Call of Duty: Black Ops

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szoftvereknél olcsóbb 5000-9999Ft 250ft afelett ingyenes

|Gigabyte-GA-Z77X-D3H|Intel Core i7-2700k 3,5Ghz|Zotac Geforce GTX 680 2GB|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600 Mhz|2tb HDD|

tommygear
csak iponnál 2500 a kiszállítás
Cris99
akkor ott vagy mint ipon

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

merem ajánlani, ugyanis már rendeltem tõlük<#eljen>
szállítás 990FT

tommygear
na innen rendelni is kéne
elitehun
Elég jó áron van? Eeeember. Sztem itt a legolcsóbb egész magyarországon
Cris99
OK, kössz, amúgy még most is érthetetlen a bann, sohasem csaltam más se csalt, le van kódolva a gép szval...

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

aricsi
Egész fiók.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

NEOreg3
Nem kockáztatnék a helyedben.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DarkSector
az egész fiókra, vagyis megnepróbálj trükközni, mert mindent vagy semmit alapon megy a játék!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Mondom... ha biztosra akarsz menni, regeld újra.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Cris99
ha bannolták a steam fiókodat akkor az csak az adott játékra szól?? vagy az egész fiókra?? mert u.a. szeretném aktiválni majd a BO-t

Én? Nem tudom... Bár CoD-ból is kettõt rendeltem hogy a gonosz énem is tudjon játszani ha átveszi az irányítást... <#dumcsi>

Akkor majd megpróbálkozom egy 64-es verzióval.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
Szart se érnek maradjunk annyiban 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
lazán rakd fel ha van 64bites rendszered.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elitehun
Lol. Úgy tûnik egy rugóra jár az agyunk XD
Fpocok
Skizofrén vagy-e? <#eplus2>

Elvileg gyorsabb. Eddig semmi problémám nem volt vele <#eljen>

elitehun
Ja és annyi hogy nálunk kedden egész nap lehet már játszani?
elitehun
Te skizofrén vagy? <#banplz>
Amúgy neked a 64 bit-es Win7 jól megy? Mert nekem is 64 bites procim van, de eddig 32-es Win7 ment. Megéri a 64-est felrakni?

Lol, te is? Én is beterveztem, hogy szép stabil friss gépre települjön a "drágaszág". <#smile>

bigapó
ja, hogy itt regiszrálni kell, jó van, nem szótam 😄

The Matrix has you...

bigapó
nekem is rendesen írja. De most miért a gépigény van berakva? attól még nem fogja látni, hogy elviekben jó-e vagy sem. szép zöld csíkkal mutatja a másik, hogy jó és ha nem akkor mi nem jó.

The Matrix has you...

Fpocok
Ahha... de holnap úgy is újrarakom a windowst.

elitehun
Nekem is rendesen kiírja at ATI-mat. Minden driver friss?
Nekem az Nvidia kártyám kiírja rendesen.

Akkor esetleg be lehetne rakni a bannerba ezt a linket. Itt egybõl megvan szövegesen a minimum gépigény, de aki akarja ezen az oldalon a beállítgatások után össze is vetheti a a sajátjával.

Fpocok
Így van, nekem viszont nem írja ki rendesen a VGAmat... nektek is így írja ki?

Beraktam banner alá.

bigapó
Jó, hát vannak azok akik ismerik a gépüket és tudják mi van benne és vannak akik nem, nekik ez mutat egy csikot és vagy jó vagy nem. ennyi 😊
Ettõl függetlenül Én is mindig megnéztem a játékokat a gépemen és vagy futottak minimumon vagy nem. Most 1 éve, hogy ezekkel nem foglalkozom, mert jó vásárt csináltam és faszán felkészültem a jövõre 😊

The Matrix has you...

elitehun
Sajnos nem tudok jobbat mutatni. Hacsak nem én magam 😛
Én mindig megnézem a gépigény és kb el tudom dönteni hogy hogy fog futni az adott játék. De szerencsére a legtöbb gém medium vagy high beállitások mellet nagyon jól fut 😊
bigapó
az a videómemória, de hozzászámolja a fizikai egy részét is ezek szerint. szóval ez két különbözõ dolog 😊

The Matrix has you...

Nekem is nyolcszáz valamennyi, aztán azt írja hogy 2.2 Giga... Pedig a gépben meg 4 giga van.

bigapó
akkor mutass egy jobbat, csak végre legyen már egy link 😊

The Matrix has you...

bigapó
nem pontosak, de legalább nem fogják kérdezni annyit.

Nekem konkrétan az 1/3-ánál van a minimum, ami azért jogos😊

ami érdekes, hogy videókártyán 896 Mb-van és itt 2,6 Gb-ot ír most😊 gondolom beleszámolja a fizikai memóriát is vagy a virtuálist, ezt nem vágom.

The Matrix has you...

Fpocok
Én is ezt gondolom. Mást nem csinálnak, csak megnézik mid van. És a minimum követelmény sem egy kõbe vésett dolog.

elitehun
Hát sztem az egyáltalán nem jó. Mármint az oldal
Fpocok
Berakhatom neked a kedvedért... 😄

De szerintem ezek nem pontosak, de ha gondolod, gondoljátok.

bigapó
hehe, nem jó, az alapot adja, de akkor ezt berakhatod, innen meg lehet keresni a játékot.

The Matrix has you...

bigapó
Az enyém ilyen, remélem jó lesz a link 😊

Can you run it?

The Matrix has you...

bigapó
Fpocok, tedd már be linkbe banner alá a systemrequierments-et, mindenki kérdezi, hogy hogy megy ott van egy viszonyszám, meglátják mit tud a gépük.

The Matrix has you...

Cris99
Jólvan.....<#rinya><#falbav>

Fpocok
Amúgy ez nem az MW2 topik. Látom oda is írtál... ide emiatt nem kell írnod. Nem tudunk mit csinálni mi.

Cris99
Te mirõl beszélsz?? hányszor mondjam h nem csalok, 1enesen falhoz megyek tõlük, majdnem minden meccsen vannak már és utálom h nem tudnak játszani normálisan. Nem csaltam, és vmit tenni akarok ez ügyben!

Igen.

Fpocok
PCn nem kell fizetni ilyenekért, mert ugye bemész theater mode-ba és amit ki akarsz vágni, azt lejátszod, közben FRAPSel felveszed... de remélem konzolosnak fizetni kell! <#eplus2>

Cris99 te pedig ne csalj. Ha ártatlanul bannoltak, akkor majd úgy is leveszik hamarosan. Ugye, egyszer már történt ilyen. Ha nem veszik le, akkor meg ÍJ.

geri777
Ennek is steames lesz a multija ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Akkor valószínû ez is fog.
DX11-et nem tudom.

Cris99
Azt tudom, de nemigaz h semmit sem lehet tenni, megvettem a 2. map packot is, most felesleges pénzkidobás volt az egész, vhol csak lehet nekik írni h ártatlanul bannolt a rendszer....<#rinya>