11248
  • Synchronous
    Hát az biztos hogy a legutóbbi cod-os játékukkal a fejlesztőknek össze se lehet hasonlítani...

Csak kár h nincs benne zombi mod.
  • Daell Drow
    Mw2 hoz van LAN butykoles? Csomo haveromnak meg va n eredetibe es mikor lanozunk boszant hogy ezzel nem tudunk jatszani. Adnal valami elerest?
  • koschwarz
    nem mondod, hogy ez lesz az első olyan mainstream multis FPS, amiben ahhoz, hogy sniperkedjen a játékos, tényleg skill kell majd? mindjárt elájulok. ha nem lesz a játékosok 2/3-a idióta sniper, az már eleve csak jót tehet a multis játékkal.

komolyan, remélem nem lesznek perk-ök amivel a sniperkedést jelentősen javítani lehet.
  • Bugge
    Igen, olyan rossz, hogy hiába veszem meg nem lehet vele normálisan játszani LAN-ban.
    De mondjuk még így is talán jobb, mint MW2, mert ott csak Warezzal lehet LANozni. Legalábbis, a Steam-eset nem mertem csesztettni.
  • Fpocok
    OFF:

Hmm... hogy lehet megoldani, hogy ne legyen annyi rés a két szerver között? Jelenleg a <p> parancsot használom.
  • Fpocok
    Kly: Én mindig azt mondom, hogy minden játékot külön accountra, hogy könnyebb legyen eladni.

Bugge: Lan van, de azt hiszem kell internetelérés, hogy belépjen steambe, de utána lehet lan. Tudom... szerintem is szégyen.
  • Bugge
    Hétvégén haverokkal megyünk Lan-ozni. MW2-t sikerült megcsinálnom, hogy LAN-ban lehessen játszani.

Ebben lesz LAN? vagy valamilyen lehetőség rá, hogy LAN-ban játszunk?
  • Kly
    Azon gondolkozom, hogy csináljak-e egy külön steam accot a Black Opsnak vagy sem, a jelenlegi accountomon csak a Modern Warfare 2 van rajta. Kérdés, hogy mennyire jön be a BO és az alapján meg akarok-e majd válni idővel valamelyiktől a kettő közül. Aggasztanak továbbá azok a tények, hogy bármikor feltörhetik az accomat vagy egy esetleges újbóli VAC fail ill. sok report után bannolnak MW2ről, bár ez elméletileg csak egy adott játékra vonatkozik, de ez aligha vigasztalna így 1300 órányi codozás után. Vélemény?
  • csuszi
    miénk (jcsr-kgb)
    még név nincs, mert az adminolás délutánra marad. addig az alap név látszik:
    18 players call of duty black ops ranked
  • Fpocok
    Tiétek? Mi a szerver neve?
  • csuszi
    magyar szerver:

