Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Jött ki videó a zombikról is, de törölték.

Skynet
Így 😊
Sajnos ez így van.
És most nem kell nekünk ugrani, hogy mi most el akarjuk b...ni a jó kis játékot, mert mi ki akarunk szedni belõle sok mindent. Éppen ez lenne a lényeg hogy adják meg a lehetõséget, legyen ilyen is, olyan is. Senkit nem fog zavarni ha full perkes, GL-es, szervereken tombol aki ott akar.
De mért ne lehetnének ennél kiegyensúlyozottabb, másféle szerverek is? Hogy aki olyat akar, az oda mehessen?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Skynet
Pc-n? Eltünt. Sem értelmes klán sem értelmes játékos meg sem közelíti azt a szart,normális SD játékot nem is lehet találni rajta.
Csak épp minden normális ember túladott már a játékon...
DarkSector
az mw2 és az IWnet se tûnt el a süllyesztõben. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Skynet
Ha a serverkonfigurálás adta lehetõségek nem lesznek adottak akkor ez a progi is el fog tûnni pc-n a süllyesztõben akárcsak a COD MW2.
szabii98
+kutyák
többi mehet

I met God. She's black

Skynet
Elég csak 1 ilyen majom....
Ami kapásból értelmes szerón tiltandó: Ninja, Leightweight, Commando, Juggernaut
Fegyverekbõl GL-ek, automata csipák,norecoil fegyverek.
Ergo a játék fele bõven ki lesz tiltva..😄
úgy mondjátok mintha MINDENKI lightweight-et használna
TÉNY hogy zavaró, de a játékosok nagy része nem azt használja

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

Nem nagyon . Ahogy olvastam régen alig lesz 1-2 opció letiltható .. Csak az unranked szerón lehet majd testre szabni az ilyen dolgokat nagyon részletesen szerintem

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Skynet
Marathon mégcsakcsak egy dolog ha hosszabb futást és nem végtelen futást jelentene....A Leightweight kapásból tiltós...A géppisztolyosok amúgyis gyorsan futnak,leightweightal gyakorlatilag suhannak. SZánalom.
Elméletileg ez dedikált szeró támogatással jön akkor szinte biztos hogy tilthatóak lesznek ezek a szarok.
Mivel megint sikerült külön részre tenni a Marathon/Lightweight Perk-eket, igy ha nem lehet tiltani õket, akkor nem ússzuk meg a gyalogkakukk játékosokat megint... <#zavart2>

Konzolosok majd eldöntik melyiket akarják. (szvsz ebbõl is elmegy majd annyi mint a MW2-bõl, kitanulta a Treyarch az IW iskolát hype meg minden téren)
De pc-n ha már csak annyit elér a dolog hogy újra szerveres megoldás lesz, amik esetleg jól "testre szabhatóak", már akkor óriási fejlõdés lesz MW2-höz képest.

Skynet
Nahja csak van amit nemlehet beállítani,ami az egyel lentebbi videóban is látszik: Megint irreális sebességgel lehet rohangálni...Egyes egyedek csakúgy elsuhannak a képernyõn....
Sosem fogunk már régi COD-ot kapni,de még a COD4 színvonalát sem fogja egyik új COD sem hozni....
Hát ha már lesz normális szerver lehetõség, akkor ez az egyetlen amiben reménykedhetünk, hogy rendes beállítási lehetõségeket is adnak hozzá.
MW2 meg... tegnap pont a Black Ops videókat nézegetve kedvem támadt egy kis lõdözésre, mondom felmegyek. Elsõ hoston csaló, két perc után a fele játékos lelép, második host hackelve csak sniper fegyver volt. A harmadikon sikerült egy normális meccset lenyomni. Kb ennyi elég is volt belõle...

