11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Gabe18 #2785 Aha, az más.
De a jövőben biztos nem egy "hardcore" játékba is be fog ez kerülni, amiben igazából semmi keresnivalója nem lenne ennek. -
#2784 Ez a videó egy poén videó. A bemutatott játékok közül egyik se megy kinectel. -
#2783 Kinectes bohóckodásról meg ne is beszéljünk. Casual cucc... sok mindenre nem jó. -
#2782 Ez most nem ellened fog irányulni...
de ez egy nagy szar. A videón is látszik, hogy egy szar, mivel konzol gyártók nem támogajták ezt a fajta megoldást. Meg is látszik. Hiába vannak rákötve, így is egy ratyi az irányítás. -
#2781 Miért rosz a vezetéknélküli kontroller? -
Gabe18 #2780 Nem tudom hogy ez szánalmas vagy nevetséges...
Addig jó hogy az erre készített játékok mennek rajta ahogy mennek, de mikor ilyen "komoly" játékot mutatnak vele, hát az tragédia. -
#2779 Nekem is az ugrott be :D -
#2778 am ez a nuketown map nem az indiana 4ből a nuketown? -
#2777 -
#2775 viszont hatalmas pozitivum a konzol mellett, hogy próbálja az embereket a mozgásra ösztökélni, ez a kinect dolog nagyon jópofa, bár eléggé gyerekcipőben járhat, de az irány az jó. -
#2774 Ja meg ha megnézed egyik komolyabb gyártó se csinál vezetéknélküli "gamer" egeret -
#2773 ebayen biztos van fele ennyiért, elektromos cuccokat nem szabad mo-n venni
media marktban meg tilos, verés kéne hogy járjon érte -
#2772 az nincs mindenkinek? vagy még van aki azt hiszi hogy wirelessel lehet jól játszani :DDD még a konzolok prok is tudják hogy nem és egy se játszik azzal :)
pcn is annyira durvák a noobok akik jönnek hogy milyen gecidrága gamer wireless egeret vettek, aztán elsírják magukat a ténytől hogy jobb egy 2 ezres vezetékes :D -
#2771 http://xbox.maximax.hu/ -
#2770 9. -
#2769 Kb + egy vezetékes kontroller -
#2768 akkor ha nem vesz ne játsszon fps-el
nem méltó rá kis bohóc hülyegyerekeknek való szarság
wii bowlingozzon akkor inkább -
#2767 sőt, PC-n még több is a különbség szerintem. -
#2766 Nekem volt ilyen szarom egy borzalom volt. -
Baxo #2765 Egy ilyen mennyi? 20rugo? -
#2764 XD -
#2763 jóvan cumshot :D -
#2762 Tessék gondolom ilyet se láttál még:
-
#2761 pontossan. -
#2760 Én fogom kedden :D -
Gabe18 #2759 Vagy megtanul a kontrollerel játszani és nem szenved... -
foxxi #2758 csak olyan lehet! -
#2757 mittumén mijjen cumshotod van otthon.
ez egy adapter. -
#2756 cumot? az olyan mint a cumshot? -
#2755 konzolon a platformok vannak hazai pályán, aki komolyan akar multizni, vesz egy XFPS cumot, amivel nagyon faszán lehet egér+bill-zni, vagy beletanul a karokkal, mert úgy is nagyon faszán lehet nyomni.
de aki normálissan megszokta hogy egér+bill-el játszik fps-t, az kapásból megveszi az XFPS kiegészítőt, és nem szenved meg siránkozik.
szoval nehogy azt hidje valaki hogy egér + bill nincs konzlra.
legtöben akik megveszik a konzolokat kb 10rangúnak veszik az fps játékokat főleg multiban álltalában egy pc-t tartanak sokan erre a célra.
a konzol vételekor a fő játékokat veszik figyelembe.
mert van mint autós gémekhez a joy vagy kormány lehet választani....ennyire egszerű. -
#2754 ki írta hogy zavar minket?? :D -
#2753 de nem értem mit zavar benneteket az, hogy a játékosok többsége konzolon tolja... arról nem beszélve, hogy mind azzal tolja tehát egyenlőség van mint ahogy pc-n is az egér ügyében. jah meg gondolj bele abba, hogy akik le sem szarják a számítógépet csak játszanak minek vegyenek már sz.gépet azért hogy fps-ezzenek. -
#2752 Konzolt maximum sportjátékokra vennék, ha lenne kedvem pénzt kidobni ilyenre. Na meg pár olyanra miket sosem fogok játszani PC-n, de FPS-t nem hiszem. Van ezer másféle amivel el lehet szórakozni vele, nekem anno például a Fight Night Round 2 nagyon bejött, azóta ugye több része is kijött amik még jobbak lehetnek. COD3-at próbáltam, köszönöm szépen, maradok PC-nél. Nem 10 perc volt, de nem jött át a gém :)
Ne haragudj, hogy ha megsértettelek ezzel a kijelentéssel, nem ez állt szándékomban. -
Baxo #2751 +1
Havernál toltam én is 2 órát a végére egész jól belejöttem, de akkor is ég és föld a pc - konzol, azaz egyértelműen sokkal könnyebb egér-bill kombóval mint karral... -
#2750 szerintem is vicc kategória fps konzolon ahol eleve a pontosság meg a gyorsaság a lényeg, nincs idő itt majomkodni egy karral -
#2749 Szerintem meg fingod sincs milyen
[persze most majd jön a szokásos egyik ismerősöm ismerősénél próbáltam 10 percet, fos volt szöveg] -
#2748 hát az lesz majd akkor -
#2747 nekem 8700 volt, szállitással, de annyiért már nem fogod tudni megvenni. Eleve emelték, nekem pedig discountom is volt hozzá. most olyan 10500 körül van, attól függ, hogy milyen a valuta-árfolyam éppen, szóval onnan már nem érdemes venni. Mármint Zavvi-ról, másnál nem néztem. Jobban jársz valamelyik banner alatt linkelt magyar bolttal. -
koocos #2746 így van :) -
#2745 mennyiért hozzák onnan?