Call of Duty: Black Ops
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mintha én mondtam volna.
A multinak semmi köze a valósághoz. Önbizalomnövelõ "szer", 14 éves szódásszifonszemüvegû, x-lábú, túlsúlytól lúdtalpas, tokás, vagy beszakadt mellkasú, csapott vállú, ráfújsz-meghal, frusztrált hülyegyerekeknek. Ha a valóságban eszementül rohanna a szarvasmarhája a hadszíntéren, miközben fegyverrel vadásznak rá, 10 sec. alatt telipumpálnák ólommal.
Itt meg az gyõz, akinek jobbak a perkjei, eszementül rohan és ismeri a pályát.
Én is emiatt csak single ill. OFFline co-op hardon, veteranon.
#2040: Szuper. Jó ezt olvasni. :)
Just do it :)
Parasite Eve 2, best game EVER!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
CPU, és vidi karira írta, hogy nem megfelelõ. Így lett faild a végén:(
Akkor lehet potyára rendeltem elõ?
A pisztáciát ehetõ magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésû talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
Amúgy az MW2 majdnem maxon ment multiba. Csak nem lehet akkora változás, hogy minimumon se menjen.
I met God. She's black
ez baj
I met God. She's black
Szerintetek menni fog ezen a gépen, legalább minimumon?
Intel Core 2 duo 1.8 Ghz
2 gbyte DDR RAM
GeForce 8500 GT
thx
A végével egyet értek, az elejére meg semmit sem tudok mondani.
Sokak szerint:
"A cod már csak arról szól:Lõsz, ugrasz, meghalsz, éledsz"
Sajnos kisebbek a pályák mint anno a CoD2ben vagy UOban.
I met God. She's black
A legtöbb map ilyen short-mid range, nagyrésze városi map. Elég egy kaptafa az egész. Egyetlen egy 1v1 map van, Nuketown, aminek csak a neve jó, maga a map elég szar. 2 lakás plusz a köztes rész maga a pálya, ilyen emeleteken rohangálos. Röviden összefoglalva, nem vagyok lenyûgözve, persze ez semmit nem jelent, úgyis játék közbe derül ki, melyik map a jó, vagy sem.
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
The Matrix has you...
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Jó lesz ez, jó az egész koncepció amit bemutattak, hogy mit mikor kapsz, amit akarsz megvehetsz, sok mindenhez idõ kell, hogy unlockold, nem kapod már az elején és talán eltaláltak egy egyensúlyt ezzel. Reméljük valóságban és PC-n is ilyen lesz és nem kapunk ezer cheatert a nyakunkba már az elején...
The Matrix has you...
Nem nehéz észrevenni, én azonnal felismertem. Tök olyan feeling mint az Avatarban(mármint amikor dumál).
Egy hét és még csak ilyen szaros konzolos videókat mutattak. Kezdek aggódni.
(Spoilereket kéretik továbbra is szigorúan spoiler mögé tenni!)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Azért, mert elmeséli mennyire jó még nem változik semmi. Istenem, csak az irigység beszél belõletek...
Nekem még így is 1 hetet kell várni 9-e után is, hogy meglegyen az eredeti, de majd meglesz, addig warezolok a single-vel.
The Matrix has you...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(