11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#3581 elsőnek az eredeti szervereken lehetett nyomni (kb 1 hónapig), és nem 1 év, hanem 2-3 honap után már volt alteriwnet. kb.
csak folyamat fejlesztgették, és mostanra nőtte ki magát hogy van már szervertallózó is. -
#3580 Majdnem egy év... mire feltörték és lettek szerverek... Ú MOST JOL MEGKAPTA! :D -
#3579 Ja, meg azt szeretném még kérdezni, hogy title és emblem van benne? Én nem találtam meg még. -
#3578 Vajon mikor lesz teljesen laggmentes? 3-4 nap? MW2-nél anno mennyi idő volt? -
#3577 Türelem... most lőtték csak fel... ne akarjatok már mindent azonnal. Tudtuk, hogy ez lesz. -
Arti #3576 LOL most levan állva a cod szerver ez kész. Nemtudom megnyitni még a szerver kereső menüt se. Ez igen. Connect-re sem müxik a dolog. -
#3575 de, leesett, hogy poén akart lenni, csak nekem nem tetszett, mert nagyon szar poén (félreértés ne essék, semmilyen érzelmi viszony nem fűz a black ops-hoz) -
csuripi #3574 Kipróbáltam, sztím off, fps 40+, és szaggat.
Pedig megse akartam rendelni. -
#3573 habár de, lényegesebb jobb
na kapják össze magukat a steamesek minél hamarabb -
#3572 LOL, ez csak poén, nem esett le? -
#3571 jólmegmondtad neki. :) -
#3569 okostojás hülye seggfej (már aki ezt a videót csinálta). -
#3568 a konzolparancs, amit keresel: connect <ip-cím> -
#3567 -
#3566 igen -
#3565 Srácok kaptatok dögcédulát? :D -
Arti #3564 Gyerekek hogy lehet a magyar szerókra csatlakozni? Semmiféle add szerver nincs a gaméban. Próbáltam /join ip alpján console-ba de ugy se jó. Amugy totál szar az egész mert laggol mint az atom a sok ember miatt. Ráadásul van vagy 1 milla szerver, és nem lehet se ping, se ország alapján szűrni ami elég nagy LOL. -
Newfronter #3563 Próbáld ki úgy, hogy offline módba rakod a steamet, és úgy játszol a single-el. Úgy akad? Megköszönném ha kipróbálnád! -
#3562 jo neked. :P -
csuripi #3561 Kedvencek közé, tudok beírni szervert mint a CoD 4-ben, és 5-ben?
A két magyar szervert szeretném berakni.
Amúgy elmehetnek a jó anyjukba, hogy egy E8500 C2d-vel, 4 giga memóval, meg 5850-el 7-40 fps-em van. Játszhatatlan a multi, 1 játékost nem próbáltam még. -
#3560 :P:P
-
#3559 ja, nekem már 9kor hozta -
#3558 Az nem "Euro" te lamm, hanem Credit.
Es igen, minel tobbet jatszol es minel tobb kituzott "kuldetest" csinalsz meg annal tobbet kapsz.
(Nekem ez a megoldas amugy a BF Heroesban a Valor Point-hoz hasonlit legjobban ez a rendszer.) -
#3557 Én is várom!:) -
Puhos #3556 Köszi! Bízok benne, hogy jön! -
#3555 DHL általában du-ra szokta valamikor kivinni, 1-4 közötti időszakban. -
Puhos #3554 Azért remélem még ma megjön! -
Newfronter #3553 Rendeltem, de még én sem kaptam meg. Viszont voltak akik már reggel 8 után megkapták, csak mi maradtunk későbbre. :S -
Newfronter #3552 Offline módban lehet. Úgy nem akad az SP. -
Puhos #3551 Én az ipon-ról rendeltem és a DHL hozza, csak nem tudom, hogy mikor! Valaki rendelt még az ipon-ról és meg kapat-e már? -
Baxo #3550 Lehet steam nélkül tolni az sP-t? -
#3549 az szép. -
Baxo #3548 mosonmagyaróvár kivitte 9re?! -
#3547 Akkor nagy szerencsénk van
-
#3546 11-14-ig várd öket kb. -
Baxo #3545 vááááá, konzolokszervize.hu futára jönne máá! -
#3544 percben* -
#3542 Ja, az az első perben feltűnt hogy Ice Cube adta a hangját a feka katonának:D Eszméletlen jó hangja van:D -
#3541 Magyarul akkor az SP is meg a MP is a steam miatt akad? És ha ez megsűnik több lesz az FPS-em mind2 játékmódban? -
Gabe18 #3540 Totalcod-ra ezt írta valaki:
"FIGYELEM! Meg van a LAG forrása! (ez a bizonyos "freeze lag", nem pedig a kevés FPS ha valakinek az van)
A probléma pedig: STEAM Próbáljátok ki hogy a singlet nyomjátok steam connection nélkül. Tökéletesen beakadások nélül megy! Ha pedig steam connection on, akkor a single is akadozgat.
Ez magyarázza azt is hogy reggel amikor játszottam miért nem volt probléma, most pedig miért van"