Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs ezzel semmi baj szerintem. Az hogy lehet saját stílusú dolgokat kialakítani kifejezetten jó. Ha valaki rózsaszín fegyvert csinál magának, az meg legyen az õ baja...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

nem tudom melyik jelzõ lenne rá a legjobb, nevetséges? v siralmas?

lolSL
rózsaszín fegyverek!

http://www.youtube.com/v/w0_r4-eTmlA&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

lolSL
achik:
Sacrifice -- Ensure your squad escapes safely from Cuba -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Death to Dictators -- Use a single round to bring down Castro -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Vehicular Slaughter -- Destroy all enemies on vehicles during the prison break -- 25 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Give me liberty, or give me death -- Escape Vorkuta -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Slingshot Kid -- Destroy all slingshot targets in 3 attempts -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
VIP -- Receive orders from Lancer -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
A safer place -- Sabatoge the Soviet space program -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Tough Economy -- Use no more than 6 TOW guided missiles to destroy the tanks in the defense of Khe Sanh -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Looks don't count -- Break the seige in the battle of Khe Sanh -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
SOG Rules -- Retrieve the dossier and the defector from Hue City -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Raining Pain -- Rack up a bodycount of 20 NVA using air support in Hue City -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
The Dragon Within -- Kill 10 NVA with Dragon's Breath rounds -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Heavy Hand -- Use the Grim Reaper to destroy the MG emplacement -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Up close and personal -- Silently take out 3 VC -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Double Trouble -- Use only dual wield weapons to escape Kowloon -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Broken English -- Escape Kowloon -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Lord Nelson -- Destroy all targets and structures while making your way up the river -- 25 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Never get off the boat -- Find the Soviet connection in Laos -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Pathfinder -- Guide the squad through the Soviet outpost without them getting killed -- 5 Achievement Points (Xbox 360)0 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Mr. Black OP -- Enter the Soviet relay station undetected -- 5 Achievement Points (Xbox 360)0 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
With extreme prejudice -- Get to the POW compound in the Hind using only rockets -- 25 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Russian bar-b-q -- Incinerate 10 enemies with the flamethrower attachment in the POW compound -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Light Foot -- Escape the ship with 2:15 left on the timer in Veteran. -- 30 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Some wounds never heal -- Escape the past -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
I hate monkeys -- Kill 7 monkeys in under 10 seconds in the Rebirth labs -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
No Leaks -- Make it through the NOVA 6 gas without dying on Rebirth Island -- 5 Achievement Points (Xbox 360)0 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Clarity -- Crack the code -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Double Whammy -- Destroy both helicopters with one TOW guided missile from the deck of the ship -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
BLACK OP MASTER -- Complete the campaign on Hardened or Veteran difficulty -- 10 Achievement Points (Xbox 360)0, Gold Trophy (PS3)
Stand Down -- Complete the campaign on any difficulty -- 35 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Frag Master -- Kill 5 enemies with a single frag grenade -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Sally Likes Blood -- Demonstrate killer economic sensibilities by taking down 3 enemies with a single bullet -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Unconventional Warfare -- Use the explosive bolts to kill 30 enemies -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Down and Dirty -- Complete "SOG" and "The Defector" on Veteran difficulty -- 25 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
It's your funeral -- Complete "Numbers," "Project Nova" and "Victor Charlie" on Veteran difficulty -- 25 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Cold Warrior -- Complete "Operation 40", "Vorkuta", and "Executive Order" on Veteran difficulty -- 25 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Not Today -- Complete "Crash Site," "WMD" and "Payback" on Veteran difficulty -- 25 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Burn Notice -- Complete "Rebirth" and "Redemption" on Veteran difficulty -- 25 Achievement Points (Xbox 360), Silver Trophy (PS3)
Closer Analysis -- Find all the hidden intel -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Matinee -- Watch a film or clip with a friend -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Gamblin' Fool -- Finish 5 Wager Matches "in the money" -- 20 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
You can do it -- Reach rank 10 in Basic Training -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
The Collector -- In Zombie mode, buy every weapon off the walls in a single game -- 20 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
CLASSIFIED -- CLASSIFIED -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Hands Off the Merchandise -- Kill the Pentagon thief before it can steal your load-out -- 20 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Sacrificial Lamb -- Kill 6 zombies after getting shot by a Pack-a-Punched Crossbow bolt -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
"Insert Coin" -- Access the terminal and battle the forces of the Cosmic Silverback in Dead Ops Arcade -- 10 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
Easy Rhino -- In Dead Ops Arcade, use a Speed Boost to blast through 20 or more enemies at one time -- 5 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)
CLASSIFIED -- CLASSIFIED -- 15 Achievement Points (Xbox 360), Bronze Trophy (PS3)

soo277
Meg a Vegas 1-2 be is!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

mascarun
"amikor a játékban csak állunk vagy beszél a karakterünk egy másik szereplõvel, akkor nem fogja a fegyvert maga elé tartani. "

