11248
  • tommygear
    az egy bug, eredetibe nem nagyon volt ilyen
  • csuszi
    én mondtam:) és az nem rossz, nagyon tetszenek a fegyverek, nem könnyű velük ölni mint mw2ben meg társai. de igaz még csak pár fegyvert próbáltam, de eddig az összes skilled fegyver. helyes...;)
  • rvn
    Ki a fsz talált ki ilyen idegesítő szart? Mész a sötétbe követsze gy sárga pontot és sehogy nem tod elérni....
  • Sound
    Ugyan a patchtől javult a helyzet, lag spike-ok keményen befigyelnek néha. De a fő gondom az, hogy MW2 símán futott 70+ fps-el, full grafikán 4x AA-val, de BO ilyen 20-50 körül van , de az átlag szerintem ilyen 25, és 50 fölött még nem láttam. Természetesen Low-n. C2D 3Hz, 4giga DDR2, 9800GTX (512mb).
  • NEOreg3
    ha ennyire nem kell, akkor esetleg privátban megírhatod a steam felhasználónév/jelszódat is (már ha csak ez az 1 játék van rajta), köszi
  • EndreMan
    A DVD állapotát megnézve pl egy Anger Management kezelésre is beiratkozhatott volna....

• tommygear
    értelmes ember lehetsz te az biztos
  • rvn
    Hello! Mikor nincs semmi csak sötétség és a pontok akkor mit kell csinálni? sehogy nem tok odajutni a célhoz és semmit se látok csak sötét :@
  • cocacola111
    a 10k bol meg vehettél volna valmi jobb dolgot is.................
  • SZEG007
  • Zomil
    Ehhh....gondolom a mostani patch után nem probáltad
  • Zomil
    A fegyverek valóban jók, bár 1-2-vel nem vagyok megelégedve, viszont pl. Aug-al már nem adja a félpályás fejeseket, mint mw2-ben :D

Az awp csipa meg hatalmas igy folyamatos képpel, totál cod2 csipa ahogy irtad :D és az esetek 90%-ban szerencsére 1lövésböl öl. egyböl össze is rántottam egy 2.0-es kd arányt csipával :D
  • SZEG007
    Már sok mindennel játszottam, de ennyire optimalizálatlan játszhatatlan szeméttel mint ez a Black Ops még soha ez volt az elsö, és egyben utolso Activison játék amiért pénzt adtam ki. A játék meg igy végezte:

Kibaszottul sajnálom hogy erre 10000 Ft-ot kiadtam.
    Boby Kotick meg bekaphatja.
  • Zomil
    Jeje, a patch nekem is megjavitotta, nem mondom lenne még javitani picit a dolgon, de már igy is játszható

1680x1050-ben, 2.6ghz c2d proci, 8800gts, 2gb ram és fix 40fps :)
  • stardate
    Végre én is játszottam jó pár lagg mentes kört, persze a játékot így se tudom teljes pompájában élvezni mivel csak low grafikán nincs szaggatás, amint feljebb veszem a felbontást egyből jön a diavetítés.Szomorú hogy az mw2-vel 1680-ban extrára állítva nem akad (MoH-ban, BC2-ben hasonló beállítással ugyancsak no problem) ezzel meg igen holott semmi nagy grafikai újítást nem látok.Remélem még csiszolnak rajta.
  • Gabe18
    Egész szépet javult a játék. Lag már nem nagyon van, ami van az már lehet simán a túl messze lévő szerver miatt is.
    Hát az jót tett a játéknak hogy a csomaghoz 5 kill kell. De a kisautó 3-ért az nagyon gáz. Mert gyakorlatilag ezzel a 4-ből a Preadtort helyettesítik, ahhoz meg anno 5 kellett...

Amúgy a Combat Record részen elég komoly statisztikát vezet a játék arról mit csináltunk az utóbbi időben.
  • SZEG007
    még rosszabb lett mint volt a patch ota, most már valaki meglátok akkor beakad a játék és csk a killcamet látom már fasza....
  • TDC Geronimo
    imádom azokat :D Mikor próbálnak kétségbeesetten elfutni előle vagy lelőni a lagoló autót... :d
  • Daell Drow
    Engem még nem zavar annyira, ellenben a kis buzi autokal.
    Na azok nagyon tudnak idegesiteni.
  • lolSL
  • Fpocok
  • csuszi
    megvolt az első gl kick...utóbbi 2 évet adtam bele abba a gombnyomásba:)
    2szer kértem meg...3szor temp ban. közben sóhajtottam egyet:) és nagyon jó volt.;)
  • csuszi
    ahhh...életem története nem kell lassan?:)
    dual mag
    8800gt
    2giga
    1280x960
    50-60fps, no lagg, no fps dropp. kb úgy fut mint az 5 és a 6. csak éppen itt van szerver, végre elmondhatom a tuskóknak hogy ne legyenek azok, kickelem az idiótákat, lehet moddolni majd az unrankedet, azon a mapon játszok amin akarok, abban a módban, ha akarom zárom a szervert és a legfonmtosabb:
    szerintem skillesebbek sokkal a fegyverek, az mp5 úgy rángat mint az állat, messzire nehéz vele tolni. többi fegyvert még nem néztem annyira, de amivel lőttem párat mind ilyen, nem instant kill hülyegyerekbiztosan.:) tetszik, egyelőre 10-es. feltéve ha lehet majd normálisan warozni. (99% hogy lehet majd unrankeden).
    a wager meccsek meg geci szórakoztatóak.
  • tommygear
    csak multi patch jött
  • Daell Drow
    Na toltam most en is egypar mecset, jelentosen javult a jatek.
    Mar majdnem jo, igy is jatszhato. Meg egy kis finomitas es reszemrol fasza lesz.
  • Alien
    A single is jobban fut a patch óta?
  • tommygear
    na nyomtam még pár kört, kiváló
  • McCartman
    milyen felbontás?:)
  • csuszi
    detto, úgy örültem neki mint a karácsonynak :)
  • csuszi
    dual 3ghz
  • Piko888
    Srácok, hogy lehet azt megoldani hogy 4-en haverok mind egy csapatban legyünk?
  • tommygear
    :D
  • EndreMan
    Nekem is tökéletes lett a patch óta!!!
    Végre!!
    Supermannak éreztem magam a pályán ahogy körbe körbe rohangáltam és nem akadt!!!!
    Sok sikert mindenkinek!
  • Prince23
    Szal meccsenként ajánlatos kilépni a játékból :D legalábbis nálam.
  • Prince23
    még mindig nem tökéletes, nálam be-be akad gyakran. de legalább már játszható formában van. Alfa fázisban ha tetszik így :D Bétához még messze van. viszont a pályák jók és nagyok is.

ja és minden második meccs legvégén kifagy ez a szar :D mintha ez lenne a napi programja.
  • gaam
    nálam semmivel se javult a helyzet a patchtől
    továbbra is játszhatatlan a multi
    E8300 @ 3.0 GHz, 4 GB RAM, HD 4770
  • lolSL
    milyen cpu?
  • TDC Geronimo
    Tűzharcba nekem még mindig hajlandó beakadni sajnos, de legalább máskor már nem. Pofozgassanak még rajta és jó lesz ez.
  • Prince23
    eza szar mindig fagyogat, most kezdhetem előlröl az elvesztett 3 szintemet , hogy basza m,eg
  • csuszi
    szerintem istenkirály a game.