Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
scavenger az egyetlen amit nem tiltanék :D
talán még a flak jacket de lángszóró meg napalm úgyis tiltva lenne és nem számít

Fpocok
Lightweight Pro - No fall damage
Scavenger Pro - Start With Extra mags. Replenish tactical grenades
Ghost Pro - Undetectable by aircraft, dogs, IR, and sentries. No red crosshair or name when targeted.
Flak Jacket Pro - Immune to fire damage and allows you to safely toss back frag grenades.
Hardline Pro - Change the contents of a Care Package.

Hardened Pro - Bullets do extra damage to aircraft and turrets. Reduced flinch when you are shot.
Scout Pro - Faster Weapon Switching
Steady Aim Pro - Quicker aiming after sprinting and quicker recovery from knife lunge.
Slieght of Hand Pro - Faster aiming down sights with non-scoped weapons.
Warlord Pro - Start with 1 extra lethal and tactical grenade (except smoke)

Marathon Pro - Unlimited Sprint
Ninja Pro - Louder Enemies and you're completely silent.
Second Chance Pro - Survive longer, and any teammate can revive you.
Hacker Pro - Can sabotage enemy equipment, turrets, and crates. Invisible to motion sensors.
Tactical Mask Pro - Reduces the effects of the flash and concussion grenades. Reveals the position of a flashed or stunned enemy.

http://www.youtube.com/v/NX3Q6VDTkAU?fs

Parasite Eve 2, best game EVER!

Frank99
Én szívesen jelentkezem, az elõzõnél is kemény voltam....

ajánljatok a [email protected]

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ha jól látom a platinumshop a legolcsóbb 9500 elõrendeléssel postaktg nélkül.

meg is rendeltem 2db-ot....

:-)))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Muttley
Dafke, csak azért sem oda írnának. :-/ Majd figyeld meg.

#1478: +1 <#eljen> Gabe18

Just do it :)

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

szabii98
Nem, ez hiányzott az eddigi CoDokból, kis háborúk és saját fegyverek, mi kell még :P

I met God. She's black

soo277
Szerintem a Black Ops, feljezgetése(fegyverek, kinézet stb....) egy kicsit már túlzás

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Smithwarden
Ez kellett a nep arcaba. <#eljen>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Ez jó. Majd akkor kell egy etalon, egy lebeszélt mód, hogy mit lehet, mit nem, aztán lehet warozgatni.

lolSL

Custom Games Editor

Allow me to introduce the Black Ops Custom Games Editor! Private matches have never been this customizable. Players will have the ability to structure their games at all new levels of granularity. From variables as simple as Time Limit and Score Limit, or as deep as which weapons, Perks, and gear are available. You want a Pistols Only match? Make one! No longer do custom game modes rely on the “honor system.”

Emblems Do NOT Reset with Prestige
This one is pretty cut-and-dried. A frequently asked question is, “Will my kickass emblem I spent hours perfecting be lost when I prestige?” The answer is “NO!” Emblems are one of the only aspects of Black Ops MP that do not get a full reset upon entering Prestige. Things that will reset when you Prestige are: XP, COD Points, Challenge progressions, Loadouts, and so forth.

Barrett 50 Cal
Valaki csinál majd magyar szervert? Mert olyanra mennék szívesen:D

Raidmax Sagittarius:Windows 7 Professional 32bit, ATI 3800 HD Series 512 MB,Intel Core2 Quad 2.40 GHz,2 GB RAM CoD multi name: 88 Norbi 88

Az én életemnek mégis mi köze ahhoz hogy nem kérek egy, a játék lényegétõl teljesen idegen mod bele erõszakolásából, amit ráadásul "hú de nagy" valamiként akarnak eladni?
Az meg a kijött videókon is látszik hogy az alap multit is lehetett volna még hova fejleszteni "hogy ne egy MW2 koppintás legyen" (idézet mástól).
Ez a rajkodós duma meg lehet nálad menõ, de én nem akarok "raj" lenni, ellenben a véleményem leírom aztán más legfeljebb nem ért vele egyet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lolSL
http://video.rutube.ru/aee466763190def9220c79b66cb93bce

http://video.rutube.ru/47b709e75cdd3a08602d628e98a2eb14

elitehun
Igaz
a 1482-es is
lolSL
teljesen más a kettõ
ehhez talán a zombie panic hasonlít, de egyszerûsége miatt sokkal élvezhetõbb
szerintem ha nem lett volna akkora siker a nazi zombies, ma már nem biztos hogy lenne treyarch, vagy csak tony hawk játékot csinálhatnának az activisionnek :)

szép életed lehet,hogy megse jelent a game de hegesztettek volna normális multit.hm szal te már játszottál vele.
Ez az alapból fikázok mindent,mert igy vagyok a menõ fõleg ha COD,ez unalmas,szánalmas,és nem raj.

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Aki zombizni akar az vegyen Left4Dead-et, az arról szól.
Itt inkább a készítõk a normál multit hegesztették volna a zombizás helyett még jobban.

szabii98
Kukucs
Paleszbácsi nyitotta, alap dolog :D

I met God. She's black

lolSL
lehetne topicot nyitni nekik, alterops oldal már úgyis elindult.

szabii98
2 hét :D
Esetleg valaki, aki jelentkezne HG-nek?Pár nap és jönnek a warezhuszárok! :)

I met God. She's black

lolSL
zombi mode az egyetlen ok amiért nem csak egy szar mw2 update az egész :)

14 ok amiért szeretni fogjuk...

