Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"miért akarna valaki önszántából konzolon FPSezni, amikor van PC is a világon."

Mert jó az? Nem mindenki akar 2-3 órát a billentyûzet fölé görnyedni, mikor játszhat egy kényelmes fotelban "elterpeszkedve" is.

Amúgy a videóhoz, ezt a "vaoaoaoaoaoaaa" halálsikolyt ugye nem gondolják komolyan?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fpocok
Na végre egy normális videó. Köszi.
Amikor látok valakit konzolon FPSezni... valahol felsír egy PC. Nálam a TOP10 élet nagy kérdésében is benne van.... miért akarna valaki önszántából konzolon FPSezni, amikor van PC is a világon.
NA mindegy. A játék fasza lesz, alig várom... csak közel lesz a vizsgákhoz :S

Parasite Eve 2, best game EVER!

lolSL
itt van több órányi beta video, sajnos alig nézhetõ

Prince23
Ez inkább pályaismertetõnek volt jó, Durk nem volt éppen a helyzet ura😄 fõleg a videó elsõ felében. Az az RC XD érdekesnek tûnik.

lolSL

minigun a végén elég túlkapás :S

Fpocok
Tudtommal nem. De én nem is hiányolom.

Muttley
Én offline-ra gondoltam.
Olyanra, mint az MW2-ben a Spec Ops mode.
Errõl vmi hír?

Just do it :)

lolSL
btw akinek jtages xboxa van megtalálja neten a multi betát, pár órát biztos lehet tolni ban elõtt 😊

lolSL
multiban lesz split screen, gondolom zombiknál is

lolSL

Muttley
A~
B~
C~
D. ????

Szándékosan hagytad ki az offline splitscreent, mert nincs róla hír, vagy a Zombie mode-ba lesz beleintegrálva?

Just do it :)

lolSL
jah rengeteg dlc lesz, több csapat is dolgozik rajta :/

Hát a 12 multi pálya nem túl sok, gondolom rövidesen jön a lehúzás (DLC) áradat...

lolSL
Content:
A.Story mode
B.Multiplayer
C.Zombies
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A.Story Mode information:

Just like i expected, in this game you play a role of a soldier containing information that the CIA wants, the CIA have inserted chips into your brain to get the information, as described my mike, every time the character refuse to give information the chip will buzz him, and when you start thinking about the information or talking about it new missions start.
He also talked to me a bit about the assassination mission, it was similar to that of cod4, you have to sniper Fidel Castro and kill him.
You get to fight nazis on the campaign, there will be about 4 missions located on World War 2 from what Mike said to me and from what i saw on his profile, it said "Fighting nazis"

There are also undercover missions, where in one of the missions you enter in a russian truck and invade a military base.

B. Multiplayer:

There will be 50 ranks on multiplayer, the prestige is still unknown but there will be more than 14 prestiges.
There are 12 maps on the full game.

Multiplayer Maps:

~ Cracked
~ Crisis
~ Fire range
~ The grid
~ Havana
~ Jungle
~ launch
~ Noob town
~ The summit
~ Villa
~ WND
~ Radiation

Multiplayer Modes:
Playlist:
Player match:
Team Deathmatch
Free For All
Search And Destroy
Domination
Headquarters
Demoliton
Capture the flag
Sabotage

Private match
Wager matches
Combat training
Theater mode

C. Zombies:

The all loved zombie mode is back! and it's the same but more beautiful, you start off as normal with a pistol, everything is the same as WaW, you gain additional money for headshots, after wave 5 dogs will come and attack you, the map you get is kino dertoten there are also 2 more maps that you have to unlock.

Fpocok
Windows 7 téma: Háttérképek, kurzor, hang.
Kép
Link

szabii98
Activision keverem a CoDot a MoHal....

I met God. She's black

Steam kiiktató "bigyó" elég neccesen hangzik...
Amúgy az EA-nek mért ne tetszene, mikor ez Activision játék lesz?

szabii98
Mert az EAnak nem tetszik ha nem általuk vagy a bétások közül tettek fel videókat etc...

I met God. She's black

szabii98
Alap dolog, hogyha valaki nemakar a steamel vacakolni, akkor elég egy ilyen bigyó amivel kilehet iktatni.
Én ilyet még nem használtam, de tudom hogy van

I met God. She's black

Az ilyen videókat mért törlik le ? a sok m*csok..

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

lolSL
nagyon értesz ehhez

szabii98
Amit kb 3 kattintás elintézni.

I met God. She's black

Prince23
Meg eleve Steames verzió lesz PC-n <#nezze>

De én azért csak azt mondom lelkiekben készülj fel hogy a warez verzióval nem nagyon fogsz multizni, fõleg nem a megjelenés környékén. Már csak hogy ne érjen meglepetésként...

Prince23
Egyébként az MW 2 konzolra valóban október 30-án volt kint 😄

Mondjuk azóta, aki közzétette neten, már sitten ül szegényke.

szabii98
jaaha szted.

I met God. She's black

Prince23
Konzolra már október 30-án kint lesz 😊

A PC-s verza meg ala MW 2 esete, tehát kb november 30 😄

szabii98
Van egy olyan érzésem hogy a megjelenés elõtt nemkapunk demót, valahogy pedig lekell tesztelni... 😊

I met God. She's black

Én megvárom amíg házhoz hozza a futár!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

lolSL
hát ha 2 nappal elõbb kintvan neten akkor végig lehet tolni a singlet aztán megjelenéskor egybõl pörgetni a prestige felé

szabii98
Mondta valaki hogy nemveszem meg?Talán még jóis lehet belõle, 11-én megyek a Game Showra a CoD bemutatóra, meg elõtte 1 tisztességtelen "demó" idõszak aztán még meglátjuk 😄

I met God. She's black

zotya10002
Tetszik nekem ez is!!

Bar olyan mint az MW2

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

elitehun
Ti talán de mivel én úgyis megveszem akkor minek tölteném le? 😄
szabii98
+1
Meg a jungeles pálya is jó lesz! 😛

I met God. She's black

szabii98
Természetesen 7-8-án már játszunk a wrzvel, gondolom.

I met God. She's black

A második felvételen lévõ pálya tetszik, mert jó nagy.

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

Lehet, de a megjelenésik még cirka 3 hét és 2 nap van hátra. Plusz azt se tudni, hogy a linkelt felvétel mikor készült el, így szerintem teljesen lehetetlen.

szabii98
Azok a sig szerû valamik vajon testreszabhatóak lesznek?

I met God. She's black

lolSL
simán kész lehet már a játék, kisebb példányszámúakat szokták úgy 2 héttel elõre gyártani hogy mindenhova jusson elég, ez meg a történelem legnagyobb nyitása lesz már megint
de majd meglátjuk mikor szivárog ki 😊

szabii98
<#eljen>

I met God. She's black

#954 #952 törölve lett, a #953 kamu, a videón is látszik a megjelenés dátuma, ez csak akkor lehetséges ha a csávó a jövõben él.

szabii98
lehet😄
De , ott nem sárga?

I met God. She's black

elitehun
Tudtommal a cod 4 óta így jelzi azt a helyet amit mg kell védeni ^^
szabii98
Kegyetlen jó 1 játék lesz nagyon várós

szerk.:
deee miaza DEFEND A meg B<#csodalk>
nehogymár kivették a Bad Companyból

I met God. She's black