Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tudnátok olyan magyar szervert mutatni nekem, amin játszanak is? :)
Elõre is kösz!
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
De mondom ha igazat mondanak akkor nagyon frapáns játék van készülõben!:P
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
de egy bf konzolport jobb mint egy cod konzolport, és egyre jobban beigazolódik: COD for childrens, battlefield for soldiers! (szerintem)
ugyh ez volt az utolsó cod amit megvettem, mert csak csalódást érzek PC-n!
mw2, bo bc2 ezekkel játszok mind eredeti..!!!
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
The Matrix has you...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Bobby Koticknak meg üzenem hogy kapja be!
Mit tudok csinálni hogy ne ugráljon az FPS - em?
A grafikát hiába állítom akkor is akadozik.
Steam: zboard25
ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -
The Matrix has you...
Nem tudnátok adni egy linket ahonnan mentést lehet leszedni a játékhoz?!
Nagyon kellene...
Aki ide ír az legnagyobb részt megvette, így fogalma sincs a warez verzió milyen hibákat produkál és azt hogy lehet orvosolni.
Banner-Warez-ott kérdez.
Nekem amikor elindítom ezt írja : Couldn't load image 'default'
Pls írjátok le mi lehet!
Mit öreg játékos egy-két megjegyzés: Az hogy lövöd az ellen spawn-ját nem valami menõ és túl sok tudást sem igényel. Próbálj olyan sniper lövéseket is beletenni, amikor nem görgõzöl elõtte, hogy lássuk, hogy úgy is eltalálsz valakit! Mellesleg ne foglalkozz a véleményemmel csak egy vagyok a tengerben (tényleg elég negatívnak tûnik, de építõ kritikának szántam).
üdv.
Fatboyz4ever!
Találtam egy külföldi fórumon megoldást.
Ha esetleg leközelebb valakinek ilyen problémája lenne, annyit kell tenni hogy:
Steamen belül a játékon jobb klikk --> properties --> local files --> verify integrity of game cache
Ezután letölt pár file-t és kész is :)
Természetesen köszi a válaszokat, akik próbáltak segíteni :)
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis ma elakartam indítani a Black ops multiplayert, mint eddig is, és ez a hibaüzenet fogadott:
Error during initialization:
Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder.
Lefordítani letudom, nem azzal van a baj, hanem hogy mi a probléma? Ugyanis, minden ugyanúgy van mint eddig. Tegnap este még tudtam játszani, ma meg hirtelen nem...
Köszi elõre is a segítséget :)
Am mi az a truk ott a csipanal?
Mikor lonel, elotte ugy csinalsz mintha valtanal es ugy losz.
Igy nulla a szoras?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?