Ez sem újdonság!
valahol már volt ilyen!
Leengedte a fegyvert miközben beszélt.
Meg nem mondom melyik játék volt. Talán az egyik Brothers in Arms.

Volt már korábban egy video, melyben interjú is volt a katonai szakértõvel aki segített a fejlesztõknek.
Azért maradt meg bennem mert azt is elmondta, hogy amikor a játékban csak állunk vagy beszél a karakterünk egy másik szereplõvel, akkor nem fogja a fegyvert maga elé tartani.
Elvégre mekkora hülyeség is ez....
Ezt (is) kíváncsian várom a játékban..

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

elitehun
Jó de azért egy katonai akárki biztos többet tud segiteni mint amit a fejlesztõk tudhatnak
Király most már 100% lesz zombi mód! Ez nálam + pont!!!!!

mascarun
Nem tudom ezen mit kell úgy meglepõdni.
Egy két játék már annyira valószerû hogy a fegyverek hangjait is úgy vették fel minden irányból minden távolságból.
Itt is csak az a baj hogy akkor miért van az hogy mindegyikben másképpen szólnak?
Katonai tanácsadók segítik a fejlesztést?
Az idáig rendben van, de titkokat biztosan nem fognak kiadni.

soo277
a háttérben, gyakran titkos akciókat hajtott végre (sok ilyen csata aktáit csak a játék kedvéért hoztak nyilvánosságra).

DEEEEEEEEEEEEEEE, azt majd elis hiszem nem, hogy csak a játék kedvéért hozták nyilvánosságra 20-30 éves államtitkokat!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

DöflingR
kis kedvcsináló... Elolvasása után meg is jött a kedvem egy kis codhoz, majd egy kicsit szarakodtunk is a cod4-ben ;)

elitehun
Na zsír :D
<#violent>
Most már tuti lesznek zombik: katt...

Én ugyan nem tudom minek ez bele, de hát biztos van akinek ez is kell.

elitehun
Igen arra írtam, de nem a quick scope-ra gondoltam mert az sztem is szar (persze szorult helyzetekben elõfordult hogy használtam). csak furcsa lesz hogy lassan célozza be az embert
Fpocok
Arra írtad, hogy a SoH nem hat sniperre?

Parasite Eve 2, best game EVER!

elitehun
Azt se tudod hogy mire irtam

@BC_1000 »: can the chopper gunner be head shot and killed... That would suck though!
@DavidVonderhaar »: No.
UI:nekem AC130-al osszejott az MW2-ben
Fpocok
Szerintem így van rendben. Elég nevetségesen nézett ki, amikor valaki azt csinálta.

elitehun
Én még mindig sajnálom a SoH prot :S
Fpocok
@ios37 »: Rumor to unlock and buy the Classified guns you have to buy all the guns in the same class. True or False
@DavidVonderhaar »: Not a rumor. Fact.

@davedemp8 »: Can you give us a hint to how many maps there will be in multiplayer?? thanks!
@DavidVonderhaar »: 14. That was declassified on Sept 1st, but not widely published.

@sythangelwing »: Can someone "join session" via splitscreen?
@DavidVonderhaar »: Not exactly.You have to sign in before the game lobby. We treat the splitscreen player like being a member of your COD Party.

@scientificking »: keeping track of k/d ratio causes people to back out of strong lobbies, and seek weak lobbies even w/o dashboarding
@DavidVonderhaar »: We have a record of everyone who doesn't finish games they start. A clear abuser (not souls with bad luck) will get smacked.

@SOG_Krunch »: can guests join wager matches? If so, i predict people plugging in extra controllers and boosting for cP
@DavidVonderhaar »: Only in the Low Limit games and even then I can disable Splitscreen from any playlist if it gets out of hand.

@ColdSteel17 »: In MP Splitscreen mode, will my friend need his own Xbox LIVE Gold account, or can he use a LIVE guest account???
@DavidVonderhaar » | 2 »: We support both guests and having two Live profiles.Guests obviously have more limits since they do not "accounts." They are considered in your COD party and subject to the same rules as any COD party.

