Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
HA igen hool érhetem el???
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
I met God. She's black
Parasite Eve 2, best game EVER!
Najó attól függ hányadik prestige-ig kell elvinni. meg h jól tudom itt te döntöd el hogy melyik fegyót unlockolod avagy melyiket veszed meg CP pontokért
Amúgy ITT van minden eddig ismert infó.
Ahogy láttam perkenként változik a karakter ruhája,
I met God. She's black
-Nagyobb pályák
-Jobb fegyverek
Ami nem tetszik:
-Dupla pisztoly
-Dupla kés, elég egyis.
Nagyon bejövõs játék szerintem vevõs lesz(kivéve, ha a MoH multija jobb lesz.)
És még 1:
1.18nál zombik vannak :D
lehet észrevettétek már :D
I met God. She's black
Holt biztos hogy lesz szerver amit arra specializálnak majd hogy a kisautóval versenyezzenek rajta.<#rolleyes>#rolleyes>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nekem az utolso codom a Waw az még belefért:) semmi bajom ha ilyeneket is készitenek,csak az a bajom hogy mostanába csak iylen game készült.. énmeg játszom az 5 éves Ro-val.. meg esetleg az arma2 :S de ahoz meg atomerömü kell..
Egy tényleg kicsit túlzás, de szerintem belefér még a "szórakoztatás" kategóriába. Az arcade játékok a túlzásról szólnak :D
és cfg-vel annyira serious samet csinált belõle az aki akart hogy nemigaz
ebben csak több a lehetõség ezekre
mini Chernobyl...
Szánalmas az ilyen!!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.