11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
tibi206 #2923 szoftvereknél olcsóbb 5000-9999Ft 250ft afelett ingyenes
-
#2922 csak iponnál 2500 a kiszállítás -
#2921 akkor ott vagy mint ipon -
tituka #2920 merem ajánlani, ugyanis már rendeltem tőlük
szállítás 990FT -
#2919 na innen rendelni is kéne -
#2918 Elég jó áron van? Eeeember. Sztem itt a legolcsóbb egész magyarországon -
tituka #2917 itt is elég jó áron van... -
#2916 OK, kössz, amúgy még most is érthetetlen a bann, sohasem csaltam más se csalt, le van kódolva a gép szval... -
#2915 Egész fiók. -
#2914 Nem kockáztatnék a helyedben. -
#2913 az egész fiókra, vagyis megnepróbálj trükközni, mert mindent vagy semmit alapon megy a játék!!!! -
#2912 Mondom... ha biztosra akarsz menni, regeld újra. -
#2911 ha bannolták a steam fiókodat akkor az csak az adott játékra szól?? vagy az egész fiókra?? mert u.a. szeretném aktiválni majd a BO-t -
Gabe18 #2910 Én? Nem tudom... Bár CoD-ból is kettőt rendeltem hogy a gonosz énem is tudjon játszani ha átveszi az irányítást...
Akkor majd megpróbálkozom egy 64-es verzióval. -
#2909 Szart se érnek maradjunk annyiban :D -
#2908 lazán rakd fel ha van 64bites rendszered. -
#2907 Lol. Úgy tűnik egy rugóra jár az agyunk XD -
#2906 Skizofrén vagy-e?
Elvileg gyorsabb. Eddig semmi problémám nem volt vele -
#2905 Ja és annyi hogy nálunk kedden egész nap lehet már játszani? -
#2904 Te skizofrén vagy? -
Gabe18 #2903 Amúgy neked a 64 bit-es Win7 jól megy? Mert nekem is 64 bites procim van, de eddig 32-es Win7 ment. Megéri a 64-est felrakni? -
Gabe18 #2902 Lol, te is? Én is beterveztem, hogy szép stabil friss gépre települjön a "drágaszág". -
#2901 ja, hogy itt regiszrálni kell, jó van, nem szótam :D -
#2900 nekem is rendesen írja. De most miért a gépigény van berakva? attól még nem fogja látni, hogy elviekben jó-e vagy sem. szép zöld csíkkal mutatja a másik, hogy jó és ha nem akkor mi nem jó. -
#2899 Ahha... de holnap úgy is újrarakom a windowst. -
#2898 Nekem is rendesen kiírja at ATI-mat. Minden driver friss? -
Gabe18 #2897 Nekem az Nvidia kártyám kiírja rendesen. -
Gabe18 #2896 Akkor esetleg be lehetne rakni a bannerba ezt a linket. Itt egyből megvan szövegesen a minimum gépigény, de aki akarja ezen az oldalon a beállítgatások után össze is vetheti a a sajátjával. -
#2895 Így van, nekem viszont nem írja ki rendesen a VGAmat... nektek is így írja ki?
Beraktam banner alá. -
#2894 Jó, hát vannak azok akik ismerik a gépüket és tudják mi van benne és vannak akik nem, nekik ez mutat egy csikot és vagy jó vagy nem. ennyi :)
Ettől függetlenül Én is mindig megnéztem a játékokat a gépemen és vagy futottak minimumon vagy nem. Most 1 éve, hogy ezekkel nem foglalkozom, mert jó vásárt csináltam és faszán felkészültem a jövőre :) -
#2893 Sajnos nem tudok jobbat mutatni. Hacsak nem én magam :P
Én mindig megnézem a gépigény és kb el tudom dönteni hogy hogy fog futni az adott játék. De szerencsére a legtöbb gém medium vagy high beállitások mellet nagyon jól fut :) -
#2892 az a videómemória, de hozzászámolja a fizikai egy részét is ezek szerint. szóval ez két különböző dolog :) -
Gabe18 #2891 Nekem is nyolcszáz valamennyi, aztán azt írja hogy 2.2 Giga... Pedig a gépben meg 4 giga van. -
#2890 akkor mutass egy jobbat, csak végre legyen már egy link :) -
#2889 nem pontosak, de legalább nem fogják kérdezni annyit.
Nekem konkrétan az 1/3-ánál van a minimum, ami azért jogos:)
ami érdekes, hogy videókártyán 896 Mb-van és itt 2,6 Gb-ot ír most:) gondolom beleszámolja a fizikai memóriát is vagy a virtuálist, ezt nem vágom.
-
#2888 Én is ezt gondolom. Mást nem csinálnak, csak megnézik mid van. És a minimum követelmény sem egy kőbe vésett dolog. -
#2887 Hát sztem az egyáltalán nem jó. Mármint az oldal -
#2886 Berakhatom neked a kedvedért... :D
De szerintem ezek nem pontosak, de ha gondolod, gondoljátok. -
#2885 hehe, nem jó, az alapot adja, de akkor ezt berakhatod, innen meg lehet keresni a játékot. -
#2884 Az enyém ilyen, remélem jó lesz a link :)
Can you run it?