@davedemp8 »: Can you comment on the SoH pro, quickscopeing problem? IMO it took the skill out of quickscoping.
@DavidVonderhaar »: Let me try that again. Sleight of Hand Pro does not work with any sniper class weapon.

@BC_1000 »: can the chopper gunner be head shot and killed... That would suck though!
@DavidVonderhaar »: No.

Source

en azt honnan tudjam,h mikor adtak ki ezt az ujitast.lehet,h a haverjaim csak most kaptak meg,s en aszittem,h vmikor mostanaban adtak ki,de ez nem szamit
lolSL
mindig minden update után sírt minden cs-s, ezvan :)

jetblack
totalgaming fórumot olvass az mindent elmond

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Fpocok
Mi mi? Mesélj. :)

jetblack
ez az update már megvolt és azóta minden source player sír nem is kicsit és jogosan mondjuk

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Fpocok
Csak hogy jobb ötletem nincs mire gondolhatott, lehet csak hülyeségeket beszél (elég valószínû).

jetblack
2009. szeptember 29
azért erre rásütni a mostanábant hát nem is tudom

Fpocok
Szerintem erre gondol, de csak tipp.

jetblack
új cs-t kiadtak te mirõl beszélsz ? XDDDDD

Fpocok
Szerintem mw2ben sokkal több van, igaz már majdnem egy éve nem játszottam vele.

Mellesleg olyan szerveren érdemes játszani csben, ahol van fenn admin, és akkor nincs gond.

en most kezdtem el xboxon(is) jaccani,persze az MW2-t meg a CS-t Pc-n kezdtem.A CS-ben valahogy mindig sokkal nagyobb aranyban csalnak,mint az MW2-n.Ha latod,h csalnak,s nagyon bassza a csorodet,akkor leave,s keresel masik servert.Persze persze jobb lenne ha uj rendszert raknanak a jatekra,ami valamijen uton-modon gatolja a csalasokat,de ennek elobb utobb vege lesz.egyszeruen csinalnak egy mas programot a cheaterek,s megint ugyan ott vagy a csalasokkal.nem tudom,de szerintem lehet,h a cod-ot azert csinaltak Iw-nettel,h HATHA nem lesz cheater.Ha ez nem is igy van,akkor is probalkoznak.a CS mit csinal?SEMMIT!mostanaban kidobtak egy ujabb CS-t(asszem lehet fegyvereket fejleszteni,stb stb.)de azontul semmi(a CS-s haverjaim azt mondjak,h "SZAR").Tehat...ha ez allaspont kerdese ,szerintem a COD mindig is jobb lesz mint a CS,mindenben.En altalaban a jatekelmenyt tobbre becsulom mint a skillt
Pont ezen filóztam én is. Tuti több ezer csaló fogja feltornászni magát itt, és akkor ugyanúgy értelmetlen lesz, mint a 70-es halálfej az MW2-ben. Értem én, hogy sok pénz új motort írni a játék alá, de azért, ha a megjelenés másnapján már teli van wh-ással az összes szerver, az nem csak a PB, VAC hibája, hanem a fejlesztõké is. (MW2 esete...)
A csalást készítõ emberek már kiismerték ezt a motort. Ideje lenne lépni ez ellen.
Ugyanakkor hiába térnek vissza a régi szerverek, ha az adminok meg kidobálják az egyébként tisztán, de baromi jól játszó playereket is.
elitehun
Én is azt hitte az elején de valóban új. csak ugyan az a játékmód meg a pálya mint egy korábbi videóban
Fpocok
Hát ez már nem új, kb egy hete vagy 3 szor be volt linkelve valahova.

Nagy ötlet lenne ez a fogadós játékrendszer, de a csalók pikk-pakk tönkre fogják tenni... <#shakehead>

jetblack
Csak olyan helyeken ahol a debilek aránya több a józanészt birtoklók létszámánál<#nyes><#nyes>

Prince23
elitehun
Mindig így kezdõdik :S
jetblack
Itt nincs vita szerintem csak megbeszéljük az álláspontjainkat kulturáltan

elitehun
Jaaaaj most ne kezdõdjön már el itt is egy vita. Szinte az összes fórumban ami a fav között van valaki valakivel valamin veszekszik. Ezzel nem is lenne gond csakhogy legtöbb esetben a veszekedésnek nincs értelme. Pl itt hogy most melyik a jobb a cod vagy a cs. Ez kérem szépen teljesen relatív mivel mindenkinek más tetszik.
Fpocok
Nem szólunk le. Az mw2 az az egyik a ritka játékok közül, ahol törtön sokkal jobban lehet tolni.

