11248
  • Frank99
    nemérted.

offline-ba nyomtam az sp-t.

és ott rángat, főleg a menüben és az átvezető baszom videók alatt....
  • gallardo
    hidd el hogy online sokkal lassabb

személyes vélemyényem és szakértelmem szerint a lag jővő hétre már mindenképpen megszűnik
  • badoer
    new game utána van egy demo
  • Frank99
    sp-ben offline vok.
    akkor is szaggat.

4 giga ram? gtx 260? athlon xp2

nem mondod.
    de majd megnézem holnapután. 4 giga ddr3, Phenom 4 965, és 4 GB ddr3....
    meg egy gts450.

ha opt is szaggat, akkor annyi.

miért van olyan érzésem, hogy ez egy elbaszott konzol átirat???
  • tommygear
    az b+ hogy online üzemmódba a single is szétlaggol offline-ba érdekes nem
    szervereken vannak 50-60as pingek ember nem azzal van a baj
  • Fpocok
    Az, hogy közben online vagy, hogy a statjaidat, acsijaidat figyelje.
  • Frank99
    szinte.....
    vicc
    mi köze egy sp gamenek a nethez????
    mi xarért ilyen?
    felraktam a kodec packot win 7-re, hátha.
    nem az a baj.
    1xerűen fos.
  • The Protector
    aha-aha.de mi az h terhelt?mert aki ma játszott vele,az holnap is fog és akkor is terhelt lesz?
    Vagy vár mindenki 2hetet h leülepedjen a game egy picit és akkor játszotok?Mert ez kibaszás veletek,akik megvettétek nem kis pénzért.
  • tommygear
    milyen demó?
  • badoer
    nálam a demó után lefagy nem tölti be pedig a gép megfelel a rendszer követelményekének
  • tommygear
    nem a szerverek szarok értsétek már meg hanem a steam szar, próbáljátok ki offline módba a single-t szinte semmi akadás
  • Frank99
    uraim.
    ez vicc,nagy nehezen sikerült a még friss win7-re felrakni, steam offline, és felmászott lemezről. de csak azért, mert a win7-en nem volt semmi steam.

amit ez rángatott a videók alatt, megint vicc.
    majd jött a multi.
    ugrabugra emberek, xarrá lőnek, mielőtt mozdulsz, tudom, a LAGG...
    az MW2-t is sokan szidták, de ez elbújhat mögötte fényévekkel...

és bizony a lagg miatt úgy érzem, tele van csóval....

nem hiszem el, hogy a netem ilyen xar. komolyan.
    vicc.
    hihetlen. én isten barma, megint felültem.
  • nyuny01 #3977
    Patchre multihoz?Szerintem nem kell ide semmiféle javítás!Csak túlterhelés gondok vannak,azt patchel nem tudod javítani!
  • Fpocok
    Bár nekem még nincs meg, de amit írtak azok alapján.
    1. Hülye, aki első nap után lemond róla. Rengeteg lag van még, de ez majd javulni fog.
    2. Sokan panaszkodnak alacsony FPSre, de ez nem az optimalizáció miatt van, hanem steam miatt ilyen szar.
    3. 5óra.
  • The Protector
    Lenne 3 kérdésem.
    1.Pofára esés volt a mai nap?Megbántátok h megvettétek vagy türelmesen vártok a patchre multihoz?

2.Milyen lett az optimalizáció?Kinek hogyan fut a game?Vki tolja ilyesmivel 5200+ 2.7Ghz,2gb-ram,geeforce 9800GT

3.Milyen lett a singleplayer és milyen hosszú kb?
  • bigapó
    Igen, ha jól emlékszem egy videóból ez a challenge-ek új neve. később úgy emlékszem már így hivatkozik rájuk a játék, de először még nem.
  • csuszi
    zombi tökéletesen laggmentes. nem hinném hogy a multi mást kíván, egyszerű túlterhelés lesz itt a háttérben nem optimalizáció, nem kell parázni.

geci király a zombi:) és a fegyverek is tetszenek.
  • pisztácia
    lvl 5-ösön megnyilt vmi Contracts opcio? Az mit takar? Láttam h lehet valtani pontbol. Ezek challenge-ek lennenek?
  • Smithwarden
    Csak egesz nap errol szolt a forum...
  • Jaka923
    Aha
  • tommygear
    igen
  • Prince23
    Nektek is még mindig szaggat (vagy lagg ez? ) a Multipalyer része?
  • tommygear
    grafikával semmi gond
  • Kulee
    Nem értem miért szídja a nép a grafikát... Bár én nem láttam mozgás közbe úgy, de képek alapján nem értem a dolgot. Na mindegy...
  • CalebJoe
    ja tényleg sry
  • aricsi
    Akkor az lehet hogy azóta megjavult,ha meg is kaptam az invitet,ami egyszer sikerült,nemtudott csatlakozni.
  • gallardo
    Ez csak a megszokás
  • Prince23
    Csak hogy ő nem Alex Mason :)

FRANK WOODS
  • tommygear
    zombi, friend invit működik ma többször is próbáltuk haverral
  • bigapó
    na, akkor most megint érdemesebb külföldről rendelni :)
  • aricsi
    Jelenleg annyira szar minden,hogy alig működik valami a gémben. Még friend invitálás se működik,se multiba,se zombiba,se privát. Nemtom hogy ennyi hibát hogy tudnak javítani,elveszik a rangom,szaggat és laggol egyszerre,ez mind az én gépemen,lol.
  • aricsi
    Most akkor nem laggol vagy megszoktad?
  • gallardo
    nekem már nem is laggol úgy megszoktam. jelenlegi bajom az hogy a nevem játék közben mindig átírodik unknown soldier-re.
  • Neoncsoves
    ja eddig legalább 13990 volt kiírva árnak hogyha lejár az akció, mostmár 15k + szállítás... 16kból inkább veszek mittomén... egy fejhallgatót. tovább kitart mint ez a...
  • DeerHunter01
    Semmi baj nincs ezzel a graffal.
    Xboxon végigtoltam a singlet, pc-re meg megvettem a multi miatt.
    Jó lesz ez csak megkéne oldani sűrgősen a STEAMeseknek hogy jól menjen a játék, ne laggoljon multiba mint az állat, aztán ööm ee bódottá.
  • bigapó
    Igen és kurva jó ez a film :D
  • NEOreg3
    ha meg nem vesszük, akkor úgy vannak vele, hogy mi a fenéért fejlesszenek PC-re, inkább csak konzolokra hozzák ki, ott úgyis garantált a milliós eladás és legalább több ember jut a fejlesztésre, mivel a PC-vel nem kell foglalkozni
  • Forrest Tomee
    "Nocsak elfogyott a game,.."

Itt a válasz, hogy miért javítanának a grafikán és miért ne igénytelen PC portokat csináljanak csak.
    Amíg olyan hülyék vagyunk, hogy az első nap kiürítjük a boltokat addig nem fognak a fejlesztők erőlködni a PC-s ősemberekért.
  • CalebJoe
    tényleg hasonlít Alex Mason Ben Stiller-re:)

• Smithwarden
    Pont ezekre a kerdesekre kapsz valaszt, ha olvasod a forumot es a banner alatti infokat...