Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Am ja a platinumshop.hu-ból kell megvenni ott 9500Ft
Én alapból nem basznék ki egy levelhackert sem mivel azzal nem szerez semmiféle elõnyt a többiekkel szemben.
Mondjuk én itt se fogok elmenni a max prestige-ig.
a 13ezer korrekt ha magyar árakat nézed, azért ez szerintem jobb lesz mint az mw2.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- degradálják azok erõfeszítéseit akik tisztességesen kínlódnak
- plusz amikor te kigyûjtöd, rád is azt hiszik hogy level hacker vagy.
waw-ban kibaszott hamar elértem a max-ot prestige nélkül. volt egy népszerû magyar szerver, és amikor egyik reggel bementem olyan kick-et kaptam hogy csak füstöltem. amikor ezt szóvá tettem az oldalukon, jött a magyarázat, hogy pár jogosulatlan kick megesik, ez benne van, nem baj.
1. szerintem inkább nem baszok ki egy cheatert, akkor se ha 90%biztos vagyok benne hogy csal, mintsem egy ártatlant kibasszak. ez az adminok hibája.
2. nem esik jól az embernek, amikor kibasszák indokolatlanul. ez is az admin hibája.
de nem hibázna az admin, ha a sok tróger nem hack-elt volna.
MJ rulz Pink Team The Only One
Steamen 60 eiró, CDG-n pedig 13.000 ft lesz. Kurva drága, remélem ez a csak a hype miatt van, és nem fogja érinteni az összes új játékokat. Mert akkor....
HP+
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
"külföldi szerók tömve vannak" ez inkább utal pc-re, plusz ez egy pc topic, plusz gabe végig pc-rõl beszélt.
ebben a pillanatban 900 játékos tolja
cod4: 20000
5 éves cod2 6000.
az uo-t 1100an, érted, egy 3szor régebbi játék lekörözi...
értem, megint jól indokoltál, többet nem veszem a fáradtságot én se hogy 20 oldalt írjak miért szar a hc. nekem is annyit kellett volna mint sky-nak hogy a hc skilltelen oszt annyi.
Dehogy szerepelt gyengén. Több eladást produkált, mint az MW1.
Fpocok:
majd elválik,még lehet õk maguk se tudják h mi hogy lesz.ha nem lesz pubolni elsõ osztályú játék fõleg h dedikált szerverek lesznek,ha meg lesz akkor meg CB meg mindenféle lan is szóba jöhet.
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha mégis lenne akkor...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
nem kell senkire hallgatni,akinek tetszik igenis vegye meg és tetszeni fog neki vagy nem,nem mindenkinek ugyan olyan az izlése és látásvilága és az elvárása mint a másiknak.
igaz, újszülöttek mindig lesznek, szóval ez szélmalomharc, de Én Veled vagyok 😄DD
The Matrix has you...
Egyébként sem túl sok "pénz" van benne (30-at kapott az elsõ, az lófasz ha 3000 egy killstreak), úgyhogy ez szerintük is inkább fun lesz 😊
The Matrix has you...
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