11248
  • DarkSector
    elsőnek az eredeti szervereken lehetett nyomni (kb 1 hónapig), és nem 1 év, hanem 2-3 honap után már volt alteriwnet. kb.
    csak folyamat fejlesztgették, és mostanra nőtte ki magát hogy van már szervertallózó is.
  • Fpocok
    Majdnem egy év... mire feltörték és lettek szerverek... Ú MOST JOL MEGKAPTA! :D
  • pisztácia
    Ja, meg azt szeretném még kérdezni, hogy title és emblem van benne? Én nem találtam meg még.
  • pisztácia
    Vajon mikor lesz teljesen laggmentes? 3-4 nap? MW2-nél anno mennyi idő volt?
  • Fpocok
    Türelem... most lőtték csak fel... ne akarjatok már mindent azonnal. Tudtuk, hogy ez lesz.
  • Arti
    LOL most levan állva a cod szerver ez kész. Nemtudom megnyitni még a szerver kereső menüt se. Ez igen. Connect-re sem müxik a dolog.
  • koschwarz
    de, leesett, hogy poén akart lenni, csak nekem nem tetszett, mert nagyon szar poén (félreértés ne essék, semmilyen érzelmi viszony nem fűz a black ops-hoz)
  • csuripi
    Kipróbáltam, sztím off, fps 40+, és szaggat.
    Pedig megse akartam rendelni.
  • tommygear
    habár de, lényegesebb jobb
    na kapják össze magukat a steamesek minél hamarabb
  • Seth
    LOL, ez csak poén, nem esett le?
  • DarkSector
    jólmegmondtad neki. :)
  • koschwarz
    okostojás hülye seggfej (már aki ezt a videót csinálta).
  • NEOreg3
    a konzolparancs, amit keresel: connect <ip-cím>
  • lolSL
  • tommygear
    igen
  • AkAfinucsi
    Srácok kaptatok dögcédulát? :D
  • Arti
    Gyerekek hogy lehet a magyar szerókra csatlakozni? Semmiféle add szerver nincs a gaméban. Próbáltam /join ip alpján console-ba de ugy se jó. Amugy totál szar az egész mert laggol mint az atom a sok ember miatt. Ráadásul van vagy 1 milla szerver, és nem lehet se ping, se ország alapján szűrni ami elég nagy LOL.
  • Newfronter
    Próbáld ki úgy, hogy offline módba rakod a steamet, és úgy játszol a single-el. Úgy akad? Megköszönném ha kipróbálnád!
  • DarkSector
    jo neked. :P
  • csuripi
    Kedvencek közé, tudok beírni szervert mint a CoD 4-ben, és 5-ben?
    A két magyar szervert szeretném berakni.
    Amúgy elmehetnek a jó anyjukba, hogy egy E8500 C2d-vel, 4 giga memóval, meg 5850-el 7-40 fps-em van. Játszhatatlan a multi, 1 játékost nem próbáltam még.
  • Stefling
    :P:P
  • tommygear
    ja, nekem már 9kor hozta
  • Smithwarden
    Az nem "Euro" te lamm, hanem Credit.
    Es igen, minel tobbet jatszol es minel tobb kituzott "kuldetest" csinalsz meg annal tobbet kapsz.
    (Nekem ez a megoldas amugy a BF Heroesban a Valor Point-hoz hasonlit legjobban ez a rendszer.)
  • Gaben17
    Én is várom!:)
  • Puhos
    Köszi! Bízok benne, hogy jön!
  • Stefling
    DHL általában du-ra szokta valamikor kivinni, 1-4 közötti időszakban.
  • Puhos
    Azért remélem még ma megjön!
  • Newfronter
    Rendeltem, de még én sem kaptam meg. Viszont voltak akik már reggel 8 után megkapták, csak mi maradtunk későbbre. :S
  • Newfronter
    Offline módban lehet. Úgy nem akad az SP.
  • Puhos
    Én az ipon-ról rendeltem és a DHL hozza, csak nem tudom, hogy mikor! Valaki rendelt még az ipon-ról és meg kapat-e már?
  • Baxo
    Lehet steam nélkül tolni az sP-t?
  • DarkSector
    az szép.
  • Baxo
    mosonmagyaróvár kivitte 9re?!
  • Prince23
    Akkor nagy szerencsénk van
  • DarkSector
    11-14-ig várd öket kb.
  • Baxo
    vááááá, konzolokszervize.hu futára jönne máá!
  • pisztácia
    percben*
  • pisztácia
    Ja, az az első perben feltűnt hogy Ice Cube adta a hangját a feka katonának:D Eszméletlen jó hangja van:D
  • pisztácia
    Magyarul akkor az SP is meg a MP is a steam miatt akad? És ha ez megsűnik több lesz az FPS-em mind2 játékmódban?
  • Gabe18
    Totalcod-ra ezt írta valaki:

"FIGYELEM! Meg van a LAG forrása! (ez a bizonyos "freeze lag", nem pedig a kevés FPS ha valakinek az van)
    A probléma pedig: STEAM Próbáljátok ki hogy a singlet nyomjátok steam connection nélkül. Tökéletesen beakadások nélül megy! Ha pedig steam connection on, akkor a single is akadozgat.
    Ez magyarázza azt is hogy reggel amikor játszottam miért nem volt probléma, most pedig miért van"