11248
  • DarkSector
    jó csak nem a gépigény miatt lesz lagg, és nem a szerverek miatt fog akadozni egy játék, hanem fordítva.
  • Smithwarden
    Soxor el se lehet donteni eppen melyik van...
  • Maxtreme
    nem kérdez ám hülyeséget, mert pl a cod4 punkbustere engem azért kivágott anno, mert kiírtam a cfg fileból az fps limitet :)
  • foxxi
    Müködik
  • kanduhr
    Nincs players mappám:)
  • DarkSector
    lagg vagy akadozás, ne keverjétek a dolgokat.
  • pisztácia
    Én inkább nem nyúlok hozzá, majd úgyis megcsinálják, hogy ne legyen lagg stb...
  • Maxtreme
    passz. Nem hinném. (ettől függetlenül mindenki csak saját felelősségére irogassa át)

Amúgy nálam az sp-nél nem hozott javulást. Ugyanúgy megvannak néha a swappelések.
  • Newfronter
    Nem. :D
  • giorgio81
    és ha ezt módosítom a steam nem gondolja úgy, hogy én hacker vagy cheater vagyok?
  • ropi88
    players mappában lesz a config.cfg
  • tommygear
    szépen teljesít
  • Muttley
    Gamespot teszt - 9.0 pont.
  • kanduhr
    Én sehol sem találok config.cfg fájlt...
  • vzajcev
    Köszi, akkor még próbálkozom
  • tommygear
    tényleg bazz eddig mindegyik cod sokkal jobban ment úgy hogy be volt kapcsolva a dual video cards
  • atyiko
    Tegnap 4/4-en nyomtuk hibamentesen zombi modot.
  • vzajcev
    A zombi modot sikerült már valakinak coop-ban játszani? Nálam mindig vagy a belépéskor, vagy amikor töltené be a pályát hiba üzi és már kidob
  • Maxtreme
    Höhö. Lehet megvan a szaggatás oka!!!
    A játék alapból úgy veszi hogy a gépbe több videokártya van. Tehát aki single gpu-val rendelkezik, az config.cfg-ben a seta r_multiGpu értékét írja át 0-ra, illetve a többmagos rendszerrel rendelkezők a seta r_multithreaded_device értékét írják át 1-re!

Másik forumon olvastam, mindjárt meg is lesem!
  • Gascan #4051
    a MOH már az első pályán kenderbeveri ezt a sz*rt... grafikában, játékélményben..

... nem értem minek kellett a Call of Dutyból egy Quake szintű ennyire hentelős játékot csinálni
  • zoli80
    gyerekek ez a jatek jo.a medal of honorhoz kepest meg egyenesen fantasztikus.azt az elso palyan adtam fel.a multiban a lag sajnalatos,de lesz ez meg jobb.en szerettem az elozo resz multijat is,a grafika abban jobb volt es a lassabb fejlodes is plusszt jelentett,de ezzel is boven elleszek jo sokaig.
  • Newfronter
    OrigoGSM: 10390Ft

Kiszállítási díjakat természetesen nem írtam bele.
  • Fpocok
  • Newfronter
    Platinum Shop:
    http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=2339
    10500Ft
    A link a szögletes zárójelek miatt szarul jelenik meg.
  • Newfronter
    BANNER frissítést ajánlanék:
    iPon: 10575Ft
    CDGalaxis: 11990Ft Elfogyott, szerintem ez ki is szedhető innen.
    Platinum Shop: 10500Ft
  • pisztácia
    Az tuti, én tegnap végig is vittem már az SP-t, nem bírtam abbahagyni. Irgalmatlan jó lett!! éV JÁTÉKA!
  • pisztácia
    Érdekes. Beléptem a legkissebb ping-es szerverre, van 10 FPS-em, egyszercsak megáll a kép, majd kiírja, hogy a steam leállt...:( nem értem, elég sokan írták már hogy 2 órát multiztak...:S nekem valahogy nem megy.
  • XenHai
    Én tegnap megrendeltem a http://www.g2play.net ről és csesznek ki küldeni a kulcsot e-mailban!...
  • kekksz
    Ez a játék az első mission alatt kenterbeverte az egész MoH-t úgy ahogy van.
  • Fpocok
    Most jött meg woohoo!
  • Boron Power
    Bakker lehet, hogy itt is ez a probléma? Ilyen volt a Hearts of Iron, a World of tank is. Majd otthon kipróbálom.
  • nyuny01 #4039
    Ha nincs kedved vissza olvasni,akkor legalább ne írkálj hülyeségeket!
  • tommygear
    ott van a falakra felrajzolva a fegyver, oda kell menni és F
    alap fegyverekhez nem kell olyan sok pont
  • badoer
    vga:nvidia 9500 gt
    dxet feltelepitetem
  • Stefling
    Tegnap nem bírtam és kipróbáltam a zombi módot, valami eszméletlen jó lenne HA nem dobálna le a szerver meg pisztolynál jobb fegyóm lenne :D a jobb fegyókért ölni kell sokat itt is?

Aztán a multit is kipróbáltam az is nagyon cool lenne HA nem laggolna mint állat :D de azért már sztem javult a helyzet, szóval rajta vannak az ügyön.
  • Maxtreme
    Dx-et feltetted, milyen vga-d van, (és melyik driver) ?
  • badoer

ezt irja nálam ki
  • tommygear
    na tegnap este úgy ahogy lagmentesen tudtam játszani, kurva jó kis multi ez azt kell mondjam
  • Maxtreme
    nem.. Ezzel a motorral nem is lesz soha.
  • Hentes75
    Biztos láma kérdés lesz.Rombolható a környezet mint a BC2-ben?