11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#10524 Nem sértettél...
Szerencse h csak a 9. prestig-i szintjeim mentek nem az egészz..! -
#10523 Nm.
korrekt kérdésre korrekt embernek korrekt válasz jár. :) -
pett3rson #10522 korrekt és teljes válasz, köszönöm. -
#10521 Nah most jól látod. Minden oldalon ott vagyok.
Van amit pécén előnek tartok van amiben máshol találom meg a szórakozásomat, mindegyiknél van véleményem. Van mindenhol jó meg rossz tulajdonság.
Tökmindegy mikor mit mondok, mert mindig vannak akik ellenvéleménnyel voltak, vannak, lesznek ez így természetes. Emberek különböznek.
Ezt nem 2-ős ügynökségnek mondanám, nem építettek be, én ha írok valamit magam véleménye.
2-ős ügynökségnek azok tartják/gondolhatják akik szerint van 2 oldal vagy 3 vagy 4 oldal és állnak valamelyiken és azért mesélik be maguknak hogy ez a sajátjuk ellen irányul. (ezzel nem téged irlak körül, csak általánossan mondom)
Mint hangoztattam engem a TPS játékok érdekelnek ELSŐSORBAN utána jöhetnek a többiek.
Az egy másik dolog hogy 80%-a egy bizonyos helyen található meg. Erről nem tehetek.
Még véletlenül sem kell magyarázkodnod, nem sértettél meg, nem is sérthetnél, hiszen nem ingem a téma. Nem veszem fel.
Gondolom lehet a bf3-as témára gondolsz, ott nem védek senkit, csak írtam hogy erősebb a pc, nagyobb mapokat tudnak csinálni, de ez nem jelent egyenértékben játékosoknak szivatást.
Ezzel szerintem pont hogy objektíven szóltam nem sértettem meg Cris-t sem, csak gondoltam ne kárörvendjünk senkin, ezt megtettem oda vissza emberekkel, barátaimmal, amolyan ellenszenveseimmel is. -
pett3rson #10520 tudtam, hogy rövid lesz a memóriád és szándékosan erre tettem fel a kérdést, ez volt legfelül, csak Én vissza szoktam olvasni. engem érdekel, hogy miért teszed, nem támadásként teszem fel a kérdést, tőlem lehetsz azon az oldalon is, már ha beszélhetünk oldalról, hiszen Te mindkettőn ott vagy, ha jól tudom, ergo kettős-ügynök vagy minimum :)
nah, szóval miért érzed úgy, hogy meg kell védened a konzolt mindenáron?
Ne csak mostanra gondolj, tőled mindig ilyen hsz-eket olvastam eddig, sokszor olyankor is bizonygattad az igazad, ha nem volt rá okod, látszólag. -
#10519 Hiszed te.
Nem tartozom sehová, ahová tartozom az a TPS fanok csapata max.
Resident Evil - Gears of War - Silent Hill - Metal Gear Solid.
Ilyenekkel azért játszom mert ezeket a stílusokat szeretem, válogatás nélkül játszom velük, minden platformon...
Még valamit kedves barátom? :) -
#10518 Mit mikor hol védtem?
A pénztárcanyitogatás ezt jelenti neked? -
#10517 mert az aláírása szerint ő is közéjük tartozik -
pett3rson #10516 Dark, Te miért érzed kötelességednek, hogy megvédd a konzolipart/társadalmat? -
#10515 Annyit azért meg kell adni... próbálnak belevinni új dolgokat. Pl előzőben a kötél, vagy most a lift. Nem sok, de azért ezt el kell ismerni. -
#10514 Ez már nem bicskanyitogató hanem bukszanyitogató!!! :) -
#10513 De. Call of the Dead. Csak azt nem mutatták, mert súrmók. -
#10512 Zombi pálya nem lesz? :/ -
#10511 PÉNZTÁRCÁT NYISS!!!