Hát a totál felesleges zombi mód, illetve az újabb nevetséges másodlagos fegyverek mint a kilõhetõ kés, meg a GL helyettesítõ robbanó nyíl biztos nem lesz számomra ok.
A többire meg kíváncsi leszek fõleg a sniper részére ami a videók alapján nem sokat változott, na meg a csalók elleni fellépésre.
Viszont az "Erdménytartás", "Színáz" és "CoD pontok" jól hangzik eddig.

szabii98
azzzigaz

I met God. She's black

Mit szeretnél mit írjak? Milyen über szuper jó játék? Milyen ócska szar játék?
Nem tudok róla írni mert még nem jelent meg, és nem próbáltam.
De csak neked; a videók alapján elég ócskán néznek ki a fegyverek.

csuszi
különben kifordul a világegyetem a sarkaiból.

MJ rulz Pink Team The Only One

na jól van BO-s kommenteket kérnék ill. kérünk! ...köszi
Mostanában Cod 4-el játszogatok, de sajnos csak HC szervert találok.
Tegnapelõtt találtam egy rifle mod szervert, classik rifle, classik rifle scope, meg Cod 4-bõl az alap csipa, és R700, csak sajnos az is HC.

Igen, nem tetszettek a hangok, a kiegészítõk, a killsteakek.
Nekem nem jött be. Már nem emléxem mi volt a szerver neve, ahol játszottam vele.

bigapó
K3-at utáltad? COD4-es pályafutásom végén csak azzal játszottam (jó, Én nem vagyok Pro játékos, nektek biztos azért nem tetszett), szerintem nagyon jól összerakták. persze hibája volt ennek is, de sokkal játszhatóbb lett vele a cod.

The Matrix has you...

Én a K3 móddal voltam így. Utáltam nagyon, úgyhogy ha véletlenûl oda tévedtem, rögtön léptem is ki. Ugyan így vagyok a zombival is.

bigapó
szerintem csak mértéket kellene tartani, ennyirõl szólna. Bár mi már beszéltünk az életszerûségrõl és ebben nem túl jó (vagy éppen túlzó) a COD széria, de ez akkor is gáz így. pl ezen a pályán ahol tele van épülettel semmi esélyed így segíteni a csapatot. Mert itt nem csak arról van szó, hogy magadnak csinálod a pontokat meg stb, hanem csapatjátékról, igaz ezt szokták leghamarabb elfelejteni az emberek...

The Matrix has you...

szabii98
én speciel zombi szerverekre gondoltam, van olyan ahol van.

I met God. She's black

Jó rendben. Ahova én jártam ott nem volt, és nem tudtam annyit ölni, hogy nekem legyen.

Dehogynem.

A CoD 4-ben nem voltak kutyák, tehát senki nem is utálta azokat.

szabii98
Jah szerinted :D
Am nemtom, én nagyon utálom õket :)

I met God. She's black

Vajon miért?

A CoD MW-ben csak te utáltad a kutyákat, senki másnak nem volt baja velük.

szabii98
Remélem.
CoD MW óta megutáltam a kutyákat, legalábbis a játékban.
A WaWban egyszerûen nem is játszottam multiban.
A S.T.A.L.K.E.R.ben még elmennek a kutyák, de ez itt mégis egy más fajta játék.Szerintem.

I met God. She's black

lolSL
balance, végre ki lehet térni meg elkerülni az eddigi elkerülhetetlen szarságokat fal mögé bújással vagy egy vetõdéssel.

Skynet
Amekkora fos szintre süllyedt és bugos volt a falonátlövés a COD6-ban jobb is ha inkább SEMMIVEL sem engedik meg a falonátlövés.
Nem kell,egy bohóckodás...Már a COD4-ben is voltak csodálatos pillanatok, a COD6 egyenesen szánalmas volt falonátlövöldözés tekintetében.
A rakéta pedig nagyon jó hogy le van butítva,amúgyis teljesen felesleges egy ilyen játékban de még a BFBC2-ben is a legt9bb helyen kirakják aki rakétavetõvel lövöldözik emberre,pedig ott jóval nagyobb a terep és néha mg emiatt célozni is tudni kell vele...
Szerintem az összes normális szerveren tiltva lesz...

Muttley
ez tényleg gázos
meg kõõõ írni nekik gyorsba a hivatalos fórumukon
itt kb. max finghámozás ;)

Just do it :)

bigapó
azért még vannak hibái a rendszernek. Nekem például nem tetszik, hogy a Mini-Gun-al nem lehet átlõni a falakon. Legalább ezeken a vékonyabb épületfalakon átlõhetne, meg a tetõn, azon a hullámlemezen. Ez elég gáz így. Na meg a rakéta ott robban elõtte és nem hal meg...pff. remélem ezeket kijavítják.

The Matrix has you...

Fpocok
Az pedig nem olyan durva. Simán le lehet lõni és csak akkor támad rád, ha épp lõsz, mikor közelben van.

szabii98
Lesz olyan szeró, amelyen elõreláthatólag tiltva lesz a kutyás KillStreak?:D
szerk.:
De ahogy látom 1 harapásra ölnek értelme nemsoklesz :D

I met God. She's black

Fpocok
Összes Killstreak:

http://www.youtube.com/v/DyIUIvLQYQU?fs

Pacal17
Nem volt kérdõjel a mondat végén, ezért nem is illett ide :). Majd legközelebb.

szabii98
13 nap:D

I met God. She's black