11248
  • Solid Snake
  • tommygear
  • DarkSector
    ja. csakmert annyit tudok hogy az mw2 az IW4 motort használt.
    azért is van ugye a neve hogy iw4sp.exe meg iw4mp.exe a cod4-ben meg az iw3 motor értelemszerűen.
  • Boron Power
    Ha neked is csak ez a lag van, próbáld ki, hogy kikapcsolod a vírusellenőrzést. Nekem akkor ez a fajta lag megszűnt (1mp-re megakadás), másféle meg a legtöbb szerveren nincs, teljesen jól játszható. Meló után végigpróbálom, hogy melyik könyvtárat, esetleg file-t kell "scan exclusions"-ba felvennem (tehát amit ne nézzen folyamatasan és akkor nem kell az egész védelmet leállítanom (BC2-ben ugyanez volt az egyik .ini-vel). A vírusirtóm norton 2010.

Esetleg a configom, hogy legyen mihez viszonyítani akinél laggol (nem egy mai darab ez sem):
    Q9400, gtx 260, 4gb ram (A videó kártya driverem legalább 1 éves, win7-em van).

Kiküszöbölve a lagot viszont jó a multi, főleg a Wager módot bírtam. Ha a szerverek jól configolhatók lesznek, ebből még jó is kisülhet.
  • tommygear
    am nekem is kurvára bejön a multi, így elbaszni vmit :S
    de legalább adnának már vmi infot, hogy jóvan elbasztuk de már ezerrel dolgozunk a javításon nem pedig kussolni meg bezárni a hivatalos fórumot
  • BEAST #4590
    Inkabb hívj be a jcsr/kgb serverre, hogy be tudjam rakni a kedvencek közé xD
  • tommygear
    de igen, de úgy is mondhatnánk, hogy a cod2 óta ugyanaz a motor
  • csuszi
    ők csinálták az uo-t is. az egyik legjobb rész a sorozatból.
    az 5-öt, ahol a legtöbb patch érkezett és support, és plusz dolgok amikor már a kutya se vette a játékot.
    kijött a játék, kurva jó lenne, kurva sok jó mód, jó fegyverek, skill-esebb game, jó pályák, zombi, server, unranked server lehetőség moddolással (singlet leszarom, nem tudom, nem toltam vele) - egy kibaszott nagy hibával, a laggal. ha ezt megoldják, marad a többi. az instant pozitív tartalom.

ki emlékszik már arra hogy a cod2 pb nélkül jött 5-6 hónapig telibeszarta az iw? hogy a 6 egy katasztrófa? hogy a 4-ben vicc kategória a fegyverek jó része, hogy lean-bug os volt, hogy tele volt buggal? és ezt nem csak cod szériára leet elmondani, minden játékra, egyszerűen így jönnek ki. akkor kell örjöngeni, ha nem javítják.
    nem ítélem el a nyavalygást, ez készteti őket mihamarabbi cselekvésre. de nem ennyit, nem itt. ez max egymás heccelésére jó. az meg külön szép, amikor olyanok oltják a game-t akik meg se vették, nem is tudnak multit próbálni.

no offense simon, kedvellek - jó része nem neked szól;)
  • simonl #4587
    Ja és felejtsétek már el, hogy a PC 2 -od vagy 3 -ad rendű.
    A hardware-gyártók bőven támogatják a kiadókat csak nem annyira verik nagydobra....
    Különben mi a f...ért vennék 2 évente x magos processzort meg videokártyát.

Uff
  • Különc
    Biztos jó játék lesz, csak ne Call of Duty néven adnák ki...
  • DarkSector
    ez már nem a cod6 motorját használja?
  • csuszi
    kötelező vele játszanod?
  • simonl #4583
    Nem értek veled egyet de irigyellek a türelmedért és a tolerancia hányadosodért:)
    2010 -ben ezzel a névvel nem lehet ekkora hibát elkövetni. Nem nőttek fel a feladathoz és ezzel együtt - gondolom - óriási vezetői nyomás alatt dolgoztak. Elvégre nem mindegy hogyan is zárjuk a pénzügyi évet....
    Mindenesetre az én 60 EUR -ból nem nyaralnak idén az biztos!

