Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adják akinek akarják, de anno volt hírekben hogy lesz LAN,márpedig ha lesz lan akkor nem nehéz szerót indítani..😊
Egy bandának odaadták a szerver üzemeltetési lehetõséget, akkor nem hiszem hogy olyan hülyék lennének hogy bármi módon hagynák hogy te saját szervert indíts. Hiszen gondolom abban a pillanatban a "nem túl eredeti verzió" is játszana/játszhatna multiban. És akkor abban a pillanatban a pc-s eladásokat le is húzhatnák a "lapról"...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Cstlakozom az elöttem szólóhoz, nálm is ez az elsõ COD aminél szépen megvárom a jobb klánosoktól az értékeléseket,és szépen egy ideig lepróbálom a warezváltozatot. A COD MW2-tõl alig bírtam megszabadulni, és sajnos ez az eddig látottak alapján még az MW2-nél is bárgyúbb lesz, igaz itt elméletileg nem lesz IWNET rendszer...Elméletileg.
A LAN támogatásról van valami hír? Mivel elméletileg ha lesz lan akkor sok problémát nem fog okozni a saját szeró készítés, server konfigolgatás, fegyver/perk tiltogatás...
A LAN támogatásról van valami hír? Mivel elméletileg ha lesz lan akkor sok problémát nem fog okozni a saját szeró készítés, server konfigolgatás, fegyver/perk tiltogatás...
mw2-re gondoltál a 2. mondatban, csak gondolom elírtad. 😊
ez lesz az elsõ cod, amit nem veszek meg elsõ nap, meglátom mit hoz a szél, lásd bf, mindenki mondta de király lesz, erre egy kalap fos maradt, kihalt a war élet. még jó hogy nem vagyok bf fan, megvettem volna potyára. sajna cod fan vagyok, de ebbe már nem szaladok bele, meglátjuk decemberre alakul-e valamit, vagy megy az mw2 után a kukába...
MJ rulz Pink Team The Only One
meglátjuk lesz-e rá értelmes warmod. meg tiltási lehetõség, a gl kerget el az mw2bõl minden alkalommal. és azok a zseniális fegyverek😊 mw1 nagyon jó játék lehetett volna, csak éppen mégis szar lett. server? tiltási lehetõség? saját mapválasztás? normális public? fegyverek? warmod? 4 körös sd? viccnek is rossz.
MJ rulz Pink Team The Only One
Hát azért ízlések és pofonok, pl. engem a modernebb hadviselés, ami a cod mw1-2-be van, és a black ops-ban lesz jobban érdekel, és leköt.
A második világháborús fps-ekbõl már kicsit elegem van nekem, személy szerint.
De minden esetre a RO2 jónak tûnik,de csak a saját stílusának megfelelõen,illetve korszakra gondolok inkább amiben játszódik.
Szerintem a Cod Black ops jó lesz, akárki akármit mond. 😊
A második világháborús fps-ekbõl már kicsit elegem van nekem, személy szerint.
De minden esetre a RO2 jónak tûnik,de csak a saját stílusának megfelelõen,illetve korszakra gondolok inkább amiben játszódik.
Szerintem a Cod Black ops jó lesz, akárki akármit mond. 😊
RO2:HoS-t kihagytad. Ütni fogja mindegyiket, mivel a PCsek megkapnak mindent, sõt, többet is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Azért ne egy rpg-t hasonlítsunk, egy vérbeli akció fps-hez XD.
Amúgy szerintem az MW1,MW2 is elég jó lett, személy szerint az MW2 jobban tetszik a BC2-nél is, megvan mindkettõ eredetiben, illetve volt...
De ezen felesleges vitázni.
Amúgy szerintem az MW1,MW2 is elég jó lett, személy szerint az MW2 jobban tetszik a BC2-nél is, megvan mindkettõ eredetiben, illetve volt...
De ezen felesleges vitázni.
Hiába akarunk akármit, ha a tömegpiac közrémélmény kutatási eredményei nem affelé mutatják az üzleti jackpot lehetõséget.
