11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
Puhos #10564 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha a szomszédommal nyomjuk a combat traininget és én jointolok rá akkor az ő gépén a játék elkezd szaggatni, miért van ez? A ping az marad neki 11-12, de viszont szaggat a játék. Az a baj, hogy ő nem tud rám jointolni, mert neki 5 megás nete van nekem meg csak 1 megás. Az ő gépében egy Atholn X2 6000+-os proci van 4gb ram-mal! Köszi!
-
#10563 Itt meg egy kis gameplay -
#10562 Ha valamiben, akkor a marketingben jók a srácok. Itt van még egy kurva vicces videó. Ez elvileg a zombis map introja... mint az elnökös.
-
#10561 Mit értesz az alatt hogy értelmesen kell használni? -
#10560 Khm... oké,
akkor nem kell neki 4mag de valamirevaló 2magos!!!
De hol van a core 2 duo a core I3-hoz képest? Hmm...? -
#10559 Nekem is csak 2 magos procim van. (Lent látható a cfg-m) és ezen minden max, 1920-as felbontás, minden on, és nem megy 80 alá az fps. Nem kell ennek a játéknak a 4 mag, csak értelmesen kell használni a win-t. -
#10558 Igen,
ez a játék ilyen.. ez van,
lehet b+-olni bobby koticknál meg a tréjnál -
Forcee #10557 tehát akkor 2 magossal ennyi a max amit ki tudok belöle hozni? -
#10556 Ja nemárt neki egy 4magos, de ez akkoris égő a játékra nézve.... -
#10555 pontosan,alul levő konfigom van mig 2 mag ment szaggatott, bekapcsoltam +2 magot és tökéletesen megy nem akad nem fagy szó szerint eszi a procit -
#10554 Egy szó, KONZOLPORT!!!!
Nekem is ez volt előző géppel, a procit eszi mint állat....
Most van 90FPS-em, minden max 8x élsimítás... vidikari maradt 5750, kb egy hétig :P -
#10553 Igen. Ilyen a játék... magasabb beállításon még jobb fpsem volt nekem is :D -
Forcee #10552 LOL most probáltam ki és multiba high settingsen is ugyan annyi fpsem van mint lowon :D ez nevetséges ezért vettem meg a játékot 10 ezrekért hogy 30 fpsel multizzak? -
Forcee #10551 szasztok
van egy olyan problémám hogy low grafon multizok és átlag 40fpsem van lövöldözésekben 30 környékén a minimális követelmény bőven megvan és a zombi modban high grafon semmi baja a játéknak nem szaggat meg semmi. probáltam már frisiteni a drivert probáltam ujrarakni akkor ez az fps config is megvan de akármit csinálok szaggat mint a fene. az mw2 vel játszottam elöte és abban low grafon tökéletes multis fpsem volt.
configom:
Inter Core 2 Duo CPU E6750 2.66GHz
2Gb RAM
ATI Radeon HD 3800 1GB -
#10550 Létezik normális demo lejátszó? Amiben lehet tekergetni meg ilyenek... -
#10549 Terjedenek a vírusos kamu spamek. Aki hotmailről kap blackopsforumos emailt, az törölje és ne kattintson rá. -
#10548 -
#10547 Hú tök komoly lesz ez a zombi pálya, lassan már csak a zombi pályák miatt lesz érdemes megvenni a DLC-ket xD -
#10546 -
#10545 OMFG!!! Danny Trejo! :D -
#10544 talán akkor majd eljutunk lassan oda hogy egy cod netkódja nem 56k szintű netre lesz optimalizálva hogy lagmentesnek tűnjön a matchmakinges otthoni szervereken.. -
Gabe18 #10543 Gears of War 3 bétája is szerveres megoldással megy már. -
#10542 Olálá... hamarosan tényleg eljön a világvége.
Az első Xbox 360 játék, amiben olyan dedikált szervereket bérelhetünk, melyeket PC működtet!
Még a végén rákapnak a laggmentességre a konzolosok és akkor elszabadul a pokop a MS-nál :D -
#10541 Mindig végig kell menni ismételten a szinteken mindenegyes prestigeben :) -
peterfipeter #10540 És azt hogy tudom elérni?
-
#10539 további prestige nyitja meg -
peterfipeter #10538 Sziasztok! Még nagyon kezdő vagyok a black ops-ban! Végigvittem a multi részt 50-es szinten voltam! Most Prestige mod ban tolom! De csak a 6 os fegyverhelyet nyitja meg! A többit hogy tudom kinyitni? A Válaszokat előre is köszönöm! -
#10537 Ez van :(, konzolport legfőbb jele a nagy gépigény,
sokszor mondtam de több codot nem veszek mert a PC-portot csak azért csinálják hogy több lóvét húzzanak le... -
#10536 Az szép, köszi a választ! :) -
#10535 régi gépemmel(c2d E7300) az elején nekemse szaggatott, 1-2 pacth után aztán egy idő után elkezdte
Hiába veszel le a grafból, érdemi változást nemnagyon érsz el! -
#10534 Ja, értem, de nekem anno sose szaggatott, csak msot nagyon. :/ Esetleg vegyek le valamilyen beállításból? -
#10533 Hát persze hogy találkoztak, nekem most már megoldódott mint írtam, egyszerűen csak arról van szó hogy a játék nagyon optimalizálatlan, amit legfőképpen a konzolportnak tudhatunk be! Ezért van az, hogy ha más játékokat maxon futtatnk, a Black Ops, mert ő neki szabad, szaggatni fog... ez van, legfőképpen a processzort zabálja ezért nem árt neki egy 4magos proc... -
#10532 Hali!
Valaki találkozott már olyan jellegű problémával, hogy amikor játszik, pl a robbanásoknál beszaggat, valamint van hgy elég sokszor önnmagától is, mintha laggolna, bár a hang is megáll. A vírusírtó kikapcsolva, win 7, 64bit, eredeti meg minden.
Köszi. :) -
#10531 Intel core i5 2500K-val! -
pett3rson #10530 mivel? -
#10529 Megoldottam a régóta jelenlevő lassú betöltéseket egy 2500K-val!
Most már nincs gond!!! -
pett3rson #10528 jah, reload a megoldás. utolsó mentéstől folytasd vagy egész pályát kezd előlről és amikor odaérsz, akkor nyomogasd a gombot, ne folyamatosan tartsd lenyomva. azt hiszem ennyi megoldja. -
Athem #10527 Sziasztok!
Volt már nektek olyan bug jelenség, hogy a 6. pályán Reznov-ot ki szabadítva kikerülünk egy utcára ahol egy házba kényszerülünk menni a tüzérség miatt, be is jutok szépen ahogy illik és minden elsötétedik csak a chekpoint-ot látom meg alatta a távolságot semmi mást.Hang van felirat is meg jelzi ha fegyvert talál az ipse a földön de semmi mást.
Mi lehet a hiba jelenség oka? -
pett3rson #10526 na, most nem mondtam teljesen jól, a lényeg, hogy van egy olyan mappa ahol a mentések vannak, nem otthon vagyok, nem tudom neked megnézni. steamdata, ha jól emlékszem, ez a neve. -
pett3rson #10525 Cris, van olyan, hogy steam mappa a gépeden, azon belül megtalálod a blackops mappáját is, de érdemes az egészet még az előtte lévőket is, egyben lementeni. nem a játékfájlokat, hanem a mentéseket tárolja ott, egy kód alatt, ha több játékod is van, akkor a többinek is itt van a mentése. naponta érdemes ezt csinálni vagy amilyen sűrűn játszol.