11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#2576 Úgy hallottam, hogy kávét is tud főzni!
-
#2575 Nem kell. Ugyanis nem lesznek tört szerverek BOban, mivel nincsenek szerver fileok. BC2 már jó ideje kinn van, és ott sincsenek tört szerverek. -
#2574 Még úgy sincs kint a játék, az eredetisek is gondolom ki akarják próbálni.
Ezért tettem csak linkbe, OFF szócskával.
Ha a HG úgy gondolja, törölje a hozzászólást, ezzel együtt.
Amúgy is pang a topic. :p -
#2571 ugye én az origiben ezt akartam csinálni sokszor, ami itt mots elérhető hogy Private Game inditok és tudjanak bejönni idegenek ne nekem kelljen összeszedni 200 ismerőst. -
Baxo #2570 Féltem az eredeti gémemet... -
#2569 sajna nem átmoddolták a teljes rendszert, ez alapfunkcio
ahol eredetileg van az invite friends opció, ott van egy Server List. a cod4 origisek tudják mi ez a menüpont. -
#2568 még a végén felrakom megint és kipróbálom én is :) úgysem warezoltam vele vagy ez működik eredetivel is, csak ez a progi kell hozzá? -
#2567 szerintem játékfejlesztésbe kellene inkább fogni magukat a srácoknak és ilyen fasza dolgokat funkciókat egy hivatalos programba tenni. asszem több eladás lenn. -
#2566 jah ezt csak érdekességképpen mutattam, nem az hogy warez vagy honnét micsoda.
hanem az érdekessége a dolognak az hogy annyira fejlesztik a játékot, hogy jobb lesz mint az eredeti változat, amolyan MW2 v2.0 :) -
Baxo #2565 és ez az alteriwnet cucc kell hozzá meg warezos verzsön gondolom... hát kíváncsi leszek mennyire lehet majd azoknak gémelni a BO-val akik warezos verzsönt választják,mondjuk nem izgat mert meg van már rendelve és az mw2vel is ezért vok így lemaradva ilyen téren, mert az is eredeti és ezért kérdeztem h. ez mi a franc.. -
Baxo #2564 ja azt én sem láttam eddig! -
#2563 asszem ami szerokat privátba csinálsz megjelenik a listán bárki bemehet válthatsz csapatot stb. -
#2562 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A húsdarálóra meg a savas folyadékra gondoltam... eddig nem láttam ezeket -
#2561 Ez MW2. -
Baxo #2560 Az alternatív út létrehozására gondolsz? ajtó kinyitása... azt mondták h. lesz is ilyen néhány mapon. -
#2559 Kijött a PC_warez_BO vagy az MW2 kapott dedicated servereket? -
Baxo #2558 A warezos verziót így meghekkelték már? dedszerósra megcsin vagy mi a franc? -
#2557 :) -
#2556 Hát ez remek! Tényleg. -
#2555 Nesze nektek a ded szerver meg a ping!!!
!!!!!!! -
#2554 Eddig szint az összes videót láttam: Nem hittem volna, hogy tudnak nekem újat mutatni! -
Baxo #2553 OFF
1 nappal lemaradtam a GTA4-ről, de bánom azóta is...
ON -
#2552 Így van!
Aki meg steamen veszi: Hátha van rá ennyi fölös pluszpénze akkor miért ne. Én max akkor veszek ott, amikor akciós valami (GTA 2000ft) -
Gman2142 #2551 Köszi a válaszokat.
Még azt kérdezném ha a dobozos változatot rendelem meg vmlyik boltból akk is steam-en kell regisztrálni mint a mw2-nél? -
Csokis #2550 Origo GSM-et el is lehet felejteni, mert 1700HUF a szállítási díj! -
Baxo #2549 Most nézem az árakat kitoltad linkbe! -
#2548 És ezeknél mennyi a házhozszállítás? Mert a többit is olyan árral raktam ki. -
#2547 még két 9500-as bolt, egy a nyugatinál: http://www.progame.hu/index.php?product=1329
egy meg az árpád hídnál: http://www.origogsm.hu/termek/Call-of-Duty-Black-Ops-PC.html -
#2546 Mielőtt megint menne az összeesküvés-elmélet gyártás, azért raktam ki eddig csak a platinumot mert 1. IRL haverom jókat mondott róla 2. Eddig ez volt a legolcsóbb. De jó, hogy mondtok alternatívákat.
(Személy szerint az ipon-t nagyon utálom, rossz tapasztalat)
Ha valamelyik adat pontatlan, vagy tudtok mást, akkor szóljatok. -
#2545 kár hogy a játék fejlesztői nem sokat láttak belőle :( -
Gabe18 #2544 4 ok amiért jobb lesz az MW2-nél...
Kissé önismétlőek már ezek a cikkek, de azért az MW2-ből befolyt pénzük így leírva még mindig sokkoló... -
Puhos #2543 Én visszamondtam a platinumnál és megrendeltem az ipon-ról! -
#2542 ja, én biztosan nem adnék ki ennyit egy 1xű telepítés miatt, ez olyan nagy baj???
Én is ipon-ról rendeltem, jó ára miatt! -
#2541 dejó egyeseknek -
#2540 Hát te tudod de nekem a telepítés átugrása nem ér meg 7 ezer Ft-ot -
#2539 Az hogy nem kell még szenvednem a telepítéssel. Csak ki lesz rakva hogy ready to play. :) -
#2538 Hát inkább plussz 7-ezer. És nem értem mért jó az ha te előtöltheted? -
#2537 Legalább én előtölthetem...ennyit megért a +5 ezer. Most úgyse tudtam volna másra elkölteni. -
#2536 10500-ért kapod meg onnan... -
#2535 Ronda a doboza.
Most ha platinumnál megrendeltem 9k-ért akkor annyiért hozzák ki? Mert starcraft2-nél is ez volt, hogy megemelték az árát, de mivel én 9k-ért rendeltem elő ezért annyiba került.