Egy számomra értékelhetõ FPS lista: MW, MW2, Stalker 1, Battlefield 2 + SF add, BFBC2, OF: DR, Sniper: GW, AvP 2010, illetve "halványan" a Black és Far Cry 1, valamint nov. 9-én a CoD:BO majd. Ebbõl a 11-bõl, csak 5 az, amihez nem kell spec hangulat. Nem vagyunk tehát ellátva túlzottan jó (!) FPS-ekkel. 😉
Jövõre is csak 3 cím várható jobbnak: Év elején a Brink, késõbb az OF: Red River, s év végén meg az MW3. +/- lemorzsolódás
A Fear 3, a Crysis 2, Bulletstorm, Duke Nukem Forever FPS-ek lesznek ugyan, de egy "picit" másról fognak szólni...
A Homefrontról semmi hír, a többi meg TPS.
Szóval ez van, ezt kõõõ szeretni 😉
Egy számomra értékelhetõ FPS lista: MW, MW2, Stalker 1, Battlefield 2 + SF add, BFBC2, OF: DR, Sniper: GW, AvP 2010, illetve "halványan" a Black és Far Cry 1, valamint nov. 9-én a CoD:BO majd. Ebbõl a 11-bõl, csak 5 az, amihez nem kell spec hangulat. Nem vagyunk tehát ellátva túlzottan jó (!) FPS-ekkel. 😉
Jövõre is csak 3 cím várható jobbnak: Év elején a Brink, késõbb az OF: Red River, s év végén meg az MW3. +/- lemorzsolódás
A Fear 3, a Crysis 2, Bulletstorm, Duke Nukem Forever FPS-ek lesznek ugyan, de egy "picit" másról fognak szólni...
A Homefrontról semmi hír, a többi meg TPS.
Szóval ez van, ezt kõõõ szeretni 😉
Just do it :)
egy olyan játékról beszélünk aminél a cél hogy eladjanak több mint 25 millió darabot
szerinted?
szerinted?
BC2 nekem meg ott bukott hogy normál módban a sebzésrendszer olyan volt mintha valami meggymag köpködõvel lõném az ellenfelet, HC-n meg már mindenki sniper volt, mert ha azzal bokán lõttél valakit abba is meghalt.
Nem tudom, lehet azóta már igazítottak rajta, mert megjelenés után kb egy hónapig nyomtam azt azóta semmit.
Nem tudom, lehet azóta már igazítottak rajta, mert megjelenés után kb egy hónapig nyomtam azt azóta semmit.
Tudok örülni a fallout vegasnak pl örülök..😊
A gond az ezzel hogy a COD4 is már egyfajta lejtmenet volt,de az még élvezhetõ volt a komolyabb játékosoknak,azután viszont erõs lejtmenet...A szarrábutított multié a jövõ? csodálatos...A szarnak nem örülök.A COD MW2 pc-n gyakorlatilag egy bukás az elõdökhöz képest,és valóban egy szar lett részben a butított fegyvermechanikának részben a rémostoba perkeknek és részben az IWNET-nek köszönhetõen...Az új MOH az elõdeihez képest egy szégyen, a mókás viszont az hogy még a COD MW2 rommábutított multiját is alul tudták múlni a srácok,holott az egész multi egy BFBC2 mod, a BFBC2 pedig színvonalra jócskán a COD MW2 fölött van, ha a fegyvermehanikát nézzük.... És akkor most jönnek ilyen videók a COD 7-bõl...Nem nem örülök, mivel sorozatban a régi nagy multikedvenc címeimbõl ez lesz a harmadik amit hazavágnak,ha ez ilyen lesz pc-n...
A gond az ezzel hogy a COD4 is már egyfajta lejtmenet volt,de az még élvezhetõ volt a komolyabb játékosoknak,azután viszont erõs lejtmenet...A szarrábutított multié a jövõ? csodálatos...A szarnak nem örülök.A COD MW2 pc-n gyakorlatilag egy bukás az elõdökhöz képest,és valóban egy szar lett részben a butított fegyvermechanikának részben a rémostoba perkeknek és részben az IWNET-nek köszönhetõen...Az új MOH az elõdeihez képest egy szégyen, a mókás viszont az hogy még a COD MW2 rommábutított multiját is alul tudták múlni a srácok,holott az egész multi egy BFBC2 mod, a BFBC2 pedig színvonalra jócskán a COD MW2 fölött van, ha a fegyvermehanikát nézzük.... És akkor most jönnek ilyen videók a COD 7-bõl...Nem nem örülök, mivel sorozatban a régi nagy multikedvenc címeimbõl ez lesz a harmadik amit hazavágnak,ha ez ilyen lesz pc-n...
