi is a játékot. Mint Mondjuk én 😄

szabii98
Nálam a kettõ nem ugyanaz de ahogy akarod...😄

Amúgy lassan kellene 1 hg😄

I met God. She's black

ILLNeo
Elõbb egy pontos Official System Requirements kérnénk szépen! THX (de még nincs)

Guild Wars in game: Warwick Sanders, Spirit Of Falling Battlefield 3: Typo83 BFBC2: ILLNeo

DarkSector
vagyis "multyplayer beta demo"

DarkSector
nem.
az a neve hogy "beta demo".

szabii98
de más a neve<#idiota>

I met God. She's black

DarkSector
a beta cuccok is demo-k

szabii98
Demo?LoL
béta lesz, nem demó:/

I met God. She's black

mascarun
Lesz demo?

zaki
Jaka923
November

danyi2
Sziasztok.
Mikorra várható a megjelenés mert valahol szeptembert írnak máshol meg novembert.
Vagy szeptemberben csak egy demo lesz?

Steam: zboard25

13 perces kamerás felvétel
Minõségre még nem is lenne rossz ha egy jóember nem takarná ki a kép harmadát.
Amit látunk,az meg szerintem simán elmenne MW3-nak is...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
😄

szabii98
Én soha nem MoHoztam, csakis CoD.De most, a BC2 után, tényleg kérdéses hogy BF3, CoD:BO vagy MoH:BoA

I met God. She's black

Prince23
Jött két kiváló kiegészítõ, Spearhead és a másik aza B-s kezdõbetûjû😄

amúgy most votlam WaW-ba FFA meccsen és vannak csíeterek ott is, hiába fenyítettem be õket hogy evszem yutubira, leszarták😄

Pedig nem kellene belassulnia a gépemen, mert vannak olyan játékok amik elvileg gépigényesebbek, és mégis szebben futnak.

Hát a CoD 5 most is kimarad, mert hiába túrtam a gépemen, még mindig akadozik, lowon megy szépen, de úgy meg nem fogok játszani.
Igazándiból nem is akad, csak úgy be van lassulva az egész, és az emberek mozgása is darabos, ami engem borzasztóan zavar.

Amúgy igen, játszottam az Airborne-al is, az jó volt, csak az utolsó pályáját rontották el, mert sztem az nem volt életszerû.
De az összes többi hadmûvelet megfelelt.

DarkSector
az lehet, de pl airborne-al nem játszott a srác még az tuti.
mert az aa-ban ha volt is egy jó történet, azóta egy nagy 0.
és félek tõle, hogy a mostani is gáz lesz.

Rage47
<#eljen>
Hát szerintem meg az összes CoD jobb volt mint az éppen aktuális Medal,azt egy percig sem vitatva hogy az egész CoD téma a Medal of Honor komplett lenyúlásából és továbbfejlesztésébõl indult.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Prince23
MoH AA minden ver sztorilag is és játékmenetileg, igazi klasszikus

DarkSector
én asszem te leragadtál a cod2-nél, és minden moh-ot ahhoz hasonlítasz.
lehet csak én vagyok így ezzel, de a moh-ok közül az airborne, ami szép volt, azt jóéccakát, a single részt össze sem lehet hasonlitani, az airborne, is elég gyér volt etéren.

zenékhez nemtudok mit hozzáfûzni, a cod4-5-6-ban nem figyeltem a zenére, mert lekötött a játék.

Mondjuk a zene minden részben sokkal jobb volt a CoDnál. Az sokkal nyersebb.