• pisztácia
    Még csak most indult a Black Ops, de máris egy újabb hír került elő, miszerint a következő Call of Duty játék a jövőben fog játszódni, amit az újonnan formált Sledgehammer Games készít. Hogy mennyire a jövőben? Nem tudni. Mivel már a Modern Warfare 2 is 2016-ban játszódott, ami jelen idő szerint a jövő.

Bizonyos forrásokból lehet tudni, hogy a Sledgehammer-ből Glen Schofield és Michael Condrey egy új Call of Duty játékon kezdett el dolgozni, amely az imént említett jövőben fog játszódni.

Természetesen ezek nem az első találgatások a jövőbeli játékról, mivel korábban is találkozhattunk már ezzel a feltevéssel. Szemfüles rajongók új domain neveket fedeztek fel az Activision háza táján, melyek a következők voltak: Future Warfare, Advanced Warfare, Secret Warfare és Space Warfare.

Hogy ez mennyire lesz jó téma egy Call of Duty-hoz, az még kiderül.

forras
  • tommygear
    igen szinte mindenkinek
  • tommygear
    am azt nem lehet megnézni, hogy hány ölésem meg halálom volt?
  • Husimoto
    Atya, nekem is ugyanez van mint nállad, pedig a gépem alapján nem kéne laggolnia, de néha iszonyat laggok vannak. Tegnap voltam a szervereteken, de nekem szint játszhatatlan volt. De tudom sokaknak ez van. Nekem avast5 virusirtom van, nem tudom amiatt lehet-e?
  • HD JOHNNIE
    185 új hozzászólás, ehh...

Azonban Sound-nak igaza van, ha nem írja el is felejtem, valóban sok gond volt a BC2-vel anno.

Szóval bízzunk a mielőbbi patchben!
  • Sound
    Szerintem a gond abból adódik, hogy localba tesztelték csak. Ugyan ez volt BC2-vel is, volt public beta, hetekig hónapokig. Mi történt release date-kor? Bekapcsolták PB-t, és az egész rendszer összefosta magát. Senki se mondhatja, hogy nem volt tesztelve. PC-nek ez a hátránya, "nincs két azonos" hardware, és játékot fejleszteni úgy, hogy garantáld mindenkinél a körülményeknek megfelelően jól fog futni, hát ez nehéz. Én ilyen szempontból toleráns vagyok. Meghát olvasom treyarch fórumokat, ahol józsik habzó szájjal ordítják, "Mi vagyunk mi, 2od meg 3ad osztály?"

Platformonkénti eloszlás:

Xbox360: 59%
    PS3:36%
    PC, Wii, DS: 5%

Pontosan azok vagyunk, 3ad osztály. Dolog hogy ettől függetlenül értéket kellene kapni a pénzünkért.

• Novotsik
    elbaszták h lehet így kiadni egy játékot ??? Jobb lenne h befejeznék ezt a call of duty szériát mer már nagyon unalmas,meddig akarják még ezt csinálni??
  • BUKSAGe
    Már megvettem. Odáig oké, hogy ha nem játszok vele ( vagyis csak próbálok ) akkor nem baszom fel magam rajta, de akkor miért is adták ki ? Számomra egyszerűen ez hihetetlen. Nem tesztelték le a kibaszott PCs verziot, hogy így elbaszták?
  • Sound
    Persze ez volt a tervük, hogy jól megszopatják a PC tulajokat. Szemetek!

...

