11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#2883 Fpocok, tedd már be linkbe banner alá a systemrequierments-et, mindenki kérdezi, hogy hogy megy ott van egy viszonyszám, meglátják mit tud a gépük. -
Gabe18 #2882 [URL=http://www.callofduty.hu/hirek/2010-11-07_a_szerverek_inditasra_keszen/]A szerverek indításra készen, "a szervergépek készek lesznek kiszolgálni a várt sereget, azaz a rengeteg játékost."[/URL] -
#2881 Jólvan..... -
#2880 Amúgy ez nem az MW2 topik. Látom oda is írtál... ide emiatt nem kell írnod. Nem tudunk mit csinálni mi. -
#2879 Te miről beszélsz?? hányszor mondjam h nem csalok, 1enesen falhoz megyek tőlük, majdnem minden meccsen vannak már és utálom h nem tudnak játszani normálisan. Nem csaltam, és vmit tenni akarok ez ügyben! -
Gabe18 #2878 Igen. -
#2877 PCn nem kell fizetni ilyenekért, mert ugye bemész theater mode-ba és amit ki akarsz vágni, azt lejátszod, közben FRAPSel felveszed... de remélem konzolosnak fizetni kell!
Cris99 te pedig ne csalj. Ha ártatlanul bannoltak, akkor majd úgy is leveszik hamarosan. Ugye, egyszer már történt ilyen. Ha nem veszik le, akkor meg ÍJ. -
#2876 Ennek is steames lesz a multija ? -
Gabe18 #2875 Akkor valószínű ez is fog.
DX11-et nem tudom. -
#2874 Azt tudom, de nemigaz h semmit sem lehet tenni, megvettem a 2. map packot is, most felesleges pénzkidobás volt az egész, vhol csak lehet nekik írni h ártatlanul bannolt a rendszer.... -
#2873 Ha az mw2 ment full grafikával fullhdba akkor ez is fog? vagy ez más grafikus motorral működik ?
diretX 11 támogatás lesz benne ? -
#2872 A VAC bannolt ami egy automata rendszer. -
#2871 Hát ez csodás, most szerettem volna játszani mw2vel és ezt kapom, cheat detected, nagyon jó, sohasem cheateltem, utálom őket, és most mégis mi alapon bannoltak?, vki nem tud vmi megoldást? vagy hol írhatok nekik? -
Gabe18 #2870 Hát annyira nem értek hozzá de szerintem határeset. Ezekhez az új videokártyákhoz olyan 500 körüli táp nem árt. Attól is függ mennyire van telepakolva a géped egyéb eszközökkel. -
Gabe18 #2869 Hát ez az, pc-n már bukó ha fizetni kéne érte mert ha a felvétel megvan, onnan már akármilyen felvevő progit ráereszthetsz.
Konzolon simán el tudom képzelni hogy kifizettetik... -
#2868 Hát haloba feltöltésért nem, de azért hogy lerendereld a klipet a gépre 720pbe azért ott kell. Ismerve az activisiont nem lepődnék meg ha itt is kéne. Remélem azért, hogy nem. Ha netán mégis akkor, felveszem frapsel a vágott meg elkészített klipet azt kész :D -
#2867 ilyen a tápom
a konfigodat meg itt is meg tudod nézni -
Gabe18 #2866 Ja, jó kis videók jöhetnek. Meg a klánoknak is jó lesz megnézni egy-egy taktika hogy müködik, stb... -
Gabe18 #2865 Szerintem vegyél még bele ram-ot...
Amúgy természetesen valószínű elmenne. Maximum a Full HD ennek a VGA-nak nem tudom bírható-e de szerintem igen. -
#2864 Remélem nem kell majd plussz pénzt fizetni a feltöltésért... -
#2863 Most már tényleg utolsó videó, ami bemutatja a theater módot. Menüket, szerkezetét stb. Kb mindent meg lehet vele csinálni majd.
-
#2862 Szerintetek ilyen gépen hogyan fog futni a játék 1920*1080 felbontásba?
alaplap: Gigabyte 890XA-UD3
Proci: AMD Phenom II X4 955
Ram: DDR3 kingston 6GB
Videokari: ATI HD5770 -
#2861 :D Fasza lesz ez a theater mód. Alapnak kellene lennie már minden fpsben.
-
#2860 na még 1
-
Gabe18 #2859 Azért az MW2-es QuickScope-hoz képest nagy különbség hogy itt legalább bele is néznek a távcsőbe hozzá, nem a mozdulat felénél már kilőnek. Ez is "sci-fi", de mégis sokkal elfogadhatóbbnak tűnik nekem. -
#2858 -
#2857 Rage47: ez egy igazán jó kártya de mivel gömbgiliszta nem írta milyen táp alá akarja betenni elégé korai ezt ajánlani. mivel lehet megveszi és másnap mehet tápot is venni. 4830/50/70 igen jó széria ez tény! meg az is, hogy kurva sokat fogyasztanak! mindenképpen 5xxx-es szériát ajánlok így látatlanba. nekem tavasz óta saphire HD5670 512-es karim van és még nem fogta meg semmi... kiinduló pontnak talán jó. illetve árban is 20 körül beszerezhető.
aricsi: dehogy sértődöm :P nem vagyok én olyan :)
gömbgiliszta: kíváncsi lennék milyen tápod van márka/teljesítmény írd már meg köszi.
Kly: ad már meg a linket ahol meg lehet nézni a hardver teszt igényt! köszi. -
#2856 Összes mapot kívülről fújjuk már mire kijön kb... -
#2855 na igen, nem tudja vki mi annak a zenének a címe ami itt is a videó alatt van?? a wager meccses trailerekben meg a walmarkos reklám végén is van ez a zene
-
#2854 Villa bemutató
-
#2853 Black Ops rendszer követelmény tesztem eredménye :D -
#2852 esetleg ez -
#2851 Amúgy sztem ph-n(hardverapró) nézz körül,az én 512-es 4870-emet 23k-ért szereztem ott. -
#2850 Én néztem el egy számot (vga-knál is ez elég sokat számít),sry, 00:11-kor írtam,de csak sértődjél meg. -
#2849 Maradjunk annyiban, hogy az utóbbi évek legjobb ár-teljesítmény arányú VGA-ja az ATI Radeon HD4850. -
NHLFAN #2848 vegyél egy használt 8800 Gt-t,az utóbbi évek legjobb ár-érték arányú kártyája,engem az elmúlt két évben nem hagyott cserben,pedig aztán nyomtam Metro 2033-at is -
#2847 Nekem a procim nem elég neki de gondolom ettől még futni fog. -
#2846 ez egy igazán hasznos link, kösz.
legalább képbe kerülök. -
#2845 Ezt a kérdést inkább ITT tedd fel. -
#2844 ez a gondom ugyanis, pénzem meg nem túl sok, az idő meg szorít...