Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Rakd be a kedvencek közé az összes magyar szervert, aztán tudod nézni mikor vannak rajta.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hali!
Tudnátok olyan magyar szervert mutatni nekem, amin játszanak is? :)
Elõre is kösz!

6. küldetésnél mikor az autó repül felém akkor minden elsötétedik be esek egy házba és nemtudom végig csinálni mert elakadok nemtudja valaki hogy kell?

♥ ► I.Love Inter ◄ ♥

lolSL
miért ne mondanának igazat? minden ilyen kijelentésükkel a konzolos eladásokból vesztenek, ami a nagyobb rész, azért nem éri meg hazudozni hogy pc-n kicsit többet adjanak el

Cris99
Ja, végre szívhatnának a konzolosok is...
De mondom ha igazat mondanak akkor nagyon frapáns játék van készülõben!:P

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
Értem :S, akkor bocs!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Daell Drow
Nem neked ment hanem ferincnek, felre nyomtam.
Fpocok
Egyértelmû. Ha gondolod bõvebben kifejtem, de nem akarom fölöslegesen teleírni a topikot offal.

Cris99
De te most ezt 2 videóból tudod hogy az lesz?

Fpocok
BF3=konzolport. Le van butítva, kivettek mindent, amitõl jó volt a PC verzió (kivéve azt, hogy többen lehetnek egy szerveren PCn)

Cris99
ha a fejlesztõk igazat mondnak akkor nem, nekem már az is nagy öröm volt hogy az elsõ gameplay-t pcrõl vették fel nem kibelbaszott konzolról!
de egy bf konzolport jobb mint egy cod konzolport, és egyre jobban beigazolódik: COD for childrens, battlefield for soldiers! (szerintem)
ugyh ez volt az utolsó cod amit megvettem, mert csak csalódást érzek PC-n!

Cris99
Mert te tudod én mit warezolok vagy mivan??
mw2, bo bc2 ezekkel játszok mind eredeti..!!!

mmovar
õõõ azért a a shader warming-ot vagy a mi csöcst kapcsold be. (elvileg azért ugrál mert menet közben tölti még a pályarészleteket)

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

danyi2
Ok kösz megnyugodtam :)

Steam: zboard25

gyakorlatilag semmit nem tudsz ellene tenni, ez általános hiba a játékban, mindenkinél ugrál össze-vissza, csak van akinél kevésbé jön elõ, csak hogy megnyugtassalak :)

The Matrix has you...

Daell Drow
A kovetkezo game amit le warezolsz?
Fpocok
Pont most akartam írni, hogy a BF3 is egy ratyi konzolport lesz...

Mert a Bf3 az aztán tuti nagyon jó lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Cris99
Ja ez egy nagy ratyi konzolport!!!!, én többet codot soha!!!, bf3 lesz a köv gémem!
Bobby Koticknak meg üzenem hogy kapja be!

danyi2
Sziasztok!
Mit tudok csinálni hogy ne ugráljon az FPS - em?
A grafikát hiába állítom akkor is akadozik.

Steam: zboard25

mmovar
Én sem értem minek kell. feltételezem nem eredetivel példányról beszélsz. annak meg pont az a lényege, hogy a kampányt toljad mivel multi nincs. ezért további kérdésed NE itt tedd fel mert mi nem tudunk segíteni. további segítség ITT!

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

minek kell?

The Matrix has you...

Na elindult nekem is!
Nem tudnátok adni egy linket ahonnan mentést lehet leszedni a játékhoz?!
Nagyon kellene...
Daell Drow
huzz innen...
lolSL
menj a warez topicba, ne a mi drága idõnket fecséreld.

Na mit csináljak?
De könyörgöm, leírtam mit csinálj.
Aki ide ír az legnagyobb részt megvette, így fogalma sincs a warez verzió milyen hibákat produkál és azt hogy lehet orvosolni.

Meg régen nekem is elindult!
Beszéltem vele de õ se tudja mi lehet :S
Akkor talán vele kellene megbeszélni.

Érdekes unoka testvéremnek se eredeti ugyan az van neki is mint nekem és neki megy !
Akkor a hiba oka az lehet hogy nem eredeti a játék...

Banner-Warez-ott kérdez.

De nekem nem eredeti a játék!
Fpocok
Verify-jad a fájlokat. STEAM, jobb klikk a BO-on és ott van valami ilyesmi. De lehet, hogy az options/configure on belül van.. De lásd alább.

Sziasztok!
Nekem amikor elindítom ezt írja : Couldn't load image 'default'
Pls írjátok le mi lehet!
Cris99
Fasza vidi...:P:P

Gratula a videóhoz, de a minõség pocsék. Mitõl ilyen? Ez valami direkt effekt, hogy olyan mintha kamerával vetted volna fel?
Mit öreg játékos egy-két megjegyzés: Az hogy lövöd az ellen spawn-ját nem valami menõ és túl sok tudást sem igényel. Próbálj olyan sniper lövéseket is beletenni, amikor nem görgõzöl elõtte, hogy lássuk, hogy úgy is eltalálsz valakit! Mellesleg ne foglalkozz a véleményemmel csak egy vagyok a tengerben (tényleg elég negatívnak tûnik, de építõ kritikának szántam).

üdv.

Fatboyz4ever!

J i GS a W
Eladó egy Black OPS steamre Regisztrált BAN mentes fiókkal!!! infóért privátba írjon akit érdekel!

Daell Drow
illetve ez is jo megoldas, ez automatikus. Amit en mondtam az meg manualisan csinalja. :D
teckdeck
Nah sikerült megcsinálni :)
Találtam egy külföldi fórumon megoldást.
Ha esetleg leközelebb valakinek ilyen problémája lenne, annyit kell tenni hogy:
Steamen belül a játékon jobb klikk --> properties --> local files --> verify integrity of game cache

Ezután letölt pár file-t és kész is :)

Természetesen köszi a válaszokat, akik próbáltak segíteni :)

teckdeck
Nem talál ilyet :S

Fpocok
Windows keresõvel keresd meg. Steam mappában szerintem.

Fpocok
Én is ezt akartam mondani.

teckdeck
És azt nem tudod véletlenül, hogy ez a file hol található? :)

Daell Drow
Szerintem torold le azt a fajl-t, es majda steam ujra leszedi.
teckdeck
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis ma elakartam indítani a Black ops multiplayert, mint eddig is, és ez a hibaüzenet fogadott:

Error during initialization:
Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.

Lefordítani letudom, nem azzal van a baj, hanem hogy mi a probléma? Ugyanis, minden ugyanúgy van mint eddig. Tegnap este még tudtam játszani, ma meg hirtelen nem...

Köszi elõre is a segítséget :)

mijen szerkeztöt használsz?
Daell Drow
jo vidi.
Am mi az a truk ott a csipanal?
Mikor lonel, elotte ugy csinalsz mintha valtanal es ugy losz.
Igy nulla a szoras?
The Protector
az intro sima copilot, a videó mag sony vegas.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?