Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán még a flak jacket de lángszóró meg napalm úgyis tiltva lenne és nem számít
Scavenger Pro - Start With Extra mags. Replenish tactical grenades
Ghost Pro - Undetectable by aircraft, dogs, IR, and sentries. No red crosshair or name when targeted.
Flak Jacket Pro - Immune to fire damage and allows you to safely toss back frag grenades.
Hardline Pro - Change the contents of a Care Package.
Hardened Pro - Bullets do extra damage to aircraft and turrets. Reduced flinch when you are shot.
Scout Pro - Faster Weapon Switching
Steady Aim Pro - Quicker aiming after sprinting and quicker recovery from knife lunge.
Slieght of Hand Pro - Faster aiming down sights with non-scoped weapons.
Warlord Pro - Start with 1 extra lethal and tactical grenade (except smoke)
Marathon Pro - Unlimited Sprint
Ninja Pro - Louder Enemies and you're completely silent.
Second Chance Pro - Survive longer, and any teammate can revive you.
Hacker Pro - Can sabotage enemy equipment, turrets, and crates. Invisible to motion sensors.
Tactical Mask Pro - Reduces the effects of the flash and concussion grenades. Reveals the position of a flashed or stunned enemy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
meg is rendeltem 2db-ot....
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
#1478: +1 <#eljen>#eljen> Gabe18
Just do it :)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
I met God. She's black
8600k,32gb,2080,Acer predator 27"
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Custom Games Editor
Allow me to introduce the Black Ops Custom Games Editor! Private matches have never been this customizable. Players will have the ability to structure their games at all new levels of granularity. From variables as simple as Time Limit and Score Limit, or as deep as which weapons, Perks, and gear are available. You want a Pistols Only match? Make one! No longer do custom game modes rely on the “honor system.”
Emblems Do NOT Reset with Prestige
This one is pretty cut-and-dried. A frequently asked question is, “Will my kickass emblem I spent hours perfecting be lost when I prestige?” The answer is “NO!” Emblems are one of the only aspects of Black Ops MP that do not get a full reset upon entering Prestige. Things that will reset when you Prestige are: XP, COD Points, Challenge progressions, Loadouts, and so forth.
Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88
Az meg a kijött videókon is látszik hogy az alap multit is lehetett volna még hova fejleszteni "hogy ne egy MW2 koppintás legyen" (idézet mástól).
Ez a rajkodós duma meg lehet nálad menõ, de én nem akarok "raj" lenni, ellenben a véleményem leírom aztán más legfeljebb nem ért vele egyet.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ehhez talán a zombie panic hasonlít, de egyszerûsége miatt sokkal élvezhetõbb
szerintem ha nem lett volna akkora siker a nazi zombies, ma már nem biztos hogy lenne treyarch, vagy csak tony hawk játékot csinálhatnának az activisionnek :)
Ez az alapból fikázok mindent,mert igy vagyok a menõ fõleg ha COD,ez unalmas,szánalmas,és nem raj.
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Itt inkább a készítõk a normál multit hegesztették volna a zombizás helyett még jobban.
Esetleg valaki, aki jelentkezne HG-nek?Pár nap és jönnek a warezhuszárok! :)
I met God. She's black
Hát a totál felesleges zombi mód, illetve az újabb nevetséges másodlagos fegyverek mint a kilõhetõ kés, meg a GL helyettesítõ robbanó nyíl biztos nem lesz számomra ok.
A többire meg kíváncsi leszek fõleg a sniper részére ami a videók alapján nem sokat változott, na meg a csalók elleni fellépésre.
Viszont az "Erdménytartás", "Színáz" és "CoD pontok" jól hangzik eddig.
Nem tudok róla írni mert még nem jelent meg, és nem próbáltam.
De csak neked; a videók alapján elég ócskán néznek ki a fegyverek.
Tegnapelõtt találtam egy rifle mod szervert, classik rifle, classik rifle scope, meg Cod 4-bõl az alap csipa, és R700, csak sajnos az is HC.
Nekem nem jött be. Már nem emléxem mi volt a szerver neve, ahol játszottam vele.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
CoD MW óta megutáltam a kutyákat, legalábbis a játékban.
A WaWban egyszerûen nem is játszottam multiban.
A S.T.A.L.K.E.R.ben még elmennek a kutyák, de ez itt mégis egy más fajta játék.Szerintem.
I met God. She's black
Nem kell,egy bohóckodás...Már a COD4-ben is voltak csodálatos pillanatok, a COD6 egyenesen szánalmas volt falonátlövöldözés tekintetében.
A rakéta pedig nagyon jó hogy le van butítva,amúgyis teljesen felesleges egy ilyen játékban de még a BFBC2-ben is a legt9bb helyen kirakják aki rakétavetõvel lövöldözik emberre,pedig ott jóval nagyobb a terep és néha mg emiatt célozni is tudni kell vele...
meg kõõõ írni nekik gyorsba a hivatalos fórumukon
itt kb. max finghámozás ;)
Just do it :)
The Matrix has you...
szerk.:
De ahogy látom 1 harapásra ölnek értelme nemsoklesz :D
I met God. She's black