11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
foxxi #2704 Sose értettem a készítőket hogy mi a faxé hagyják meg a lehetőséget a csalásra... ennyi idő alatt eljuthattak volna már egy olyan pontig hogy multiplayer játékokban ez ne legyen lehetséges ( és van akiknél még müködik is... ). Gyönyörű kilátások igy előre keddre -
#2703 Már van rá hack? :D -
#2702 -
#2701 :O
-
#2700 EZ volt MW2 nél is?Ha jól emlékszem! -
Baxo #2699 már volt... -
#2698 :D
-
koocos #2697 kössz, reméltem hogy az bírni fog még 1 fél évet, jó tudni h ez mennifog -
#2696 inkább szedj össze még egy kis casht egy i5 750-re, Q már elavult és nem fogsz tudni fejleszteni a jövőben -
bgreg #2695 ez a proci bőven jó hozzá nyugi -
koocos #2694 azt most fogom venni, 1gigás HD ati vagy nvidia, még nem tudom milyen:) ram meg 4 gb -
Baxo #2693 amd-ben nem vok jártas, de elpetyeg biztos azon is hiszen a codok jól vannak optimalizálva nekem még a cod4 p4esemen is elment 2,4es procival közepes grafon... vidikari? -
Baxo #2692 Sztem faxa! -
bgreg #2691 hi.szerintetek q8300 +5770 jó egymással kipörgeti a proci a vidit? black opsra kell majd gép és azért. -
koocos #2690 2magos 2000res amd proci nagyon nyöszörögve vinné el? -
Baxo #2689 Már úgy tolnám a multit, csak fene vinné el, hogy jövőhéten tele leszek ZH-val és hétvégén sem jövök haza mert megyek bnőmmel bálba. A koliban meg valahogy át kellene verni a külső routert, nem lehet neten játszani, mert mindenkinek 1ip címe van vagy mi a fene, de hallottam h. van egy progi amivel át lehet verni a routert. Jó lenne ha valaki tudna erre egy megoldást... -
#2688 Igen tudom én is csak rossz szmájlit küldtem el XD ezt akartam -->
Pont egymás mellett vannak XD -
Baxo #2687 Nem hiszem h. lesz... -
#2686 Ügyes vagy (?)
Majd akkor szólj ha PC gameplay-t találsz kedd előtt -
#2685 Volt már PS3as gameplay videó? Csak mert én találtam egyet -
#2684 fire in the hole -
#2683 megve(het)tték, nincs joguk bannolni őket. lelőhetnék a playlisteket és akkor nem tudnának játszani, de úgy néz ki mostantól lehet -
kopaszqtya #2682 csávó durván leosztja a népet:D -
#2681 Jól tolja a srác. -
#2680 Boxra kijött már,hogy ennyien gamelnek már vele és nem kap BANánt senki,mert megjelenés előtt játszik vele? -
#2679 Jobb minőségű STREAM . -
kopaszqtya #2678 jah jó ötlet ha már ott vagy akkor lehetne javítani is nem konzolszervize hanem konzolokszervize. -
#2677 Találtam egy hasznos linket. Lehet majd megérné kirakni banner alá... nem? -
#2676 remélem :D -
kopaszqtya #2675 biztos sok server lesz szerintem azt se fogod tudni hova menj fel:D -
busman1 #2674 Vagy kevés szeró lesz, és napokat vársz, hogy bejuss valahova. -
#2672 am hogy lesznek ezek a szerverek most hogy nem lehet mindenkinek?? lesz majd 20-30 szerver ami kihal fél év után? -
#2670 2500 -
#2666 A csapattársakon villog egy jelzőfény. -
#2664 -
kopaszqtya #2663 óóó
Az általad előrendelt áru a mai nap folyamán (2010. 11. 05.) megérkezett.Mivel igényelted az ingyenes házhozszállítást, a futár azonban a hétvégén nem dolgozik, a terméket a hétfői nap folyamán tudja felvenni nálunk és kedden fogja kézbesíteni a megadott címre!
Üdvözlettel:
A konzolokszervize.hu csapata -
Gabe18 #2662 4 nappal a megjelenés előtt ezt mégis honnan kéne tudni? -
Newfronter #2661 Mi a véleményetek a játékról? Érdemes lesz megvenni? Mennyire időtálló a multija? Nem szeretném úgy elkölteni a pénzem hogy a végén kiderüljön, hogy ez nem jó benne, az nem jó benne...stb. -
#2660 Jó ez a Customization music, ami most megy -
#2659 Hogy én ezen miért nem lepődöm meg!