11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#2658 az emberi faj oxigén nélkül elpusztul
ha szomjasak vagyunk, akkor innunk kell
és 2011 év végén is lesz Call of Duty FPS
Mily meglepő... -
#2657 Ja,el lehet kattogni rajta!köszönjük a linket Fpocok! -
#2656 Zsir. Egész jónak tűnik -
strebacom #2655 Te vagy a király, de a kezdök ezt nem tudják, de pofa az "big".......
-
#2654 De. MW2-ben is ez volt. Emlékszem havernak nem volt beállitva a ninja erre jött a zene és mondja most lehet futni mert úgyse hallja XD -
Gabe18 #2653 Azokat még a "semmit sem lehet állítani" MW2-ben is ki lehetett lőni valahogy. -
#2652 Hát... de. -
kopaszqtya #2651 ezek a randomn időközönként hallható zenék nem lesznek zavaróak pl s&d közben? -
kopaszqtya #2650 hmm végre néznivaló -
Gabe18 #2649 Ezekkel mi van már, hármasával jönnek a helikopterek...
De m16 hangtompítóval jól adja neki. -
#2648 Mindennapi STREAM ünket ad meg nekünk ma. Huááá. -
#2647 Lehet, hogy előbb kezdte a videót nézni, beizgult a játékra, azt szólt asszonypajtásnak -
#2646 Hát ha te COD vidit nézel dugás közben ott komoly gondok vannak -
strebacom #2645 Közben dugtam is, neked dugás közben mindig az LCD-n jár a szemed vazze.....
-
#2644 Azt azért vegyük figyelembe, hogy nem direkt a 18-22 éves korosztálynak szánták a filmet. retro film amúgy is :) -
#2643 két egymás utáni nagyon gagyi horror filmet
:D -
#2642 akarom írni: Recruit fokozaton. -
#2641 Regularon biztos hogy bő 5 óra a játékidő:)
nehezebb fokon van az majdnem 7 h is. -
#2640 ~5 óra. :S
Megértem, hogy ez a megfelelő játékidő a történet elmesélésére, de akkor inkább tegyenek bele két sztorit. :)
Mint anno, a grindhouse mozik amcsiba. Vettél egy jegyet, és cserébe végignéztél két egymás utáni horror filmet. -
#2639 Nem kell leoltani, mert gondolom csak azért akadt ki, mert ilyen szemetek vannak... -
#2638 Szerintem nem nézte végig... csak arra mondta, hogy valaki már végignyomta, meg felrakta. Szerintem... nem tudom. -
#2637 Nem kényszerített senki se hogy megnézd. Vagy a 3*100 perc alatt egyszer se tűnt fel hogy mit nézel? -
#2636 látom nem érted! világos hogy aki nem ismeri fel a saját vagy enemy-t drescode alapján az nub ez idáig rendben. de ha chopperrel küldöd és nem jelöli az enemyt aki nem használ cold-ot akkor chopperből honnan ismered már fel az enemyt? mert olyan madártávlatból kétlem. -
#2635 nem kötelező megnézni -
#2634 Ez hol van? linket pls -
strebacom #2633 Hát ja én láttam, menjen a f....-ba a köcsögje... -
#2632 Valamelyik baromarcú felrakta az egész kampányt a netre... 3*100perc. Nem sok, de még így is több mint a mw2. -
#2631 feladták,feladtááák istenem, feladták Zavvi-ról, ha szerencsém van megjön 9-10.-e körül :DDD gyáááá, ez a mai nap legjobb híre számomra :D -
#2630 Igen, csak nem az lesz a perk neve, hanem valami más. -
Gman2142 #2629 A cold blooded perkel nem jelölt ki mw 2-ben sem a predator sem a chopper gunner/ac 130, de még az "automata" gépek sem pl sentry gun/helikopter. Remélem itt is így lesz, hogy ezzel a perkel nyugodtan sétálgathatok ha tele az ég ellenséggel :D persze aki ügyes az látja a chopper gunner-ből a cold bloodedeseket -
#2628 Ez benne van a Hardcore-ban. Ha nem tudod megkülönböztetni a csapattársaidat az ellenféltől, akkor... -
#2627 nem tudom szoktál e hc-ni de majd akkor fog sírni a szád, hogy ha saját csapat társad állandóan leszed chopperal :D mert nem jelöl ugye az meg lő majd mindenkire és hát lesz tk :) -
#2626 Szerintem ennél sem, meg a predatornál sem lenne baj, ha bejelölné... de baszki... falon át is látja őket? Emiatt egy nagy baromság. -
#2625 No comment... -
#2624 kissé noob dolog
szerencsére a chopper nem jelöli BO-ban -
#2623 Hát az mw2-ben is a predator meg a chopper meg ezek bejelölték az összes ellenfelet. De még mindig nem értem mért baj az ha bejelöli -
#2622 Bejelöli ellenfeleket. Kívéve, ha van ninja vagy ghostja... nem tudom melyik a neve. -
Gabe18 #2621 Hát a predator is bejelölte előző részben...
Ezt amúgy nem olyan könnyű irányítani, ha elmész vele valaki mellett akkor megfordulni már elég reménytelen (legalábbis Xboxon). Meg csak annyi időd van szórakozni vele amíg a zöld csík jobb oldalt le nem fut. -
#2620 Sok ellenséget jelöl be ez a kiba.. rakéta :D
csak ennyit akartam:D
ergó, lesz itt sírás, fórumon pl. -
Gabe18 #2619 Én se értem mit akarsz az elmúlt két hozzászólásból kihozni..