Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Annyi az értelme, hogy ha multi akkor---> performance>quality

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ennek meg mi a logikája? Én is hallottam h. lesz benne. Rem mind2ben...
Drephis
azt mondták single playerben lesz, de multiban nem

help

Lunki88
Nem tudom erról volt e már szó, de lesznek benne végtag leszakadások mint a World at War-nál? Mert ott elég látványos tudott lenni mikor egy-egy robbanásnál az emberünk keze-lába leszakadt. 😊 Szerintem itt is feldobná egy kicsit a játékélményt.
Hát pl. Mw2-ben az Underpass undorító volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szabii98
hó jöhet de neúgy ahogy Bcban, homokvihar meg nemhiszem hogy volt azokon a szintereken ahol a játék folyik.

I met God. She's black

nyisd ki a szemed akkor

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

lolSL
jó lenne ha nem erõltetnék ezeket a hó meg homokviharos pályákat, semmit se látni ezeken a szarokon.

Prince23
Nem hinném, nekem pl. a WAW grafikája nagyon szép még az MW 1 vagy 2-höz is viszonyítva.

Ezt jól megírtam...
Szóval 50 szintbõl áll egy prestige.

elitehun
November 9.
Am ja ki lehetne tenni banner alá
Rage47
mikor jön amúgy? bannerbe kirakhatnátok
Rage47
fotosopolt kép
lolSL
lehetne végtelen szint

Simán lehet 14 mivel itt csak 50 szintbõl áll egy szint, nem 70-bõl mint a MW2-ben. Már ha jól emlékszem, valahol olvastam ezt...

Prince23
14 az nagyon sok. remélem 10 lesz. vagy csak 8 😄

Fpocok
Olvastam, hogy elvileg 14 prestige szint lesz, de szerintem kamu, mert forrást nem kaptam hozzá.

elitehun
Minek a spoiler?
szabii98
Bocsi ha már volt, kicsit részletesen a KillStreakekrõl.
Killstreakek

Spy Plane:

Szükséges ölések száma: 3
Szükséges CP: 0

A UAV megfelelõje. RPG-vel és egyéb eszközökkel elpusztítható. A kép alapján egy Lockheed U-2-es repükõ.

RC-XD:

Szükséges ölések száma: 3
Szükséges CP: 1200

Rádióvezérelt, távirányításos autó. C4-el felszerelt, így alkalmas ellenséges célpontok megsemmisítésére.

Counter-Spy Plane:

Szükséges ölések száma: 4
Szükséges CP: 1600

Ideiglenesen zavarja az ellenfelek minimapját. Szintén egy Lockheed U-2.

SAM Turret:

Szükséges ölések száma: 4
Szükséges CP: 1600

Föld-levegõ rakéta állomás. Automatikusan becélozza és lelövi az ellenséges repülõ objektumokat.

Care Package:

Szükséges ölések száma: 5

A Modern Warfare 2-bõl jól ismert Care Package. Egy killstreaket, lõszert, vagy a két szuperfegyver (Grim Reaper, és Death Machine) egyikét tartalmazza. Egy CH-46 Sea Knight típusú helikopter dobja le.

Napalm Strike:

Szükséges ölések száma: 5
Szükséges CP: 2400

A multiplayer reveal trailerben láthattuk, ledobását óriási robbanás és lángtenger követi. Egy F-4 Phantom II-es típusú vadászgép dobja le.

Sentry Gun:

Szükséges ölések száma:
Szükséges CP: 3200

Szintén ismerõs lehet a Modern Warfare 2-bõl. Itt is teljesen hasonlóan mûködik.

Mortar Team:

Szükséges ölések száma: 6
Szükséges CP: 3200

Egy pályán kívüli mortar csapatot aktivál. Három helyet kell megjelölnünk célpontnak, a streak elküldése elõtt.

Attack Helicopter:

Szükséges ölések száma:

Ez a killstreak a Call of Duty 4-ben és 6-ban is megtalálható egyaránt. Egy AH-1 Cobra típusú helikoptert hív be.

Valkyrie Rockets:

Szükséges ölések száma: 7
Szükséges CP: 4000

Vállról indítható rakéta, melyet kilövés után a játékos irányít. Hasonló a Modern Warfare 2-es Predator Missile-hoz. 2 rakétával kapjuk.

Blackbird:

Szükséges ölések száma: 8
Szükséges CP: 4500

Egy Lockheed SR-71 "Blackbird" típusú repülõgépet hív be. Mondhatni egy "szuper-Spy Plane-ként" szolgál, mert a sima Spy Plane-nel ellentétben az ellenséges játékosok orientációját is mutatja, nem csak a pozícióját. RPG-vel és egyéb eszközökkel sem lehet elpusztítani.

