11248
  • teckdeck
    Szintén osztom mmovar és koschwarz vélemnyét :D:D
    AZ milyen már h a monitorra felrajzolja a célkeresztet... a sok gy.kér kis vérkocka most legalább megtanulja mi is egy mesterlövész feladata és értelme... :D
  • csuszi
    szerintem tökéletes a sniper, olyan cod2-ösen simán adja.
  • AkAfinucsi
    RC-XD
  • koschwarz
    látom egyetértünk :D
  • koschwarz
    szvsz az első értelmes újítás az online FPS-ekben, csak hogy ne legyen a szerverek 2/3-a sniper.
  • mmovar
    nagyon helyes! hála istennek +2 pont tőlem ezért! az mw2-ben is tele volt a hócipőm a csipáktól főleg azoktól akik felrajzoltak egy célkeresztet a monitorra és egér script-el oltották a népet. az volt a fő fegyo azzal rassoltak és és ez szégyen volt. annak aki tudja mi a sniper mi a teendője milyen feladot lát el és még katona is volt talán, annak nem lesz gond csak a csicska qscope-osok csalódnak hála égnek.
  • Punker
    mi?
  • AkAfinucsi
    Nem mert a távirányítós kiskocsi a reális :D
  • aricsi
    Ja nemrég vettem meg steamen a Futuremark(3dmark) készítőinek játékát a Shattered Horizont és brutálisan néz és tükörsimán megy. Azon látszik hogy nem hiába olyan a gépigény amilyen és csak vista/win7-el megy.
  • Prince23
    Treyarch most megérdemelné, hogy rájuk csődítsük a Fogyasztóvédelmiseket.

fasz ki van már, hogy lehet így összecsapni egy játékot, most meg fagyogat.

A cod történetében ez a leginstabilabb rész.

szakadjanak meg most már.
  • teckdeck
    Szerintem jól tették, hogy kivették a QuickScope lehetőséget... Mikor látsz a valóságban katonákat távcsöves puskával rohangálni a csatatéren b@szakodva a fegyverével?... Így sem teljesen reális, illetve ez csak egy játék, de azért vannak határok.. :)

