11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#3128 -
#3127 Fegyveres bűnözők elloptak 100 BO kópiát!
LOL -
#3126 ha nem sok helyet foglalnak, akkor mehet szerintem is. de ez a gametracker automatán veszi fel vagy regisztrálni kell oda? úgy értem, hogy úgyis egy szolgáltató adja, elég tőle elkérnie az infokat. -
#3125 bugos volt az rendesen, engem szemből is kilőttek és nem lábon lövéssel. gondolom cheat is lehetett, de hogy szarul volt megcsinálva az biztos. Pedig egyik kedvencem volt, volt olyan, hogy 6-8-an azzal funoltunk a legkisebb pályán, hát annyit régen nevettem :) -
#3124 lesz lesz, normális adminokkal. -
#3123 :)
sc2 marad, mennek a vodok. -
#3122 Magyar szervereket ki fogom rakni banner alá.
Ha az úgy jó nektek. -
Baxo #3121 Nem volt rossz az, de könnyen le lehetett lőni, tehát ha lett is volna BO-ban akkor jó lenne, ha ki lehetne lőni mögüle, meg jobban védene. Az a gond h. codokban túl pontosan lehet lőni és így a lábon lövéssel könnyen lehetett likvidálni a "rájotsildeseket" még messziről is... -
#3120 Jó, de gyakorlatilag használhatatlan. -
#3119 Gametracker-en meg lehet majd találni szerótokat? -
#3118 Hat az sajnalatos, pedig az MW2-ben jo kis ujjitas volt. -
Baxo #3117 Vazze ez már vicc!!! Még jó h. pc-n lehet kickelni meg bannolni és lesz admin(remélem) + még van pár napunk csít mentesen játszani. -
#3116 Nem. Nem lesz. -
#3115 De azért a nagy cod-ozás közepette fellőhetnél még pár sc2 vodot -
#3114 Na hali, vegeul nekem is holnap jon.
SC2 melle ugyis kell valami lovolde.
Meg annyi kerdesem lenne hogy, Riot Shield (vagy hasonlo) lesz e benne? -
#3113 Szevasz Csuszi! :)
Lesz szeró? az majd érdekelni fog :)
Nem sokat tudok még a játékról, még csak ma kezdtem el utána olvasgatni. -
#3112 kíváncsi vagyok rögtön futni fog-e a szerverünk. -
-
#3109 rögtön lesz, csak éppen eltávolítható. örökre... -
#3108 -
ricska11 #3107 Tök igazad van!
De a mw2-ben a cheatereket persze nem bannolják !
Itt legalább most nem lesz cheater ! Eggy ideig biztos! -
ricska11 #3106 Gaben mit irtak neked mikor szállítják mert én is rendeltem haverral?!
Am persze hogy lezsedték az iponról hisz jó árba adták és lehet hogy amit boltba rendeltek már elfogyott vagyis megrendelték az összeset! :D
-
#3105 Ha,felkerülne a PC-s verzió valahova én akkor sem szedném le,aki csal az meg vessen magára,tönkre teszi mások játékát. Úgyis kapnak egy bannt aztán nézhetnek. -
#3104 Gondolom a boxosok örülnek, hogy 10napja játszhatnak meg minden... de ez azt is jelenti, hogy hamarabb jön/jött ki a hack is, -
#3103 Személyes tapasztalat nincs. Viszont nem sok jót hallottam róla. Volt valami játék mostanában, ahol lebannolták az egyik ilyen helyről vett kulcsokat, hír is volt... de nem ugrik be melyik játék volt. -
#3102 En jobban szeretem a digitalis vasarlast, nekem nem fontos a DVD es a tok, csak ugye a steamrol irrealisan durva aron lehet megvenni a gamet, pedig eppen hogy olcsobbnak kellene lennie a dobozos verziohoz kepest.
Kicsit korbenezve a kovetkezo helyekrol is lehet COD-ot/csak kulcsot rendelni kb 6000ft korul, csak hat ugye az a kerdes mennyire megbizhatoak...
cdkeyhouse.com - cod:bo
gamekeys.biz - cod:bo
Az elsonel most eppen "out of stock"/nincs raktaron perpill, a masodik helyen meg "kicsit" erdekes hogy csak nemetorszagot lehet bejelolni a regisztracional, szoval furcsa.
Velemenyeket keresve az oldalakrol par forumon a kulcsokat (bc2,moh,stb) megkaptak a rendelok es elvileg mukodik minden jol.
Neha panaszkodtak csak hogy nem az igert 24 oran belul jott meg az email hanem valamennyi kesessel, de vegul megerkezett minden rendben.
Valakinek valami tapasztalat/velemeny ezekrol az oldalakrol? -
simonl #3101 Sírva kérek minden fórumtársamat és főleg házigazdánkat, hogy NE kezdődjön meg az a fajta össznépi vetélkedő, miszerint:
engem már értesítettek...
az én futárom már elindult...
de az enyém gyorsabb...
már telepítem....
már csak 10 %
stb.
Köszönettel
-
#3100 Nemrég értesített az ipon,hogy holnap jön! -
#3099 En telefonon rendeltem meg.szemelyessen reggel 9kor átt fogom venni a boltba hehe!!Nem kell delig vagy delutanig varni a futarra :P
Rutinos vagyok szal en mar csak igy rendelgetek.Háháháháhá -
#3098 Ott van az csak már rájöttek!de ne izgulj ha tegnap este előrendelted akkor meg is fog érkezni!! -
#3097 Azért remélem az eddig leadott rendeléseket teljesítik. -
#3096 Gondolom azért, mert olyan olcsóért adják, hogy buknak rajta/keveset keresnek rajta, szóval ezért levették.
-
#3095 Na Ipon-ról eltűnt a pc-s verzió,még jó,hogy tegnap este megrendeltem -
#3094 Ha 4 "L"betüböl is csinálta akkor is 1 Nagyon beteg ember!!
17:07:12 -
#3093 simán lehet várni a steam miatt +1 napot is, mert fél napot késik, majd fél napig szarakodnak és lagolnak a szerverek:) -
#3092 steam visszaszámlálója szerint hajnali 1kor lesz az unlock, de van tapasztalat hogy nem pont a helyi időhöz állítják be és téved fél napot is -
Baxo #3091 23:20 van hátra... -
#3090 mivel lesznek dedikált szerverek igen -
#3089 kick és ban -
#3088 lesz kick lehetőség a szervereken most? nem úgy mint mw2ben