11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#3455 Hát az biztos hogy a legutóbbi cod-os játékukkal a fejlesztőknek össze se lehet hasonlítani...
Csak kár h nincs benne zombi mod. -
#3454 Mw2 hoz van LAN butykoles? Csomo haveromnak meg va n eredetibe es mikor lanozunk boszant hogy ezzel nem tudunk jatszani. Adnal valami elerest? -
#3453 nem mondod, hogy ez lesz az első olyan mainstream multis FPS, amiben ahhoz, hogy sniperkedjen a játékos, tényleg skill kell majd? mindjárt elájulok. ha nem lesz a játékosok 2/3-a idióta sniper, az már eleve csak jót tehet a multis játékkal.
komolyan, remélem nem lesznek perk-ök amivel a sniperkedést jelentősen javítani lehet. -
Bugge #3452 Igen, olyan rossz, hogy hiába veszem meg nem lehet vele normálisan játszani LAN-ban.
De mondjuk még így is talán jobb, mint MW2, mert ott csak Warezzal lehet LANozni. Legalábbis, a Steam-eset nem mertem csesztettni. -
#3451 OFF:
Hmm... hogy lehet megoldani, hogy ne legyen annyi rés a két szerver között? Jelenleg a <p> parancsot használom. -
#3450 Kly: Én mindig azt mondom, hogy minden játékot külön accountra, hogy könnyebb legyen eladni.
Bugge: Lan van, de azt hiszem kell internetelérés, hogy belépjen steambe, de utána lehet lan. Tudom... szerintem is szégyen. -
Bugge #3449 Hétvégén haverokkal megyünk Lan-ozni. MW2-t sikerült megcsinálnom, hogy LAN-ban lehessen játszani.
Ebben lesz LAN? vagy valamilyen lehetőség rá, hogy LAN-ban játszunk?
-
#3448 Azon gondolkozom, hogy csináljak-e egy külön steam accot a Black Opsnak vagy sem, a jelenlegi accountomon csak a Modern Warfare 2 van rajta. Kérdés, hogy mennyire jön be a BO és az alapján meg akarok-e majd válni idővel valamelyiktől a kettő közül. Aggasztanak továbbá azok a tények, hogy bármikor feltörhetik az accomat vagy egy esetleges újbóli VAC fail ill. sok report után bannolnak MW2ről, bár ez elméletileg csak egy adott játékra vonatkozik, de ez aligha vigasztalna így 1300 órányi codozás után. Vélemény? -
#3447 miénk (jcsr-kgb)
még név nincs, mert az adminolás délutánra marad. addig az alap név látszik:
18 players call of duty black ops ranked -
#3446 Tiétek? Mi a szerver neve? -
#3445 magyar szerver:
195.122.135.46:3164 -
#3444 Estére remélem,már minden jó lesz -
#3443 Most mondanám, hogy nem örülök ennek, de akkor hazudnék. -
#3442 Senki se csodálkozzon, hogy laggol meg minden. Több ezer ember rohanta meg egyszerre. Türelem. -
#3441 Ezek szerint első vagy, aki official-lel játszik. -
#3440 no, hát ez egyenlőre játszhatatlan. szerverkereső folyamatosan haldoklik, ha nagy nehezen talál szervert és bejutok, akkor lagol, és/vagy másodpercekre beakad a játék. amúgy jó lenne nagyon. -
xido #3439 plasztik házak meg civilek meg berendezés miatt tiszta Army men:Sarge's heroes érzésem van:) -
#3438 Nice! pár multis ingame picture jöhet :D -
#3437 voltam akkora veréb/geek/stb hogy elmentem, és megvettem. neki is esek a multinak gyorsan(ha nem lesz nagy a 'lagzi:P)
-
#3436 b+ de komoly ez a atombomba teszt helyszín nem semmi :D -
#3435 szívás
-
#3434 mire? a túlterhelésre? -
#3433 igaz:D -
#3432 szétdrogozva sírnak azon hogy hány millió dollárt csináltak most bobby feletteseinek fél nap alatt, pc patch ráér :D -
#3431 remélhetőleg kiadnak egy patchet
de egyelőre a treyarch nem volt hajlandó írni -
#3430 gta 4 megy simán már ezekkel a kártyákkal meg procikkal amit lentebb említett lolSL.. nehogy már egy cod ne menjen :D -
#3429 Persze, de ez tök egyértelmű... Jól mondja Gabe-18.
Megrohamozza a sok player, mit várnak most őszintén? :D
Ráadásul lehetetlenség lenne, hogy szar legyen a játék, hiszen majdnem MW2-ről beszélünk, kisebb alakítgatásokkal... -
Gabe18 #3428 Nforce fórumon azt irja valaki ahogy kevéske angol tudásommal (meg a webfordítóval... ) fordítgatom, hogy maga a Steam döglődik és azért nő a processzor terhelés, nem maga a játék a xar... -
#3427 ezt valahogy nehezen hiszem el egy 5 éves motorról, hogy 5850en meg gtx-en szarul megy -
#3426 ilyen gépeken 'játszhatatlan':
3.48Ghz Core 2 Duo
4GB RAM
1GB GTX 460, overclocked
. The CPU of course gets backed up to 100% usage, and I get huge lag.
my CPU reaches 100% usage and the RAM stays well below 50%. My specs are:
HD5850
4GB RAM
3.0Ghz Dual Core CPU
Same issue.
Edit: Running with E6500/2gb ram/9800GT
Exactly the same problems. Dual core 3.16ghz, 4gb ram and ati 4870 1gb and I have terrible fps and it stutters alot.
same deal here, 9600gt 4gig ram 32bit os, E8400
8800GTS 320mb
Core2Duo E6750
4gig Ram
Min or Max in game - same lags.
Q6600
Ati 4850
Very low FPS even with low settings, 20 or barely 30 fps. -
#3425 steam fórumban már sírnak az országokból ahol aktiválták, jó szokás szerint elbaszták a pc portot és mindenkinél 100%-ra bassza a procit, ramot meg vga-t meg nem használja ki -
Cingar #3424 mindenki tolja ezerrel és irja a negativumokat meg pozitivumokat hogy tudjon a nép mérlegelni -
#3423 [HUN] TOTAL BLACKOPS OFFICIAL COD7 SERVER OF HUNGARY | by totalcod.hu & Activision HU
IP: 173.199.110.163:3074 -
#3421 ja, értem, ha így szétszedjük akkor jogos. azt gondoltam PC-ről beszélünk és játszhatóságról, de amit mondasz az teljességgel megáll és jó lenne ha így lenne és nem csak portokat kapnánk ezután sem. -
#3420 vagy 1 hét múlva :) -
#3419 Úgy szintén!Jó éjt -
#3418 Meg azokra is, akik estig melóznak -
#3417 Na léptem. Holnapra tárazzatok be chipset meg italt...
És ha kérhetném, hanyagoljuk az olyan kommenteket, hogy "már telepítem", "20%", "most csörgött postás" stb, jó? Legyünk tekintettel azokra is, akiknek a nap vége felé jön meg, köszönöm. -
#3416 ccc -
#3415 Itt vagy még?
SMG- Primary:MP5K
Secondary: ASP
Grenades: Frag-Flash-No equipment
Perks: lightweight-steady aim-marathon
CQB- Primary: Olympia
Secondary: M1911
Grenades: Semtex-Concussion-No equipment
Perks: hardline-sleight of hand-tactical mask
Assault- Primary: M16
Secondary: ASP