-
#10510 Értem köszi! -
#10509 De hogy válaszoljak is. Nincs. Illetve nem tudok róla. Azt tudom, hogy a CoD6hoz volt ilyen program, de most nem találok ehhez. -
#10508 Ezeket a magas labdákat én is szeretem lecsapni, én sem hagytam volna ki, nem azért persze hogy mást megbántsak, de ezek kihagyhatatlan poénok....:)
Amúgy jó volt. Bocs Cris99 -
#10507 sry sry... csak... nem tudtam kihagyni. De már bánom. -
#10506 Kössz.... -
#10505 Kérdezd Cris99-et.
(sry, sry) -
#10504 Sziasztok!!
Csak egy kérdésem lenne!
Lehet valahogy nullázni a játékban elért szintet?? -
Zozo76 #10503 Valahogy ereztem... :) -
#10502 Képzeld kifejezetten örömet okozna.... -
#10501 Amit ír azzal nincsen gond, érthető a részéről.
Csak írtam hogy az hogy ki szív emberfüggő lesz, akinek majd hiányoznak a nagyobb mapok, azok most szívnak egyet. -
Zozo76 #10500 Miert jo neked ha konzolon mas lesz a jatek? Oromet okoz? -
#10499 HJA -
#10498 Jah értem, az igen az biztos igaz lesz, nagy pályákkal lesz, mert pc-n ugye többet enged a hárdver.
Akkor nem fogsz csalódni.
Hogy konzolon megszívják-e akik megveszik, az attól függ kinek kell nagy pálya...vagy kinek fog hiányozni. De tény hogy ha akarnak pc-n ugyanaz a minőség mellett nagyobb pályákat tudnak csinálni. -
#10497 Konzolon feleannyi játékos... kisebb pályák.. remélem megszívják egyszer most!!! -
#10496 Mit igértek aminek a felével beérnéd? :)
Jut eszembe ez is lesz konzolokra, szóval ez is akkor konzolport lesz majd? -
#10495 Amit igérnek annak a fele is igaz akkor már megvettek!
A legnagyobb bajom a mostani játékokkal hogy legtöbb konzolport,
az is nagy pozitívum hogy bf3ból már most PC-s videókat láthattunk nem fos konzolosat! -
#10494 Abban is lesz majd mit utálnod, és utána vehetsz következőnek egy új medal of honor-t....:) -
#10493 Fszom a szájukba mostmár.. az tuti hogy több codot az életbe nem veszek elég az mw2 meg ez... a köv az BF3-lesz!!!:D -
#10492 Hát egyikőtöket sem irigylem. -
#10491 Nemtudom de a kurva annyukat több szempontból is!!!!
Most 6os vagyok lehet csak a 9. prestigi mentésem ment el szval most 9. prestige elején vagyok megint.. huh akkor szerencsésebb vagyok mint haverom neki anno 7prestige egész ment!!! -
#10490 Nem a szar steam hibája ha nem megy a mentés? tudtommal az szinkronizál a játékkal. -
#10489 kell valamit csinálni az év 2. felében is ! -
#10488 NA NEEEEEEEEEEE EZ NEMLEHET................
A KURVA ISTENIT MOST TÉNYLEG ELVESZETT A MENTÉSEM?????????????????
9. PRESTIGÉTŐŐL EZ KOMOLY?????????????????????
HAVERNAK IS EZVOLT NA NEMÁR H ILYEN SŰRŰEN:::::::::::::: WTF???????????????????????????????????????????????????????????????????? HELPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP!!!!
KURVA ANYÁDAT TREYARC MEG ACTIVISION!!!! -
pett3rson #10487 hiányoztál már, mint egy falat kenyér... -
Falatkenyér #10486 Hali
Eladó 3990FT-ért egy Black Ops.Prestige 11.Érdeklődni PÜ. -
WaW után is 6 hónap kellett, hogy kiadják.