Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hogyan lehet az elmentett játékot betölteni?

ati hd 3800(1Gb) asom van és itt a linken lévö "ultimate fps config"-gal 30 fps körül vagyok lövöldözés közben :S. nincs hozzá valami hotfix v hasonlo?
Nemtom, nekem is fura lett a játék, sokkal hamarabb lehet halni, mintha HC lenne minden szeró...

The Matrix has you...

mmovar
tudni kell lõni. én only csipázok meg only csipa szero és megszoktam már 1 nap alatt. szerintem jobb lett mint volt.

ASROCK Z68 Extreme4 - INTEL Core i5-2500K 3.30GHz - Noctua NH-D14 - CORSAIR 8GB Vengeance – Gigabyte GTX780OC - Thermaltake Chaser MK-I -

Cris99
patch óta még szarabb lett a játék, csipa még szarabb ha rálõsz nem talál, ha mellélõsz talál néha... érdekel.. van h 3 telitalálat nem hal, aztán megöl...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

lolSL
már majdnem egy nap eltelt
hol a következõ dlc bejelentés xboxra??? <#banplz>

Fpocok
<#eljen>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Elvileg minden oké. Töltõdik. kössz.
Fpocok
Bankkártya. Dombor nyomott. Legalább is anno csak ilyennek tudtam.

Ja és a fizetési módszer is érdekelne...
addig oké, hogy steam-en keresztül. Bankkártya stb?
First Strike meg van már valakinek? Vélemények?
Keresünk magyar klánokat,közös szerver használathoz!!!
Nem kell pénzzel beszálni,amit szeretnék az egy cheatmentes szerver ahol játszhatunk magyarokkal.Öt,hatan vagyunk az eXl klánban ,jórészt mindenkinek családja,gyerekei vannak,és nem tudunk nap,mint nap játszani,ezért is gondoltuk hogy közös szervert kéne csinálni más klánokkal.Amikor 5-6 ember van a szerveren pillanatok alatt megtelik.
Amit elvárunk: 18+! :D a többit meglátjuk.
3-4 klán társulását szeretnénk közös szerver használathoz,lehetne warozni is.(18-20fõ,csak lesz 5-6 aktív tag naponta)
Természetesen adunk admin jogot,van ts szerverünk is.
Miért is jó ez?
1. Magyarokkal játszunk.
2. Eldönthetjük csíter,vagy nem (kick vagy bann) :D
3. Kedvünkre állíthatjuk a szervert
4. Nektek 0ft-ba kerül
Akit érdekel írjon privibe.
most ezt veszem, meg majd talán a BF3-at, majd meglátom :)

The Matrix has you...

lolSL
akkor vegyél egy teljes játékot ilyen áron :)

köszi, itt olcsóbb. tudsz még ilyen helyeket? pár száz ft is számít most...

The Matrix has you...

lolSL
nem, direct2drive-on is pl.

A DLC-t csak steam-en keresztül lehet megvenni?

The Matrix has you...

Fpocok
Hmm... akkor meja kulpa, ezt nem tudtam.

Lentebb írtam,hogy kaptam 1db ingyen dlc-t!!!!!!érted????
Akinek van servere,felmegy a gameservers.com-ra,bejelenkezik és ott fogadja "View Free First Strike redeem token",kimásolja a kodot,játék aktiválása steamen és kész az ingyen dlc!
idézem:
"To celebrate the launch of First Strike on the PC, GameServers.com is pleased to announce that Treyarch is giving a free DLC to all PC dedicated server owners! The free DLC will be provided for each Black Ops server(s) that you have in your account. To obtain your free First Strike redeem token, simply follow these instructions:

1. Login to you http://my.gameservers.com control panel
2. Under the Active Subscriptions section, locate your Call of Duty Black Ops subscription and click on the info button
3. On the subsequent page, click on the new link "View Free First Strike redeem token" which has been added to your control panel
4. A pop-up window should show up which will include a message from Treyarch along with a single Free First Strike redeem token. (Instructions on how to use the redeem code has been provided within the pop-up window)

Repeat these steps for each Call of Duty Black Ops server subscription that you have in the account.

* Note: In order to qualify for the free DLC, you will need to have an active Call of Duty Black Ops server subscription on March 25th, 2011 at 9am PST. Call of Duty Black Ops server subscriptions that are not active at this time or new orders made after this time will not qualify for the free DLC"
Fpocok
Már bocs, de TE mirõl beszélsz? Nem kapott senki ingyen DLC-t, csak a szervereket úgy állították be, hogy lehessen azt választani. Viszont ha az adminnak nincs meg a DLC, akkor hiába állít be DLC mapot, nem tud felmenni a saját szerverére.

Te mirõl beszélsz???
Létezik olyan idióta ember,aki bérel egy szervert és nem veszi meg a hozzá való játékot?
...vagy magadra gondoltál?
Fpocok
De jó nekik... de ha nem vették meg a játékhoz, akkor feldughatják az ingyen dlct :D

pisztácia
Láttam én is már. Csak reflexbõl írtam is...