Rolling Thunder:

Szükséges ölések száma: 8
Szükséges CP: 4500

Egy nagyon intenzív szõnyegbombázást kérhetünk vele a pályára. Egy B-52-es repülõ hajtja végre a feladatot.

Chopper Gunner:

Szükséges ölések száma: 9
Szükséges CP: 5000

Ez a killstreak is szerepelt a Modern Warfare 2-ben. A különbség az, hogy a Black Ops-ban a killstreak aktiválásával ténylegesen ott fogunk ülni a helikopteren.

Attack Dogs:

Szükséges ölések száma: 11
Szükséges CP: 6000

Az ötödik rész, a World at War utolsó streakje. A Balck Ops-ban visszatér, azonban egy kis módosítással. A kutyák ezentúl egy harapással ölnek az eddigi kettõ helyett, ezért lett megemelve a szükséges ölések száma 7-rõl 11-re.

Gunship:

Szükséges ölések száma: 11
Szükséges CP: 11

A legegyedibb killstreak. A killstreak aktiválásával egy Mi-24-es helikopterbe ülhet a játékos. A "Payback" nevû egyjátékos küldetésben látottakhoz hasonlóan miénk a teljes irányítás. A helikopter minigunnal és rakétákkal van felszerelve.

I met God. She's black

Fpocok

Fpocok
Gametrailers.com on vannak új videók!

Fpocok

Prince23
Grafikája eléggé szép. Szebb mint MW2-nek.

elitehun
XD ááá én talán majd valami vicces classhoz fogom betenni a rózsaszínt
szabii98
a rózsaszínen kívül semmi más nemigaz xD

I met God. She's black

elitehun
Hát az nagyon vicces lesz majd
szabii98
uhh gyerek nagyon bírom azt a formádat hogy mindenhez hozzátudsz szólni<#eljen><#nevetes1>

I met God. She's black

lolSL
lehet hogy ez a játék is buzi vámpírokról szól

DarkSector
kapcsod ki az effectet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

szabii98
full rózsaszín M14 k*cs*g komcsik felirattal, 88(A német SS ábécé 8. betûje a H=HH=Heil Hitler) és 1 vörös csilaggal néznek ám majd xD

I met God. She's black

Ryder62
"deee az emberek MEGINT FÉNYLENEK"

Úgy tûnik ez már ilyen cod betegség. A 4 óta mindenki világít a játékban. Sõt esti pályákon mintha fluoreszkálók lennének 😄

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Fpocok
Alig várom már, hogy a full rózsaszín fegyveremmel aprítsak 😄

szabii98
chh -,-
Na mert én majd nézem a képet FULLÉJDZSÍBEN és nemjátszok, ugye?😄

I met God. She's black

DarkSector
én imádkozás helyett majd 1x végigjátszom.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
egyértelmû, ezért tetszik nekemis
még azért a cod4-ben a katonákat a szürke ruha végett ígyis nehezen felismerhetõ.
a cod6-ban is azért eléggé necces pedig ott is van csillogás. 😊

szabii98
hmm durva pályák lesznek 1 misét megér majd 😊

I met God. She's black

Fpocok
Szerintem jól néz ki ez a kép. Nekem tetszik, ha kicsit kitûnnek a karakterek.

Drephis
lesz majd model 1887 is (de csak singlplayerben)

help

szabii98
<#eljen><#idiota>

I met God. She's black

DarkSector
tudja õ csak engem cukkol vele. 😊

Fpocok
Ki lehet kapcsolni.

DarkSector
simán én nézem majd a listát, letkerek a G-ig azon bellül G36C vagy G36K.
Max egy ACR.

szabii98
Teisten miket fogok itt menni M14+Red shot wááá 😛

I met God. She's black

DarkSector
no azé!

bezzeg ha a strandon a seggek meg a csöcsik fénylenek arra nem panaszkodol! 😊

szabii98
Dehogynem nagyonjó!!!
legjobb xD

I met God. She's black

DarkSector
bekapod a kukimat. semmi se jó neked. 😊

szabii98
jóaz oda
deee az emberek MEGINT FÉNYLENEK !!!!44

I met God. She's black

DarkSector
A bal oldali fém doboz már védjegye lesz a játéknak lassan mint háttérelem.

szabii98
Nagyonkirály<#eljen>

I met God. She's black