Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem ertem,h az emberek a cod 4 ota miert szidjak annyira a cod-ot.nem ertem h a cs az mia faszert jobb mint a cod.kb 4 evet jacottam a cod-on is es a cs-n is.sokan azert szidjak a cod-ot,mert lehet celozni,a hp ujratoltodik,lehet futni,vannak perkek,terkepek,s ha van muhold,akkor latod az ellenfeleket,gyonyoru grafika(sajat izles,ebbe nem szolok bele),a CS-nek mivan?arcade grafika,fos mapok,es a sarokban 100 hp.a call of duty az elethu jatek fele torekedik.most mennyire jobb az,h hozzadvagnak egy granatot(cod-ban kipusztulsz,vagy visszahajitod),s a CS-ben csak lazan mesz tovabb azzal az ervel,h'aaa csak egy granat,lemegy 90 hp-m,s azzal mivan?'.nem tudom,de amikor en jacccom,en nezem,h mi mennyire eletszeru.ha ti haboruban lennetek,nehogy azt mondjatok,h celzas nelkul lelottok barkit is(maximum mazli,de kurva nagy),nehogy azt mondjatok,h ti a csatateren nem futnatok mint egy veszett nyul,amikor lonek ratok,nehogy azt mondjatok,h nem lenne faszabb muholdon keresztul tudni,h korulbelul hol talalkozhattok kisebb nagyobb ellenallassal?s a perkek:ha ezt ugy vesszuk,akkor sztem a hadseregben nem mindenkit egy vadhujenek edzettek ki,aki kap egy AK-t,s eresszed.nem:van,aki jobban tud sprintelni,van aki fegyverszakerto,s erosebb loszert hasznal(sajatkeszitesu),vagy van,aki figyelmesebb,s eszreveszi a csapdakat.Ienek mind vannak a valo vilagban.a CS emellett egy qrva szar arcade fos elnezest,ha valakinek megsertettem a lelki vilagat,de nekem ez a velemenyem
jetblack
Jó de az wow ami egy külön kategória mint az l2<#nyes><#nyes><#nyes>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Jacek
wow-ban vannak ilyen 80-100ezres banhullamok:D

jetblack
Vagy kivárnak az adott MMO-s játék "tulajai" és egy nagy frissitésbe rejtett kis okossággal buktatnak le rengetek csalót mint anno a 12Sky2-ben volt ott is egyik napról a másikra kb 1300 embert bannoltak ami abban a Game-ben nagy szó de egy nagy igazság van amíg lesznek olyan játékosok aki azt gondolják hogy a könyebb út a jobb addig mindig lesznek cheat-ek

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Jacek
erdekes MMO-ban meg tudjak oldani... van ott is csit csak kurva hamar jon a fejsze:)

elitehun
Itt már lesznek szerverek és ha fent van egy admin és valaki idegesitõ ki fogja baszni akármi is a neve
Ami egyáltalán nem pozitívum, mert "név" nélkül lehet majd megint "örjöngeni"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

elitehun
Az az egy ami nem lehet fizetõs mert ez is steames lesz. Ergo steamben tudsz nevet váltani ^^
lolSL
biztos lesz itt jó kis fizetõs névváltás mint wowban :D

DarkSector
azért ne keverd itt a dolgokat, a csiter témát nehéz kivédeni csalók vannak mindenhol, a bannolással tudják csak kiszûrni.

ráadásul dedi szerók lesznek, ahol az adminok erõteljesebben tudnak majd fellépni, kb ugyanaz lesz mint cod4-nél.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Jacek
Aham persze:D majd fizetek en dolgokert:) ha nem 75%csiter/server lesz:)
fizessek mindenert csak ok nem adnak semmit:)

DarkSector
jah irja, plusz xp, meg ien marhaságok, gondolom 2-3 dzsíádzsó ruha, meg 2-3 fegyver.
én tutira nem fizetek ienekért. mert ugye gondoljunk vissza MW2-re.

mennyiért jöttek a pályák? 13euro?? és most mennyibe kerül?? 13euro? :)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AkAfinucsi
Én voltam ma csak más lett a rendelési idõ, és ezért csak holnap tudok :D

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

elitehun
Jaja. Ma megyek majd dokihoz:P
elitehun
Jó de itt sztem többrõl van szó nem pályákról mert ha csak pályákról lenne szó sztem nem mondta volna el megint.
DarkSector
Egyszerû.
mw2-ben a dlc-ket eddig se vettem meg. minek? ennyi, a játék alapon ingyenes lesz az bõven elég.

