11248
  • tommygear
    nem segít
  • pisztácia
    Akkor a binier a legkissebb? Viszont azt neztem hogy a multiba van neha 40 fps, aztan lemegy 10re... gondolom mert le van terhelve a rendszer. Tehat ha nem lesz, akkor lehet tudok multizni?:D
  • Prince23
    Viszont a Wager match ötletes.
    DE:
    már most, sokszor jártam úgy, hogy lelőttem valakit, mire kaptam az új fegyót, lelőttek. Mert mire előveszi a stukkert fontos másodpercek telnek el.

de addig lelőnek. lehet pergős szerveren voltam. nem tudni.
  • Rayden02
    A trinier nagyobb!
  • aricsi
    Amit korábban írtam próbáljátok meg,hátha.
  • Prince23
    Ez eddig játszhatatlan :D Lvl 4-ig eljutottam azért. Látom a perkeket "euróért" tujuk megvásárolni. Ezt meg hogy kapjuk? Minél többet harcolunk, annál több zsé folyik be? há miez mercenary game mode, :D

ilyen pocsék port munkát nem is emléxem mikor adott ki a Treyarch... talán a QoS?
  • tommygear
    sp is mp is laggol mint a kurva élet
  • pisztácia
    Hát, mindent low ra raktam, és igy is 20 alatt van csak az fps:S Amúgy mire kell rakni a texture-os cuccot, melyik a kissebb a trinier vagy a bilnear?
    Meg a number oc corpse-t? ot a tiny a legkissebb?
    Meg lehet h azert szaggat mert le van terhelve a steam? lehet hogy jobban fog futni ha a multi is laggmentes lesz?
  • Soad999
    Hali! másnak is van olyan baja h laggol? nem nettel van a baj hanem időnként leesik az FPS aztán meg megy tovább aztán megint stb...
  • Daell Drow
    Bele kostoltam a multiba, nem rossz. Ahol voltam nemet szerokon, ott zold csikok helyet rendesen irta ki a pinget. 50-70es pingek voltak atlagban, igy elsore nem is rossz.
  • Forrest Tomee
    Multi laggol, nem a SP.
  • Stefling
    Ű taka, ennyire durca a grafója? Kár hogy nincs hozzá vga-m :S :Dde valami eszméletlen...
  • Stefling
    Na belekóstoltam, nem rossz ez! :) Nekem nem akad egy dekát se, pedig csak kb a minimális gépigényem van meg, esetleg egy kicsivel több, de a vga csak 8600GT.
    Már az eleje is elég pörgős, picit nehezebbnek találom, mint a MW2-t, pedig normál szinten játszom.
    A multit majd a single után nyomom, remélem nem fog laggolni, hisz csak dedkós szerók... :/
  • Rayden02
  • aricsi
    Pontosabban jobb klikk steam-ben a játékon(könyvtárban),tulajdonságok,és az általános fülön,"A steam közösség engedélyezése játékon belül",innen kell kivenni a pipát. Ha javítják a gebaszt vissza lehet állítani.
  • Forrest Tomee
    Sajnos minden szerver élvezhetetlen a lagg miatt. Van ahol jobban, van ahol kevésbé, de mindenki folyamatosan panaszkodik a laggra.
    Bevallom kicsit jobbra számítottam, ennél a MW anno fényévekkel nagyobb durranás volt.
    Szervereken 2 téma van a lagg, meg hogy a videókártyájuk a szar-e, mert elég ratyin néz ki.
    Bc2 után nekem is elég darabosnak tűnik a mozgás meg az egész, de jól el lehet(ne) szórakozni a fegyver+kiegészítő vásárlásokkal, de ez a lagg eléggé sokkol.
  • gagax
    Hmm srácok : ) látom nem volt baj hogy nem elsőnap ruháztam be : ) ugyan az mint BC2 nél ahogy elnéze : ) lagg....szerverkeresőbug..stb.. : ) várható volt : ) azért itt reméljük nem kell nekik 1-2 hét mire belövik a rendszert normálisra : ) MW2 nél is voltak ilyesmi gondok...bár a multit én már aznap laggmentesen tudtam ott játszani : ) lehet csak mázli...na de majd ha valakinek sikerül egy jót multiznia az pár képet esetleg videot v vmit csinálhatna : D és megtámogathatná azt az érzésem h érdemes megvenni : P : D
  • pisztácia
    És a single játszható? Mi a benyomásotok? nagy a gépgény? valós a min config amit irtak???
  • aricsi
    Van akinek kevésbé szar ha kikapcsolja a steam overlay(library-ben jobb klikk a játékra és kivenni a pipát),vagy a nod32-t lekapcsolja bár ez az utóbbi sztem hülyeség.
  • greendoki
    egyenlőre tényleg játszhatatlan a multi pc-n :S

kivéve a wager meccs... :/

reméljük estére jobb lesz
  • Baxo
    ?
  • pisztácia
    Lol, ugye nem akar a steam leszedni 8 gigát??
  • pisztácia
    hmm, jól le lehet terhelve a steam, mert nem tudom aktiválni a kulcsot:S
  • pisztácia
    Na telepítem, imádkozok, hogy menjen full LOW-on 30 FPS el.
  • tommygear
    király kiléptem single-ből és elveszett a mentésem
  • tommygear
    nem szóltak
    miskolcon lakok
  • koschwarz
  • ricsa008
    hú már a Ps3 as is előbb felvan törve mint a PC télleg kezd tele lenni a tököm a ki... konzolokkal
  • Syntech
    BlackOps,MW2 ;)
  • aricsi
    zombi
  • Daell Drow
    Hat en most csak botok ellen ismerkedem amapokon, es nekem highen 60-90fps kozot megy. De igy is jatszhatatlanul lagol. Remelem hogy a steam miatt, es hogy hamarosan orvosoljak.
  • Baxo
    és a botok ellen lehet tolni coopban? csak mert itt koliban a külső routerek miatt nemtok multizni csak haverral coopolni a de a zombi kevés 3 mappal...
  • aricsi
    Oh yea!
  • NEOreg3
    ha esetleg leírod a hibát, tudunk segíteni
  • Maxtreme
    Mi az hogy nem? Ne mond nekem h a winreinstall sem segít :)
  • Fpocok
    Sosem volt arról szó, hogy lesz rendes COOP. Zombis van, meg botok ellen.
  • vérpocok
    Lesz majd ehhez no-steam crack? Mert eredeti játékkal nem tudok jáccani steam-en. Steam hibával kibac... és nem lehet korrigálni.
  • Prince23
    Fúú ez a multiplayer főzene nekem nagyon begyere
  • Baxo
    Mért nincs coop, miért csak a zombis? úgy volt h. lesz normális coopja is...
  • mmovar
    én onnan rendeltem meg a platinum-ról is. a konzoloké már reggel 9-kor itt volt mosonmagyaróváron. platinumosra még várok...