Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AkAfinucsi
Azt vágom h ingyen van a házhozszállítás csak abba szeretnék biztos lenni,hogy 9-én a kezemben van a játék mire hazaérek a suliból :d

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Fpocok
Gondolom a futárra gondolt...

(na jó, ez nagyon szar poén volt)

Parasite Eve 2, best game EVER!

elitehun
Ha elõrendeled akkor még ingyen is 😄
Pacal17
Ki.

AkAfinucsi
Üdv! Srácok ha megrendelem a játékot platinumshop-ból akkor azt nov9-én biztos ,hogy kihozzák?

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Barrett 50 Cal
Csak platinumshop-tól hívtak,aztán mondták h majd megbeszéljük mikor hozzák.Ebbõl gondoltam h esetleg lehetne😊

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Nem. Sõt ha olyan helyrõl rendeled akkor még késõbb hozzák.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lolSL
nem valószínû hogy ki fogják, nagy activision szigor van
de steamen úgyse lehet a megjelenés napja elõtt aktiválni, nem mennél vele semmire.

Barrett 50 Cal
Ha megrendeltem a játékot,akkor kihozhatják nov 9 elõtt?

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

na ugye! <#vigyor2>
csuszi
tré volt, de ilyen a többség sd-ben.

MJ rulz Pink Team The Only One

Skynet
Mit tolt jól? Nem láttam semmit,csak azt hogy meghalt állandóan, egyszer lerakta a bombát de bevédés helyett elrohant,meg vaktában hajigálta a random gránátokat,egyszer mázliból lelõtt egyetlen ellenfelet aki nem vette észre és nem hallotta hogy 1 méterre mellett lépked...😄
Így belegondolva,valóban,jól tolta....😄
Rage47

Jól tolta karral. Várós gém nagyon!
koschwarz
<#ijedt><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Skynet
Tetszetõs SD pálya..😊
A hasravetõdõ effekt még animáció még mindig tetszik.
A player pedig aki játszott csodálatos volt,de a társai sem voltak kutyák..😄
Skynet
HJa jó visszanézek,csak tegnap a scooter klippnél kiléptem azthittem megint beindult valami zenei kultúrálódásos izé...😄
Raktam má csak Scooter lett belõle véletlenül... <#whatever>
De felette a #1363-ban ott a SD video.

bigapó
pedig már raktak be SD-rõl videót, tegnap láttam egyet. bár nem a legügyesebb srác játszotta, de az volt😊

The Matrix has you...

Skynet
A helyes megállapítás: Egyre minimálisabb életszerûséggel 😄
Ha olyan lesz a game pc-n is mint amilyenek ezek a konzolos videók,akkor kb most tart a DOOM 2 szintjén..😊
Najó ez ebben a formában azért túlzás,a DOOM 2 szintjét jelenleg az új MOH súrolja,az új COD amolyan DOOM 3 szintû..

Mindazonáltal a klántagok nyomására úgytûnik megjelenés napi vétel lesz,legfeljebb nagyon fogok qrva anyázni...😄

Valszeg szerónk is lesz, egy normális mod megjelenésig kb PAM/PROMOD szabályokkal,tehát gl,automata csipa és az autista perkek tiltva. Csak SD módban futtatva. Aztán ha lesz értelmes mod akkor azzal fog üzemelni a szerv...Már ha lesz SD mert SD videót még mindig nem láttam csak ezeket a szarokat..
bigapó
nem keresünk realitást COD-ban 😄 arcade játék, minimális életszerûséggel.

The Matrix has you...

Skynet
Nemtom de nekem a mozgás meg úgy az egész jobbnak tûnik ennyibõl a COD-nál,kapásból nem irreális sebességgel rohangál mindenki menetfelszerelésben..😊
bigapó
nem tudsz olvasni...nem a graf-al van bajom, az nagyon jó, igy másodjára még jobban tetszik. valószinûleg a statikus mozgás nem jön be, de ez meg a konzolból verzióból adódhat, ezért inkább kipróbálnám és azután mondanám majd el, hogy tényleg tetszik-e vagy sem.

