11248
  • HUN BECSEHELY
    mindenbe beleszól.ilyen ember.vagy lehet nem is ember
  • Carbonka
    Lezárhatnád már ezt az ügyet és elmehetnél innen nagyon gyorsan.
  • Carbonka
    Érdemben nem szólaltál.
  • Frank99
    aki normálisan commentelt, annak mind bennmaradt. érdekes....
  • FSpofon
    Kinek nem törölted 10 hozzászólását? :]
  • Frank99
    10 hozzászólásodat kibaxtam a mw2 topicból.
    ennyi
  • gagax
    volt még ilyen...nem sok..1v2 : ) csak nekem vmeik annyira gyorsnak tűnt : ) igaz lehet mert boxos gameplay volt és ott inkább rusholnak atomból és nem állnak meg taktikázni : ) na de majd kiderül : ) várom hogy meglegyen majd : ) de csak pár hét múlva talán : )
  • Gabe18
    Ez igaz a pc-re. De a játék megítélését a konzol verziók sokkal jobban fogják befolyásolni. Igy valóban nem elképzelhetetlen hogy az összkép a MW2 felé fog hajlani, még ha pc-n nem is.
    Én inkább abban bízom hogy a pc-s verzió valóban jobban fog fogyni mint az Mw2, és egy jelzés lesz a fejlesztők felé hogy érdemes a pc-s játékosok igényeire is hallgatni, nem pedig állandóan az igénytelen konzol portokat dobálni. Mert az M2 nem volt más. Pedig az is lehetett volna sokkal jobb...
  • bigapó
    most biztos Nuketown pályáról beszélsz, azok babák akik ott állnak és tényleg játékvár jellegű, de ez direkt van:)
    az, hogy nem lehet elbújni fal mögé, az meg külön jó, mert legalább kempelőkből kevesebb lesz. egyébként szerintem csomó helyre el lehet majd bújni, nagyon zegzugos pályákat láttam eddig.
  • tommygear
    ez carbon, vagy sl alrege gumiszobából ne foglalkozzatok a hülyeségeivel :D
    asszem neked nem kell bemutatni őket :D
  • lolSL
    Jó lenne ha elolvasnád és értelmeznéd a SAJÁT gondolataidat, és utána akár meg is kímélhetnél minket tőlük.
    segítek kiemeléssel:
    "Biztos a háborúkban is előveszik a kis távirányítós autót aztán nekimennek az ellenségnek igen. Ez a játék is csak az amerikai vérpistáknak készült."
  • Fpocok
    És mi az, hogy ledobják egy pillanat alatt oda az atombombát? És mi az, hogy dupla shotgunnal rohangál az ember, és egy lövéssel ől? És mi az, hogy van aki késsel megy neki a fegyveres emberrel, akinek esélye sincs lelőni a késest?
  • Gabe18
    Nyilván ez egy vitatható elem benne, de kétlem hogy ez döntene arról hogy jobb/rosszabb mint az előző rész. Abban is volt nem egy irreális dolog.
  • bosco05 #3400
    Én inkább azt írnám rá mint ami a gyereknek készült társasjátékon van: Ajánlott 4-től 12 éves korig!
  • gagax
    Srácok : ) A multis videok alapján..nekem a pályák összetétele nem annyira tetszik...1-2 nek főleg..annyira műhatása van némeiknak h az nem igaz...lehet csak nekem...de a sok COD4 és COD6 után vmeik pálya annyira gyorsnak tűnt video alapján : S nem csatatérre hasonlítanak hanem vmi izének amire rávan hajigálva pár cucc és némeiknek nézem...else lehet bújni falmögé mert még 8 helyről rád látnak : S na majd párhét múlva én is beújítom a játékot és meglátjuk : ) ez egyéni vélemény szal nem kell lehurrogni :
  • bigapó
    elég lesz ugyanazt a szintet hoznia, csak csalókat tudjanak banolni és mindjárt jobb is lesz az egész..ja és lagg sem lesz :) azt hiszem máris verésben van mw2.
  • tommygear
    takarodj innen alreg mondtam már
  • Rayden02
  • Gabe18
    De szólhatna már valaki a mutatott játékosnak hogy az UAV már fél órája megvan neki...
  • Fpocok
    Passz. Nézzél videókat, ott mindig mutatják az elején.
  • lolSL
    georgeb3dr
    For contrast I hear that CoD: Black Ops is shipping in nearly 18 million units. They will probably sell "through", 2m in the first day.
    31 minutes ago via Nambu
  • Gabe18
    Ez is egy vélemény de kifejthetnéd bővebben is miért nem...
  • Fpocok
    Másfél óra múlva.
  • Rayden02
    Lol sedorf last standol!
  • Carbonka
    MW2-t nem veri ez a játék az biztos.
  • Fpocok
  • bigapó
    még a héten...
  • Kaszi46
    sziasztok, ha ma megveszem a játékot, mikortól tudok vele multizni? 23:30 után lesz a kezemben.
  • Rayden02
    jajj,bocs ez az észak amerikára vonatkozik!
  • Rayden02
    Egy kis info a steam fórumáról:
    OFFICIAL UNLOCK TIMES

North American Retail Purchases (GameStop midnight release, etc):
    12:01am EST / 9:00pm PST November 9, 2010

North American Steam Purchases (Bought electronically through Steam):
    10:00am EST / 7:00am PST November 9, 2010
  • Rayden02
    Esetleg majd vaterán későbbiekben,ott biztosan lesz eladó!
  • toarpad
    Valaki tudja milyen perkek , fegyverek , gránátok lesznek az alap 5 classban ?
  • lolSL
    sokkal erőszakosabb lett a black ops mint az eddigi codok, simán eltiltanám a gyerekemtől a single részét
  • Ragnar360
    elfogadnák egyet...utolag ha megtom majd engedni, sztem egy hardened megpalyazok :) - tudom nem jar hozzá semmi ilyesmi, de majd szerzünk vhogy :P
  • Ragnar360
    MSI K9Neo v3 - uhh majdnem visszakiabaltam, hogy nkem is ilyen van, aztan rajöttem h cska majdnem :) -> MSI K8Neo 3F :D kicsit regebbi, csak 2006os a mahíína :D
  • elitehun
    Hát csak annyi hogy a Black Ops a PEGI-től 18-as besorolást kapott itt pedig 3+ van ^^
  • alph4
    A játékot az üzletünkben átvevő első kb 150 előrendelőnknek, a játékhoz ajándékba adunk egy Call of Duty: Black Ops dögláncot is.

LOL DÖGLÁNC :DDDDD

• elitehun
    Lol. Ezt most találtam
  • Frank99
    ennek hiába mondod.
    napok óta erről beszélünk, de hiába.
    a házigazda -ismerem sajnos a témát- fut az események után...
    bazd ki a csába
  • Fpocok
    Örülnék, ha legközelebb használnád a spoiler tagot.