Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
de steamen úgyse lehet a megjelenés napja elõtt aktiválni, nem mennél vele semmire.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Így belegondolva,valóban,jól tolta....😄
A hasravetõdõ effekt még animáció még mindig tetszik.
A player pedig aki játszott csodálatos volt,de a társai sem voltak kutyák..😄
De felette a #1363-ban ott a SD video.
The Matrix has you...
Ha olyan lesz a game pc-n is mint amilyenek ezek a konzolos videók,akkor kb most tart a DOOM 2 szintjén..😊
Najó ez ebben a formában azért túlzás,a DOOM 2 szintjét jelenleg az új MOH súrolja,az új COD amolyan DOOM 3 szintû..
Mindazonáltal a klántagok nyomására úgytûnik megjelenés napi vétel lesz,legfeljebb nagyon fogok qrva anyázni...😄
Valszeg szerónk is lesz, egy normális mod megjelenésig kb PAM/PROMOD szabályokkal,tehát gl,automata csipa és az autista perkek tiltva. Csak SD módban futtatva. Aztán ha lesz értelmes mod akkor azzal fog üzemelni a szerv...Már ha lesz SD mert SD videót még mindig nem láttam csak ezeket a szarokat..
The Matrix has you...
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Koschwarz, ha jársz erre
lehet, h ez lesz a BF3, csak más néven 😉
Just do it :)
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Nem gondoltam volna hogy valaha toled latok olyat hogy varsz egy COD reszt. <#rolleyes>#rolleyes>
De amugy igaz amit irsz.
Alapbol mashogy es mas felfogassal kell leulni jatszani egy COD-hoz mint egy BF-hez, kb mint egy akciosabb/kapkodosabb (es kisse agyatlanabb) puffogtatashoz es ha emellett sok jo es erdekes ujitast beleraknak az uj reszbe, akkor egesz jo jatek lehet a vegen. <#hawaii>#hawaii>
(Mondjuk egy uj motort az osregi helyett el tudnek viselni, fizikaval, nagyobb terepekkel, stb.)
Ja es remelem tenyleg modolhato lesz minimalis szinten, hogy legalabb warmod szintre lehessen alakitani a gamet.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
<#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
I met God. She's black
nyilván itt ezzel van gondja a kiadónak! (ill. lenne)
Ennek abban az egy esetben lenne kifejezetten romboló hatása, ha a warez kikerülése után kiderülne hogy egy hulladék a játék és tömegesen elkezdenék visszamondani. Ebben az esetben meg azt mondom, meg is éremlik/érdemelnék.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
talán a hosszabb idõszakot átölelõ storyt értette félre.
Hosszú single, sok játékmódos multi, meglepetés a zombi módban.
Angolul tudok elõnyben...
Scientia potentia est.