Imo nem kell ezen parázni, vársz, vagy még nem veszed meg, vagy nem logolsz be, és idegesíted magad feleslegesen. Én tegnap bepróbáltam 20 percre MP-t, és csak annyit értem el hogy jól felkúrtam magam.
  • BUKSAGe
    Lesz még optimalizálva a játék? Meg hány napig lesz még játszhatatlan a PCs verzio? Mindezt komolyan gondolták? Mert ha nem lesz javulás rövid időn belül, akkor valaki megveheti tőlem némi kedvezménnyel!
  • Punker
    nem tom milyen bug ez, d e4x csináltam már végig és mindig ugyanaz :(
  • V Carter
    Sziasztok!

Tudna valaki segiteni nekem abban, hogy amikor az első küldetés betölt miért nincs hang, a videókban van, a küldetés kezdetekor elmegy a hang. Előre is köszi!
  • Gascan #4570
    én inkább azt gondolom, hogy Cod 2 óta nem sokat változott a grafika a CoD játékokban
  • LSC
    Helló mindenki!

Milyen a game multi része BC2 és MOH-hoz képest az újdonság varázsát leszámítva? Van benne újdonság? Kicsik a pályák vagy nagyok? (vagy mindkettő). Köszi!
  • bigapó
    Nekem tegnap volt egy steam frissítésem, de olyan 2 napig nem léptem be, szóval nem tudom, hogy mikori alapból.
  • bigapó
    Na, ezek a képek már egész szépek, de az elején valami horror volt..szerintem legalábbis.
  • heartless
    Szia!
    És az is hiba hogy telepítésnél nem érzékeli a steamet? Vagy hát érzékeli; csak nem értem miért rak ki ikonokat az asztalra.. Na meg nekem 7 giga a game.. nem 12 :-D
    Amúgy nem olyan rossz a game.. Olyan cs:s feelinges mod is van..
  • Punker
    hát az agyam eldobom a picsába már :(
  • bigapó
    hmm, ez érdekes. Másnál is volt ilyen? Mert jelenleg még Én is warez-al nyomom, azzal sem volt gond.
  • Boron Power
    Van olyan, akinek olyan lagja van mint nekem (megáll 1 mp-re időközönként)?

Arra már rájöttem, hogy ha vírusellenőrzőt kikapcsolom, akkor megszűnik, és nálam gyakorlatilag jól játszható a játék. Csak azt szeretném tudni, melyik file-ra nyúl rá, hogy azt a kivételek közé tehessem (vírusirtó historyban nem találtam). Valami tipp?
  • SubZero911
    Igen, pont ezért a cikkért (meg más lehúzós írásért) informálódok, mert elég gyengécskének látom a multi részét. De sose bízok meg maradéktalanul a cikkírókban (csak lóvéért írnak).
  • Sound
    Nem vágja valaki, hogy a screenshoton milyen progi írja ki a local időt? Nem kicsit lájkolom.
  • Csokis
    Destructoid PC-s teszt- 6/10!
  • Maxtreme
    Egyet értek az utánad szólóval :)
    Én is meg akartam venni, de végül is készlethiány miatt nem jutottam hozzá a cucchoz.
    Így utólag nem bánom a rengeteg probléma miatt. Amint majd azt olvasom több embertől hogy közel tökéletesen kijavították a swappelési, és lag problémákat, azon nyomban megveszem.
  • Maxtreme
    Mivel régen volt már, pár kép tőlem ismét :)

Amúgy kíváncsi vagyok rá meddig foltozgatják még ezt a (alapjaiban q3) motort.
    Pont tegnap este lőttem egyet multiban a cod4-el, és hát az kell mondjam nincs olyan veszettül nagy látványbeli a difi a 2 játék között. (persze a BO szebb, de hány év van a 2 játék között basszus..)
    Mondjuk amíg megveszik az emberek így is, hülyék lennének új engine-t írni.
    Csak az a durva hogy alapjába véve egy baromi gyors motort sikerült elszúrniuk rendesen.
  • Newfronter
    Ha nem lesz lagos, akkor nagyon király lesz a multi. De szerintem várd meg, míg kijavítják ezt a problémát.
  • SubZero911
    Valaki írhatna egy viszonylag elfogulatlan véleményt a multiról, hogy érdemes-e megvenni vagy sem.