AkAfinucsi
hali! látom te is megvagy fázva :DD

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

elitehun
Én a cod wiki-áról néztem. Bár reménykedem benne hogy csak vicc :P
Nem is a quick scope miatt mert azt annyira nem szoktam használni hanem a megszokás miatt
Fpocok
Úgy tudom a SoH pro az csak vicc volt, szóval nem igaz... bár örülnék az lenne.

Parasite Eve 2, best game EVER!

elitehun
Viszont az RC-XD 30 másodperc után magától is felrobban
És most nézem a hardline pro-t. Ha az van beállitva és behívunk egy care package-t és abba mondjuk egy uav van akkor behívhatunk még 1 care package-t!
A marathon-al viszont nem lehet a végtelenségig sprintelni csak jóval tovább és a marathon pro-nak lesz az a hatásha hogy nem sérülünk meg ha magasról leesünk (mint a commando pro-nak az mw2-ben)
A scavanger ugyan az mint az mw2-ben de van egy lényeges változtatás. Már nem tudsz vele felvenni GL-hez (gránátvetõhöz) töltényt!!!
A sleight of hand pro is ugyan az csakhogy pro nem fog mûködni a sniper fegyvereknél!!!
Hát szerintem van pár pozitiv változás bár engem személy szerint zavar hogy a sleight of hand pro nem fog mûködni a sniper fegyvereknél :(
elitehun
Most olvasom hogy azzal a robbanó kocsival (3-as killstreak) meg is lehet állni
palinho96
kössz:D

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Prince23
Magyarul várható...

Fpocok
PREDICTED=MEGJÓSOLT. Tehát csak találgatás.

DarkSector
ha a 8800gts az ajánlott vga, akkor elég szomorú a helyzet.
az nem fejlõdés lesz, hanem avulás.

AZ AZ AJÁNLOTTT... a minimum rendszer igény KB olyan mint az mw2-nél...

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

palinho96
OMG... At nem tudom, hogy az a "PREDICTED" ... Akkor ez az ajánlott ??? vagy csak vami tipp szerû gépigény... :S???

Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)

Fpocok
Már írtuk neki. Nem érti, szóval ne is erõlködj :D

Drephis
Call of Duty 7
PREDICTED System Requirements*

>PREDICTED

help

palinho96
link kell neketek... Nesztek ...

Fpocok
Ezen is azt írja... amit linkelt.

Fpocok
Ok. De ahogy sejtettem, ez NEM A HIVATALOS.

elitehun
Eddig minden más oldalon azt irja hogy nem ismert ezért nem valószínû hogy ez lesz a gépigénye
Tessék itt van,és le is tudod ellenõrizni a gépedet.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

DarkSector
jah hogy innét fú a szél.
oks így már értem.

lolSL
hát letöltheted a forráskódot ingyen átírhatsz egy betût és darksector engine :D
csak toldozzák-foltozzák, csináltak belõle egy konzolos szart

DarkSector
jah vagyis nem q3 engine, szoval nem értelek titeket.

kb olyan sirás ez mintha a Tech 4 engine után azt várnátok el a Tech 5-nél hogy a Rage monnyuk elbiciklizzen egy alaplapi vga-n :)

naná hogy felturbózott, mivel csak abból alakult ki, abból ered de már IW engine.

lolSL
ami egy felturbózott q3 engine

DarkSector
tudtommal ez a játék IW 4.0-át vagy 4.1-es motort használ.

DarkSector
már a quake 4 mérföldekkel rondább ettõl. :P

DarkSector
miért quake 3 engine ez szerinted? :))))

Fpocok
Ez kamu tuti, link sincs.

lolSL
quake 3 engine
8800gts minimum? :DDD

Ennek kb. a fele volt prociban meg ram-ban a MW2 minimuma, úgyhogy én sem hinném. Hiszen a videók alapján túl sok extra erõforrást igénylõ dolog nemigen lesz...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DarkSector
mai kártyáknál igenis át kell hogy vegyék a régi kártyáknak a nemolyan régi, de low kártyák.

mint pl az enyimé.

szerintem már ennek az ugrásnak vagy fejlõdésnek már rég be kellett volna következnie.

DarkSector
MIÉRT NE...MÉG MINDIG MEGVAN A RÉGI RADEON 9250-ESED? :)

Fpocok
Ezt hol találtad? Csak mert még sehol nem láttam a hivatalosat. Amúgy meg ugyanaz a gép kell neki mint cod6nak, mert kb minimális változás volt csak azóta.

Jaka923
Ezt kizártnak tartom, hogy a minimum gépigénye legyen...

F E R I
Már látom elõre, hogy lesz egy-két elvetemült, aki meghekkeli úgy, hogy unlimited ammo a számszeríjra és mehet a gránát felhõ :) bóvli guszti meg énekelheti, hogy 'há ghránát esõ hujjon néked' :D

Csirkemell nélkül nincs élet!