195.122.135.46:3164
  • Gaben17
    Estére remélem,már minden jó lesz
  • Fpocok
    Most mondanám, hogy nem örülök ennek, de akkor hazudnék.
  • Fpocok
    Senki se csodálkozzon, hogy laggol meg minden. Több ezer ember rohanta meg egyszerre. Türelem.
  • Kly
    Ezek szerint első vagy, aki official-lel játszik.
  • Kaszi46
    no, hát ez egyenlőre játszhatatlan. szerverkereső folyamatosan haldoklik, ha nagy nehezen talál szervert és bejutok, akkor lagol, és/vagy másodpercekre beakad a játék. amúgy jó lenne nagyon.
  • xido
    plasztik házak meg civilek meg berendezés miatt tiszta Army men:Sarge's heroes érzésem van:)
  • Carloska
    Nice! pár multis ingame picture jöhet :D
  • Kaszi46
    voltam akkora veréb/geek/stb hogy elmentem, és megvettem. neki is esek a multinak gyorsan(ha nem lesz nagy a 'lagzi:P)
  • Carloska
    b+ de komoly ez a atombomba teszt helyszín nem semmi :D
  • Drephis
    szívás
  • tommygear
    mire? a túlterhelésre?
  • Rage47
    igaz:D
  • lolSL
    szétdrogozva sírnak azon hogy hány millió dollárt csináltak most bobby feletteseinek fél nap alatt, pc patch ráér :D
  • Rage47
    remélhetőleg kiadnak egy patchet
    de egyelőre a treyarch nem volt hajlandó írni
  • tommygear
    gta 4 megy simán már ezekkel a kártyákkal meg procikkal amit lentebb említett lolSL.. nehogy már egy cod ne menjen :D
  • teckdeck
    Persze, de ez tök egyértelmű... Jól mondja Gabe-18.
    Megrohamozza a sok player, mit várnak most őszintén? :D
    Ráadásul lehetetlenség lenne, hogy szar legyen a játék, hiszen majdnem MW2-ről beszélünk, kisebb alakítgatásokkal...
  • Gabe18
    Nforce fórumon azt irja valaki ahogy kevéske angol tudásommal (meg a webfordítóval... ) fordítgatom, hogy maga a Steam döglődik és azért nő a processzor terhelés, nem maga a játék a xar...
  • tommygear
    ezt valahogy nehezen hiszem el egy 5 éves motorról, hogy 5850en meg gtx-en szarul megy
  • lolSL
    ilyen gépeken 'játszhatatlan':

3.48Ghz Core 2 Duo
    4GB RAM
    1GB GTX 460, overclocked
    . The CPU of course gets backed up to 100% usage, and I get huge lag.

my CPU reaches 100% usage and the RAM stays well below 50%. My specs are:
    HD5850
    4GB RAM
    3.0Ghz Dual Core CPU

Same issue.
    Edit: Running with E6500/2gb ram/9800GT

Exactly the same problems. Dual core 3.16ghz, 4gb ram and ati 4870 1gb and I have terrible fps and it stutters alot.

same deal here, 9600gt 4gig ram 32bit os, E8400

8800GTS 320mb
    Core2Duo E6750
    4gig Ram
    Min or Max in game - same lags.

Q6600
    Ati 4850
    Very low FPS even with low settings, 20 or barely 30 fps.
  • lolSL
    steam fórumban már sírnak az országokból ahol aktiválták, jó szokás szerint elbaszták a pc portot és mindenkinél 100%-ra bassza a procit, ramot meg vga-t meg nem használja ki
  • Cingar
    mindenki tolja ezerrel és irja a negativumokat meg pozitivumokat hogy tudjon a nép mérlegelni
  • lolSL
    [HUN] TOTAL BLACKOPS OFFICIAL COD7 SERVER OF HUNGARY | by totalcod.hu & Activision HU
    IP: 173.199.110.163:3074
  • bigapó
    ja, értem, ha így szétszedjük akkor jogos. azt gondoltam PC-ről beszélünk és játszhatóságról, de amit mondasz az teljességgel megáll és jó lenne ha így lenne és nem csak portokat kapnánk ezután sem.
  • Rage47
    vagy 1 hét múlva :)
  • Rayden02
    Úgy szintén!Jó éjt
  • TDC Geronimo
    Meg azokra is, akik estig melóznak
  • Fpocok
    Na léptem. Holnapra tárazzatok be chipset meg italt...

És ha kérhetném, hanyagoljuk az olyan kommenteket, hogy "már telepítem", "20%", "most csörgött postás" stb, jó? Legyünk tekintettel azokra is, akiknek a nap vége felé jön meg, köszönöm.
  • Frank99
    ccc
  • Fpocok
    Itt vagy még?

SMG- Primary:MP5K
    Secondary: ASP
    Grenades: Frag-Flash-No equipment
    Perks: lightweight-steady aim-marathon

CQB- Primary: Olympia
    Secondary: M1911
    Grenades: Semtex-Concussion-No equipment
    Perks: hardline-sleight of hand-tactical mask