11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#2618 Sztem elég sok így egyszerre, nem? Akkor maradhatott volna simán Ac-130 (de lehetséges akkor még nem létezett ez a típus)
Egy Killstreak a Valkyre raksi. -
#2617 Ezt hogy érted? -
#2616 Hoppácska, Valkyr rakétákkal ennyi skill????
-
#2615 Ez már jó régi. -
#2614 A bomba csipogása tökre bejön :D -
#2613 SD Beta
tuti törölni fogják -
#2612 Hétfőn még nem is lesz nálad a játék... -
#2611 Hát... ez tuti, amit írtam. -
kopaszqtya #2610 majd kiderül. -
#2609 -
#2608 Rendes tőlük. Az 576 meg CDG továbbra is bekaphatja. -
#2607 Mivel csak kedden akvitálódik... kétlem. -
kopaszqtya #2606 nekem is most jött.
Remélem a singlével lehet nyomni már hétfőn is:D -
Baxo #2605 Én is megkaptam és h. az ára marad annak csak örülni tudok! -
#2604 üdv!
ezt a mail-t most kaptam! fel is hívtam őket és ők nem emelnek árat! gondoltam rendelek még1-et mert unoka öcsémnek is kéne de már necces nem valószínű, hogy tudnak adni még1 példányt pc verzióból.
-----------------------------------------------------------------
Call of Duty: Black Ops - közeleg a megjelenés!
Ahogy azt bizonyára mindenki olvasta nemrég, a Konzolok Szervize éjféli nyitással készül a Call of Duty: Black Ops megjelenésére - úgy gondoltuk, hogy itt az ideje összegezni a fontos információkat a játékot már előrendelő vásárlóink számára. Azok, akik már előrendelték a Call of Duty: Black Ops akármelyik változatát, garantáltan megkapják a saját példányukat - a játékot pedig hétfőn küldjük futárjainkkal a megadott címekre, így kedden, a megjelenés napján már mindenki játszhat is vele! Természetesen arra is lehetőség van, hogy személyesen átvegyék a játékot, akár az éjféli nyitáskor - fontos megjegyezni, hogy az ilyen igényű változtatásokat még a hétfői nap előtt tegyék meg, tehát az előtt, hogy elküldenénk az Önök példányát a futárjainkkal!
Köszönjük, hogy minket választottak:
Konzolok Szervize -
#2603 Énse.A pendrive remélem máshol is kapható lesz az jóó:P -
#2600 Hát én ilyennel soha nem játszanék. Nekem bőven elég a Razer DeathAdder-em :D -
#2599 hát nem olcsó, de az egér se alap...
nekem csak dog tag kéne, v olcsóbban a szett -
#2598 itt van az egérhez adják 1gigás, 99 dollár elég drága érte szerintem
http://store.gameshark.com/viewItem.asp?idProduct=4982&idCategory=339 -
#2597 :DD -
#2596 -
Baxo #2595 Sztem vmi edition változatához kapható, de nem biztos nemtom... -
Baxo #2594 Napvilágot látott reklámok, figyelem spoileres vidik (single): BO reklámok -
#2593 ja de mi a neve?, v hol kapható? -
#2592 fuuu kell az a pendrive :P -
#2591 4nap :P,, mondjuk én csak csüt kezdhetem a háborút -
#2590 Érződik a keleties hangulat rajta, szerintem ez is jó zene. -
#2589 a végén unalmunkba mi is csináltuk párszor, meg az olyat amit normál módon nem tudtunk volna megcsinálni... -
Ragnar360 #2588 nincs több boostolás, bár inkább ez konzolon a menő, mintse pcn:d
- Tactical Insertions cannot be used in Free For All, where the majority of boosting was performed
- Boosting for CoD Points in Wager Matches will be almost impossible, because all players are randomly selected, meaning no parties allowed.
- Players cannot invite friends into certain game modes where boosting could be commonplace, such as Free For All.
- Most interestingly, players can report boosters in Black Ops to Treyarch, who will use the new Theatre mode to see if the reported player was indeed boosting. The booster’s 10 most recent games can be viewed by the team at Treyarch Studios, and if somebody is deemed to be boosting, they will be banned immediately. -
#2587 ölég speckón néz ki de nekem nem tetszik, sőt... -
Baxo #2586 Black Ops OST -
#2585 már nem kötekedni akarok de talán a COD-ban a legegyszerűbb lőni ehhez minek speciális mouse, de ha boxhoz van ez az egér akkor nem szóltam mert a gamepad akkor se való fps-re akárki akármit mond csak egér
-
Baxo #2584 Mw2re gondoltam. Most tényleg pang a topic, de majd ha megjelenik... -
#2583 ezt lesd meg még, ez is hiányzott nekem az origiben... :P
úgy játszottam hogy töltöttem közbe le, de ugyse volt lagg 4ződ csiki vot. -
#2582 jah gyors, de a dpi nem csak a gyorsaságban számit, hanem a pontoságban is.
én 4000dpin játszottam régebben az télleg sok volt, most a 3200 az már jo. -
#2581 hát most igy ebből nem tudtam megállapítani, hogy melyik országból való a srác. ha jól értettem csak az árát mondta, de a pénznemet nem. annyira nem érdekel, úgysem vennék csak ezért egeret, főleg, ha ilyen sokba van. annyira nem vagyok jó játékos, nekem bőven elég a logitechem, úgysem tudom még azt sem kihasználni. nekem elég a 800-1000 dpi, még az is gyors néha. -
#2580 mármint MW2? Én max azt, ha steam-el együtt banolnának, de ha warez, akkor úgysem azon keresztül csatizna, szóval nem kell félni. -
#2579 nekünk legrosszabb esetben is euro :) -
#2578 80 dollár (vagy font?)? jól néz ki, de nem telik rá :D -
#2577 jah kurvaszar lehet
:D