The Matrix has you...

lolSL
hát nem egy 10 éve polírozott háttér van mögötte mint a codnál, de a fejlesztõk (bf1942 desert combat készítõi, pc változatba meg a digital extremes is besegít) talán újra össze tudnak valamit dobni jó játékmenettel.

zotya10002
Én is erre gondoltam...:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Muttley
a csávó reméljük nem szájkaratés és ha véletlenül mégsem lesz a legjobb a piacon, akkor is dobogós lesz.
Koschwarz, ha jársz erre
lehet, h ez lesz a BF3, csak más néven 😉

Just do it :)

Pedig a BO-hoz képest tök gagyi... mit esztek rajta! (Videók alapján mondom)
zotya10002
Ez komoly lesz!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

TDC Geronimo
én se 😄 Vietnamot azért megveszem majd, mert szeretem azt a kort meg a zenéit is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

bigapó
fú, ez mennyire "gagyinak" néz ki a cod mellett. bocs, ha ez neked tetszik. nem grafra mondom, mert az még jó is, inkább a fizikai dolgok, meg úgy az egész fura 😊

The Matrix has you...

bigapó
Ja, ez tényleg igy van 😊 Azt hittem az alap classok is álltottak neki, de valószinû az van amit mondasz. Hát nah, régen nyomtam cod-ot már, nem emlékszem, meg igy 99 évesen ne is haragudj, levegõt venni is nehéz 😄

The Matrix has you...

Smithwarden
Hehe.
Nem gondoltam volna hogy valaha toled latok olyat hogy varsz egy COD reszt. <#rolleyes>
De amugy igaz amit irsz.
Alapbol mashogy es mas felfogassal kell leulni jatszani egy COD-hoz mint egy BF-hez, kb mint egy akciosabb/kapkodosabb (es kisse agyatlanabb) puffogtatashoz es ha emellett sok jo es erdekes ujitast beleraknak az uj reszbe, akkor egesz jo jatek lehet a vegen. <#hawaii>
(Mondjuk egy uj motort az osregi helyett el tudnek viselni, fizikaval, nagyobb terepekkel, stb.)
Ja es remelem tenyleg modolhato lesz minimalis szinten, hogy legalabb warmod szintre lehessen alakitani a gamet.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

lolSL
lehet erre is, igaz negyed évvel késõbb jön

TDC Geronimo
Tudom, hogy mit várhatok el tõle. Napi fél/1 óra eszetlen lövöldét. Ha nem állít az ember fel nagy elvárásokat, akkor nem fog csalódni :p

TDC Geronimo
Hát hiába, ha a DICE nem kényezteti el a veteranokat akkor másfelé kell kacsintgatni <#mf2>

Skynet
Te most vagy hülyéskedsz vagy valami más játékról néztél videókat...<#idiota>
koschwarz
<#fejvakaras><#wilting><#vomit>

<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TDC Geronimo
Ez az elsõ cod játék, amit várok, hogy megjelenjen. Sose voltam oda codokért, de ez a rész az eddig hallottak alapján szimpatikus. Tele lesz contentel. Azt mondták, hogy hosszú single lesz (4 óra helyett talán 6... :d), ott a multi, a coop zombi mód, a theater mód, PCn dedikált szerverek végre és a multiban úgy néz ki tanultak az IW hibáiból és talán nem lesz annyira elbaszott :p

jobb lesz mint az mw2 az biztos, nem a régi codos hangulat, attól függetlenül magával ragadó kis gém lesz!
hyjal
elég élvezetes kis videó<#puszi>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

szabii98
De mibõl gondolod hogy az lesz a sorsa mint a MoHnak?Én a videó alapján azt látom, hogy valószínûleg jön fel a CoD színvonal 😄

I met God. She's black

"Ennek abban az egy esetben lenne kifejezetten romboló hatása, ha a warez kikerülése után kiderülne hogy egy hulladék a játék és tömegesen elkezdenék visszamondani. Ebben az esetben meg azt mondom, meg is éremlik/érdemelnék."

nyilván itt ezzel van gondja a kiadónak! (ill. lenne)
Mintha nem mindegy lenne hogy aki nem akarja megvenni az holnap tölti le vagy 2 hét múlva...
Ennek abban az egy esetben lenne kifejezetten romboló hatása, ha a warez kikerülése után kiderülne hogy egy hulladék a játék és tömegesen elkezdenék visszamondani. Ebben az esetben meg azt mondom, meg is éremlik/érdemelnék.

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lolSL
nem tudom honnan vette aki írta a magyar hírt, de sehol se említik hogy hosszú lenne
talán a hosszabb idõszakot átölelõ storyt értette félre.

Újabb videós ismertetõ.

Hosszú single, sok játékmódos multi, meglepetés a zombi módban.
Angolul tudok elõnyben...

Szerintem az is lehet a bétában adtak egybõl 5 "custom" helyet hogy minél több mindent kipróbálhassanak már az elején.

TDC Geronimo

Kly
Én is legalább 3x visszanéztem a videót, de nem láttam azt a másik 5 custom class-t amirõl beszél.

Scientia potentia est.

Elég az az 5, bár preztizs-t érdemes azzé csinálni... szvsz