Lol, a COD4 egyrészt public multizásra alkalmas volt másrészt a promod addig volt jó amíg pár cs-s idióta a kezébe nem vette és nem abban merült ki a nagy PRO tudás hogy a csipát lefixálták,a gránátot használhatatalanná tették az eldobás utáni idõzítéssel,és a grafikát nem butították szarrá...Addig a percig mi is promodoztunk aztán szépen átáltunk PAM módra mérföldekkel jobb.
Fpocok: Még nem írom le, de a COD MW2 után túl sok esélyt nem látok rá hogy pc-n bármivel is komolyabb lesz,ugyan ezt fogjuk kapni aim assist nélkül,aminek a recoilhoz nagyon sok köze nincs...Az aim assist inkább csak kicsit az ellenfélre viszi a célkeresztet,ennyi a dolga, a videón jól látni ahogy az oldalra futó embereket ellövi,tisztára hasonló a pc-s aimbotokhoz,egyenletesen húzza az ellenfélen a célkeresztet,viszont itt erre csak rásegít és nem maga a progi végzi a célzást...
Fpocok: Még nem írom le, de a COD MW2 után túl sok esélyt nem látok rá hogy pc-n bármivel is komolyabb lesz,ugyan ezt fogjuk kapni aim assist nélkül,aminek a recoilhoz nagyon sok köze nincs...Az aim assist inkább csak kicsit az ellenfélre viszi a célkeresztet,ennyi a dolga, a videón jól látni ahogy az oldalra futó embereket ellövi,tisztára hasonló a pc-s aimbotokhoz,egyenletesen húzza az ellenfélen a célkeresztet,viszont itt erre csak rásegít és nem maga a progi végzi a célzást...
Sztem meg pont jó perkek meg pont jól átalakítva kerültek át. És nem tom hogy lehetne izgalmasabbá tenni a killstreakeket
Csak az a baj, hogy PC-sbe meg egyszerûen nem fogják beletenni, remélem tévedek persze.
te tudsz egyáltalán valaminek is örülni vagy azért jársz fórumozni hogy mindent lefikázz.amúgy igazad van.ez vérpistikéknek való játék,de mi ezzel a gond?
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
perkekbõl a lényeg megvan.
Nekem jelenleg az nem tetszik, hogy 1. kevesebb perk van mint mw2-be, ráadásul jól használható perk-ek nem kerültek át, másodsorban pedig szinte semmi új perk nincs. Kill streakek is elég unalmasnak tûnnek nekem.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
Hallod... szerintem konzolra ne várjál recoilt, mert az aim assist miatt SEMMI ÉRTELME. Majd PC-n.
Hallod... szerintem konzolra ne várjál recoilt, mert az auto aim miatt SEMMI ÉRTELME. Majd PC-n.
Lehet ez nemérdekel,csakhogy van egy szint ami alá nem kéne süllyedni,márpedig az új codok és a MOH igencsak a COD4 színvonala alatt van multiplayer terén.
annyira norecoilozol midnent de mégis egy random konzolos battlefieldet játszol ami norecoil cs-hez képest 😊
Persze, ha majd az "interaktív" pályán beleakadsz az elektromos vezetékbe és agyonvág az áram akkor közbe lesz rántás is meg szórás is...
De amúgy nem bíznék benne nagyon. Most a hiedelmekkel ellentétbe a konzolos auto aim se olyan hogy ha benyomod akkor 5 centiket módosít a lövedék irányán. Úgyhogy attól mert az pc-n nincs, még nem lesz a játékmenet teljesen más.
De amúgy nem bíznék benne nagyon. Most a hiedelmekkel ellentétbe a konzolos auto aim se olyan hogy ha benyomod akkor 5 centiket módosít a lövedék irányán. Úgyhogy attól mert az pc-n nincs, még nem lesz a játékmenet teljesen más.
Jó lesz ez gyerkik, nem kell itt aggódni! 😊
Én nem szoktam meg a COD4-hez képest ez eddig továbbra is atomszánalomnak tûnik...Bolt action csipa egyáltalán lesz például??? Vagy bármilyen fegyver ami ránt és szór is?😄
Késelést lehet a jó kis hostolós lag miatt adta be (reménykedjünk)...
