Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi :)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Parasite Eve 2, best game EVER!
The Matrix has you...
Bárcsak tudnád milyen gémek elé ülnek le a fotelban (idiot smile), azokban 3 folyosó van az RDR-ben 4...:)
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
AC2 kurvanagy megvettem.
ACB- mégjobb ahogy hallottam, majd szándékozom beszerezni, még warezt se néztem nem is fogom asszem majd ha megvettem ráérek. :)
Csak konzolok mellett ugye ott van hogy nem kell vacakolni hogy megy a játék és hogy milyen graffal....
Viszont pc is kell mert ugye alkalmazásokat nem viszi a játékdoboz.
Persze állítólag a kövgen már fog futtatni alkalmazásokat is...meglátjuk.
Én úgy használom, hogy pc-x360 kombó, mert sok only van sajnos, ez viszont szar mert pc-s haverjaimmal csak akkor tudok játszani ha valami kigyün pc-re is pl a Resident Evil 5 ezért van meg 2x akkor a Star Wars 2x, Dark Sector 2x, CoD 6 2x. meg fenetudja....
mindegyiknek van elõnye és hátránya, csak néha többet foglalkoznak a játékosok a sárdobálással és nem játszanak.
De normálissan is ki lehet tárgyalni, vannak erre totyikok. :)
Még a személyeskedést utálom. :)
Hálisten ti normálissak vagytok.
"Görnyedj" a monitor elõtt. Akkor itt kell egy op. rendszer, azt tartsd karban hogy ne legyen vírusos, ne legyen hibás, ne omoljon össze. Akkor ha megveszel egy játékot, fog menni? Hogy fog menni? Ha nem megy mért nem megy? Mindennek a tetejébe jönnek a védelmek. Online aktiválás, csak 3x telepítheted, nem rakhatod át más gépre. És akkor még a fejlesztésekrõl nem is beszéltem. Meg stb...
Hanem ehelyett egyszerûen annyit szeretne hogy, fotel, tv, bekapcsolom, berakom, megy.
És ez nem igénytelenség, hanem 2011-ben valahol egy reális elvárás.
Persze ettõl még a pc-nek is megvan a helye, és nyilván az még ezer más dologra is jó, de egyszerûen tény, hogy egyre többen nem kérnek a fent leírtakból ha CSAK játékról van szó.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
AC: Elsõ rész nagyon monoton volt, nem sokáig játszottam vele. A többi része lehet javult. A multis kifejezetten jónak tûnik.
AW: Na ezzel sose játszanék. Ha játszanék, akkor percrõl percre sorvadna el az agyam, úgy érzem. Nem tudom ezt kinek szánták, de hogy teljesen hülyének, bugyutának nézték a célközönséget, az biztos.
RDR-Assassin Creed-Alan Wake (van több csak én ezeket vettem meg)
pl ezek a játékok szerintem lesznek pc-re ha nem is most de lassan, és ezeket megvettem és el nem adnám õket, ezeket pl konzolokon indítottak. Most mondjátok hogy ezek nem jó játékok....:)
???
Pénz....warez elveszi valamibõl pótolni kell.
Le is írhatják a véleményüket.
De abban nem adok igazat nekik, és neked igen hogy a legtöbb topikban a pc fanok kezdik, én kb 24-25topikban vagyok kb amik érdekelnek, abból kb 20-ban hallok marhaságot, amivel irritálják az embereket.
Kezdve azzal hogy a konzolok miatt nem jnnek jó játékok minden szar, érdekes a Crysis 2 az külön csapat fejlesztette pc-s verzát mgis megy a rinya stb....
Szóval ez iszonyat irritáló, de megértem hogy sokan rpg-znek nem rossz, de sok ember nem érzi jól magát az ilyen "kockulós" gémekben ahová hosszú idõt kell ülni a játékhoz.
Attól hogy van egy 8-10 órás single fps meg mellé egy faxa multi, az max valakinek nem tetszik, de korántsem hardver hiba, illetve nem tehet róla senki, egyszerûen a játékok célja ez szórakoztató....és szórakoztatóak.
Ott van példának a RDR mekkora gém?
De nézd... tagadni nem lehet, hogy milyen hatással volt a konzol a PCs játékiparra. Ez sokunknak nem tetszik. Ennyi.
Amúgy nekem van pc-m is meg konzolom is, akkor én most "valódi" játékos vagyok vagy nem?
A másik meg hogy sokaknak a bonyolultság jelenti a jó játékokat, kiváncsi lennék hány régi doom-os street-es meg fasztudja ki szemetezi a sok fasza cuccot...<#idiota>#idiota>.
Csak nem értem neked miért kell minden topikba ha a konzol vagy az adott játék konzol verziója feljön, akkor valami alábbihoz hasonló elmés véleményt benyögni.
Amúgy elég unalmas már minden topikban a konzolellenes gyötrõdésedet olvasni.
Nem is tudom... lehet köze van ahhoz, hogy amióta ilyen népszerû a konzol... nos... nem fejlõdik a játékipar. Sõt... visszafelé. Ami eddig természetes volt, eltûnt. Örülhetünk, ha kapunk belõle valamit. A kiadók egyre jobban akarják uralni a játékot, ami ugye konzolon könnyû, csak õk a PCre is rá akarják húzni ezt.
Mivel konzolon a 10 évesek játszanak, ezért a játékok egyre egyszerûbbek. EGYSZERÛEK MINT EGY BOT. Semmi kihívás, semmi fejtörés semmi. Kép
Ehhez kapcsolódnak, hogy mindenbõl divat játék lett. Kihalt a Resident Evil sorozat, amit soha nem bocsátok meg nekik. Miért? Mert nem ez kell a 10 éveseknek, hanem a buta totál lineáris akció lövöldözõ. Ugye régebben azért felnõtteknek készült a RE sorozat.
Vagy lehet az, ahogyan a volt PCre fejlesztõk bánnak velünk. Tudtad, hogy a CoD a PCn indult? Hihetetlen mi? És azt tudtad, hogy szerintem a mai napig ligában játsszák több részét is? Elképesztõ. Aztán persze köptek ránk és rámentek a könnyû pénzre és jöttek a ...khhmm... szar codok. El nem tudom képzelni, hogy történhetett meg az, hogy az MWhez volt... mód, spectator, record, SAJÁT DEDIKÁLT SZERVER... Aztán pikk pakk egy rész múlva mit kaptunk? Nos EZEKET MIND ELVETTÉK. Még bérelni sem lehetett szervert na ez a komoly.
Azt már csak mellékesen említem meg, hogy gyakorlatilag nem fejlõdik rendes ütemben a grafika a játékoknál, mivel a konzol pár éve visszafogja. A grafika szinte ugyanaz csak a gépigény nagy (hogy úgy látszódjon, hogy csináltak is valamit, nem csak a töküket vakarták).
Üdv
Egy örök PC játékos
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
néha meg mintha SZAGGATNA a játék értitek...
ez a motor egy nagy kaki, optimalizáció 1es!
BC2 fut maxon mindennel.. érdekes...
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Hát... értelme van, de nem emlékszem, hogy valaha is láttam volna ezt a két szót így egymás mellett...

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Honan tudom letölteni a pacheteket a játékhoz?
Nem steamrõl.
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥
♥ ► I.Love Inter ◄ ♥