Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Nincs béta, csak az journalistáknak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
nem de másra sem jött ki.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
1:Eltaláltad
2:az elsõ válaszból kiindulva sehol

Legalábbis ha jól tudom
palinho96
pc-re nem jött ki BÉTA???
HA igen hool érhetem el???

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Fpocok
Learn to play. Azaz tanulj meg játszani.

Prince23
vki megtudná mondani, hogy mi az a l2p? magyarul mit jelent. arra vagyok kivi

Jó lenne, de CoD-nál már-már naív gondolat, hogy ~2 hét alatt ne legyen mindent megnyitó csodaszer...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Köszi szépen. És még a kiszállítás is ingyenes, egyszerûen fantasztikus.

lolSL
platinumshop.hu-n 9000ft.

Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni tõletek. Elõszeretném rendelni a játékot és hogy honnan lenne érdemes ezt megtennem?! Tudom hogy az 576 meg a cdgalaxisból is elõrendelhetõ, de nekem az 12 e ft nagyon sok, ha tudtok egy olyan oldalt ahonnan olcsóban tudnám megrendelni annak nagyon örülnék. Segítségeteket elõre is köszönöm.

lolSL
talán tárolhatnák neten a rangokat, statokat stb mint más játékoknál.

szabii98
Lehet ^^

I met God. She's black

elitehun
Mért vagy ebben biztos? Ha már vérpistike akkor benyom egy levelhack-et meg biztos lesz olyan hack is hogy végtelen CP és bumm. máris megvehet mindent ^^
szabii98
Úgy kell venni a fegyverekre a cuccokat meg mindent hozzá, volt videó is, mint az MWben a challenge úgy kell megszerezni majd(gondolom) és akkor kikell fizetni jókis buli lesz és nemlesz minden vérpistike pro fegyvóval :D

I met God. She's black

mascarun
Mindenki kezén ott a kisujj! Vagy a hasát is tudja mindenki csapkodni...

Fpocok
Mert így van valami értelme is. Amúgy ilyet mondott valaki, hogy prestige1 lvl 14 nél van az elsõ fegyó amit csak akkor unlockolhatsz, es utana ofc megvenni. De egyelõre csak páran írták, nem tudom honnan szedták.

elitehun
És ennek mért örülünk? :S
Najó attól függ hányadik prestige-ig kell elvinni. meg h jól tudom itt te döntöd el hogy melyik fegyót unlockolod avagy melyiket veszed meg CP pontokért
Fpocok
Most olvasom, hogy lesznek olyan fegyók, amiket csak akkor lehet unlockolni, ha prestigelünk. :D

Fpocok
Tudtommal egyelõre nincsenek infók, csak találgatások az MW2 alapján.

Amúgy ITT van minden eddig ismert infó.

elitehun
Király :D
És vhol meg lehet nézni õket?
Fpocok
Akkor most rájössz, hogy DE lesznek :D

Drephis
de lesznek :D

help

elitehun
Most jöttem rá hogy nem lesznek PRO perkek<#csodalk>
szabii98
Bocsi a 3 HSZ ért,
Ahogy láttam perkenként változik a karakter ruhája,

I met God. She's black

szabii98
Szerintem linkben volt, perk leírás voltmár és köszi :)

I met God. She's black

szabii98
Tudom elég érdekes játékmód lesz :D

I met God. She's black

Fpocok
És ez?

http://www.youtube.com/v/IhBPQAWkN30?fs

Fpocok
Zombik lesznek benne. T. is megmondta.

szabii98
Voltmár, azért érdekes a játékmenet.Amit észrelehet venni:

-Nagyobb pályák
-Jobb fegyverek
Ami nem tetszik:
-Dupla pisztoly
-Dupla kés, elég egyis.

Nagyon bejövõs játék szerintem vevõs lesz(kivéve, ha a MoH multija jobb lesz.)

És még 1:
1.18nál zombik vannak :D
lehet észrevettétek már :D

I met God. She's black

szabii98
mascarun
Vagy kilövik....

elitehun
Amúgy szerintem nem lehet a kocsival az örökkévalóságig menni hanem egy idõ után magától felrobban vagy csak leáll
na ja az autot nemis emlitettem:D

Fpocok
Fõleg ha lesz mod tools. A hangsúly a HA szón van. Én még mindig kételkedek, ne legyen igazam. :D

"ez nem egy versenyautós játék"

Holt biztos hogy lesz szerver amit arra specializálnak majd hogy a kisautóval versenyezzenek rajta.<#rolleyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Ha nem lenne semmi újdonság, az sem lenne jó. A kés annyira nem zavar, engem jobban aggaszt a kisautó. Kicsit fura nekem... bár a Nikitával nincs gondom, alig várom, hogy használhassam, de ez a kocsi... ez nem egy versenyautós játék :S

persze hogy hülyének látszottam ,sokkot kaptam a videotol XD
nekem az utolso codom a Waw az még belefért:) semmi bajom ha ilyeneket is készitenek,csak az a bajom hogy mostanába csak iylen game készült.. énmeg játszom az 5 éves Ro-val.. meg esetleg az arma2 :S de ahoz meg atomerömü kell..

Fpocok
Értem, akkor félreértettem. De olyan jól adtad a hülyét, hogy elhittem :D (viccelek csak).
Egy tényleg kicsit túlzás, de szerintem belefér még a "szórakoztatás" kategóriába. Az arcade játékok a túlzásról szólnak :D

:D ilyen kés az én gyerekkoromba is volt..kb 20 éve.. nemarrol van szo hogy nem létezik :D vágod? nézd már meg azt a videot mit müvel vele,ha még nem láttad..

elitehun
Te tudod is hogy miket írsz?<#lama>
lolSL
jajj mert a régi (2/4) codok nem arról szóltak hogy leugrasz egy háztetõrõl, közben belelõsz a füstbe és 2 fej .. legalapabb minden movieban
és cfg-vel annyira serious samet csinált belõle az aki akart hogy nemigaz
ebben csak több a lehetõség ezekre

Jaka923
Hát az tény, hogy a játék minden új résznél veszít a komolyságából...

Fpocok
Ja, a kés szerintem is csak egy hülye kitaláció . Azért tudod mi az, hogy arcade nem?

jesszus láttam egy videot a minap a játékrol... hát nemtom gyerekek ez a játék egy vicc.. kilöhetö késpenge :D überlol hogy 50 m -re fejest lött vele,csak mosolyogtam,de mnikor megláttam a minigunnal ugrálni az embert hát inkább sirtam volna.. annyira arcade, közelebb van a serius samhez mint a codhoz..

Fpocok
Mi? Demo meg record? Amikor legutóbb néztem még nem volt.

Ezek vannak BC2 alatt is...nem értem hogy neked miért megy...

mini Chernobyl...

Bár még lehet arra is valami forgató rendszert (motort) szerelne, hogy ne legyen az sem kihívás....

Szánalmas az ilyen!!!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az illetõ büszke lehet magára, mert be tud nyomni 3-4 gombot, meg tudja tologatni az egeret! Az ilyen miért nem búgócsigázik inkább?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lolSL
xboxon nincsenek cheaterek :) mw2-ben "hackelt" host lehet mint pcn (black opsban ez se lesz majd, más játékra se jellemzõ), de wh meg aimbot félék nincsenek.

[HUN]Crassus
most ennek mi értelme?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"