Azt meg hogy az akkora fegyver hogy a töltényhevedert úgy húzza már maga után, az se szór jobban mint akármelyik másik, azt meg már megszokhattuk.
Azt meg hogy az akkora fegyver hogy a töltényhevedert úgy húzza már maga után, az se szór jobban mint akármelyik másik, azt meg már megszokhattuk.
A 10 perces multivideó vélemény:
Kapásból autista player,célzásrásegítés bekapcsolva...😄
1:22 -nél replay--> Norecoil automata csipa--> Szánalom.
4:18 -késelés az ember hátamögé--> Kill....Nocomment...
5:44 -nél a kiugrós hasravetõdés anim egészjósnak tûnt tetszik.
6:30 -Norecoil nagyrada,gratulálok..
9:45 -Norecoil nagypapi szinte zéró szórással....Azt hittem az eddig látott 100% norecoil fegyverarzenálon kívül nem lehet hová süllyedni,de tévedtem.
Összességében idáig nagyon úgy tûnik hogy a COD MW2-nél még mélyebbre süllyed a COD színvonal.... Lesz ebben egyáltalán olyan fegyver ami bármi tudást igényel és nem képközepére célbaklikk a játék? Mert eddig nagyon nem úgy tûnik...
Kapásból autista player,célzásrásegítés bekapcsolva...😄
1:22 -nél replay--> Norecoil automata csipa--> Szánalom.
4:18 -késelés az ember hátamögé--> Kill....Nocomment...
5:44 -nél a kiugrós hasravetõdés anim egészjósnak tûnt tetszik.
6:30 -Norecoil nagyrada,gratulálok..
9:45 -Norecoil nagypapi szinte zéró szórással....Azt hittem az eddig látott 100% norecoil fegyverarzenálon kívül nem lehet hová süllyedni,de tévedtem.
Összességében idáig nagyon úgy tûnik hogy a COD MW2-nél még mélyebbre süllyed a COD színvonal.... Lesz ebben egyáltalán olyan fegyver ami bármi tudást igényel és nem képközepére célbaklikk a játék? Mert eddig nagyon nem úgy tûnik...
Ezek eddig mind konzolos felvételek, ott azért nincs recoil, mert autoaim úgy is lehúzza. Pcn azért más lesz.
Meg LEAN-t... nem is tudom, hogy láttam e valamelyik videóban.
Meg LEAN-t... nem is tudom, hogy láttam e valamelyik videóban.
"Az boxosok örülhetnek nemsokàra fennt lesz a torrent oldalakon!!!Kiloptàk a gyàrból a kèsz verziót ès most törik fel!"
-no reklám
-no reklám
A második videó alapján:
-Ország zászlók lesznek a hátterek.
-Vicces vagy életre törõ kiírást lehet készíteni
Durva gamma lesz annyi biztos 😄
-Ország zászlók lesznek a hátterek.
-Vicces vagy életre törõ kiírást lehet készíteni
Durva gamma lesz annyi biztos 😄
I met God. She's black
Poén kérdés volt😊
2007: CoD MW
200nyóóóóóóc: CoD WaW
2009: MW2
2010: CoD Black Ops
2011: MW3 (várhatóan)
200nyóóóóóóc: CoD WaW
2009: MW2
2010: CoD Black Ops
2011: MW3 (várhatóan)
Just do it :)
Amúgy, miért nincs vér a mulitban?
Jaja, mikor jön a következõ rész?😊
help
szerintem te hozzá szoktál a lag-hoz 😄 amúgy ez normális. HC-ben 1 golyóba halni kéne átlag esetben...
Én a támadó kutyákokat akarom meglesni... 😄 arra én nagyon kíváncsi vagyok.
Én már annak is örülnék ha a fegyverek egy hangyányit jobban szórnának. Fõleg mozgás, oldalazás közbe, ugrásról, meg csípõbõl lövésrõl ne is beszéljünk. Persze ettõl még nem kéne lemerevednie mindenkinek, hogy lõhessen. Ott lenne a félautomata mód, 1 vagy 2 lövés leadásával elég pontosan lehetne osztani. Na meg a bekapott találatoktól is csökkenhetne a pontosság, a célkereszt rángatózhatna ilyenkor.