DarkSector
nagyon pöpec lesz.
Ezek az interaktív pályák nagyot dobnak a hangulaton, és én szebbnek is látom mint a cod6-ot, mintha itt kevesebb 2d-s objektumot használtak volna.

nekem tetszik. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Skynet
HJa ha nem pc akkor nemszóltam....😄
Konzolon fõleg az amerikai célközönségnek megfelelõ ez a színvonal,de pc-n egérrel játszva inkább a szánalom kategória...
És sajnos a Black Ops videók is egyre jobban azt erõsítik hogy ugyan olyan silány lesz mint a COD MW2....
Muttley
Lol back, én nem PC-rõl beszélek, maistro... 😊
Abban viszont egyet értünk, hogy a perkeket én is tiltanám ill. meccsen belül használati gyakoriság-korlátot kapna. Dehát nem rajtam múlik.. <#hehe>

Just do it :)

Skynet
Lol,az MW2 online multija pc-n gyakorlatilag halott, tömve lowokkal,cheaterekkel,értelmes játékot 1 óra alatt is alig lehet találni,az SD módja gyakorlatilag szinte teljesen halott, a nomrális COD playerek pc-n messze elkerülik...
Seholsincs az MW2 a COD4-hez képest sem színvonalban sem semmiben (ráadásul a COD4-et a mai napig többet tolják),egy norecoil puffogtatás balfaszoknak való más játékosok játékát elrontó perkekkel és fegyverarzenállal...
Muttley
Nem mondod?! 😉
Félreértettél. Én nagy rajongója vagyok az MW2-nek.
Ellenben mi abban a buli (mert ugye az MW2 online multijának népszerûsége továbbra is töretlen)
ha egy szakasztott ugyanolyan online multit kapsz, mint az elõzõ?
O.K., lesz benne távirányítós dodgem, más térképek, meg elvileg 4 fõs Co-Op Online multi.
Mire lesz ez elég az MW2 töretlen sikere közepette?

Rage47
új videó
Skynet
Megnézve ezeket a videókat sajnos egy dolog jut elsõre eszembe: Norecoil.....
Remélem a teljes verzió adja majd a lehetõséget a szerók értelmesre szabhatóságára,látom elõre hogy értelmes szerókon a perkek fele és a fegyverek jórésze tiltva lesz..😄
lolSL
mert soha semmi nem volt még olyan népszerû mint az

Muttley
Úgy legyen. 😊

#1017 alapján meg felmerül a kérdés:
Miért kell egy szakasztott ugyanolyan online multi-t csinálni, mint az MW2-é?

Drephis
szerintem a nazi zombie csak egy része lesz a rendes zombi módnak

help

most ez komoly? 😞

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Jaka923
Nem tudni azt, hogy a kihajolás visszakerül-e a játékba?

lolSL
kéne valami jó oldalt találni amit nem figyel az ativision, és oda átrakosgatni ezeket
orosz youtube? 😄

Jaka923
Volt videó, nincs videó...

Drephis

help

Muttley
Pedig egyszer próbáld ki. Sokkal bulibb, mint az Online game. Feltéve, ha van legalább 1 olyan barátod/ haverod, akivel kb. 1 követ fújtok. 😉

Na, mind1, nem agyalok rajta, mert csak felidegesítem magam. 😊
Egyik forrás ezt írja, a másik azt.
Tavaly sem közölték elõre az MW2-nek ezt a lehetõségét.
A multiplayer lehet online és offline is. Majd meglátjuk.
A zombie mode-nak meg kb. semmi értelme nincs singleplayer-ben.

Ha az érvek ellenére nem lesz benne OFFline osztottképernyõ, akkor részemrõl a szavatossága már most temetve.
Bízunk benne, h csak nem egyértelmûsítették a dolgot és lesz benne. 😊

Drephis
ez bo..

help

mert ez waw-os nem bo-s!
Drephis
zombi

ugyanolyan szinte, mint a CoD:WaW-féle

help

Értem, ok.