MW2-ben én is alkalmaztam a QS technikát, de ennek ellenére örülök h kivették.
  • aricsi
    Nálam az a durva hogy a legjobban szaggató map a legkisebb,a nuketown,ki kell lépnem ha az jön a szerón,mer nemtok mozogni. A nagyok,pl. jungle meg ált. jó. A legidegesítőbb hogy az fps-em min. feleződik ha lövök,vagy ha engem lőnek,nem hiába alig játszom,asszem 13-as szint körül vagyok csak. Így nem játszom,esélyem sincs nyerni,vagy egy jó statot produkálni.
  • AkAfinucsi
    A cod-ból akarják (sikerült is) kiszedni a quick scope-olást
    Az a lényege h összevissza megrángatja a célkeresztet mikor bezoomolsz...
    erre nem tok mit mondani
  • lolSL
    igen
  • pisztácia
    hát nagyon reménykedem. és persze nem akkor megy le az fps ha kimegyek a szabadba a folyosorol, hanem egyszercsak leesik...:S de jo is lenne ha stabil maradna...:S
  • Különc
    Ezt nem igazán értem, láttam róla videót is, hogy működik ez? Ráviszed a távcső célkeresztjét és nem találja el, miért nem? A CSben lévő reflex AWP effektust akarják ezzel kizárni?
  • lolSL
    nem tudni milyen lesz
  • pisztácia
    Előbb multiztam es van hogy van 30 fps, de van hogy lemegy 10 re... most nyugtassatok meg, h ha kiadnak egy patchet vagy megcsinaljak rednesre, akkor nem fog lemenni majd 30 ala....
  • Rage47
    - GameServers.com has bumped sv_maxrate to 25000 across all servers to reduce lag
    - GameServers.com continues to improve official server distribution in various worldwide regions
  • AkAfinucsi
    Hát az....
  • Rage47
    Azt sem tudják mi a probléma, szal...
    De amúgy jött már 2 frissítés a szerverekkel kapcs.
  • Zomil
    Amugy nem tudom probáltátok-e a snipereket, én most, h megléptem a 27-es szintet rá is ugrottam az egylövetüre, de sztem kicsit elbaszták azzal, h nem akarják támogatni a quickscope-ot, mert a cod egy pörgös játék, sosem az állandó kemp-röl szól, föleg nem tdm-ben és elég idegesitö, h ha bezoom-olok várnik kell kb. 5másodpercet mire löhetek...ha nem várom meg azt a pár másodpercet és hamarabb lövök, mint ahogy a legtöbb esetben ez van, mert nem logok folyamatosan a távcsövön, akkor hiába van pontosan becélozva akkor is mellé fog löni...
    Sztem teljesen hülyeség volt kivenni a quickscope lehetöségét, ez egy nagy minusz pont nálam, mert szeretek csipázni, de igy elég gagyi...
  • lolSL
    13 új fegyver lesz benne
  • Punker
    nem kell működött.
  • Stefling
    Milyen patchet? Mit javít majd? :D
  • Stefling
    Egyébként én keveslem a fegyvereket a multiban... nektek nem tűnt fel? Szerintem elég kicsi a választék, vagy majd ha elérem a többit, akkor kapok újakat amiket megvehetek?
  • csuszi
    ugyanolyan szar, konkrétan egy ajtón alig bírok bemenni. a lagometer zöld és kék része egyaránt a havasi kárpátok és a himalája édes gyermekét idézi.
  • Prince23
    Remélem estére meg lesz az a javítás
  • BUKSAGe
    Hol lehet megnézni, hogy hány embert öltem, hányszor haltam, stb ? Multiplyerrol beszelek
  • Rage47
  • bigapó
    Ha más nincs, kezdek egy újat és elküldöm a mentést valamilyen formában, közvetlenül azután valahol, hogy belépsz ezen az ajtón.
  • Maxtreme
    Ja én is gondolkozok hogy tudnék belőle lefaragni..
  • Rage47
    a community manager, nemrég írta twitterén, hogy nemsokára minden platformra patchet adnak ki
  • simonl #4602
    Igaz, valóban nem szép tőlem, hogy kibicként kívülről "ugatok".
    Megígérem be is fejezem.
    De nem a játékot szapulom....imádom, szeretem a cod -ot.

Ja és minden COD -om és más játékom eredeti, felnőtt fejjel még a régi játékokat is megvettem eredetiben. (IGI2, Raven Shied stb.)
  • Prince23
    A faszért van neked 90 fps? :S
  • AkAfinucsi
    Jólvan látom még mindig nincs patch :( :D
  • csuszi
    na ezt kipróbálom mert katasztrófa a lagg.
  • Punker
    Na ezt most kipróbálom:

"Akinek egy falbenyomós pont után fekete lesz a képernyő és csak a checkpoint látszik.
    Restart level és amikor eljutsz a fal benyomásáig ne hosszan nyomd az F betűt ahogy eddig kellett hanem püföld (nyomogasd) amilyen gyorsan csak tudod. Kettőnknek ez már segített.

Akinek az a gondja hogy elölről kezd mindig kezdeni.
    Belépsz a játékba. Bemész campaign be.I még csak a NEW GAME felirat van. Nyomsz egy esc gombot vissza a campaign be és lőn ott a RESUME GAME felirat.

Aki zombizna esetleg annak itt a megoldás hogy tud mind 3 om mapon játszani
    az adja hozzá a cfg-hez ezt:
    bind K "map zombie_theater"
    bind P "map zombie_pentagon"
    Így a főmenübe ha megnyomod a K-t akkor a Kino Der Toten pályát tölti be(ez a II. VH-s), ha a P-t akkor meg a "FIVE"(pentagon) pályát(a Kennedys). egyszerűen a menüben kell meg nyomni ezt a 2 betűt "k" vagy "p" és már is mehet a zombi mód szívesen a segítséget !!! "
  • heartless
    Sziasztok!
    Felteszem még egyszer a kérdésemet.
    Miért teszi ki a steam mappákat az asztalra; ha már fentvan a steam? Elég idegesítő.. Most megpróbálom letölteni a játékot steamen és úgy felnyomni..
  • DarkSector
    ezt ugy olvastam. nem a kisujjamból van.