Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
lesz. 😛

help

szabii98
M14 lesz?:/

I met God. She's black

Muttley
Nekem tecccc.
<#eljen>
Akárcsak az MW ill. MW2.
Kíváncsi leszek az OFFline Co-Op küldetésekre és a sokat emlegetett zombie mode-ra.

Just do it :)

Fpocok
NEM KAPJUK MEG!!!
BC2nél sem kaptunk meg.
Ráadásul most nem sok szolgáltató lesz, hanem csak EGY. Ha kikerülne... akkor activision jól megbaszná õket!!!

Parasite Eve 2, best game EVER!

szabii98
hát akkor meg mért tojtok?Bõven játszunk majd vele mint az MW2vel 😄

I met God. She's black

lolSL
arról már vagy egy hónapja FIX infó van. csak a gameservers.com-on át lehet servert bérelni, senki más nem kapja meg.

szabii98
De arról se hogy nem lesznek kiadva<#nezze>

I met God. She's black

És ez te honnan tudod?
Ennyi erõvel a BC2 is kiszivárgott volna, és mégsem történt meg.
Jelen állás szerint szó sem lesz itt semmilyen tört multiról.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

szabii98
Na ez a gond veletek, akik mindig mindennel játszanak.
Megkapjuk a szerverfileokat, ez 100%, ha innen európából nem, majd kinából vagy amerikából...az cod nemlesz ilyen bc2 féle.

I met God. She's black

FSpofon
senki se tudhatja, ez megint egy új rendszer. a bfbc2 esetében nem törték fel, de ott az engine is új volt, itt tudják hasznosítani a régi server eszközöket. az biztos hogy nem elsõ nap fog menni, legfeljebb hamachis bohóckodás ha lesz benne lan

Arab money

Fpocok
Kizárt. Mivel nem kapunk szerver fileokat. Ahogy BC2nél, ahogy a MoHnál... BO ban sem lesz tört szerver. 100%

szabii98
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valószínûleg igen.

I met God. She's black

Barrett 50 Cal
Warez verzióval lehet majd teljes körû multit játszani? Nem akarok úgy járni,mint mw2-vel.Megvettem drága pénzért,aztán pár hónap múlva warez simán ment.

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

szabii98
azért már kezdtem megijedni.

I met God. She's black

lolSL
eleje a single trailerbõl van vágva

szabii98
Hmm, a multiban lesz helikoptercsata?:S

Amit én kivettem a videóból:
-Nagyon nagy élvezet, adrenalin +100
-Zoom lehetõség a csipánál
-valamivel nagyobb pályák
-látótávolság, amit én eddig a CoDokból hiányoltam

várós gém, ha van rá igény, talán megoldható ahogy a Bad Company 2 topikban is, kilehessen rakni a szervereket.

I met God. She's black

Fpocok
Jajj de örülök, hogy nem vettem meg a MoH-t. Kipróbáltam single-t és az is egy nagy szar. Pedig egy rövid ideig késztetést éreztem, mikor arra gondoltam, hogy még egy hónap... de ha már ennyit kibírtam 😄

Jól néz ki ez a BO. Köszi, hogy linekelted.

Drephis
Lunki88
Szerintem kb. olyan hosszúságúra kell számítani mint a World at War-nál volt, mivel az volt az elõzõ játékuk.
Rayden02
Én már csak a single player játékidejére vagyok kíváncsi,remélem nem lesz ennek is olyan rövid,mint az MW2-ek volt!

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Hát láthatóan próbálják a MW1-2 epikus-drámai pillanatait megismételni. Eddig jónak tûnik, de itt sem hiszem hogy a single lenne a döntõ abban hogy jónak vagy rossznak ítéljük magát a játékot. De eddig nekem ez is tetszik.

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

szabii98
Jajj már nemigaz a SZTÍMET 1 perc alatt kiiktatod, ha eredeti hanem...

I met God. She's black

lolSL
iwnet fogyatékosságát kár a steamhez kötni, semmi köze hozzá csak egyszerre lett a codba bevezetve a kettõ.

Fehercsoki
Kár,MW2t is eléggé elbaszta...Na de nem akarom a steamet szidni.

lolSL
én meg 6+ éve használom a steamet, és pár frissítés megjelenésekor jelentkezõ terhelésen túl nem nagyon szokott gondom lenni vele, akkor is mindig megjavul másnapra.

gömbgiliszta
annak örülök azért, hogy külön csoportba került a marathon és a sleight of hand, így lehet õket együtt használni. <#nevetes1>

\" ...a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene... \"

Jaka923
Igen

Fehercsoki
Steames lesz?

elitehun
Najó annyira még se volt hasznos. Még hogy a Ghost (álá Cold Blooded) értelmetlen -.-
elitehun
Tudtommal még nem volt és mindjárt meg is nézem de sztem majd kitapasztalom a perkeket és úgy fogom használni õket. De azért ez is hasznos ^
Úgy döntöttem, hogy elõrendelem! Mivel a MOHOA-t a multi béta alapján visszamondtam, mert egy f@s szerintem!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

"steam connection failed" Egyébként már lassan egy éve játszok a MW2-vel! És ahol kell ott át van "engedve"!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

gömbgiliszta
ha voltmár , akkor bocs

lolSL
milyen hibaüzenettel dob le a steam? azok 99%-ban azért vannak mert tûzfalon v routeren nincs átengedve.

elitehun
Mi az hogy néha? Nálam az iwnet folyamatosan baszakszik. Nem engedi hogy rájoinoljak másra csak ha nyom egy cod resit vagy ha nagy nehezen rájoinolunk egymásra az iwnet gondol egyet és szétdob minket -.-
De az is megesik néha, de ma este a Steam sz@rakodott elég sokat!

Nem inkább az IWNet dob le téged gyakran? Inkább az volt a jellemzõ MW2-ben.
Persze egyszer-egyszer a steam is elszállt, de az nekem ritkán volt.

Én arra értettem, hogy a MW2-nél nagyon sokszor lehet azt tapasztalni, hogy a Steam - mint kliensprogram - ledob valamilyen hibaüzenettel. Gondolom, hogy ezt a jelenséget már más is tapasztalta! Erre gondoltam. Azzal én is tisztába vagyok, hogy a Steam-en keresztül le lehet tölteni a játékokat, vagy egyéb kiegészítõket.

szabii98
5 perc alatt leszedik a progit a játékról, már ha így érted.

I met God. She's black

lolSL
ez csak a játék fejlesztõjén múlik, a steam gyakorlatilag csak egy letöltõ program barátlistával, bármit rá lehet tenni.

Csá!
Ha jól olvastam a hozzászólásokat, akkor ez a rész is Steam-kliensen keresztül fog mûködni. Akkor meg van annak a lehetõsége, hogy annyit fogunk szívni vele, mint a MW2-vel?

szabii98
:F

I met God. She's black

Prince23
Én már november 9-én fogok vele játszani, szal XD

szabii98
A Budapest Game Show-n bemutatják a CoD 7et November 10-11-n.

I met God. She's black

mascarun
Ugyanez már volt belinkelve nem rég!

szabii98
Hangulatos lesz, annyi szent

I met God. She's black

Aki az amerikai focit szereti, kedd hajnalban a Minnesota-New York meccs alatt láthatja majd az új gigantikus fenomenális piramidális trailert...

Amúgy a reklám hadjárat megint nem gyenge, Monday Night meccs alatti reklám idõ nem két fillér tudtommal.

DarkSector
persze, nemis lebaszásnak szánta (gondolom nem rosszindulattal javította ki). 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gömbgiliszta
szóval NE legyünk azok... 😊