Fpocok
Ha van perked és kifekszel, akkor bármelyik csapattárs fel tud kelteni téged, nekik nem kell perk hozzá, hogy felkeltsenek téged, akinek van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Én nem értek angolul, de szerintem itt is kettõn áll majd a vásár.
Mert ha neked nincs beállítva az SC, nem tudsz feléleszteni, nekem hiába van. Ha nekem nincs beállítva az SC, akkor azért nem tudsz feléleszteni, mert meghalok. Az SC, ugyan az mint a LS csak tovább fejlesztették.

Fpocok

Fpocok
Elég késõ van. Megnéztem mégegyszer, hogy nem-e tévedek... amit nem szoktam 😄
"Actually, yes. If you have Second Chance, any teammate can revive you - Not just others who also have Second Chance."

Fpocok
WaWal nem játszottam. És itt majd nem fog kelleni mindkettõnek a perk.

Second Chanses, földön fekvõ embert FEL LEHET MAJD KELTENI, ez már a Cod 5-ben is így volt. Akkor mûködik, hogyha az élesztendõ, és a felélesztõ személy is használja a perket.

Fpocok
Q&A
Nem tudom volt-e már, de nekem volt benne egy két újdonság:
-Sok mindent kapunk, ha prestigelünk.
-Equipmenteket lehet arrébb rakni, pl claymore.
-Second Chanses, földön fekvõ embert FEL LEHET MAJD KELTENI 😄

Fpocok
Ebben is van valami.

(Amúgy tényleg sok baj van vele, viszont annyira fejlett szinten van, hogy egy PCvel ki lehet dobni a TV-t, rádiót is. Gyakorlatilag mindent meg lehet rajta tenni, amit az elõbbi két eszközön. Én ezért szeretem)

Nem tudom ide írtam-e már vagy máshova. A lényeg ma már nagyon sokak jutottak oda hogy nem akarnak pc-n játszani. Nem hiányzik nekik a windows, driver, anyám kínja telepítése, a beállítgatás, a felrakom a játékot és nem megy, mér nem megy, mért dob ki a win-be, és sorolhatnám.
Hazamegy iskola, munka, akármi után, belöki a lemezt, beül a méteres tv elé, fejére rakja a mikrofont, és kész.
Most ezek a dolgok lehet banálisan hangzanak "hardcore" pc felhasználónak,mert neki ez nem probléma. De mára a videojáték ide jutott. Ma már nem az a réteg a játékos aki C64-en meg Amigán "prünytögött" a kilencvenes évek elején mint én is. Hanem az aki a Playstation, Nintendó, Xbox korszakban szokott a játékokba. És annak már ez kell.

lolSL
fekve betakarózva nem kell fpst játszani
ez komoly mûfaj, konzol bayonettára meg társaira rendben van, ahhoz lehet fejenállva is püfölni a gombokat 😄

Fpocok
Most nem azért hoztam fel, hogy vitatkozzunk, csak én személyesen nem értem.
Amúgy ez sem lehet igazán érv. Én kb két évig elvoltam egy géppel... aztán újítottam 40ezerért új VGA, proci, alaplap. Ezzel most két évig megint elleszek.
Konzolon meg ott van a havidíj, ha xboxról beszélünk + konzolra drágábbak a játékok.

A másik érv sokkal reálisabb, ha valaki játékra konzolt tart, mert nem akar fél évente-évente pc-t bõvíteni, az fps-ezni is azon fog.
Amúgy sem a konzol itt a gond maga gondolom, hanem a kontrolleres irányítás. De egyrészt aki sokat játszik konzolon simán elég jó szintre fejleszti magát (nem, nem kell auto aim hozzá), másrészt mivel itt mindenki kontrollerrel játszik semmi hátránya nincs.
Nyilván két egyszintû játéktudással bíró játékos közül az egeres nyerne 1v1-ben, de ezért nem is játszanak egymás ellen...

Fpocok
Úgy nézki ez az egyetlen érv. DE. Elmondom neked, hogy én pl fotelbol nyomom. Asztal alatt van pár könyv, meg egy puha párna. Csak belehuppanok a fotelbe, felrakom lábamat és kihúzom billentyût. Ennél kényelmesebben nem is lehetne játszani.