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Szerver gazdák örülhetnek,kaptak egy ingyen dlc-t a gameserverstõl!
Én,meg megvettem elõvételben!<#falbav>
Fpocok
Te vak vagy??? <#puszi>
Csak pár kommentet kell visszamenned.

pisztácia
Te jó ég. 225 megát tölt a Bo. Valaki adna linket miket javítottak?:D

A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

Cris99
Ja azt rohadtul utálom h a sok barom odajön és hiába állok énis ott van sokszor hogy nem tudom átváltani mert elkezdik felvenni és ilyenjkor énis max csak felvenni tudom!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

hát bakker, állandóan turretet meg care package-et dobáltattam magamnak, 3-4 kill és megvan, aztán mindig hackeltem õket, általában jobbakat kaptam, most már ennek lõttek, marad a package hack. az igazi hack - mikor az ellenségeset felvesszük, közben meg bombát rakunk bele az akkora poén, azon sokat nevettem mikor csináltam és láttam, hogy robbannak, ráadásul volt, hogy 2-3 embert is vitt magával :) csak az ritka, mert nehéz ládát találni ami nem a miénk. Ami viszont baromság és zavaró, ha a társak veszik fel a spy plane-t mondjuk, én meg olyankor már nem tudom átváltoztatni, csak hamarabb felvenni, azért mindig õrjöngtem.

The Matrix has you...

Cris99
p..csába.. pedig az jó cucc volt..:D

a francba, nem lehet a SAM-turretet hackelni..ba***a meg :)

The Matrix has you...

lolSL
Patch 1.07 változásai, ha vki kereséssel olvasná :)

lolSL
Improved stability for Zombies, Multiplayer, and Dedicated Servers.
Fixed server hitching when client is kicked for inactivity.
Added server browser Filter for DLC.
Quickmatch will prioritize servers running only the maps you own.
Addressed various MP and Zombies exploits.
Addition of the “Dolly Cam” editing mode in Theater.
Improved reliability of Recent Game films saving properly.
Connectivity improvements for Zombies.
Added ability to remove Counter Spy-Plane effects with the Jammer.
Players that put an enemy into Second Chance are now credited with a kill when the downed player is killed or takes the 'coward's way out'.
Players will no longer receive any “hitmarkers” for shooting friendly equipment.
Addressed an issue with switching classes while using a Chopper Gunner / Gunship.
Disable player movement sounds when Ninja perk is equipped.
Players can no longer “spawn tube” with the China Lake at the beginning of a match.
Additional fine-tuning of audio levels for bomb plants/defuses.
Headshot “ping” is now only audible if enemy dies.
Limit the ability to re-roll supply drops using Hardline Pro to Care Packages only, no other killstreak drops.
Addressed an issue where the incorrect perks would appear when spectating another player under certain circumstances.
RC-XD adjustments.
Addressed an issue with calling in Chopper Gunner / Gunship immediately after being shot down from a previous one.
Various improvements to Multiplayer and Zombies leaderboards.

Fpocok
Gondolom csak elõkészítette a DLC-t. Nem javított semmit.

Cris99
A fene veszi meg, a drága szarját!, és mit javít a patch?

robotnyk
az, kijött a first strike map pack is.
Cris99
Új patch v miez?

Köszi!
Akkor nem csoda hogy nem találtam a beallításoknál.
Kést sehogy. A Tomahawk-ot lehet eldobni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Üdv!
Lenne egy láma kérdésem: kést hogy kell dobni?Melyik gombbal vagy kombinációval?
Fpocok
Amúgy köszi szépen az infót!

Fpocok
Hát te nem alszol?

Keress már valami infót a mod toolsról pls.

lolSL

Boot up your PCs and get that trigger finger working! It’s about time to reap the rewards of our PC-Only Double XP Weekend, beginning 10am Friday PDT and lasting through 10am Monday PDT. Play the new maps, fly through those ranks, and amass a fortune. It's going to be a great weekend!

pc only!!!1

Fpocok
Vicces a címzés. PC fans... igen, PC rajongók vagyunk :D Miért ne Cod fans-t írt? :D :D

lolSL

Hey PC fans,

With the launch of First Strike on the PC on March 25th, I would like to answer a few of the most frequently asked questions from the community pertaining to server admins, clients, and map rotations. Please read the below guide carefully before posting questions in the forums.

Clients:
Anyone can play on any server, regardless of whether or not you have DLC installed. All players will continue to receive patches (including 1.07, which deploys alongside First Strike). If a server rotates to a DLC map that you do not have installed on your PC, you will automatically get kicked from that server.

Note: There will be an additional browser filter introduced in patch 1.07 that allows you to exclude servers with DLC content in their rotation. Quick match searches will only put players into matches with content that they have installed.

Admins:
All servers will have First Strike available on March 25th. It will be at the server admin’s discretion whether or not to run DLC maps on their server. Admins will also have the freedom to choose which First Strike maps will run on their server.

Note: Admins will NOT have to purchase a copy of the map pack in order to install it on their dedicated server.

Hopefully that clears up some of the most frequently asked questions surrounding the DLC deployment that will take place on March 25th.

Regards,
-JD

soo277
Az ujj DLC mapok neveit mutatja be ezzel!!ennyi!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

pisztácia
Ja, oké. Lehet.

Fpocok
Szerintem az nem lehetséges. Szerintem csak azért van úgy a videóban, hogy érdekesen vezessék fel a pályákat, illetve a pálya nevek kiírását.

pisztácia
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy EBBEN a videóban, a fegyverekre 5-6 betûs szavakat írnak. Hogy lehet ezt megtenni? Vagy csak a DLC-ben lesz beállítható?

Én ezt a mod-ot várom hozzá legjobban :D

Legélethûbb fegyverhangok...

The Matrix has you...