11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#2744 ja, nekem is elindult már Angliából, ha jól halad akkor jövő hét közepe vége felé meg is lesz. -
#2743 Szerintem eleve baromság FPS-t játszani konzolon, de hát ők tudják :) -
#2742 Már meg van, csak a postásra várok. -
koocos #2741 játszottál már xboxon? kicsit más azzal célozni, ennyi belefér...ezzel talán ellensúlyozzák ezt a hátrányt pcvel szemben...és nem muszáj használni :)
tommygear: karácsonyra valószínűleg :D -
#2740 de nem cheat, mert minden gépen ott van... -
#2739 valami kis buziság :D nincs ott, de mégis ott van
http://cod4boards.com/mw2-xbox-360/201104-aim-assist-snap-assist.html -
#2738 innen am ki fogja megvenni? -
#2737 nem fejest hanem kamu frageket lőnek amit pc-n nem lehet lőni ilyen szitukban -
#2736 nem egyről beszélünk még mindig ;) van a cheat és van a "legálisnak" mondott aim assist, amit mindenki elér és bekapcsol ha akar. nem ettől lőnek fejest, már ezerszer el lett mondva más topikban, szerintem jobb, ha most elássuk a témát. -
koocos #2735 vedd hozzá, hogy milyen gépen egérrel célozni, és milyen konzolon :) -
koocos #2734 Jól kezdődik:) szeretem a megjelenés előtti napokat, jó infók látnak napvilágot :) -
#2733 ha homokba dugod a fejed, akkor max koszos leszel :) direkt nem homokost írtam :) -
#2732 de ugyanaz
pc-n a cheat aimbot néven van
auto aim assist meg a konzolos szar -
#2731 Mondom... oké... hívjuk úgy. -
#2730 pont az a lényege, hogy nem ugyanaz:) -
#2729 Auto aim... aim assist. Ugyanaz... De ha ettől kevésbé érzed magad rosszul, akkor legyen aim assist. -
#2728 köszi, ez a francos assist szó nem jutott eszembe:) -
#2727 de hiába hívod csak segítésnek, pc-n nincs ilyen hogy pörögsz forogsz meg 2 emeletnyi zuhanás közben lősz zoom nélkül és sorba adja a killeket
nyilván tudni kell használni ilyen szinten hogy mennyire nézz az ember közelébe ahonnan még lelövi neked a gép, de teljesen bohóc az egész -
#2726 aha értem -
#2725 Aim assist=célzásrásegítés a neve,nehéz elmagyarázni milyen,ps2-es idők óta van az fps-eknél,meg összes codnál xbox-on is cod2 óta. Igazából ettől még kell tudni célozni. -
#2724 Black Ops - az első 15 perc játékmenet -
#2723 nem auto aim, már mw2-ben is ki lett vesézve, hogy csak ilyen "rásegítő" van, ha megfelelő helyre irányítod, akkor kicsit berántja, de állítólag sokszor csak zavaró. Szóval nem emiatt lőnek állandóan fejest :) -
#2722 akkor mi? -
#2721 AZ rohadtul nem auto aim..... -
#2720 multiba van auto aim konzolon?
na ne már :D az felér egy aim hack-el... -
#2719 most esett le, hogy mire emlékeztet mikor ilyen konzolos videókat látok. doom-ban volt ilyen statikus a mozgás még anno :) -
koocos #2718 Nem tartom visszafejlődésnek, bár 4est eddig nem sikerült verni multiban, de 1-2 szerintem szörnyű ilyen téren:) -
koocos #2717 Attól, hogy valaki összevág másfél percet, amiben aláz, még nem biztos, hogy non-stop ilyeneket nyom, pár óra mw-ből én is tudnék ilyen videt összevágni:) -
Gabe18 #2716 A CoD multi (vissza)fejlődése... -
#2715 Inkább mindenki más szörnyen rossz :p -
#2714 Én nem értem mit kell csalózni egyből ezt hívják quic scope-olásnak
és hát elég jól tolja :P -
Gabe18 #2713 Nem. Vagy ha igen akkor nem értetem, azért angolból ennyire nem vagyok képzett...
De így belegondolva mégis mi történhet? Extra zombi tartalomként megérkezik a fej nélküli lovas? -
#2712 Nem nézted azt a videót, ahol mondták, ha lelövik összes fejet, akkor valami ultrabrutál dolog fog történni? -
Gabe18 #2711 Szörnyűség... A bábúemberek be fogják perelni az Activisiont! -
Gabe18 #2710 Nyilván lesz rá csalás. Ez nem kérdés. Aki azt várja hogy majd itt most nem lesz, az tuti csalódni fog, kár is megvennie... -
#2709 LOL.. lelövi a fejeket a nuketown-on. Csak erős idegzetüeknek.
-
foxxi #2708 Azt vágom, nem is arra reagáltam ( szándékosan nem választ nyomtam, me szerintem is csak szimplán jól játszik), viszont az "ősökre" tekintettel, meg a "hack" szó láttán eszembe jutott hogy valószínű itt is megismétli magát a történelem ( már az első napokban/hetekben), DE NE igy legyen ( de igy lesz)... és egy előzetes okfejtést vázoltam, magam elé -
Gabe18 #2707 Ebbe nincs csalás de az a konzolos auto aim be van neki nyomva szerintem. -
#2706 ez nem hekker -
#2705 XD
Sztem csak jól tolja :P