11248
- ember nézi most a topikot
- WAREZ
- Lehetséges fix alacsony FPS-re!
- Ultimate FPS config tutorial (angol)
- BlackOpsConfigEditor
- GY.I.K.
- -PROMOD- infók!
- BLACKOPS.HU
-
#4070 jó csak nem a gépigény miatt lesz lagg, és nem a szerverek miatt fog akadozni egy játék, hanem fordítva. -
#4069 Soxor el se lehet donteni eppen melyik van... -
#4068 nem kérdez ám hülyeséget, mert pl a cod4 punkbustere engem azért kivágott anno, mert kiírtam a cfg fileból az fps limitet :) -
foxxi #4067 Müködik -
kanduhr #4066 Nincs players mappám:) -
#4065 lagg vagy akadozás, ne keverjétek a dolgokat. -
#4064 Én inkább nem nyúlok hozzá, majd úgyis megcsinálják, hogy ne legyen lagg stb... -
#4063 passz. Nem hinném. (ettől függetlenül mindenki csak saját felelősségére irogassa át)
Amúgy nálam az sp-nél nem hozott javulást. Ugyanúgy megvannak néha a swappelések. -
Newfronter #4062 Nem. :D -
#4061 és ha ezt módosítom a steam nem gondolja úgy, hogy én hacker vagy cheater vagyok? -
ropi88 #4060 players mappában lesz a config.cfg -
#4059 szépen teljesít -
#4058 Gamespot teszt - 9.0 pont. -
kanduhr #4057 Én sehol sem találok config.cfg fájlt... -
vzajcev #4056 Köszi, akkor még próbálkozom -
#4055 tényleg bazz eddig mindegyik cod sokkal jobban ment úgy hogy be volt kapcsolva a dual video cards -
atyiko #4054 Tegnap 4/4-en nyomtuk hibamentesen zombi modot. -
vzajcev #4053 A zombi modot sikerült már valakinak coop-ban játszani? Nálam mindig vagy a belépéskor, vagy amikor töltené be a pályát hiba üzi és már kidob -
#4052 Höhö. Lehet megvan a szaggatás oka!!!
A játék alapból úgy veszi hogy a gépbe több videokártya van. Tehát aki single gpu-val rendelkezik, az config.cfg-ben a seta r_multiGpu értékét írja át 0-ra, illetve a többmagos rendszerrel rendelkezők a seta r_multithreaded_device értékét írják át 1-re!
Másik forumon olvastam, mindjárt meg is lesem! -
Gascan #4051 a MOH már az első pályán kenderbeveri ezt a sz*rt... grafikában, játékélményben..
... nem értem minek kellett a Call of Dutyból egy Quake szintű ennyire hentelős játékot csinálni -
#4050 gyerekek ez a jatek jo.a medal of honorhoz kepest meg egyenesen fantasztikus.azt az elso palyan adtam fel.a multiban a lag sajnalatos,de lesz ez meg jobb.en szerettem az elozo resz multijat is,a grafika abban jobb volt es a lassabb fejlodes is plusszt jelentett,de ezzel is boven elleszek jo sokaig. -
Newfronter #4049 OrigoGSM: 10390Ft
Kiszállítási díjakat természetesen nem írtam bele. -
#4048 -
Newfronter #4047 Platinum Shop:
http://www.platinumshop.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=2339
10500Ft
A link a szögletes zárójelek miatt szarul jelenik meg. -
Newfronter #4046 BANNER frissítést ajánlanék:
iPon: 10575Ft
CDGalaxis: 11990Ft Elfogyott, szerintem ez ki is szedhető innen.
Platinum Shop: 10500Ft -
#4045 Az tuti, én tegnap végig is vittem már az SP-t, nem bírtam abbahagyni. Irgalmatlan jó lett!! éV JÁTÉKA! -
#4044 Érdekes. Beléptem a legkissebb ping-es szerverre, van 10 FPS-em, egyszercsak megáll a kép, majd kiírja, hogy a steam leállt...:( nem értem, elég sokan írták már hogy 2 órát multiztak...:S nekem valahogy nem megy. -
#4043 Én tegnap megrendeltem a http://www.g2play.net ről és csesznek ki küldeni a kulcsot e-mailban!... -
kekksz #4042 Ez a játék az első mission alatt kenterbeverte az egész MoH-t úgy ahogy van. -
#4041 Most jött meg woohoo! -
#4040 Bakker lehet, hogy itt is ez a probléma? Ilyen volt a Hearts of Iron, a World of tank is. Majd otthon kipróbálom. -
#4039 Ha nincs kedved vissza olvasni,akkor legalább ne írkálj hülyeségeket! -
#4038 ott van a falakra felrajzolva a fegyver, oda kell menni és F
alap fegyverekhez nem kell olyan sok pont -
badoer #4037 vga:nvidia 9500 gt
dxet feltelepitetem -
#4036 Tegnap nem bírtam és kipróbáltam a zombi módot, valami eszméletlen jó lenne HA nem dobálna le a szerver meg pisztolynál jobb fegyóm lenne :D a jobb fegyókért ölni kell sokat itt is?
Aztán a multit is kipróbáltam az is nagyon cool lenne HA nem laggolna mint állat :D de azért már sztem javult a helyzet, szóval rajta vannak az ügyön. -
#4035 Dx-et feltetted, milyen vga-d van, (és melyik driver) ? -
badoer #4034
ezt irja nálam ki -
#4033 na tegnap este úgy ahogy lagmentesen tudtam játszani, kurva jó kis multi ez azt kell mondjam -
#4032 nem.. Ezzel a motorral nem is lesz soha. -
Hentes75 #4031 Biztos láma kérdés lesz.Rombolható a környezet mint a BC2-ben?