11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#3047 Engem az érdekelne, hogy mik azok a dolgok amik miatt az MW2 megbukott(kár tagadni sajnos így van) és ebben benne lesznek/máshogy lesznek.
A legnagyobb hátrány az iw.net volt, most kapunk dedikált szervereket. Miben lesz még jobb mint az elődje?
Tudom, hülyeségeket kérdezek, de egyelőre győzködöm magam és szeretnék érveket/ellenérveket hallani. -
#3046 nem vagy csak részben :D, de az emberek hajlandóak a legközelebbi címekhez hasonlítani a játékokat.
Ez ment a MOh-nál is, meg BF-el is, és vissza BO-hoz... -
Gabe18 #3045 Más stílus, de az a közösség aki játszik ezekkel közel van egymáshoz. Igy esélyes hogy egy-egy jobban sikerült darab máshonnan átcsábít játékosokat. -
#3044 vagy a cod7 ennyire bf-es? -
#3043 bf meg cod más stilus.
moh meg más szint. :P -
Gabe18 #3042 Majd lesz... -
#3041 Azzal nincs gondom :) -
#3040 Moh-BF-Cod simán :D -
#3039 Nem, most lesz lángszóró is. -
#3038 miért versenytársak? :) -
#3037 Viszont pár szerveren tiltott lesz, mivel lesz dedikált szerver támogatás is. -
#3036 Le lehet tiltani. -
#3035 Szomorú...Amikor játszottam mw2vel minden játékban "noob tuber" ezték egymást az emberek. Ezekszerint ez itt visszaköszön majd :/ -
#3034 1. igen
2. nem -
#3033 Már akkor megverte, amikor MoH kijött. -
#3032 Sziasztok!
2 kérdésem lenne(nem néztem utána a dolgoknak).
1.: Lesz ebben GL Launcher?
2.: Tactical Nuke?
Ezeket rühelltem legjobban Mw2ben.
Bár Starcraft2re se sok időm van sajnos, kéne egy normális fps is már, ezért gondolkozom ezen. -
#3031 ez sztem hivatalos videó :)
igaz nincs kint a Cod yt oldalon még... -
hadat üzen?? fossá veri úgyis -
#3029 Nem értem miről beszélsz. -
#3028 ez egy alreg nyugodtan el lehet távolítani innen -
#3027 Amíg nincs link, nem hiszem el. -
#3024 Ezzel is, azzal is ratyi vagy. :y -
#3023 Multi szempontból még annyira sem. Szoktad olvasni MoH fórumot? Sok csalódott arc -
#3022 Még mindig itt vagytok leragadva. Én is szeretek kontrollerrel fpsezni, na bumm. Ne mondjuk már meg a másiknak, hogy mi a jó neki :) Sokszor kényelmesebb bevetődnöm az ágyba és tolnom valamit kontrollerrel, fekve. Emberek fele esélyt se adott magának arra, hogy kipróbálja vagy hozzászokjon csak csuklóból fikázza, mert máshol is ezt hallja. Szerintem mindenki azzal játszik ami neki kényelmesebb. -
vg #3020 gagyi fanmade -
Gabe18 #3019 Hadüzenet... Nincsenek egy súlycsoportban, legalábbis single terén biztos nem, és elég tragikus lenne ha az eddig látottak után a Medal multi jobb lenne. -
#3018 Kivetítem már!
-
#3017 Én ezt most hallottam először :D -
#3016 Irigykedni valakira, aki kontrollerrel fpsezik? Nem hiszem. -
bgreg #3015 Nem, mert 19órakor oldották volna fel a multit :) -
#3014 Beszartok!
Black Ops The Catalyst trailer
Ez most hadüzenet a MOH-nak???? :DDDDD -
#3013 A lényeg az h. én már kedden játszok az xboxomon, szóval irigykedhettek. :) -
#3012 Nem értem. :/ -
#3011 Csak azért nem értettem, mert úgy mondtad, mintha valami nagy változás lenne... hiszem amit mondtál, eddig is erről volt szó... tudtommal. Elég csak a STEAMet megnézni -
bgreg #3010 bocs de ennél érthetőbben nem tudom leírni de hátha.
hétfő este van 23 óra 59 perc.A COD NINCS FELOLDVA.1 percet vársz kedd lesz a COD FELOLDÓDIK és multizni is tudsz meg singlizni is tudsz.
remélem érthető -
#3009 Ja hogy a multit is külön oldják fel,akko nem szóltam. -
#3008 Kedd 0:001-től már tolhatod -
#3007 leírta magyarul ember... -
#3006 De ha nincs feloldva a kampánnyal se lehet tolni. -
kopaszqtya #3005 most akkor hétfő 24 után lehet játszani vagy kedd 24 után csak mert már én se vágom....