11248
  • tommygear
    témaindító mióta = a házigazdával?
    fail
  • Prince23
    Elég hamar lesz :S
  • bgreg
    Ugye előzetesen úgy volt h csak kedd este lehet multizni, DE most már ugye van hétfő 23:59, és 1 percre rá azaz már kedden feloldják és GO MULTI!!!
  • Prince23
    Jobb lenne szerdára. Szeretném végigvinni PC-n a solo részt
  • Fpocok
    Tehát akkor hétfő és kedd fordulóján nyílik meg? Vagy egy nappal később, kedd és szerda fordulóján? Csak mert nem értem.
  • kopaszqtya
    kedd éjfél ó hogy basszák meg :D akkor max szerdán lesz csak game.......
  • Gabe18
    Úgy hogy a topik nyitó nem egyenlő a házigazdával...
  • NEOreg3
    augusztus 18 óta semmi életjelt nem adtál magadról a topikban, így az idejárók elintézték egymás között a házigazda választást
  • Maxtreme
    Aztakurva'.... Van ott baj nyaktól felfelé rendesen.
  • bgreg
    FOGJÁTOK MEG A SZÉKET JÓL!!!

A MULTIPLAYER LEHETŐSÉGEK KEDD 0:00 ÓRAKOR OLDÓDNAK FEL,ELLENBEN AZ ELŐZETES HÍRESZTELÉSEKKEL SZEMBEN AKIK ÁLLÍTOTTÁK A 19:00 ÓRÁT!TEHÁT,STEAM ÉJFÉLKOR FELOLD ÉS RÖGTÖN LEHET CSATLAKOZNI MULTIRA.
  • DarkSector
  • Zinaj
    en nyitottam a topic-ot.Fpocok te hogy kerultel ide?aruljatok mar el...
  • csuszi
    kurvára menésnek számít hogy 1000-en tolják, hogy az egész világon 50!! szerveren vannak legalább 10-en.
    az uo duplázza, a 4 cirka 30szorozza, a 2 is kb 10szerezi...
  • csuszi
    :D:D

hogyne
    war nincs.
    player szám ebben a pillanatban 1300. és ez még sok. az átlag 500-700.
    még a coduo is lekörözi kétszer baszki...
  • tommygear
    tudom :D
  • kopaszqtya
    poén nem akartam rosszat:D
  • Gabe18
    Ez felháborító. Én elviseltem a MW2-ben a GL-esek áradatát, a csalók tombolását, a gyalogkakukk módra rohanó commandóval 5 méterről ölő őrülteket, a széteső IWnetet, na de ez...
    Az asztal felett lebeg egy alma! Hát ezt már nem, inkább visszamegyek az előző részbe...
  • tommygear
  • Fpocok
    UTOLSÓ STREAM érthetetlen nyelven.
  • kopaszqtya
    http://www.youtube.com/watch?v=q0zVL8IRRvo&feature=player_embedded

Gyerekek,senki ne vegye meg a Black Ops-t, van a multijában, egy fatális hiba, amit a treyarch még nem vett észre.
  • DarkSector
    szent isten.
  • Fpocok
    Alapból benne van!
  • Fpocok
    3 féle változat van. A legduvábban sokkal többet lehet nyerni.
  • Stefling
    Nem tudja valaki véletlenül, hogy a zombi mód az aalpból benne lesz a multi részben, vagy külön majd meg kell venni hozzá? Mert hallottam már ezt is, azt is, aztán most végképp nem tudom, melyik igaz. :)

Én már nagyon várom egyébként, márcsak 1 nap. :) Főleg a multit, de persze előtte végigviszem a single-t.
  • mrAbruzzi
    A tétmeccseken csak ilyen aprópénzt lehet nyerni?
  • ProGabe #2979
    hülyegyerek black ops dvd-t bont: katt
  • Prince23
    Pls hol van az a Yt videó, amiben egy hülye gyerek 10 percig előkészül egy dalra és bontja ki a Black ops példányt ? :D
  • tommygear
  • Maxtreme
    megy az hidd el. havernál anno néztem (kb 2 hónapja) annyi szerver van mint a nyúlszar :)) Miután megvettem az mw2-t, rájöttem hogy lehet jobb biznisz lett volna az 5...
  • kopaszqtya
    5-el is sokan játszanak napi szinten tolom én is.
  • Maxtreme
    Ejjha. Ez tényleg korrekt. Na akkor ez is megvevős lesz én már látom. De előbb kipróba:)
  • tommygear
    hát a 4 az tudom, hogy megy csak azért kérdem mert az 5 nem volt vmi népszerű régebben
  • Prince23
    Pc-n több ezren tolják, zombi pályák meg napi szinten aktívak a coop hadjárattal együtt.
  • DarkSector
    megy az 5 is, de a 4 ben vannak a legtöbben
  • Maxtreme
    Még a 4 is megy :) Dehogy halt ki
  • tommygear
    a cod 5 multi megy még? vagy teljesen kihalt?
  • tommygear
    jaja, felnőttek a feladathoz úgy látszik
  • Prince23
    úgy is meg fogod rendelni :)
  • ProGabe #2966
    kurva jók! tényleg kitettek magukért a Treyarch-os lyányok

megvárom az első napi (heti) visszajelzéseket, aztán ha kellően pozitívak, megveszem az biztos! egyelőre csak azért nem rendeltem elő, mert Treyarch. tavaly ilyenkor (mármint arányosan MW2 megjelenéshez viszonyítva) már én is megkaptam a visszajelzést, hogy mikor érkezik a cucc
  • elitehun
    Jó igaz nem azt mondták hogy a futárnak adják hanem hogy a futárszolgálatnak vagy én már nem tom minek