Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha csak két választásod van, válaszd a harmadikat.✡ Benjamin H. Freedman✡ ✡
mini Chernobyl...
Nemtúlzottan járhatsz ilyen topicokban, mert tudhatnád hogy ilyenkor mindenki a warezról beszél.Ha ez téged ennyire zavar nemtudom, ugord át a HSZ-t .
I met God. She's black
mini Chernobyl...
Mi offoljuk szét a topikot?MI??? MII AKI 2 HSZT NEM ÍRUNK EGYMÁS UTÁN, TE MEG LEGALÁBB HATOT???
Értelme nincs errõl veszekedni, szvsz, szval ha nembírod magad az SG-s szokásokhoz tartani, akkor hellószia.
I met God. She's black
mini Chernobyl...
Részemrõl vége a vitának<#integet2>#integet2>
mini Chernobyl...
Igen te megkértél hogy itt ne beszéljek warezról én meg figyelmen kívül hagytam a kérést és a jelek szerint ez nem tetszik neked. majd ha te leszel a házigazda és lesz off topik akkor nem itt fogok warezról beszélni. De nem értem hogy mért zavar téged az hogy itt warezról beszélek amikor már mondtam hogy megveszem a játékot
Azok a régi szép idõk amikor még volt "KISZ" OMFG...
mini Chernobyl...
Nem úgy van mint azelõtt a Gagarin õrs meg a KISZ-es bulikban .
Meg te se reagáld túl a dolgokat .
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Elhiszem, hogy te is bizonytalan vagy benne és is az vagyok és pontosan az MW2 hibái miatt, de akkor sem warezolok itt!!! Ugye ezt is megérted!!! Thx<#papakacsint>#papakacsint>
mini Chernobyl...
2 hónappal a megjelenés elõtt beírja valaki hogy õ majd letölti ha megjelenik. Miért kell ebbõl ekkora ügyet csinálni? Egy héttel elõtte majd 50-en fogják... Most azokkal is mind összeveszel? Maximum nyit valaki egy off/warez topikot és oda át lehet õket küldeni. Megnyugtatlak, ettõl még 5 percenként lesz egy "honnan töltsem le, mért nem indul, hol a crack" kérdés itt is.
Amúgy az MW2 után én magam is bizonytalan vagyok vásárlás ügyileg. Demo ugye nincs, vedd meg majd meglátod milyen jó lett..., vagy nem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Azért , mert VIP vagy nem húzom be fülem-farkam, ha nem probléma...
Gondolkodj mielött beszólogatsz te VIP...OMFG
Én kérdezem te ki vagy itt?! Az is látszik hogy komolytalan vagy, még linkelni sem tudsz íme ami nem mûködik, továbbá topikoljál az MW2 -ben...thx
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
mini Chernobyl...
Nem sértegettelek csak felvázoltam azt, ami a meg nem értésedbõl leszûrõdött...
Senki nem fél...ezt is te kezdted...ugye milyen szar amikor a "fagyi visszanyal"?!
Ne haragudj, de a lázadó 10+ x évedidbõl, csak arra tudok vonatkoztatni, hogy van mit még fejlõdnöd és ez most nem sértegetés "ÉS NEM ARKAROM SZ@RRÁ OFFOLI" a topicot, ez egy bíztatás a hosszú útra ami még rád vár az életben xD
Amúgy itt minden infót megtálálsz a játékkal kapcsolatban: érdekes, persze ez nem azt jelenti, hogy a topicban nem lehet kérdezni, de ha már a gép elött ülsz nem olyan nehéz a keresõt használni és érdekes fontos eseményeket leközõlni a topic többi tagjával...
Részemrõl befejeztem...(nincs értelme vitázno Veled, nem vagyunk egy (súlycsoportban)...
@Lbaxta: thx
mini Chernobyl...
<#nezze>#nezze>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
System Requirements
mini Chernobyl...
Ember szvsz a szabályzatban is benne lehet hogy a warezolás a topic-okban nem tilos hanem nem megengedett!!!
De nem vitázom veled, mert nem érdemes konklúzió a részemrõl levonva, van még mit fejlõdnöd!!!
Warezolással meg kerüld el ezt a topicot , de hirtelen!!! THX
mini Chernobyl...
ne kövezzetek meg,ha már volt szó róla:
nem tudja valaki a hardver igényét?
AMD Phenom II X6 1090T 3.20GHz AM3 4gb MSI N460GTX-M2D1GD5/OC
mini Chernobyl...
igaz õ is warezol, de õrá ez nem vonatkozik.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne légy "Newbie"...OMFG...
mini Chernobyl...
Valuta meg szerintem egyelõre egy "játékon belüli" fizetõeszköz lesz. Nem valós pénz.
De mint mások már említették, ami ebben a részben még csak "virtuális" üzlet, az lehet a bevezetése annak hogy a következõ részekben már valóban pénzért veszed a jobb fegyvert meg a több lõszert...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Arab money
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
multi tdm, stb stb