Szerintem mind a CS ben, mind a CoDban ugyanannyi skill + taktika kell.
Talán CS be egy kicsit több taktika, de mondjuk nem waroztam CoD4el.

jetblack
Rosszul értetted a mondanivalómat mindenhova kell taktika meg skill de a COD-ban azt mondom hogy 60-40 arányban a taktika dominál míg ugyanez cs-ben fordítva van

Hát, én ezt a skill-taktika kérdést nem venném külön. Egyik a másik nélkül nemigen él meg.
Hiába "skilles" valaki ha nem tudja a pályán mikor hova helyezkedjen, mire figyeljen, aztán nem találkozik senkivel.
Fordítva meg hiába taktikázik valaki agyba-fõbe ha 2 tár lõszerrel se talál el egy 3 fõs csoportot.

jetblack
Most emiatt lehet le fogtok szólni de warezt kell hogy említsem mw2-bõl mert ott van az mw2 admin tool amivel lehet kickelni bannolni score limit meg minden bánatom plusz a fórumon az is le van írva hogyan lehet letiltani a gl-t meg a hs-t. Úgy gondolom hogy a COD-hoz inkább kell kicsivel több taktika mint CS-ben ott inkább a skillen van a hangsúly legjobb példa erre a legutóbbi BECUP-os Style gyõzelem

Hát hogy a CS jobb játék lenne, azt egy percig se állítanám személy szerint.
Viszont a 4 óta a CoD-ot elkezdték olyan dolgokkal telepakolni amik ugyan mint "háborús hangulat fokozó" lehet jó, de a komolyabb játékot megöli. Kezdve azzal hogy egyszerre két elsõ számú fegyver lehet nálunk, keresztül az UAV-on egész a MW2-ben látott Heartbeat Szenzorig.
Ennek tetejébe jöttek az olyan agyrémek mint a Marathon-Lightweight-Commandó perkes gyalogkakukként rohangáló emberek, akik 3 méter távolságból késelnek le úgy hogy meglepõdni sincs idõd.
A mindenki gránátvetõvel lõ mindenhova, és respawn után megint van neki 2 lövedék féle borzalom meg már tényleg csak a csúcsa az egésznek.
De mindent egybevetve most is azt mondom, nem lenne ezzel semmi baj, ha a úgy lenne (és talán lesz is) mint a 4-ben. Ahol a szerver miatt ezt lehetett szabályozni. Akinek ez kell, az is talált szervert, aki pedig a promod-os versenyjáték szintû modot kedvelte, annak is volt.
De MW2-ben szinte semmit nem lehet szabályozni, beállítani.Én pl. utálom ha 10-bõl 8 ember GL-el lõ, de nincs olyan lehetõség hogy olyan helyre menj ahol ez nincs. Még a csalókat se lehet kirúgni a szobából, hanem a többi játékosnak kell elmenekülni máshova.
Úgyhogy nem CS szintre kell ezt alapban butítani szerintem, hanem megadni a lehetõséget hogy a játékosok kicsit a saját igényük szerint alakítsanak rajta, mint a 4. résznél.

Fpocok
Szerintem meg tanulj meg normálisan, tagoltan írni.

lolSL
#1 team fps*
quake-el azért az se veszi fel a versenyt :)

lolSL
a cs nem törekszik az életszerûségre.
azért a cs a #1 fps, mert az igényli a legtöbb befektetett tudást. ott is le tudsz lõni valakit úgy mint a codban hogy össze vissza szaladgálsz, ellenben ha van mögötte tudás akkor 1 lövéssel is bárkit bárhonnan
codban meg mindenki össze-vissza dobálja a gránátjait a pálya másik felére, ugrásból lövik a dupla frageket, ikon jelzi hogy hova rakták a bombát, gombnyomásra mászik ki az ablakon stb stb ez egyszerûen túl van csicsázva és butítva hogy bármikor is versenyre kelljen a cs-vel. és ez már az elsõ codokra is igaz volt, egy igazi CS-s azokat is leugatja hogy szar pub játékok. DE amit azóta mûveltek a coddal más lassan olyan státuszba helyezi az elsõ 2 részt hogy a pc gaming javaként emlegessük így utólag.