11248
  • Gabe18
    Aha, az más.
    De a jövőben biztos nem egy "hardcore" játékba is be fog ez kerülni, amiben igazából semmi keresnivalója nem lenne ennek.
  • TDC Geronimo
    Ez a videó egy poén videó. A bemutatott játékok közül egyik se megy kinectel.
  • Fpocok
    Kinectes bohóckodásról meg ne is beszéljünk. Casual cucc... sok mindenre nem jó.
  • Fpocok
    Ez most nem ellened fog irányulni...

de ez egy nagy szar. A videón is látszik, hogy egy szar, mivel konzol gyártók nem támogajták ezt a fajta megoldást. Meg is látszik. Hiába vannak rákötve, így is egy ratyi az irányítás.
  • mrAbruzzi
    Miért rosz a vezetéknélküli kontroller?
  • Gabe18
    Nem tudom hogy ez szánalmas vagy nevetséges...
    Addig jó hogy az erre készített játékok mennek rajta ahogy mennek, de mikor ilyen "komoly" játékot mutatnak vele, hát az tragédia.
  • elitehun
    Nekem is az ugrott be :D
  • tommygear
    am ez a nuketown map nem az indiana 4ből a nuketown?
  • Bogdogege
  • bigapó
    viszont hatalmas pozitivum a konzol mellett, hogy próbálja az embereket a mozgásra ösztökélni, ez a kinect dolog nagyon jópofa, bár eléggé gyerekcipőben járhat, de az irány az jó.
  • elitehun
    Ja meg ha megnézed egyik komolyabb gyártó se csinál vezetéknélküli "gamer" egeret
  • lolSL
    ebayen biztos van fele ennyiért, elektromos cuccokat nem szabad mo-n venni
    media marktban meg tilos, verés kéne hogy járjon érte
  • lolSL
    az nincs mindenkinek? vagy még van aki azt hiszi hogy wirelessel lehet jól játszani :DDD még a konzolok prok is tudják hogy nem és egy se játszik azzal :)
    pcn is annyira durvák a noobok akik jönnek hogy milyen gecidrága gamer wireless egeret vettek, aztán elsírják magukat a ténytől hogy jobb egy 2 ezres vezetékes :D
  • Bogdogege
    http://xbox.maximax.hu/
  • DarkSector
    9.
  • Bogdogege
    Kb + egy vezetékes kontroller
  • lolSL
    akkor ha nem vesz ne játsszon fps-el
    nem méltó rá kis bohóc hülyegyerekeknek való szarság
    wii bowlingozzon akkor inkább
  • bigapó
    sőt, PC-n még több is a különbség szerintem.
  • Bogdogege
    Nekem volt ilyen szarom egy borzalom volt.
  • Baxo
    Egy ilyen mennyi? 20rugo?
  • DarkSector
    XD
  • tommygear
    jóvan cumshot :D
  • DarkSector
    Tessék gondolom ilyet se láttál még:

• DarkSector
    pontossan.
  • AkAfinucsi
    Én fogom kedden :D
  • Gabe18
    Vagy megtanul a kontrollerel játszani és nem szenved...
  • foxxi
    csak olyan lehet!
  • DarkSector
    mittumén mijjen cumshotod van otthon.
    ez egy adapter.
  • tommygear
    cumot? az olyan mint a cumshot?
  • DarkSector
    konzolon a platformok vannak hazai pályán, aki komolyan akar multizni, vesz egy XFPS cumot, amivel nagyon faszán lehet egér+bill-zni, vagy beletanul a karokkal, mert úgy is nagyon faszán lehet nyomni.

de aki normálissan megszokta hogy egér+bill-el játszik fps-t, az kapásból megveszi az XFPS kiegészítőt, és nem szenved meg siránkozik.

szoval nehogy azt hidje valaki hogy egér + bill nincs konzlra.
    legtöben akik megveszik a konzolokat kb 10rangúnak veszik az fps játékokat főleg multiban álltalában egy pc-t tartanak sokan erre a célra.
    a konzol vételekor a fő játékokat veszik figyelembe.

mert van mint autós gémekhez a joy vagy kormány lehet választani....ennyire egszerű.
  • tommygear
    ki írta hogy zavar minket?? :D
  • mmovar
    de nem értem mit zavar benneteket az, hogy a játékosok többsége konzolon tolja... arról nem beszélve, hogy mind azzal tolja tehát egyenlőség van mint ahogy pc-n is az egér ügyében. jah meg gondolj bele abba, hogy akik le sem szarják a számítógépet csak játszanak minek vegyenek már sz.gépet azért hogy fps-ezzenek.
  • bigapó
    Konzolt maximum sportjátékokra vennék, ha lenne kedvem pénzt kidobni ilyenre. Na meg pár olyanra miket sosem fogok játszani PC-n, de FPS-t nem hiszem. Van ezer másféle amivel el lehet szórakozni vele, nekem anno például a Fight Night Round 2 nagyon bejött, azóta ugye több része is kijött amik még jobbak lehetnek. COD3-at próbáltam, köszönöm szépen, maradok PC-nél. Nem 10 perc volt, de nem jött át a gém :)
    Ne haragudj, hogy ha megsértettelek ezzel a kijelentéssel, nem ez állt szándékomban.
  • Baxo
    +1

Havernál toltam én is 2 órát a végére egész jól belejöttem, de akkor is ég és föld a pc - konzol, azaz egyértelműen sokkal könnyebb egér-bill kombóval mint karral...
  • tommygear
    szerintem is vicc kategória fps konzolon ahol eleve a pontosság meg a gyorsaság a lényeg, nincs idő itt majomkodni egy karral
  • Seth
    Szerintem meg fingod sincs milyen
    [persze most majd jön a szokásos egyik ismerősöm ismerősénél próbáltam 10 percet, fos volt szöveg]
  • tommygear
    hát az lesz majd akkor
  • bigapó
    nekem 8700 volt, szállitással, de annyiért már nem fogod tudni megvenni. Eleve emelték, nekem pedig discountom is volt hozzá. most olyan 10500 körül van, attól függ, hogy milyen a valuta-árfolyam éppen, szóval onnan már nem érdemes venni. Mármint Zavvi-ról, másnál nem néztem. Jobban jársz valamelyik banner alatt linkelt magyar bolttal.
  • koocos
    így van :)
  • tommygear
    mennyiért hozzák onnan?